Hvorfor bør du ikke velge gratis webhotell?

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Hvorfor bør du ikke velge gratis webhotell?
0 7 мин.

hvorfor ikke velge gratis webhotell for bedriftsnettstedet ditt


Det er mange grunner til at du ikke bør velge gratis webhotellpakker for nettstedet ditt, for eksempel begrenset plass på disk, begrenset båndbredde, begrenset tilleggsdomener, gratis domenenavn, begrenset sikkerhetskopi, lav garanti oppetid, begrenset antall databaser støttet , ingen SSL-private sertifikater, lave sikkerhets- og personvernstiltak, ingen INNODB-databasestøtte, ingen PHP APC-cache, ingen MYSQL-fjerntilkobling, ingen FTP-tilgang gjennom SSL (SFTP), ingen SSH-kontroll, ingen avanserte cron-jobber, begrensede underdomener, parkerte domener , begrensede e-postkontoer og ingen SMTP-tilgang, ingen ordentlig støtte, lav nettverkshastighet, få RAM og en svak prosessor og et gammelt operativsystem.

Vanligvis er gratis webhotell bra nok for personlige blogger eller romprater uten mange funksjoner, og der innhold ikke er skrevet for ofte også, i dette tilfellet lager du ikke kommersielle nettsteder. Betalt webhotell har ubegrensede ressurser, er raskere, sikkert og pålitelig og tilbyr deg dusinvis av skript, CMS og andre ressurser for å lage til og med kommersielle nettsteder.

Her er en håndfull grunner til at du ikke bør velge gratis webhotell for nettstedet ditt:

 1. Begrenset plass på disken er et stort problem når du vil opprette et stort online fellesskap, så du trenger mer enn 2 GB som tilbys av ditt gratis webhotellfirma. Du kan bruke denne plassen til personlig og privat datalagring på samme tid for nettstedet ditt, og hvis du bygger et stort samfunn, må du ha plass til avatarer, bilder, signaturer, ikoner, HTML, PHP, CSS, js og videoer og så videre. Problemet, i dette tilfellet, er antall filer. Vanligvis er ikke disse for store, men de er tusenvis av filer spredt i hundrevis av mapper.
 2. Begrenset båndbredde betyr begrenset antall besøkende på nettstedet ditt, vanligvis trenger du mer enn 100 GB for et populært nettsted, og spesielt hvis du vil ha mange kunder, så trenger du virkelig å kjøpe et premium / forretningshotell ellers vil de motta en lignende feil som “Båndbreddsgrense overskredet Serveren kan midlertidig ikke betjene forespørselen din fordi nettstedseieren har nådd båndbreddsgrensen. Prøv igjen senere.” Med betalt webhotell har du ubegrenset båndbredde, slik at kundene dine ikke lenger får denne feilen, og du kan jobbe mer og mer på nettstedets trafikk.
 3. Begrensede tilleggsdomener er et annet stort problem, spesielt hvis du vil opprette flere prosjekter på samme webhotell, eller hvis du oppretter et stort prosjekt med flere sekundære små prosjekter på forskjellige domener. Vanligvis tilbyr gratis webhotell bare to tilleggsdomener, i stedet for et ubegrenset antall tilleggsdomener som du mottar på en betalt webhotell. Et tilleggsdomen koster rundt $ 1 og registreringskostnadene avhenger av utvidelsen av domenet.
 4. Gratis domenenavn tilbys hvis du kjøper og betaler for et år i forveien en premium hostingpakke slik at du kan få enten en .com, .org eller en annen type domene gratis. Dette alternativet er ikke tilgjengelig når du bruker gratis webhotell. I tilfelle av gratis webhotell bruker du vanligvis et underdomenenavn på et forhåndsdefinert og tilgjengelig domene.
 5. Begrensede automatiske sikkerhetskopieringsprosesser er tilgjengelige hver måned på gratis webhotell, men med premium hosting får du disse prosessene daglig, og du kan lage en sikkerhetskopi manuelt når du vil, slik at du ikke mister arbeidet og dataene.
 6. Oppetid med lav garanti er tilgjengelig ved gratis hosting, men til premium en har du 99,999% slik at nettstedet ditt er stabilt og det vil ikke være noen feil angående funksjonaliteten. For å opprettholde kostnadene garanterer ikke små selskaper som tilbyr gratis hosting en god oppetid.
 7. Et begrenset antall databaser som støttes, er et lignende problem med et begrenset antall tilleggsdomener som støttes. En premiumvert tilbyr ubegrensede databaser, og du bør vite at komplekse nettsteder med innholdsstyringssystemer trenger minst en database. Selv om du kan bruke forskjellige tabeller for hver programvare i en enkelt database, kan du vurdere på nytt fordi hvis det dukker opp noe problem i databasen, mistet du alle dataene for all installert programvare på nettstedet ditt, for eksempel Joomla, PrestaShop og WordPress og så på. Å ha flere databaser for hver programvare øker også sikkerheten fordi hver database har sitt unike navn, bruker og passord.
 8. Ingen SSL-private sertifikater og ingen INNODB-databasestøtte er to spesielle funksjoner som ikke er inkludert i den gratis verten, men som er behov for e-handelsplattformer som OpenCart, WooCommerce og PrestaShop og så videre. Ved hjelp av disse to funksjonene øker du kundens sikkerhet når han kjøper noe fra nettstedet ditt.
 9. Hos gratis webhotell er det ingen som plager med sikkerhet og personvern, så du kan forvente reelle problemer i disse områdene, spesielt fordi hvis verten din er gratis, betalte ingen spesialister for å iverksette sikkerhet og personvernstiltak for deg.
 10. Nei PHP APC-cache tilbys på gratis vert slik at flere PHP-filsider ikke går raskere og nettstedet ditt ikke forbedrer hastigheten i det hele tatt.
 11. Nei MYSQL ekstern tilkobling betyr at du ikke kan gi ekstern tilgang til databaseserver hjemmefra eller fra en annen webserver.
 12. Ingen FTP-tilgang via SSL (SFTP) og ingen SSH-kontroll betyr at du ikke kan bruke Kitt til å opprette sikre tilkoblinger til nettstedet ditt og for å laste opp filer eller gi forskjellige kommandoer.
 13. Å ikke ha tilgang til å lage avanserte cron-jobber betyr at du ikke kan bruke komplekse skript som phpSFP (PHP Schedule Facebook Posts) der du trenger å opprette cron-jobber for å fungere ordentlig.
 14. Uten ubegrensede underdomener og uten parkerte domener kan du ikke administrere domenet ditt som du vil, og enten å sette på vent noen prosjekter eller for å utvikle eller teste andre prosjekter ved å bruke underdomener.
 15. Begrensede e-postkontoer og ingen SMTP-tilgang betyr at du bare kan sende noen få e-postmeldinger, og du ikke kan administrere e-postkontoen din riktig. Med premium webhotell kan du til og med sende masse e-post og planlegge e-post som du ønsker.
 16. Ingen ordentlig støtte betyr at hvis du får problemer, kan ingen hjelpe hvis og den eneste løsningen er å betale noen for å løse problemet. Selv om du bare vil endre noe eller det er serverproblemer, vil ikke støtten svare deg for raskt, og du vil være på vent med prosjektene dine.
 17. Lav nettverkshastighet, få RAM-er og en svak prosessor og et gammelt operativsystem er maskinvareproblemene til gratis webhotell, og du bør virkelig kjøpe en førsteklasses en for å forbedre disse. Hvis du har flere RAM-er, en kraftigere prosessor og et oppdatert operativsystem, kan du gjøre mye mer enn med et gratis.

Les også: Er gratis hosting bra for bedriftsnettsteder?

Hvis du vil være en forhandler bør du kjøpe en skikkelig webhotellpakke og ikke bruke en gratis, fordi du vil dele ressursene dine med folk, og du vil motta penger for disse ressursene, slik at du ikke kan bruke en gratis webhotellpakke i det hele tatt fordi du ikke kan garantere kvaliteten på tjenester du leverer.

På slutten, som du kan se, har gratis webhotell mange flere ulemper enn du ville spart på webhotell. I stedet for å bruke en gratis hostingkonto, foreslår jeg på det sterkeste å få en billig hostingplan. Her er tre pålitelige og rimelige hosting selskaper som du kan velge mellom:

Selskap
Kampanjepris

1best hosting for flere domener$ 1,99 / mo
2beste hosting for flere domener$ 3,95 / mo
3beste billige hosting for flere nettsteder$ 3,49 / mo

Ovennevnte hostingplaner inkluderer også et gratis domenenavn, ubegrenset diskplass og månedlig båndbredde, mange gratis markedsføringskreditter og andre gode funksjoner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector