Hvordan lage et prisvinnende nettsted i 5 enkle trinn

opprette prisbelønte nettsted


Hver virksomhet i disse moderne tider må ganske enkelt ha sin egen webside. Det er ikke noe vanskelig å oppnå og å opprette et nettsted er en ferdighet som er relativt enkel å lære selv om du ikke har mye teknisk kunnskap eller erfaring.

Det er plattformer som lar deg lage et nettsted med slipp- og draverktøy, andre krever litt grunnleggende kodingskunnskap, men alt tatt i betraktning, hvis du vet hvordan du bruker en datamaskin og vet hvordan du følger instruksjonene, kan du lage en nettstedet på egen hånd helt sikkert. Imidlertid, hvis du vil at nettstedet ditt skal skille seg ut blant andre og hjelpe deg med å komme over konkurrentene, må du investere mer tid og krefter. Å opprette et prisvinnende nettsted er ikke så enkelt å gjøre, men alle kan gjøre det, i det minste med riktig veiledning.

I denne artikkelen vil vi tilby deg 5 enkle trinn du trenger å følge hvis du vil lage et prisbelønnet nettsted. Men før vi drar dit, vil vi ta en titt på noen av grunnene til å ha et prisbelønnet nettsted, fra forretningsmessig synspunkt.

Hvorfor trenger du et prisvinnende nettsted?

Som vi allerede har sagt, lever vi i tiden for den teknologiske revolusjonen. Alt gjøres nå på nettet, og det å ha til og med et flott nettsted er bra for bedriften. Å ha et prisbelønnet nettsted, vel, som kan endre virksomheten din til det bedre:

 • De utseende og funksjonalitet av nettstedet ditt bestemmer inntrykket du legger igjen på dine potensielle kunder. Det gjenspeiler deg som bedriftseier. Så hvis nettstedet ditt ser profesjonelt ut, vil du også se profesjonelt ut. Dine potensielle kunder vil føle seg trygge og stole på deg fordi de vil tro, siden du var i stand til å opprette et prisbelønnet nettsted, at du er vellykket og har nok penger, noe som betyr at du har mange fornøyde kunder. Det handler om presentasjonen.
 • Et prisvinnende nettsted trekker mer oppmerksomhet. For eksempel vil du kunne få medienes oppmerksomhet helt sikkert, og det betyr mer dekning og en flott mulighet til å spre virksomheten din og øke inntektene. Mediedekningen vil på sin side øke oppmerksomheten du får fra lokale så vel som globale utsikter.
 • Alle er online Statistikk viser at mer enn en tredjedel av hele verdens befolkning har tilgang til Internett nå, og at online shopping blir større med hvert år som går (og det er allerede stort nok). Det betyr at du må ha tilstedeværelse på Internett. Og å ha et prisvinnende nettsted kan gjøre denne tilstedeværelsen større og sterkere.
 • Du kan forbedre SEO-resultatene dine med et prisbelønnet nettsted. For å vinne en pris for nettstedet ditt, må det være et effektivt internettmarkedsføringsverktøy som kan øke trafikken du mottar. Du må også ha et optimalisert nettsted som er responsivt og brukervennlig hvis du vil komme inn i konkurransen om de beste nettstedprisene, så det er bare logisk at SEO-resultatene dine blir bedre hvis du klarer å lage et prisbelønnet nettsted.

Hvordan lage et prisvinnende nettsted?

Nå som du vet hvor viktig det er å ha et flott nettsted, spesielt fra forretningsmessig synspunkt, kan vi nå snakke om de tingene du kan gjøre for å forbedre nettstedet ditt og gjøre det til en seriøs konkurrent som kan skille seg ut og vinne priser. For å gjøre dette, må du følge våre 5 enkle trinn.

1. Struktur og navigering

Å ha en god, solid struktur og navigasjon på nettstedet ditt kan hjelpe deg med å lage et konsistent, gjennomsiktig og brukervennlig nettsted. Hvis du gjør nettstedet ditt for komplisert til å navigere, vil potensielle kunder raskt miste interessen og forlate nettstedet ditt. Det betyr at du må gjøre navigasjonen så enkel som mulig, slik at besøkende kan gå dit de vil raskt og uten problemer.

I dette tilfellet, “mindre er mer”, for virkelig. Enkelhet lønner seg når det kommer til nettstedets design, og du må sørge for at utformingen er enkel og at navigasjonen er enkel å bruke. Du må sørge for at produktene eller tjenestene dine er godt synlige på hjemmesiden, så vel som de er tilgjengelige. Navigasjonslinjen din må være enkel; du ikke vil at besøkende skal delta på klasser for å lære å bruke det. Det må også være responsivt, enten du får tilgang til det fra en mobiltelefon eller en stasjonær datamaskin.

Den beste måten å sjekke hvor god og enkel brukervennligheten til nettstedet ditt er å teste det ved å bruke 3-sekunders regel; Internett-versjonen, selvfølgelig. Denne regelen ble utviklet på 1990-tallet av nettdesignere, og den er nå akseptert rundt hele samfunnet. Denne regelen sier at nettstedet ditt må få full oppmerksomhet fra besøkende i tidsrammen som ikke er lengre enn tre sekunder. Hvis du trenger mer tid enn dette for å engasjere potensielle kunder, vil du sikkert miste dem. Du mister kanskje ikke alle, men sikkert flertallet av de besøkende.

Hvis du vil forsikre deg om at nettstedet ditt er godt nok til å bestå denne testen, må du gjøre alt innhold klart og gjøre det enkelt å forstå. Ikke bruk for mange kvalitetsgrafikk på hver side; bare noen få av dem vil gjøre susen. Du bør også prøve å utforme en strategi som vil gjøre oppmerksomheten til de besøkende til den mest populære informasjonen du har på nettstedet ditt. Du kan til og med bruke vennene dine eller familiemedlemmer i et eksperiment for å se hvor lang tid det tar å navigere gjennom nettstedet ditt. Det kan gi deg nødvendig informasjon om brukervennligheten til nettstedet ditt.

2. Visuell opplevelse

En annen viktig faktor som har stor innvirkning på nettstedets ytelse, prismessig, er den visuelle opplevelsen, eller ganske enkelt uttrykt, visuell design. Visuell opplevelse er mye mer enn bare å ha en vakker hjemmeside. Det må være av topp kvalitet, relevant og passende for de besøkende og budskapet som det skal formidle. Utformingen av nettstedet ditt lar leserne dine oppleve det på en spesifikk måte og bli mer interessert i innholdet ditt.

For å skape en visuell opplevelse som vil hjelpe deg med å engasjere besøkende, skal nettstedet ditt være glatt, enkelt å bruke og navigere og sofistikert. Dette betyr ikke at det å skape visuell opplevelse slutter når du designer nettstedet ditt, men det innebærer også å bruke hvit plass på riktig måte.

Tomme mellomrom som følger med forskjellige elementer på nettstedet ditt kalles white space. Når du bruker hvitt rom slik du skal, vil du kunne skape en elegant atmosfære og forbedre merkevareposisjonen din. Hvitt rom kan også forbedre innholdsforståelsen for besøkende og publikum.

Denne tilnærmingen er minimalistisk, estetisk og elegant, og hvis den brukes riktig, vil den også være ekstremt vakker. En hjemmeside som er for full av innhold, selv om innholdet er visuelt, kan gjøre at besøkende føler seg kaotiske og forvirrede. Det er grunnen til at prisbelønte nettsteder i de fleste tilfeller bruker enkelhet og utnytter hvite mellomrom godt.

3. Innhold

For å gjøre nettstedet ditt engasjerende for publikummet ditt, må du lage passende innhold av høy kvalitet. Dette innholdet må være relevant for de besøkende, men det må også være kortfattet og lett å forstå. Innholdet du oppretter på nettstedet ditt, snakker volum om selskapet ditt, ditt synspunkt og virksomhetsmotto. Det skal være informativt, nyttig og attraktivt. Du kan også gjøre det morsomt, noe som gjør at besøkende er i godt humør og alltid vil ha mer.

En annen ting du må tenke på når du vurderer innholdet ditt er SEO-regler. Hvis du vil at nettstedet ditt skal fungere bra, må du bli kjent med SEO og hva du kan gjøre for å forbedre innholdet ditt på en SEO-vennlig måte for å rangere høyere på Google og andre søkemotorer. Dette kan ikke hjelpe deg å vinne en pris for nettstedet ditt, men det kan sikkert hjelpe deg å øke inntektene og forbedre og utvide virksomheten din.

Når du tenker på innholdet ditt og hvordan det påvirker nettstedets popularitet og generelle ytelse, må du vurdere en annen viktig måte å forbedre disse tingene på. Å legge til kundevurderinger, så vel som eksklusive tilbud, kan hjelpe deg med å gjøre publikum mer engasjert og interessert i virksomheten din.

Dette gjelder spesielt hvis du har et nettsted som kjører på e-handelsbasis. Å vise noen positive kundevurderinger og noen få eksklusive tilbud, eller kupongkoder, eller annen form for markedsføring, kan få de besøkende til å ta ønsket handling – å kjøpe produktene dine. Konverteringsfrekvensen din vil dra nytte av disse tingene, men husk 3-sekunders regelen vi nevnte før. Alt dette må vises på en organisert og engasjerende måte.

4. Hastighet og enkelhet

Vi har allerede snakket om enkelhet da vi snakket om navigasjonen på nettstedet ditt, men nå vil vi snakke om det igjen når det gjelder å øke konverteringsfrekvensen. For å øke konverteringsfrekvensen din, må du ha en enkel og kort utsjekkingsprosess. Å gjøre kasseprosessen enkel og grei vil gi det nødvendige incentivet til mange av de besøkende å kjøpe produktene dine. Et godt eksempel på dette er Amazon siden de tilbyr kjøpemulighet med ett klikk i tillegg til deres allerede forenklede kasseprosess.

Rett ved siden av enkelhet er hastighet, når funksjonaliteten til nettstedet ditt er i spørsmålet. Du kan ikke ha et prisvinnende nettsted bare takket være dets utseende eller design. Funksjonsfunksjoner betyr like mye, og hastighet er en av de viktigste tingene du trenger å bekymre deg for.

Nok en gang gjelder dette spesielt for nettsteder. Langsom hastighet når det gjelder lasting av sider, så vel som problemer med nettstedet på mobiltelefoner og enheter vil sikkert påvirke konverteringsfrekvensen negativt. Det kan til og med påvirke de samlede selskapets inntekter, selvfølgelig, negativt. Ulike statistikker viser at nesten halvparten av alle nettkjøpere ikke venter mer enn tre sekunder på at en side skal lastes inn, og at den totale hastigheten på et nettsted spiller en viktig rolle i deres lojalitet til det aktuelle nettstedet..

Den enkleste måten å forbedre hastigheten på er å få ingeniørene dine til å takle det, men det er visse ting du kan gjøre for å øke nettstedets hastighet også. Du kan utnytte nettleserbufring, lage omdirigeringer av landingssider til cache, bruke en CDN, minimere viderekoblinger, minimere kodene dine, unngå dårlige forespørsler osv..

5. Bruk responsiv design

Å ha et responsivt nettsted er en nødvendig betingelse for å til og med bli vurdert for enhver form for tildeling. Responsiv design lar deg vise innhold og layout på alle enheter, som datamaskiner, mobile enheter, e-lesere, bærbare datamaskiner, osv..

Å lage et nettsted med et responsivt design er en investering som vil lønne seg på flere måter. For det første vil den optimalisere måten besøkende samhandler med nettstedet ditt på mange enheter. For det andre vil det forbedre søkemotortrafikken din, noe som betyr at den også har en positiv SEO-effekt. Men den største fordelen som følger med responsiv design ligger i enkle tall. Jo flere enheter du dekker, jo flere besøkende vil du ha, og det er bra for bedriften.

Blant andre fordeler skiller seg også kostnadseffektiviteten til et responsivt nettsted ut. I stedet for å måtte lage to separate nettsteder for å dekke det samme publikummet, kan du gjøre det for prisen på ett nettsted. Dessuten er vedlikeholdskostnadene veldig lave, og det er en annen måte at responsiv design kan lønne seg i det lange løp.

Sett opp ditt fantastiske nettsted i dag!

Velg BlueHost & WordPress for å bygge ditt prisbelønte nettsted!

Start nå “

Pakk inn

Bare husk at det å ha et prisvinnende nettsted kan være fordelaktig på så mange nivåer og kan hjelpe virksomheten din til å bli mer vellykket enn du noen gang har forestilt deg. Når det gjelder teknologiske fremskritt som vi lever i, er det sannsynligvis enda viktigere å ha et flott nettsted enn å ha et flott produkt. Vi håper at våre tips og triks vil være nyttige når du begynner å opprette nettstedet ditt, og at du ender opp med et prisvinnende nettsted ganske snart.

Utvalgt bilde Designet av Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map