Hvorfor trenger du automatisk sikkerhetskopi av nettstedet?

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Hvorfor trenger du automatisk sikkerhetskopi av nettstedet?
0 6 мин.

automatisk sikkerhetskopiering av nettstedet


Å ivareta nettstedets data bør være en topp prioritet for enhver websideeier. Hackingforsøk, serverfeil, maskinvareskade kan alt forstyrre nettstedets korrekte funksjon og kan undergrave ditt ønske om å bevare nettstedets data. Automatisert sikkerhetskopiering av nettsteder eller sikkerhetskopieringstjenester er et must for alle som ønsker at dataene deres kan utvinnes i tilfelle noe skulle gå galt. Lagring av data gjennom utdatert teknologi etterlater deg sårbar for alle slags trusler, inkludert maskinvarefeil og programvarefeil, hacking, uautorisert tilgang og irreversibel fysisk skade.

Automatisk sikkerhetskopi av nettsteder eller sikkerhetskopiering av skyer har vist seg å ha flere fordeler enn å stole på manuelle sikkerhetskopier alene. Hvis du allerede bruker sikkerhetskopieringstjenester på nettet, er du sannsynligvis klar over de mange fordelene det følger med. Selv om disse tjenestene er mer og mer utbredte, er det mange eiere av nettstedet som ennå ikke oppdager fordelene med det. Så hvorfor er automatisk sikkerhetskopiering av nettsteder viktig, og hvorfor du trenger det?

Fordelene med automatiserte sikkerhetskopier av nettsteder

Automatiske sikkerhetskopierings-, lagrings- og filgjenopprettingssystemer eliminerer betydelige risikoer forbundet med manuelle, offline sikkerhetskopiløsninger som HDD-baserte sikkerhetskopier. Noen av de mest slående fordelene med automatiserte sikkerhetskopier av nettsteder som eiere av nettsteder bør legge merke til inkluderer:

convenience

Hvis du velger cloud backup-tjenester, lagres nettstedets data og datamaskindata på et eksternt sted som er ugjennomtrengelig for sårbarhetene som kan true filene dine hvis de ble lagret ved å bruke tradisjonelle sikkerhetskopieringsløsninger. Det faktum at sikkerhetskopiering skjer automatisk med en daglig frekvens eller med en frekvens som er valgt av brukeren, eliminerer ytterligere risiko forbundet med å glemme å sikkerhetskopiere dataene dine, noe som også skjer ganske ofte.

Med sikkerhetskopitjenester sikkerhetskopieres viktige filer og data automatisk og holdes oppdaterte, slik at i tilfelle serverfeil, uautorisert tilgang, hackingforsøk eller funksjonsfeil, kan filene dine gjenopprettes umiddelbart.

Forbedret sikkerhet

Manuelle sikkerhetskopierings- og lagringsløsninger kan ikke konkurrere med den forbedrede sikkerheten online sikkerhetskopieringstjenester gir for dataene dine. Siden HDD-baserte sikkerhetskopier kan utsette filene dine for irreversible datatap, filkorrupsjon, utilgjengelighet, fysisk skade og funksjonsfeil, er sikkerhetskopieringstjenester på nettet et overlegent alternativ til å gjøre sikkerhetskopi på tradisjonell måte.

Cloud backup-tjenester gir også overflødig lagring som et ekstra lag med sikkerhet for filene dine. Når du vet at filene dine holdes sikre på mer enn ett serverplassering, vil du gi deg trygghet om at i tilfelle av en hendelse som fører til at dataene dine går tapt eller kompromitteres, kan du enkelt gjenopprette alle sikkerhetskopierte data.

Øyeblikkelig utvinning

Det er først når du blir møtt med det uopprettelige tapet av nettstedets data, du begynner å gjenkjenne verdien av en automatisk sikkerhetskopitjeneste. Kvaliteten på en online sikkerhetskopitjeneste demonstreres også av rask datagjenoppretting og gjenopprettingstid, slik at du kan ha dataene dine til hånden uansett omstendighet som forårsaket kompromitteringen av datamaskinens lagrede eller eksterne harddisklagrede data.

Dette er utvilsomt en av de viktigste fordelene du kan dra ved å bytte fra manuelle offline-sikkerhetskopier til automatiserte sikkerhetskopier på nettet..

Synkronisere evner

En annen stor fordel med online sikkerhetskopieringstjenester er den lett tilgjengelige synkroniseringsfunksjonen som ikke er tilgjengelig med manuelle sikkerhetskopieringer. Synkronisering mellom nettbrett, bærbare datamaskiner og andre støttede enheter gjør det enkelt for deg å ha tilgang til den nyeste versjonen av dataene dine fra alle enheter.

Dette lar deg fullføre prosjekter eller redigere filer selv mens du er på farten. Å ha tilgang til filene dine til enhver tid sparer deg for tid og effektiviserer oppgaver relatert til styring, redigering og oppdatering av filene dine.

Rimelig og tidseffektivt

Skybaserte løsninger for sikkerhetskopiering av nettsteder er et rimelig og tidseffektivt alternativ til manuell sikkerhetskopi. Du trenger ikke lenger å være bekymret for maskinvare som er utsatt for fysisk skade og funksjonsfeil, og du trenger ikke å være plaget med vedlikehold siden sikkerhetskopiering skjer automatisk.

Enten du er en liten eller stor bedrift, er det det beste du kan gjøre for å sikkerhetskopiere nettstedsdataene til nettskyen for å ivareta nettstedets filer og databaser.

Anerkjente hostingleverandører tilbyr gratis automatiserte sikkerhetskopier som er inkludert i noen av deres hostingplaner. Disse vertsselskapene utfører automatisk sikkerhetskopiering av nettstedet ditt regelmessig for å sikre at i tilfelle et serverbrudd eller andre uforutsette omstendigheter, filene dine er trygge og kan gjenopprettes.

InMotion Hosting – Gratis automatisert sikkerhetskopi av nettsteder for sikker lagring av filene dine

inmotion hosting gratis automatisert sikkerhetskopi av nettstedetInMotion Hosting er en bransjeledende hostingleverandør som leverer en rekke hosting-tjenester for både individuelle brukere og bedrifter. Selskapet har vært en CNET-sertifisert tjeneste i 13 år på rad, og tilbyr kvalitetshoteltjenester til rimelige priser. Bortsett fra deres førsteklasses serverinfrastruktur, SSD-lagring, siste maskinvare- og programvareteknologi, og arsenalet av funksjoner som er tilgjengelige med hver av deres hostingplaner, gir InMotion Hosting også en automatisk ekstern sikkerhetskopitjeneste med alle deres delte hosting-, VPS-servere, og forhandler hosting planer.

Disse automatiske sikkerhetskopiene på nettstedet utføres hver 24-36 time, og de overskriver tidligere sikkerhetskopierte data med den nyeste versjonen. De som ønsker å ha tilgang til flere tidligere versjoner av deres sikkerhetskopi på nettstedet, blir også anbefalt å opprettholde egne sikkerhetskopier. Som en god praksis anbefales kundene å opprette en fullstendig sikkerhetskopi av nettstedet før de gjør endringer på nettstedet.

InMotion Hosting lar også brukere lage sine egne sikkerhetskopier via cPanels innebygde sikkerhetskopieringsverktøy. Derfor kan du sikkerhetskopiere MySQL-databaser og nettstedfiler i cPanel. Brukere kan finne trinnvis informasjon på InMotion’s Support Center-side som beskriver hvordan du utfører fullstendig cPanel-sikkerhetskopi og hvordan du gjenoppretter filer i cPanel hvis de noen gang trenger det..

Spar enda mer med disse InMotion Hosting-kupongkodene.

Konklusjon

Enten du vil sikkerhetskopiere nettstedfiler og databaser, eller du vil ha en full sikkerhetskopi av filene dine som er lagret på den bærbare datamaskinen, bør ikke datamaskinen eller eksterne stasjoner for sikkerhetskopi være det eneste alternativet for gjenoppretting av data. Det er ingen grunn til å ikke dra fordel av fordelene ved en online sikkerhetskopitjeneste som kan gi bedre sikkerhet for filene dine på en automatisk, effektiv og tidsbesparende måte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector