Hvorfor velge Drupal for å bygge nettstedet ditt?

hvorfor velge drupal for nettstedet ditt


Drupal er et kjent komplekst innholdsstyringssystem som brukes til å lage fantastiske nettsteder som har mer enn 200 funksjoner. I november fikk CMS sin åttende enorme oppdatering.

Drupal var vinneren av Pakt Publishing Open Source CMS Award i 2007 og 2008 og ble veldig populær da, og nå ligger den i topp 5 sammen med WordPress, Joomla og Magento.

Det er mer enn 3200 bidragsytere og 1220 selskaper som bruker Drupal som alle er en del av et stort samfunn som kan hjelpe deg angående CMS.

Det er flere motiver for hvorfor du bør velge Drupal for å bygge nettstedet ditt, for eksempel verktøy, kraft, enkelhet, språk, utvidelse, open source, hastighet, kompatibilitet og sikkerhet.

Håndfull innebygde verktøy

Drupal har forskjellige nyttige verktøy som native integration for RESTful web services, HAL, HTPP Authentication, Serialization og så videre. Du har granulær kontroll over ressursene, og du kan bruke API-første publiseringsverktøyet til å lage strukturert innhold som viser det ut som JSON, XML, HTML og så videre.

Det er tilgjengelige cache-verktøy, og CSS / JS-aggregeringen er som standard på, Drupal er også mobilvennlig, så JS-funksjoner støttes av mobile enheter.

Andre interessante verktøy er de for Innhold som hjelper deg med å lage tekst- og bildeinnhold, for Struktur der du setter opp strukturen til nettstedet, for Utseende hvor du kan velge et tema, for Personer der du redigerer brukere og tillatelser og for Rapporter der Du kan se statistikken på nettstedet ditt.

Kraftig og fleksibel

Du kan bruke kraftige tilpasningskomponenter som adminverktøy, lister, blokker, visninger for å kontrollere de viste dataene og strukturinnholdet, ved å være SEO-vennlig med naturlig Schema.org-markering. Du har også et dra-og-slipp-brukergrensesnitt og WYSIWYG til rådighet, slik at du kan opprette forskjellige innholdsenheter som e-post, lenke, telefon, referanser, dato og du kan bruke blokker med unik tilpasning som brødsmuler.

En annen kraftig komponent er installasjonsalternativet der du bokstavelig talt kan utvide nettstedet ditt med nye forbedringer som installerer moduler eller oppdaterer dem. Og du kan ikke glemme hjelpekomponenten som tilbyr deg forskjellige guider i tilfelle det er behov.

Enkel og enkel å bruke

Med Drupal kan du enkelt lage innhold som inneholder tekst og bilder ved hjelp av dra og slipp eller redigeringsprogrammet som heter CKEditor som også er en WYSIWYG-redigerer. Du kan øyeblikkelig publisere ferskt innhold som nyheter, produkter eller artikler fra datamaskinen, nettbrettet eller mobilen din, og du kan til og med planlegge innholdet.

Du kan opprette enten blogger, fora, presentasjonsnettsteder eller noen form for nettsted ved å bruke bare Drupal uten å vite programmeringsspråk i det hele tatt.

Ved hjelp av Cpanel og Softaculous kan du gjøre en enkel installasjon av Drupal direkte fra verten din med få klikk uten å trenge teknisk kunnskap eller programmeringskunnskap.

Støtte for 100+ språk

Drupal støtter mer enn 100 språk og har oversettelsesstøtte tilgjengelig for alle som ønsker å oversette Drupal på sitt eget språk, slik at du kan bruke det der du vil. Med lokalisering, finner Drupal automatisk, laster ned og installerer oversettelsesfiler for språket du valgte uten å endre noe annet på nettstedet.

Du kan velge mellom katalansk til engelsk, russisk og så videre, og disse oversettelsene er riktig laget av et team av spesialiserte medlemmer som vet engelsk, og du trenger ikke å slite med ukjente eller ukorrekte oversettelser som andre CMS har som gjør deg frustrert.

Utvid kjernen med bruk av moduler

Du kan utvide Drupal enda mer med tilpassede moduler, og de mest populære av dem er utvik som kan generere noder, kommentarer, vilkår og brukere, Kaos verktøy suite som kan administrere sider og spesielt panelsider, Layout-plugin som lar moduler og temaer registrere oppsett ved å bruke YAML-fil og Konfigurasjonsoppdateringsbehandling som forbedrer kjernen ved å gi rapporter om forskjeller mellom elementer levert av forskjellige versjoner av moduler eller temaer, men også med temaer som Bootstrap, AdaptiveTheme, Zurb Foundation, Mayo eller oversettelser.

Ved å bruke guider, tips, triks og andre råd fra Drupal Community kan du utvide Drupal enda mer, spesielt hvis du kjenner programmeringsspråk PHP, CSS, JS eller HTML.

Drupal er åpen kildekode

Drupal støttes og opprettes av ett selskap som også bruker hjelp fra andre programmerere som jobber som frivillige eller samarbeidspartnere, noe som gjør det mulig for Drupal å utvide seg enda mer og løse gamle bugs.

Å være åpen kildekode, alle med programmeringskunnskap kan jobbe ved Drupal CMS og tilpasse den til sitt eget formål eller for det stiftende selskapet. Vanligvis lager programmerere temaer eller moduler for å utstrekke Drupal-funksjoner for personlige brukere..

Når et tema eller en modul er opprettet, vil programmerere sende prosjektet sitt til det offisielle Drupal nettstedet hvor de vil bekrefte det og deretter tilordne en side bare for det prosjektet som tilbyr nedlasting, informasjon og automatisert testing.

Lett og flott fart

Ved hjelp av smidig utvikling har Drupal en av de beste hastighetene med en rask distribusjon, og jobber i Web 2.0 og har kjernefunksjoner, temaer og moduler tilpasset og optimalisert for å forbedre hastigheten på Drupal nettsteder.

Dessuten gir Drupal-communityet mange nyttige tips og triks for nettstedet for å forbedre hastigheten enda mer, for eksempel cache-optimalisering, Drupal-spesifikk hosting, deaktivering av ubrukte moduler eller de som bruker mye CPU som statistikk, muliggjør boost, rask 404 sider, deaktivere PHP-filter, endre størrelse på bilder, begrense antall ganger en cron kjører og redusere antall moduler.

Høy kompatibilitet med tredjeparts programvare

Hvis du vil legge bilder fra Flickr, videoer fra YouTube eller ha sosiale kommentarer fra Facebook, kan du bruke Drupal til å integrere dem sammen med andre sosiale medier som Twitter for kommentarer eller andre online tjenester som Dropbox for fildeling.

Hvis du bruker spesifikke moduler som YouTube-feltet du kan til og med vise YouTube-videoer i forskjellige størrelser og miniatyrbilder som vises med bildestiler. Med Facebook-moduler kan du autorisere brukere for nettstedet ditt, eller du kan utnytte all kraften fra Drupal i Facebook-appen som sender innhold fra Drupal til Facebook-siden din.

Drupal gir stor sikkerhet

Drupal har et dedikert team som overvåker og løser eventuelle problemer angående sikkerhet. Fordi fellesskapet har, har Drupal også mange funksjoner som gir kontroll over brukere og tillatelser og gir fleksibilitet til eieren av CMS.

Fordi hver modul eller temautvikler bruker sine egne sikkerhetstiltak, har Drupal et høyt sikkerhetsnivå gitt av forskjellige Drupal-medlemmer som jobber kontinuerlig for å gjøre ting sikrere.

Pakk inn …

På slutten minner jeg bare om at det er store selskaper eller regjeringer som bruker Drupal som Yahoo, Google, Metallica, FedEx, Novell, Disney, Warner Bros Music, Adobe, Nike, Kingdom of Belgium og mange andre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map