Hvordan lage et klassifisert nettsted ved hjelp av WordPress?

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Hvordan lage et klassifisert nettsted ved hjelp av WordPress?
0 11 мин.

lage klassifisert nettsted wordpress


Annonser eller lister som bare har eksistert i aviser, er nå overgått til nettsteder i seg selv. Craigslist er en av de mest populære rubrikkannonsene som tillater gratis annonseinnlegg i flere seksjoner som er viet til jobber, kontaktannonser, tjenester osv..

Hvis du vil starte din egen gratis eller betalte rubrikkannonse-webside og skape en spennende ny markedsplass der kjøpere og selgere kan møtes, vil guiden vår for å lage din egen rubrikknettsted føre deg gjennom de nødvendige trinnene og fremheve noen tips for å tjene penger på og markedsføre dine nettsted for å sikre suksess på lang sikt.

Av alle mulige måter å bygge et nettsted på, har vi valgt WordPress som en plattform for nettstedet for annonseposteringen din.

Som en rask oversikt er her de viktigste trinnene som kreves for å lage et nettsted dedikert til rubrikkannonser:

 1. Velge et domenenavn
 2. Velge en webhost
 3. Velge riktig innholdsstyringssystem
 4. Velge riktig design
 5. Strukturere nettstedet ditt
 6. Legge til rubrikkannonsene
 7. Tjene penger på nettstedet for rubrikkannonser
 8. Annonsering av nettstedet for rubrikkannonser

Til å begynne med kan trinnene som er involvert i etableringen av nettstedet for annonseposteringen virke overveldende, men bære med oss, og du vil være ferdig med det nye nettstedet ditt for annonser på under en time!

1. Start med et domenenavn

Som et første skritt, tenk på et domenenavn for nettstedet ditt. Du kan velge et domenenavn som du synes best beskriver merkevaren din. Forsikre deg om at du velger noe som er kort, enkelt å stave og lett å huske.

Velg deretter en populær utvidelse som “.com” eller en landsspesifikk utvidelse hvis de klassifiserte nettstedene dine vil være begrenset til et bestemt land (f.eks. “. Det” for Italia).

Når du er ferdig med å velge domenenavnet ditt, er det på tide å registrere det. Du kan bruke populære domeneregistratorer som Namecheap eller GoDaddy, men du kan også registrere domenet ditt med webhost.

Noen webhoteller som BlueHost tilbyr et gratis domenenavn i et år med alle deres hostingplaner, slik at du kan velge både domenet og hostingplanen din fra samme leverandør..

2. Finn en webvert & Vertsplan

Å velge en pålitelig webhotell er et viktig trinn for å lage et nettsted. Gitt at ytelsen til nettstedet ditt blir direkte påvirket av webhotellet du velger, anbefaler vi å velge en som kommer med utmerket oppetid, flere hostingplaner og 24/7 support.

Når det gjelder hostingplanen, anbefaler vi å velge en WordPress-optimalisert plan (du vil se senere i denne artikkelen hvorfor WordPress er det beste valget for nettstedet ditt) fra BlueHost, som er topphotell for WordPress-nettsteder.

Å velge en BlueHost-vertsplan optimalisert for WordPress betyr at kontoen kommer forhåndsinstallert med WordPress, den er optimalisert for hastighet og sikkerhet, og kommer med automatiske sikkerhetskopier. Disse planene er bygget på VPS-teknologi, som gir bedre ytelse, garanterte ressurser og fullstendig sikkerhet.

3. Bruk WordPress som din plattform

Som et innholdsstyringssystem er WordPress den klart mest populære plattformen. Allsidigheten og tilpasningsevnen til denne plattformen er få av mange grunner til at du bør velge WordPress for å lage et klassifisert nettsted. Andre fordeler med WordPress inkluderer:

 • Det er gratis & open source-programvare – Du kan laste ned den gratis eller installere den på hostingkontoen din;
 • Det er enkelt å bruke – WordPress kan være allsidig, men du kan enkelt lære hvordan du bruker det;
 • Det kan tilpasses – takket være overflaten av plugins og temaer, kan du legge til forskjellige funksjoner og design på nettstedet ditt;
 • Det er SEO-vennlig ut av boksen – WordPress er opprettet for å spille godt med søkemotorer, og en rekke SEO-plugins kan forbedre søkemotorvennlig karakter ytterligere;
 • De fleste webhoteller tilbyr hostingplaner som er fullt optimalisert for WordPress.

Selv om WordPress er den øverste plattformen vi anbefaler for et nettsted for rubrikkannonser, kan du også velge alternativer for klassifisert nettsted som er hostet, som gir hosting og lar deg starte et nettsted på få minutter. Hvis du ønsker å ha full kontroll over nettstedet ditt og ikke har noen begrensninger for deg om inntektsgenerering av nettsteder, anbefaler vi deg å gå med WordPress i stedet.

4. Velg et tema & Tilpass design

Nå som domenenavnet, hostingplanen og plattformen din er ivaretatt, kan du komme inn på detaljene om hvordan du vil at nettstedet ditt skal se ut med tanke på design.

For å tilpasse ditt WordPress-klassifiserte nettsted, må du velge et WordPress-tema, som du kan tilpasse videre etter din smak ved å endre fargeskjemaet, ordne hvordan hjemmesiden din skal se ut, legge til / fjerne funksjoner, osv..

Du kan velge mellom hundrevis av premiumtemaer som er tilgjengelige på Themeforest, som MyListing-temaet, som lar deg lage alle typer kataloger du ønsker, uten koding. Du kan designe sidene dine i front-end og få en forhåndsvisning av sanntid av endringene du gjør på sidene dine.

MyListing-katalogtemaet er fullt responsivt, leveres med en dra og slipp frontsidebygger (Elementor), inneholder 50+ ferdige elementer for nettstedet ditt, og støtter WooCommerce-integrasjon.

Dette temaet lar deg enkelt tjene penger på nettstedet ditt ved å selge annonseringsplasser og la deg tjene penger på oppføringsoppføringer i forskjellige pakker.

Alternativt kan du bruke AdForest-temaet, som lar deg enkelt sette opp et nettsted for annonseinnlevering. Dette temaet lar deg lage ubegrensede pakker med annonseinnlevering, vise AdSense- eller bannerannonser, ta betalt for kjente annonser eller kjøre en flerspråklig annonseside for rubrikkannonser.

Premium-temaer kommer med detaljerte guider om hvordan du bruker dem, support, sikkerhetsoppdateringer, oppdateringer, klar til å bruke ferdige maler, andre produktintegrasjoner osv. Derfor anbefaler vi ikke å bruke gratis temaer på nettstedet ditt.

Velg et klassifisert premiumtema som er fleksibelt, og som vil gi deg mange alternativer for å tjene penger på nettstedet ditt.

Det er også verdt å ta deg tid til å finne et tema med flott design, fordi det er mer sannsynlig at et nettsted med et elegant design fanger besøkende, og du øker sjansene for at de besøkende husker nettstedet ditt.

5. Gi nettstedets struktur

Nå som du er fornøyd med hvordan nettstedet ditt ser ut, bør du ved siden av legge til sider, menyer og til slutt annonser for å gi en viss struktur på nettstedet ditt.

Temaet ditt kommer med flere maler for viktige sider nettstedet ditt bør inneholde, slik at du bare kan redigere disse sidene med data du vil ha vist. Eller lag dine egne sider.

Hvis du har alle sidene dine klare, kan du koble dem til menyer og undermenyer som gjenspeiler de forskjellige listekategoriene. Oppretting av disse kategoriene (f.eks. Jobber, kontaktannonser, underholdning osv.) Holder nettstedet ditt godt organisert og lar brukere raskt søke etter oppføringer i kategorien eller kategoriene de er interessert i uten å kaste bort tid.

Hjemmesiden din bør også ha en lenke til siden som lar brukere sende inn rubrikkannonsene sine eller for å opprette en konto. Dette vises vanligvis som en oppfordringsknapp som plasseres på et fremtredende sted på hjemmesiden din.

Sørg for å gi eksponering på hjemmesiden din til alle viktige lenker og CTAer for å hjelpe brukere raskt og enkelt å navigere på nettstedet ditt.

6. Legge til klassifiserte produkter / tjenester

Hvis du har opprettet de forskjellige kategoriene og underkategoriene og gjort det enkelt for besøkende å søke i relevante kategorier, kan du begynne å legge til faktiske rubrikkannonser. Hvis du lister opp produkter, kan du legge til flere høyoppløselige bilder, slik at besøkende kan få en bedre idé om produktene du selger.

Foruten bilder og beskrivelsen av produktet, bør andre viktige detaljer være prisen, plasseringen av produktet eller tjenesten, måter å kontakte selgeren av produktet eller listeren til en annonse (f.eks. Telefonnummer, e-postadresse eller en kontakt selgerknapp).

Avhengig av type oppføring, kan du legge til annen informasjon du kan anse som relevant.

Som en siste merknad knyttet til å legge til rubrikkannonser, må du forsikre deg om at “legg inn annonse” -oppfordringsknappen er godt designet, og at den er plassert på et synlig og lett tilgjengelig sted.

Trinn 6 avslutter delen relatert til opprettelsen av et rubrikknettsted. De neste to trinnene vil fokusere på inntektsgenerering, markedsføring og vedlikehold av ditt katalog WordPress-nettsted.

7. Tips for hvordan du kan tjene penger på nettstedet med rubrikkannonser

Selv om du teknisk sett kan være ferdig med å opprette et katalognettsted for rubrikkannonser på kort tid, kan vedlikehold og administrasjon som er involvert av disse nettstedene, ta en betydelig del av tiden din. Derfor er det viktig å finne de beste og enkleste måtene å tjene penger på nettstedet ditt, slik at det vokser til en pålitelig kilde til passiv inntekt.

De to enkleste måtene å tjene penger på det klassifiserte nettstedet ditt er gjennom annonsebannere og betalte rubrikkannonser.

Annonsebannere kan plasseres hvor som helst på nettstedet ditt, men det er naturlig nok annonser som er plassert på hjemmesiden de som får flest visninger. Du kan imidlertid plassere bannerannonser på kategorisider eller produktdetaljer-sider og tilby forskjellige prisalternativer for dem.

Premium rubrikk-temaer som MyListing-temaet eller AdForest-temaet vil ofte ha en enkel måte å vise bannerannonser på nettstedet ditt.

Selv om nettstedet for annonselister fremdeles er i sin spede begynnelse, kan det hende du må nå ut til annonsørene, men så snart nettstedet får mer grunn i søkemotorene og får mer trafikk, vil det være mye lettere å tiltrekke seg annonsører som er villige til å annonsere deres produkter eller tjenester på nettstedet ditt.

Et annet alternativ til inntektsgenerering er å ha forskjellige nivåer for de som ønsker å legge ut annonsene sine på nettstedet ditt. Du kan ha en gratis lagring, som har noen standardfunksjoner (f.eks. Gratis annonseoppføring i 15 dager, mulighet for å legge til flere høyoppløselige bilder osv.), Men du kan også ta betalt for innleveringer av rubrikkannonser og tilby ekstra funksjoner som forfremmet eller med oppføringer i 30 dager, flere oppføringer osv.

Å ha forskjellige prispakker er en rask måte å øke annonseinntektene dine, men hvis du skal implementere betalte innsendinger og forskjellige innsendelsesplaner, må du kunne godta betalinger. Ditt rubrikkannonser vil sannsynligvis ha PayPal-integrasjon for dette formålet, men det kan også støtte andre betalingsprosessorer.

8. Tips for hvordan du promoterer nettstedet for annonser

Det er ikke nok å lansere et WordPress rubrikknettsted, du må også markedsføre det og føre trafikk til det.

En måte å markedsføre nettstedet ditt på ville være betalte annonser gjennom Google adwords. Dette er en grei måte å få flere besøkende på nettstedet ditt, men det er kostbart. Det samme gjelder betalte annonser i radio eller TV.

Hvis du ikke vil investere for mye penger i å markedsføre annonsesiden din, må du investere litt tid og krefter. Du kan markedsføre nettstedet ditt på sosiale medieplattformer, du kan legge til en blogg på nettstedet ditt og begynne å skrive interessante artikler i din nisje, eller lage en YouTube-kanal og ta sikte på å bli viral med en morsom eller vittig video for rubrikkannonsene.

I tillegg til å markedsføre nettstedet ditt, må du også ta ansvar for vedlikeholdet. For at ting skal fungere problemfritt, hold oversikt over innholdet som er lagt til, og hold nettstedet ditt oppdatert.

For å få statistikk om besøkende, må du registrere deg hos Google Analytics, som vil gi deg en oversikt over antall besøkende på nettstedet ditt, hvor kommer besøkende fra (organisk trafikk, betalt trafikk, sosiale medier, etc. ), slik at du vet hvordan du justerer markedsføringsinnsatsen.

Konklusjon

De grunnleggende trinnene for å lage et rubrikknettsted med WordPress følger stort sett de samme trinnene som kreves for å opprette noe annet WordPress-nettsted.

Hvis det kan oppnås å få nettstedet ditt i gang på kort tid, kan det kreve mer innsats å markedsføre det og føre trafikk til nettstedet ditt, spesielt hvis du kjører kampanjene dine i et budsjett som går i bløt. Likevel fungerer de fleste gratis markedsføringsmetoder som fungerer for andre nettsteder vanligvis for klassifiserte nettsteder.

Hvis et nettsted for annonsepostering er noe du vurderer, kan vår 8-trinns guide hjelpe deg med å starte WordPress rubrikknettstedet du alltid har drømt om.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector