Hvordan starte en webhotellvirksomhet – Nybegynnerguide

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Hvordan starte en webhotellvirksomhet – Nybegynnerguide
0 13 мин.

start-web-hosting-business


Flere og flere bedrifter lager sine egne nettsteder dag for dag, og hver og en av dem trenger en pålitelig leverandør av webhotell. Det er store navn i webhotellvirksomheten, og noen av dem har titusenvis av servere tilgjengelig. De tjener masse penger med denne økende etterspørselen etter nettsteder, og det er utrolig vanskelig å konkurrere med dem som en webhotellvirksomhet.

Vi har imidlertid noen gode nyheter for deg. Hvis du vil tjene penger ved å selge webhotelltjenester, kan du gjøre det ved å velge et av de største selskapene og bli medlem av dem. Det kalles forhandlervert, og det krever lite eller ingen investeringer for å starte. Denne typen virksomheter er sterkt anbefalt for webdesign og utviklingsteam som ønsker å selge webhotell som en bonuspakke til sine kunder.

Forhandlerhotell lar deg nå nye kunder fra andre land og gi dine egne webhotellplaner under ditt merkenavn. I tillegg til å bygge opp nettsteder for kundene dine, kan du øyeblikkelig tilby en webhotellplan og få den online, slik at de ikke trenger å bekymre seg for den delen heller. I dag lar de fleste webhotellfirmaer deg bruke ditt eget merke som er en stor avtale hvis du vil bygge opp tillit.

Viktige tips for forhandlere av webhoteller

Forhandlerhotell høres bra ut, og det kan se ut som det er en enkel måte å tjene penger på. Sannheten er at hundrevis av mennesker prøver det og mislykkes på månedlig basis, bare noen få av dem klarer å generere inntekter. For å bli vellykket, trenger du en god markedsføringsplan, webhotellstjenester som skiller seg ut fra mengden og selvfølgelig et solid webhotell å samarbeide med.

Vi skal vise deg hvordan du kan overleve som forhandler og til slutt generere inntektene du ønsker. Her er våre 8 tips for forhandlere som hjelper deg å lede webhotellvirksomheten til suksess:

1. De tre nivåene for forhandlervert

Forhandlerhotellplaner varierer basert på hvor mye erfaring du har med webhotell. Hvis du har mer erfaring med markedsføring, skal du fokusere på å selge webhotellplaner. På den annen side, hvis du har erfaring med serveradministrasjon, kan du dykke ned i det tekniske og sette opp alt fra bunnen av. Generelt er det tre forskjellige typer forhandlerhotellplaner du kan velge mellom:

 • Hvis du har gode ideer om hvordan du markedsfører merkevaren din og selger webhotell effektivt mens du har liten eller ingen erfaring med å være webhotell i seg selv, kan du velge en vanlig hostingsplan for forhandleren. Dette er vanligvis gratis eller koster bare noen få dollar, noe som er bra hvis du vil prøve det uten å investere i det.
 • For de som har litt erfaring med webhotell, men likevel ikke nok til å administrere servere, er det mange alternativer tilgjengelig med cPanel. Det er det mest populære kontrollpanelet for webhotell som de fleste selskaper tilbyr. Du kan bruke det som et verktøy for å støtte kundene dine og tilpasse planene du tilbyr.
  En forhandlerplan som inkluderer cPanel koster gjennomsnittlig $ 10-15 per måned.
 • Brukere som er mer erfarne i serveradministrasjon, leier vanligvis en dedikert server eller VPS-server og setter opp sine egne planer ved å dele ressursene deretter. Disse alternativene koster vanligvis mer enn $ 30, men de har også et større potensial for å returnere investeringen.

Når det gjelder webhotell-tjenester, er det enhver kunde en rask og pålitelig kundesupport. Dette er ikke nødvendigvis din jobb som forhandler, det avhenger bare av webhotellleverandøren du velger. Det er mange selskaper der ute som tar seg av kundestøtten til kundene dine mens du kan fokusere på markedsføringsdelen.

2. Forbered deg på å gjøre det første salget

De fleste forhandlere av webhotell gir ikke inntekter ved starten. Det er mange konkurrenter der ute, og folk trenger å bli kjent med merkevaren din før de kjøper. Det anbefales å forberede de første månedene i tilfelle du ikke selger noe i mellomtiden.

Siden du ikke kan være i en virksomhet for alltid uten overskudd, bør du finne ut hvor lenge det er verdt for deg å fortsette. Dette avhenger hovedsakelig av budsjettet og forhandlerplanen du abonnerte på. Hvis du velger en cPanel, VPS eller dedikert server, må du betale en månedlig pris som vil bli en belastning hvis du ikke tiltrekker noen kunder.

Å velge en gratis forhandlervertplan sikrer imidlertid at det ikke er noe økonomisk press overhodet. Det er litt annerledes enn et tilknyttet program der du heller ikke har noen økonomiske forpliktelser.

3. Analyser markedet

Det er mange anmeldelser og blogginnlegg der ute som kan gi deg oversikt over webhotellmarkedet, men de kan lett gå glipp av poenget. Det er absolutt verdt det å legge litt mer inn i det og fordype detaljene for mer verdifull informasjon.

For eksempel kan du alltid søke etter tilbakemeldinger i form av kommentarer, kundevurderinger og diskusjonsfora der folk snakker om spesifikasjonene og funksjonene de foretrekker i en webhotellleverandør. Det er enorme navn i webhotellbransjen, og du kan finne dem alle med et enkelt Google-søk. Så er det bare å ta en titt på første side og sjekke ut hvilke funksjoner og tjenester de tilbyr.

Du kan få mange ideer ved å åpne hjemmesiden deres og gå gjennom planene og prisene deres, filtrere ut bare de svært etterspurte tilbudene.

4. Tilby attraktive webhotellplaner

Å analysere markedet kan gi deg noen ideer om hvordan du kan gjøre tjenestene dine mer verdifulle og engasjerende. Å legge til noe unikt vil fungere som en magnet som tiltrekker flere kunder. De fleste webhotellfirmaer tilbyr bare lavere priser enn konkurrentene, men du kan ikke senke dem så mye hvis du vil at investeringen skal komme tilbake.

Det som kan gjøre at webhotellvirksomheten din virkelig skiller seg ut, er å forbedre kundeservicen din så mye du kan. Hvis du raskt kan svare, løse et bredt spekter av problemer og gi informasjon om tjenestene dine når som helst, vil kundene komme og bo lenge. På den annen side er det også en god ide å markedsføre de ‘ubegrensede’ funksjonene i webhotellplanene dine.

Som vi nevnte tidligere, er webhotell en digital tjeneste som kan kobles sammen med webdesign og utvikling. Hvis kunder også kan kjøpe et godt designet nettsted og umiddelbart få en attraktiv webhotellplan med pakken, vil de fleste av dem mer enn gjerne akseptere tilbudet.

Å bli medlem av webhotellvirksomheten betyr også at du trenger et fengende merkenavn. Det kan ganske enkelt ikke gjøres effektivt som en anonym bruker fordi folk trenger å ha en slags forbindelse med bedriften din, ellers stoler de ikke på tjenestene dine. I tillegg er det viktig å opprette et nettsted hvis du ønsker å etablere en solid online tilstedeværelse og markedsføre selskapet ditt, og det krever også et merkenavn.

Merkenavnet ditt er noe av det første kundene dine vil huske. Utenom det, trenger du en logo som representerer merkevaren din og gjør førsteinntrykket av en profesjonell og pålitelig virksomhet. Logoen og domenenavnet til nettstedet ditt skal begge inneholde navnet på merkevaren din.

Å ønske besøkende på nettstedet velkommen med et fengende slagord som gjenspeiler kvaliteten på tjenestene du tilbyr, er en populær markedsføringsteknikk i dag med svært positive resultater.

Rask og pålitelig kundeservice

Hvis folk ikke er fornøyd med en webhotell-tjeneste, kan de når som helst bytte til en annen. Det er mange tilgjengelige leverandører som hjelper nye brukere med å importere nettstedets data slik at de kan fortsette rett der de er ferdige. Siden brukere kan bytte så raskt, må du gi dem en kundestøtte av høy kvalitet for å holde dem fornøyd med hostingplanen din og få dem til å bli.

Kunder har spørsmål og får problemer hele tiden, så det er viktig å komme i kontakt med dem så snart som mulig. Forhandlere som bruker cPanel, kan stole på leverandøren når det kommer til teknisk support. Imidlertid kan det ikke være nok. Sørg for å spørre kundene dine nå og da om de er fornøyde med kundeservicen de får.

En god måte å bygge opp tillit hos kundene dine på er å legge til et personlig preg på svarene dine. En melding trenger ikke å være så formell fordi den kan føles som om den er en automatisk melding. Folk verdsetter det mer hvis du virkelig bruker tiden din til å lese meldingene deres og svare på dem, kanskje til og med legge en humoristisk stemning til det.

Sett opp forretningsbloggen

Et webhotellnettsted er som alle andre nettbutikker eller bedriftsnettsteder. Du kan ikke fylle det med så mye innhold. Den kan bare inneholde fengende setninger og viktig informasjon om dine produkter eller tjenester. Folk vil raskt forstå hva virksomheten din har å tilby, og de vil ikke bli distrahert.

Hvis du vil legge til noe kvalitetsinnhold på nettstedet ditt, kan du starte din egen blogg. Å publisere artikler med fokuserte søkeord og tilbakekoblinger kan være en flott SEO-strategi, og samle mye trafikk til nettstedet ditt. Folk vil finne bedriften din enklere gjennom søkemotorer og å legge ut nyttige artikler vil sikre et løft for din autoritet også.

Du kan se på bloggene til store webhotellleverandører. De legger vanligvis ut nyhetsartikler om deres selskap og teknologi, eller nyttige artikler relatert til nettstedsbygging, online markedsføring eller lignende emner. Det er også et sted hvor kundene dine kan kommentere og til og med stille spørsmål som kan besvares med et annet blogginnlegg.

Annonser merkevaren din og finn nye kunder

Hvis du fant et fengende navn på merkevaren din, er neste trinn å popularisere det og bygge opp en solid online tilstedeværelse. Du trenger en markedsføringsplan for å nå nye kunder og et nettsted som representerer selskapet ditt. Dette er en trinnvis prosess som kan ta mye tid å gjennomføre. Imidlertid er det alltid en enklere måte.

En ting som øyeblikkelig kan gjøre merkevaren din mer pålitelig og pålitelig, er å velge et av de største navnene i webhotellbransjen som din partner. Hvis folk besøker nettstedet ditt, vil de fleste av dem gjenkjenne merkenavnet til leverandøren din, og det vil oppmuntre dem til å stole på tjenestene dine også.

Disse leverandørene har også egne tilknyttede programmer, slik at du ikke bare kan bruke navnet deres som en forhandler, men også annonsere for tjenestene deres, og få en god andel av inntekten hvis en kunde blir medlem av en av planene sine. Når du begynner å tiltrekke nye kunder, kan leverandøren av webhotell vurdere å legge merkevarenavnet til listen over partnere, noe som er et stort pluss hvis du ønsker å komme foran konkurransen.

Velge et anerkjent merke: InMotion Hosting

inMotion-hosting-forhandler-planer

Mange mennesker er kjent med enten InMotion Hosting eller Web Hosting Hub, som er deres datterselskap. Dette er enorme merkenavn som tjente over 300.000 kunder så langt med overveldende positive tilbakemeldinger.

Det er mer enn 200 ansatte som jobber i InMotion Hosting, tar seg av datasentrene og holder oppe en kundesupport av høy kvalitet. Tilbake i 2001 ble selskapet stiftet av to forretningsmenn som ønsket å overgå forventningene til kundene. Nå utviklet det seg til et av de største navnene i bransjen.

Ved å bli medlem av en forhandlerplan hos InMotion Hosting, vil du få tilgang til gratis programvare som vil gjøre virksomheten mye enklere for deg. WHMCS-verktøyene deres lar deg sømløst sette sammen hostingpakkene dine med tilpassede priser, funksjoner og spesifikasjoner. I tillegg kan du enkelt følge med på alt relatert til betalinger og kundekontoer.

Med InMotion Hosting kan du til og med øke din hvite etikett, fordi de inkluderer en eNom-lisens i forhandlerplanen. Dette betyr at du kan begynne å selge domenenavn mens du hevder merkevaren din som hovedleverandør av domenenavn.

InMotion’s forhandlerplaner & prisene

Aller først kommer alle deres forhandlerplaner med gratisfunksjoner som cPanel, dedikert IP, SSL, eNom, WHMCS faktureringsprogramvare og mer. InMotion Hosting garanterer også gratis SSD-stasjoner med en hastighet på 20 ganger i forhold til tradisjonelle harddisker.

Flere forhandlerverktøy inkluderer et gratis Softaculous installasjonsprogram, automatiske sikkerhetskopier for bekymringsfri hosting og tilgang til e-postene dine fra alle enheter. Softaculous gjør at du kan installere over 400 applikasjoner automatisk. Hvis du ikke er fornøyd med InMotion Hosting, kan du alltid få pengene tilbake om 90 dager.

inMotion-forhandler-delt

Det er tre delte forhandlerplaner, som alle gir en dedikert IP og ubegrenset cPanels for prisen. Den første planen R-1000S koster 22,39 dollar i måneden med 80 GB lagringsplass og 800 GB båndbredde, og den er optimal for nybegynnere. Hvis du går for den beste verdien, bør du velge R-2000S-planen som koster $ 31.99 i måneden og garanterer 120 GB diskplass med 1.200 GB båndbredde.

inMotion-forhandler-vps

For de som ønsker å ta virksomheten til et høyere nivå, er imidlertid en VPS-forhandler hostingplan viktig. Med en VPS-plan kan du stole på Live-State Snapshots som lar deg gå tilbake til alle tidligere versjoner på serveren hvis noe går galt. Du får også Root Level Access som sikrer sømløs fil- og applikasjonsadministrasjon direkte på serveren.

De tre VPS-planene inkluderer RESELLER VPS-1000 for 41,64 dollar i måneden, RESELLER VPS-2000 for 62,84 dollar og RESELLER VPS-3000 for 89,94 dollar månedlig. Den første får deg 4 GB RAM, 75 GB SSD, 4 TB båndbredde og 3 IP-adresser. Den tredje planen skalerer spesifikasjonene opp til en 8 GB RAM, 260 GB diskplass, 6 TB båndbredde og 5 IP-adresser.

For å konkludere

Dette var nybegynnerguiden vår om hvordan du kan bli med i en forhandlervert plan og de viktigste tingene som kan føre deg til suksess. Som forhandler må du investere mye tid og krefter for å få virksomheten til å fungere. Med litt motivasjon, dyktighet og en flott markedsføringsplan vil virksomheten din sikkert begynne å blomstre og den vil bli en av dine viktigste inntektskilder.

Dette er den typen virksomhet der du har ubegrensede muligheter til å tilby noe som ingen av de andre selskapene har tenkt på. Finn sosiale medier-plattformer og fora der eiere av nettsteder snakker om tingene de virkelig trenger i en webhotellleverandør og prøv å fylle det markedsføringsgapet. Forhandlervert er din sjanse til å skape et unikt webhotellmerke uten lite eller ingen investering.

Begynn å tjene penger på å selge InMotion’s fantastiske hosting-tjeneste!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector