Hvordan starte en blogg for tilknyttet markedsføring?

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Hvordan starte en blogg for tilknyttet markedsføring?
0 22 мин.

start tilknyttet markedsføringsblogg


Boken som heter “The 4-Hour Workweek” har vekket mange spennende ideer i menneskers sinn helt siden den ble utgitt. Flere ønsker å bygge seg en passiv inntektsstrøm enn noen gang, og hvem kan klandre dem? Ingen kan motstå tanken om å ha tusenvis av dollar som passiv inntekt hver måned, men få er det faktisk der. Det er sant at du kan tjene alle pengene med noen få timers arbeid hver uke, men det er utrolig mye arbeid å legge ned i den innledende fasen av prosjektet ditt.

Så du kan glemme de raske raske planene og fokusere på å sette i gang arbeidet som kreves for å skape den passive inntektsstrømmen for deg selv. Den gode nyheten er at hvis du er villig til å bruke arbeidet og kreftene som kreves for å starte den nye online-satsingen din, kan du definitivt tjene noen gode penger på det. Når du har forstått følelsen av å gjøre ditt første salg, er det ikke noe som stopper det sprenget av motivasjon. Det vil motivere deg til å fortsette å tjene mer og å stable alle de søte pengene i lommen.

Tilknyttet markedsføringsvirksomhet endres ikke mye med årene, og formelen til suksess er stort sett den samme som den var før, uavhengig av din nisje. Når du har etablert hvilket produkt du vil markedsføre og bygd nettstedet ditt, vil den eneste jobben din være å markedsføre bloggen din og generere trafikk. Å skrive gode annonser og gode innlegg for bloggen din er også en viktig ferdighet å mestre som krever mye trening, men du vil ta tak i snart nok.

I denne artikkelen skal vi dele ut hva som gjør en god blogg for tilknyttet markedsføring. Vi kommer til å dele de viktigste trinnene i prosessen og dele dem ned til individuelle oppgaver du må håndtere. En tilknyttet markedsføringsblogg består av noen få enkle ingredienser, så hvis du tar hensyn her og tar grep, vil du være på god vei til å bygge en solid en. Så uten videre, la oss se hvordan du kan starte en tilknyttet markedsføringsblogg akkurat nå!

Å velge en nisje

Å velge en nisje er å velge virksomhet og dreier seg mest om personlige preferanser og muligens noe du er kunnskapsrik eller interessert i. Du må bestemme hva slags nettsted du skal bygge før du går ut og målretter folk mot det.

Hvis du allerede vet hva du skal produsere innhold rundt og hva slags produkter du vil markedsføre, er du et skritt nærmere suksess. Men hvis du fortsatt ikke vet det, kan du ta deg tid til å gjøre research, fordi dette er et av de mest overveldende trinnene i prosessen. Du kan lett bli fanget i lammingen av analysen, så pass på å ikke skynde deg.

Vi har kommet med følgende spørsmål for å hjelpe deg med denne delen. På slutten av denne delen vil jeg også gi en liste over de 10 beste nisjene på nettet, så det er gjort mye enklere for deg.

Hva er du kunnskapsrik eller interessert i?

Hvis du brenner for noe som interiørdesign, rørleggerarbeid, uteaktiviteter eller klær, er valget ganske enkelt å gjøre. Det er mye lettere å jobbe med noe du allerede har kunnskap om og lidenskap for. Hvis du kan finne minst et par av disse, enn du har tenkt å videreføre forskningen.

Hva tror du at du kunne skrevet 50 blogginnlegg om?

Hvis du vil bygge et autoritetsnettsted, må du være på tå hev deg i innholdsskapingsprosessen. Temaet du velger bør ha nok dybde til det, slik at du kan skrive mye innhold for det. Dette er viktig fra et SEO-perspektiv og for brukeren også. Å skrive og nyttig innhold av høy kvalitet er det som får folk på nettstedet ditt, og hva som vil vekke nok interesse til at de kan klikke på tilknytningslenkene dine. Jo mer innhold av høy kvalitet du har om et emne, jo mer sannsynlig er det at leserne tar deg alvorlig nok til å kjøpe produktene gjennom nettstedet ditt.

Er det nok penger og interesse i din valgte nisje?

Å ha lidenskap for noe er en ting, men du kommer ikke langt med det i tilknyttet markedsføring hvis det ikke er nok penger i det. Dessverre styrter penger alltid lidenskap hvis du ønsker å gjøre en lønnsom innsats. Hvis du av denne grunn plutselig sitter igjen uten en nisje, kan du se deg om igjen. Hvis du ikke vet nok om noe annet, kan du alltid lære om det hvis det gir deg penger.

Jeg burde ikke være nødt til å understreke viktigheten av interesserte lesere som kommer til å lese og skaffe kunnskap fra nettstedet ditt. Hvis de har vilje til å kjøpe noen produkter også, er det som vil fullføre jobben, så målrett deg mot en nisje som har folk med en sterk kjøpsintensjon hvis du kan.

Hva slags tilknyttede programmer kan du bruke i din valgte nisje?

Ikke hvert produkt kan selges gjennom Amazons tilknytningsprogram, så det er nok av søk å gjøre når du har opprettet din nisje. Hvis det er mange tilknyttede programmer du kan delta i og markedsføre produktene deres, er det fantastisk. Hvis det ikke er noen du trenger å se etter en annen nisje, fordi du ikke vil tjene noen penger med det uten et ordentlig tilknyttet program.

De 10 beste Niches

Som jeg nevnte er det noen nisjer som gir gode penger. Se gjennom dem, og kanskje finner du dine egne underveis. Bare husk at disse allerede har noen ganske solid konkurranse, så du må ta med A-spillet ditt for å konkurrere.

 • Helse
 • Fitness
 • Vekttap og treningsøkter
 • Dyr
 • Dating og forhold
 • Tjen penger online
 • Hobbyer (golf, utendørsaktiviteter, fotturer)
 • Blogging, SEO, nettkurs
 • Gadgets og teknologi

Se på din nisje fra et SEO-perspektiv

Jeg anbefaler på det sterkeste at du ser på hvordan du forsker på søkeord før du til slutt bestemmer deg for å bygge bloggen din på en bestemt nisje. Det er bra å vite om folk søker etter emnene dine i Google eller ikke. Hvis de er det, vil det bare gi et bevis på at den valgte nisjen din er etterspurt, og det vil være lettere å få trafikk til nettstedet ditt. Hvis ikke, er det noen ting du bør vurdere på nytt, men nisjen kan fremdeles være god å jobbe med.

Søk etter og forskning tilknyttede programmer

Når du vet hva slags nisje du skal jobbe med, er det på tide å begynne å speide etter tilknyttede programmer. Hvis du fulgte med de tidligere punktene i artikkelen, har du sannsynligvis sjekket ut noen få tilknyttede programmer allerede. Det er på tide å sjekke ut mer og grave mye dypere. Hvert tilknyttet nettverk har forskjellige krav for å overholde og operere i et annet system, så det er mye å lese før du velger et.

Det er virkelig verdt å investere god tid på å finne det rette tilknytningsprogrammet, for det er her du får inntektene, så du vil ta et best mulig valg. Her er de viktigste tingene du bør se på når du velger et tilknyttet nettverk å jobbe med.

Hva slags markedsførere bruker programmet?

Det er viktig at du ser populariteten til det valgte nettverket og leser om godkjenning fra andre som har brukt det. Det er viktig at du sørger for at andre markedsførere har jobbet og lyktes med det tilknyttede programmet du velger, slik at du vet den sannsynlige heten for suksess for å bruke programmet ditt..

Hvor mye provisjon tilbyr det for produktene?

Hvert program har et bestemt beløp som det vil tjene deg etter å ha solgt et av produktene. Jo høyere provisjon du får, jo mer penger vil du tjene. Ta disse for eksempel:

 • Amazon tilbyr forskjellige kommisjoner for alle forskjellige typer produkter, så det kommer virkelig an på. Disse provisjonene varierer fra 1% til 10%, noe som ikke er for mye, men det er fortsatt noen penger å tjene.
 • ClickBank tilbyr bare digitale produkter, men kommisjonene deres er mye høyere. Du kan få 10% -75% provisjoner for de fleste av produktene deres, noe som vil gi deg virkelig gode penger når du har strømmen i gang.
 • For andre digitale og fysiske produkter, gå til minst en $ 30- $ 50 provisjon. Ta for eksempel webhotell. Mange kommersielle hostingleverandører gir deg mer enn $ 50 for å få dem en ny klient.

Bryr du deg om produktene?

For å få suksess med tilknyttet markedsføring, må du være kjent med produktene du selger. De må også være relevante innenfor din nisje og av høy kvalitet.

Du må tro på produktet for å kunne selge det, fordi du har vanskelig for å slå det til bloggleserne. Å være kunnskapsrik vil også skape tillit hos leserne dine, noe som er monumentalt viktig hvis du ønsker å selge dem.

Velg dine tilknyttede produkter klokt

I et ideelt tilfelle har du valgt en nisje som har mange produkter å selge og gjennom en rekke tilknyttede programmer. I så fall har du mange produkter å tilby til samfunnet ditt, men jobber ikke med for mange produkter på en gang. Gå med to eller tre til start. Du må først etablere deg som en pålitelig person før du skyver på produktene og ber dem kjøpe dem.

Det første trinnet i produkt promoteringsarbeidet er å kjøpe produktet selv. Du er definitivt ikke forpliktet til å kjøpe hvert eneste produkt du markedsfører, men ved å eie og bruke produktet kan du markedsføre det mer pålitelig, og dette er viktig når det gjelder å skape tillit hos publikummet ditt.

Bygg nettstedet ditt

Når du har bestemt deg for din nisje, funnet deg et tilknyttet program og produkter du vil markedsføre, er den teoretiske og forskningsdelen av prosessen gjort. Det er på tide å få hendene skitne og begynne å bygge den nye bloggen din fra bunnen av. Heldigvis er det ganske enkelt og krever ikke omfattende teknisk kunnskap. Men kodingsferdigheter vil definitivt være nyttige hvis du har noen eller du kjenner noen som har det.

Jo mer tid og oppmerksomhet du bruker på hvert trinn her, jo bedre blogg skal du bygge. Men du kan fly gjennom dem også og få bloggen din i gang i løpet av de neste 24 timene. Hvordan du velger å gjøre det er opp til deg. Her er trinnene du må ta i de enkleste formene.

Kjøp et domenenavn

Det er på tide å bli kreative og brainstorme en haug med domenenavn for det nye nettstedet ditt. I et ideelt scenario skal det være noe som kan knyttes til din nisje, men det trenger ikke nødvendigvis være det. Det viktigste er å gjøre den så fengende som mulig, og at den skal ha .com-forlengelsen.

Det er mange domenenavnetjenester på nettet, der du kan se om det valgte domenenavnet ditt er tilgjengelig og kjøpe det hvis det er det. De mest populære er GoDaddy og NameCheap. Men du kan også bruke domenenavnstjenesten levert av din leverandør.

Det er veldig enkelt å gjøre. Du søker bare etter domenenavnet ditt, finner det, kjøper det, ferdig. Vanligvis koster et domenenavn rundt $ 10, men det kan koste mer, helt opp til $ 500 til $ 1000 eller enda mer i noen tilfeller.

Få en webvertstjeneste

Hosting er plassen der nettstedet ditt vil bli lagret. Plassen du leier der vil være din helt egen lille øy på internett. Hosting tjenester er ganske billig i disse dager, med fantastiske hosting-tjenester som er tilgjengelige fra rundt $ 3 til $ 5 per måned.

HostGator Cloud-tjenesten yter veldig bra og vil definitivt være perfekt for bloggen din. Det er en høyhastighetspakke for $ 5 per måned, og selskapet tilbyr også en gratis kundestøtte som du kan stole på.

Installer WordPress

Når du har ditt domenenavn og din helt egen liten plass på nettet, er det på tide at du også har et nettsted.

WordPress er det mest kjente innholdsstyringssystemet i verden, som er perfekt for å drive en blogg og et hvilket som helst annet nettsted for den saks skyld. Det er gratis å bruke og er veldig brukervennlig. Så selv om du ikke har mye teknisk kunnskap, vil du kunne kjøre bloggen veldig enkelt.

Å installere WordPress krever ikke mye av en innsats. De fleste hostingleverandører tilbyr en ett-klikk installasjon for det, så alt du trenger å gjøre er å finne ikonet og klikke. Du kan også installere WordPress manuelt, men dette er en lengre prosess og krever litt IT-ferdigheter. Når du venter på at den skal installeres på serveren din, vil nettstedet være i gang.

Velg og installer et tema

Det kule med WordPress er at det er latterlig enkelt å bruke. Du kan få nettstedet ditt til å se helt annerledes ut hvert minutt hvis du vil, takket være det forenklede temasystemet. Alt du trenger å gjøre er å laste ned et gratis eller et betalt tema og aktivere det gjennom temamenyen.

WordPress har hundretusenvis av temaer å velge mellom, så slå deg ut. Det er mange gratis, men hvis du virkelig ønsker å bygge et nettsted av høy kvalitet, bør du kjøpe et tema. De koster vanligvis rundt $ 60 og de vil definitivt tjene deg mye bedre enn et gratis tema ville gjort.

Når du har et tema, har du en rekke tilpasningsalternativer du kan bruke til å ordne nettstedet ditt slik du ønsker det skal være. Når alt klikker på plass, vil du ha deg et godt designet nettsted som folk kan besøke for å lese innleggene dine og se innholdet du lager.

Produser fantastisk innhold for din nye blogg

Nå som du har et nettsted oppe og går, er det på tide å lage noe ut av det. Her kommer den harde arbeidsdelen jeg har nevnt helt i begynnelsen. Å lage innhold er den mest tidkrevende delen av tilknyttet markedsføringsvirksomhet. Å skrive noe som er av høy kvalitet og nyttig for leseren. Det er her det overbrukte uttrykket “content is king” kommer inn i spillet.

I denne delen skal jeg snakke om forskjellige typer blogginnlegg som du kan skrive og bruke for å markedsføre tilknyttede produkter.

Gjør produktanmeldelser

Å skrive produktanmeldelser er en av de mest rett frem måtene å vise frem tilknyttede produkter og gi publikum noe nyttig. Det er en av de vanligste modellene for tilknyttede markedsførere og har tjent milliarder til folk over hele internett.

Konseptet er enkelt. Velg et produkt i din nisje, prøv det, analyser det og skriv din anmeldelse om det. Vær på forhånd og ærlig om hva du likte og ikke likte med produktet, og del så mange personlige meninger som mulig.

De fleste leser i dag minst en anmeldelse før de går ut og kjøper en ny telefon eller noe annet produkt. Du kan definitivt utnytte det ved å produsere noen gode anmeldelser.

Skriv topplister

Vet du de beste produktene for å løse et bestemt problem eller har en liste over de beste bøkene fra 2018? Lag et blogginnlegg om dem. Topplister er en flott måte å fange publikums oppmerksomhet og å vise frem en rekke produkter samtidig.

Her er et godt eksempel: 25 grunner til at du bør bruke WordPress

Svar på vanlige spørsmål og adresser vanlige problemer

Du kan faktisk forske på hva folk spør mest om tiden og hva slags problemer de trenger løsninger på. Et flott verktøy for dette er MOZ søkeordutforsker. Du må bare skrive inn et spesifikt spørsmål eller nøkkelord du ønsker å målrette mot, og det vil treffe deg med resultatene. Du vil se det månedlige søkevolumet, hva slags innlegg som er skrevet rundt emnet og mer.

Det er mange data du kan hente ut ved å søke på nøkkelordundersøkelser, og det vil hjelpe deg å skrive innlegg som tiltrekker seg mye oppmerksomhet fra leserne.

Tutorials and Guides

Handlingsbar informasjon som hjelper folk med å lære nye ferdigheter eller gjøre noe bedre, blir alltid verdsatt av ethvert publikum. Mange tilknyttede markedsførere tilbyr et gratis produkt, som en e-bok for å vekke opp interesse innen publikum og få dem til å abonnere på adresselisten sin. Hvis produktet du leverer virkelig er av høy kvalitet, vil det føre til mye trafikk til nettstedet ditt også. Folk er alltid ute etter å lære nye ting og lese noe som faktisk er nyttig, så dra nytte av det!

Evergreen Content

Sesongens innhold på kort sikt er bra for å oppnå mål på kort sikt. Du bør absolutt lage jule spesialer og lage innhold basert på hvilken sesong det er, hvis din nisje krever det. Men eviggrønt innhold er veldig viktig å ha på bloggen din. Det er noe som folk vil komme tilbake til, og et innhold som du alltid kan markedsføre og forvente å få trafikk på. Eviggrønne innlegg har den lengste holdbarheten.

Dette er vanligvis lister med nyttige tips som hjelper en bruker med å oppnå spesifikke mål. Som en guide til å justere bilens søkelys. Det ville være et fantastisk stykke hvis du jobber i nisjen for bildeler. Biler vil alltid ha søkelys og noen vil alltid ønske å tilpasse seg. Se hva jeg får til her?

Gå alltid for kvalitet over mengde

Dette er ikke en posttype, men viktig å nevne det samme. Et godt skrevet innlegg som blir dypt verdsatt av publikum og blir delt ofte har den høyeste verdien. Det er mye mer verdifullt enn 10 andre dårlig skrevne innlegg som ikke egentlig har et formål og bare er der. Så for å få optimal kvalitet ut av hvert innlegg, følg disse tipsene:

 • Vær samtale og etablere din egen unike skrivestil. Finn ut hva du vil si og hvordan du vil si det. Hva slags inntrykk vil du gjøre?
 • Legg til relevante og høykvalitetsbilder og infografikk til hvert av innleggene dine.
 • Legg til en video i innlegget ditt hvis det er noen relevante om temaet du snakker om. Plusspoeng hvis du lager dine egne. Husk at video er en av de kraftigste innholdstykkene du kan produsere, og de fleste foretrekker heller å se på en enn å lese omfattende innlegg.
 • Bruk en lesbarhetssjekk på hvert innlegg. Selv om Yoast SEO har en egen lesbarhetssjekk, er det andre du også kan bruke. Sjekk ut Flesch Reading Ease tester eller Leselig .
 • Skriv om ting du kjenner og prøver å gjøre vanlige ting til ekstraordinære. Dette fungerer mye bedre enn å prøve å si noe om tankene som blåser hele tiden.
 • Ta deg tid til å produsere kvalitet, det er ingen grunn til å skynde seg. Du kan oppnå mye mer med et innlegg du har jobbet med i en uke enn å skrive et hver dag. Vel, avhenger av hvor bra skrivingen din er og mange andre ting. Men dette er vanligvis en god tommelfingerregel.

Markedsføring av bloggen din og bygge et publikum

De sier at du må bruke en lik eller dobbelt så lang tid på å markedsføre innholdet ditt enn du gjorde på å lage det. Så hvis du har brukt en uke på å lage et innlegg, bør du bruke minst en uke eller kanskje til og med to uker på å promotere det. Det er mange måter å markedsføre bloggen din på, og det er det jeg skal snakke om i denne delen.

Bruk sosiale medier til å markedsføre innleggene dine

En av de vanligste måtene å bygge et publikum på er gjennom sosiale medier. Nesten alle bruker sin favorittplattform for sosiale medier for å oppdage innhold, og det er derfor det er flott å samle nye lesere og bygge relasjoner. Avhengig av din nisje, bransje og publikum, kan du enten bruke Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Instagram eller Pinterest.

Lag en profil på sosiale medier for bloggen din, promoter innleggene dine på den og begynn å samle et publikum.

Bruk noen av disse fantastiske verktøyene

Tiberr – Dette er et flott verktøy som vil hjelpe deg å finne kommentarseksjonene i blogger som fungerer med de samme nøkkelordene som du gjør. Du kan deretter skrive inn kommentarfeltene deres, legge til en lenke til et av innleggene dine. Det er en fin måte å få innholdet ditt foran øynene som allerede er interessert i å se det.

Buffer – Dette er et av de mest fantastiske verktøyene for sosiale medier, fordi det lar deg planlegge innleggene dine og holde rede på dem. Den kan håndtere en rekke sosiale medier-plattformer, noe som gjør det enkelt for deg å holde publikum oppdatert fra ett sted.

Blogginnlegg Overskriftanalysator – Overskriften til blogginnlegget ditt er det første alle leserne dine vil se på sosiale medier og ethvert annet sted de søker for å speide etter innhold. Det er førsteinntrykket ditt, så det er viktig å analysere det og sørge for at det er så kraftig som mulig.

Emosjonell markedsføringsverdianalysator – Markedsverdianalysatoren er også et verktøy for å undersøke og evaluere overskriftene dine. Det vil gi deg et gjennomsiktig diagram over hvor kraftig overskriften din er og tips om hvor du kan forbedre den.

Grammarly – Grammatikk er ikke akkurat et markedsføringsverktøy, men hvis teksten din er fylt med stavete ord og andre stavefeil, vil det definitivt ikke være bra for markedsføringen. Grammatikk er fantastisk til å hjelpe deg med å oppdage og rette opp eventuelle feil du måtte ha gjort i teksten din. Det er også gratis å bruke!

Gjør alltid innleggene dine formål og publikum klare

Disse to er det som driver innholdet og konteksten i forfatterskapet ditt fremover. En klar forståelse av publikum og emnet. Du må vite hvem publikum er, hva slags spørsmål de har, hvilke utfordringer de står overfor og hva de ønsker å oppnå.

Den beste måten å finne ut av dette er ved å søke på nøkkelord og se de månedlige søkevolumene til individuelle spørsmål. Du kan bruke MOZ explorer, Google AdWords eller Google Trends for å finne ut mer om hva folk søker etter.

Øv god SEO for hvert innlegg

God SEO-praksis er et av de viktigste markedsføringsverktøyene dine når det kommer til en tilknyttet blogg. Du går glipp av mye synlighet hvis du ikke holder SEO i perspektiv. Følg disse grunnleggende SEO-rektorene for å sikre at innleggets grunnleggende SEO alltid er i sjakk.

Det første og viktigste er imidlertid at du laster ned Yoast SEO-plugin, fordi det rett og slett er fantastisk. Det vil gi deg en SEO-evaluering og minne deg om alle tingene jeg nevner her.

 • Legg til nøkkelordene i alt-teksten og tittelen på hvert bilde du laster opp i et innlegg.
 • Legg til nøkkelordene dine i innleggets tittel.
 • Legg til nøkkelordene dine i innleggets metabeskrivelse
 • Legg til nøkkelordene dine i første avsnitt av innlegget ditt.
 • Omtrent 80% av innlegget ditt må skrives med aktiv stemme, fordi passiv stemme er mye mindre kraftig.
 • De fleste setningene dine skal være mindre enn 20 ord, så de er alltid lette å lese.

Konklusjon

Et enkelt innlegg er ikke nesten nok til å snakke om hver knute og støt ved å drive en tilknyttet markedsføringsvirksomhet, men det er en start. Hvis du ikke har lansert bloggen enda, er det greit, gjør all forskningen du trenger, og start når du føler deg klar.
Jeg håper vi hjalp deg med å lære noe nytt gjennom denne artikkelen, og at du likte å lese gjennom den. Håper å se deg i den neste!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector