Hvordan lage et portefølje-nettsted med WordPress?

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Hvordan lage et portefølje-nettsted med WordPress?
0 12 мин.


Utformingen, utformingen og funksjonaliteten til din porteføljeside har en enorm innvirkning på de besøkende. Du må gjøre et positivt førsteinntrykk og få folk til å holde seg på nettstedet ditt for å gå gjennom innholdet ditt. Siden de fleste frilansere begynner uten erfaring med webdesign, velger de ofte enkleste måten å opprette en porteføljeside.

Som et resultat ender de opp med et nettsted som knapt kan imponere de besøkende. Det kan virke som det er for vanskelig å lage et profesjonelt nettsted som nybegynner. Imidlertid kan vi vise deg at det ikke er noen stor sak i det hele tatt å lage en topp portefølje-webside i WordPress! Dette CMS er designet for å være enkelt og tilgjengelig for alle. Hvis du er frilanser og vil vise verden hva du er i stand til, vil denne guiden sikkert hjelpe deg med å lage det perfekte nettstedet.

Det flotte med WordPress er at du kan finne utallige plugins og temaer på nettet. Du kan få hvert verktøy, tjeneste eller tema du trenger for den nye nettsiden din, og du trenger ingen spesielle ferdigheter for å bruke dem. Ved slutten av denne guiden, vil du vite nøyaktig hvordan du lager et elegant, fullt funksjonelt WordPress-nettsted! La oss komme i gang.

Hvordan lage et nettsted med WordPress?

Å lage et WordPress-nettsted er ikke rakettvitenskap. Hvis du er kjent med tekstredigeringsverktøy som OpenOffice eller Microsoft Word, vil du kunne lære og bruke WordPress på kort tid. I det følgende vil jeg guide deg gjennom 5 enkle trinn for hvordan du setter opp et WordPress-nettsted og gjør det til en portefølje.

1. Et kort og fengende domenenavn

Du må komme med et domenenavn som passer til nettstedet ditt og representerer merkevaren din. Et godt domenenavn er kort og lett å huske. Det skal også se bra ut på destinasjonssiden din, og det er enda bedre hvis det inneholder et relevant nøkkelord som gjør det lettere for besøkende å finne det gjennom Google Søk.

Det anbefales også å velge en utvidelse som folk er mest vant til. Du kan enten legge til “.com” eller en utvidelse som representerer landet ditt. Dette gjelder spesielt hvis du vil tiltrekke folk fra ditt land til porteføljens nettsted som målgruppe. For eksempel er “.ru” for Russland eller “.es” for Spania perfekt for disse landene.

Domenenavn må registreres, så når du først har funnet det perfekte, er neste trinn å finne en registrar. Det er mange populære der ute, for eksempel GoDaddy og Namecheap. Et annet alternativ er å kjøpe en webhotellpakke fra en leverandør som tilbyr et domenenavn blant funksjonene.

Du kan få et gratis domenenavn ved å velge en BlueHost-vertsplan. BlueHost er blant de største navnene i webhotellbransjen, og de tilbyr kraftige pakker også for nybegynnere og større bedrifter. Ved å registrere domenenavnet ditt og kjøpe en pålitelig webhotell, kan du løse to problemer samtidig.

2. Velg en kraftig webhotellplan

En pålitelig webhotellplan er avgjørende hvis du vil garantere de besøkende en sømløs surfeopplevelse på nettstedet ditt. Ved å ta en titt på hostingpakkene hos BlueHost, kan du enkelt finne ut hvilken som passer best til din porteføljeside. Siden de leverer serveren, vil ytelsen til nettstedet ditt mest avhenge av deres tjeneste.

Hvis du vil sikre en døgnåpen driftstid hver dag av året med et kundesupportteam som hele tiden er tilgjengelig, kan du ganske enkelt ikke gå galt med BlueHost. Siden vi anbefaler deg et WordPress-nettsted her, bør du velge en av WP-planene deres. Disse planene er optimalisert for WordPress og til og med bekreftet av plattformen som pålitelige og høyytelsesplaner. Les denne detaljerte gjennomgangen av BlueHost, for å finne ut hvorfor jeg faktisk anbefaler dette selskapet.

Bluehost-beste-hosting-portefølje-wordpress-nettsteder

Med disse BlueHost-planene vil du ha en forhåndsinstallert WordPress på profilen din. Du trenger bare å logge inn, og du kan begynne å jobbe på nettstedet ditt med en gang. Ytterligere funksjoner inkluderer forbedret sidehastighetshastighet, vanlige sikkerhetskopieringer og topp sikkerhet på nettstedet. Den forbedrede ytelsen og sikkerheten er garantert av VPS-servere.

3. Få mest mulig ut av WordPress

WordPress er for øyeblikket et av de 3 beste CMS (Content Management System) på nettet. Det er mange funksjoner og plugins som kan komme til nytte når du oppretter din porteføljeside. Den har et greit grensesnitt som alle kan venne seg til i løpet av noen få minutter. Med mengden fleksibilitet og tilpasningsalternativer som WordPress tilbyr, er det bare himmelen som er grensen.

Det avhenger bare av hvor mye tid og krefter du er villig til å investere i å lage nettstedet ditt. La oss forklare deg hva som gjør WordPress til det beste CMS:

 • Det er en åpen kildekode-plattform med et stort fellesskap. Du kan alltid finne en diskusjon eller guide på nettet om spørsmål relatert til WordPress, og det er mange mennesker som jobber med utviklingen av dem som kan hjelpe deg.
 • WordPress er gratis for alle. Du kan raskt installere og begynne å bruke den. Eller bare velg en webhotellplan der den allerede er installert, som nevnt tidligere.
 • Selv om du installerer mange plugins på det, forblir WordPress fremdeles enkelt å bruke, og du kan raskt bli vant til det som en nybegynner.
 • Millioner av nettsteder bruker WordPress som plattform, og alle av dem trenger å kunne få en god rangering på Google Søk. Plattformen er ikke bare SEO-vennlig, men det er mange populære plugins tilgjengelig som kan forbedre SEO på nettstedet ditt ytterligere.
 • Det er mange webhotellleverandører som er klar over populariteten til WordPress og gir planer spesielt for plattformen

4. Velg et porteføljetema og begynn å tilpasse

Når du planla utformingen og utformingen av nettstedet ditt, er det på tide å begynne å jobbe med det. Det hele begynner med å velge det perfekte porteføljetemaet fra de hundrevis av høykvalitets WordPress-temaene som er tilgjengelige på Internett. Disse er vanligvis svært tilpassbare, slik at du kan bruke et bredt spekter av farger, oppsett, animasjoner, store og små elementer og funksjoner som kan slås av og på..

Themeforest er et av nettstedene som vi mest anbefaler når det kommer til porteføljetemaer. Du kan velge mellom mange forskjellige kategorier, og temaene krever ingen programmeringserfaring overhodet. Stort sett alle kan sette dem opp og til og med få en anstendig mengde hjelp fra utviklerne i fremgangen.

Etter at du har installert temaet, kan du begynne å tilpasse hver webside i front-enden mens du holder rede på endringene i sanntid. Den populære dra-og-slipp-metoden er det som gjør det så enkelt for nybegynnere å tilpasse nettstedet sitt. Slik fungerer de fleste av temaene, men sørg for at temaet du er interessert i har positive anmeldelser og gir alle nødvendige funksjoner før du kjøper det.

Du bør absolutt unngå å bruke gratis temaer. Bare de premium kommer med regelmessige oppdateringer, integrerte plugins, pålitelig support, guider og andre ekstrautstyr som er alt nødvendig for å drive et profesjonelt nettsted. Du bør også fokusere på å hente ut så mye verdi fra et tema som du kan.

Bruk et bredt spekter av tilpasningsalternativer og vær oppmerksom på detaljene for å lage et virkelig unikt nettsted som de besøkende vil huske.

Beste portefølje WordPress-temaer

Avada – Responsive Multi-Purpose Theme

Avada-beste-portefølje-wordpress-tema

Siden denne guiden er nybegynnervennlig, ønsket vi å anbefale Avada, som er et tema som gir deg alle funksjoner du trenger for en sømløs bygningsopplevelse. Du trenger faktisk ikke engang å gjøre noe annet enn å kjøpe temaet. Avada kommer med 41 ferdiglagde nettsteder og 255+ forhåndslagde webside-design, så alt du trenger å gjøre er å velge med omhu.

Utenom det, får du 6 premium plugins og temaet gir deg over tusen tilpasningsalternativer. Selv de minste detaljene kan endres, og sluttresultatet avhenger bare av kreativiteten din. Mer enn 400 000 mennesker er fornøyd med Avada så langt, og prisen på dette miraklet er bare $ 60. Selvfølgelig er oppdateringene gratis når du kjøper temaet, og hver av dem kommer med mange nye funksjoner og forbedringer.

Når du tilpasser porteføljesiden din, jobber du med et dra-og-slipp-grensesnitt og over 50 paneler med tilpasningsalternativer som ikke krever kodingskunnskaper overhodet. Når nettstedet ditt er klart, vil det se bra ut på hvilken som helst enhetsskjerm. Avada er kompatibel med alle de populære WordPress-plugins.

X – Temaet

x-portefølje-wordpress-tema

X The Theme er et annet svært populært og absolutt nybegynnervennlig WordPress-tema på Themeforest. Det lar deg opprette et porteføljeside som har fantastisk ren og moderne design. Dette er det eneste temaet som er opprettet av ThemeCo, utviklerteamet bak X – The Theme. Dette er bare beviset på at teamet investerer all sin tid på å forbedre temaet og gi pålitelig støtte.

Nesten 200 000 personer kjøpte temaet og anmeldelsene er overveldende positive. Nå kan du få temaet for bare $ 29 siden det krysset en enorm milepæl: innkjøp verdt $ 10.000.000 så langt. X Temaet passer for alle, inkludert bedrifter, bloggere, nettbutikker og kreative individer. Det åpner døren for uendelige muligheter med sitt brede utvalg av tilpasningsalternativer.

Det er absolutt verdt å tilbringe litt tid med X – Temaet fordi det er så allsidig at folk ikke engang får brukt halvparten av funksjonene. Tross alt ønsket ThemeCo å lage et komplekst tema som er egnet for å lage alle typer nettsteder. Du har all den kompleksiteten integrert i et greit grensesnitt som lar deg bygge opp nettstedet ditt bit for bit mens du viser forhåndsvisning av sanntid.

Etter at du har kjøpt X – The Theme, vil du ha 6 måneders pålitelig 24/7 support. De vil gi deg en omfattende dokumentasjon som forklarer hver eneste funksjon. Denne dokumentasjonen er også en guide som viser deg hvordan du setter sammen nettstedet ditt.

The7 – WordPress-tema med flere formål

the7-portefølje-wordpress-tema

The7 annonserer til og med seg selv som det mest tilpassbare temaet på Themeforest. Det er et flerbruks-tema som kan brukes til å lage alle typer nettsteder du ønsker, inkludert rene og stilige porteføljesider. The7 er det mest populære og mest allsidige temaet så langt av utviklerteamet kalt Dream-Team. De har solgt den mer enn 100 000 ganger allerede, og antallet fornøyde brukere vokser hver dag.

The7 lar deg bruke 3 forskjellige designstiler. Hver av dem er unik og endrer fundamentalt utseendet på nettstedet ditt. Det er som å jobbe med tre forskjellige temaer, noe som gjør The7 til et tre-i-ett-tema. Du kan eksperimentere med alle de tre stilene og deretter fortsette å jobbe med den som mest passer nettstedideen din.

Det er mange tilpasningsalternativer som er tilgjengelige for hver stil, slik at du kan endre alt til en minste detalj. Den lar deg legge til alle farger, skrifter, knapper, gallerier og andre elementer du ønsker, akkurat slik du forestilte dem. Du får Visual Composer-plugin som inkluderer et dra-og-slipp-verktøy som hjelper deg med å lage ønsket layout for porteføljesiden din.

Ved å kjøpe The7 for $ 39, får du 5 premium-plugins som er verdt $ 99, – noe som er et absolutt kupp. Deres team av eksperter er klare til å gi support 24/7 i 6 måneder. Temaet kommer med en dokumentasjon der alt funksjonen er forklart i detalj.

5. Lag et godt strukturert nettsted

Hvis du er fornøyd med utformingen av porteføljesiden din, er det på tide å legge til alle nødvendige sider og inkludere dem i menyene, så vel i spesifikke kategorier. Du må også finne de beste stedene for annonsene dine der folk kan se dem uten å bli plaget.

Det er de viktigste sidene som de fleste nettsteder trenger, for eksempel Hjem, Kontakt, Om meg, Blogg, Galleri og så videre. Du kan enten bruke tilpasningsalternativene for å lage dem fra bunnen av, eller bruke maler der du bare trenger å redigere teksten og gjøre noen mindre endringer. Hvis du kjøper et premium-plugin, vil du definitivt få et bredt spekter av maler for websidene dine.

Konklusjon

Nøkkelen til å tiltrekke flere besøkende til nettstedet ditt er å lage den beste WordPress-porteføljesiden du kan. Hvis du tar jobben din på alvor, bør du opprette et nettsted som gjenspeiler det og har et profesjonelt utseende. Ved å bruke ressursene til et godt premiumtema, vil du kunne imponere de besøkende og skille deg ut i konkurransen.

Jada, det tar ganske lang tid fra start til slutt med all tilpasningen, prøve ut forskjellige plugins og eksperimentere med forskjellige maler. Poenget er at det å lage en god porteføljeside i WordPress er et spørsmål om tid og kreativitet i dag, og det kan gjøres uten noen erfaring med webdesign.

Å opprette en porteføljeside er omtrent den samme prosessen som å opprette en hvilken som helst annen webside i WordPress. Når du har funnet alle nødvendige verktøy, tar det bare litt tid og suksessen din er garantert.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector