Komme i gang med Google Web Hosting

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Komme i gang med Google Web Hosting
0 5 мин.

google webhotell


Å bygge et nettsted i disse dager er enkelt og morsomt. Hvis du bestemmer deg for å bygge et nettsted selv fra grunnen av, er det mange verktøy tilgjengelig for å hjelpe deg. Fra nettstedbyggere til innholdsstyringssystemer, pallen til nettstedbyggingsapplikasjoner er enorm.

I dag vil jeg presentere deg for Google webhotell, og vil vise deg hvordan du oppretter et nettsted, e-postadresse, vertsbilder, videoer, dokumenter og andre applikasjoner på Google.

Lag nettstedet ditt med Google Sites

Med Google Sites kan du opprette og være vert for et nettsted gratis. Dette gir deg imidlertid ikke for mange alternativer å gjøre med nettstedet. Det er et par maler tilgjengelig du kan velge mellom, men ingen av dem ser veldig profesjonelle ut. Dette er mer for hobby og personlig webside. Hvis du ønsker å bygge nettstedet ditt med en profesjonell nettstedbygger, har eHost den perfekte løsningen med over 1000 profesjonelle maler tilgjengelig.

Uansett, tilbake til Googles nettverksbyggingsverktøy. Her er trinnene du må følge for å bygge nettstedet ditt med dette gratis verktøyet for bygging av nettsteder:

1. Velg et “domene”, faktisk et mappenavn på et underdomener

opprette google nettsted velg mal

2. Velg en gratis mal du liker

Velg gratis mal

3. Rediger nettstedets sider, lag nye sider

rediger nettsider

4. Last opp bilder, tilpass layout, legg til tekst

legg til bilder endre tekst

5. Publiser nettstedet ditt og del det med vennene dine

https://sites.google.com

Gratis e-posttjeneste med Gmail

Google lar deg også være vert for e-postene dine med dem via Gmail-tjenesten. Dette er en veldig populær, gratis e-posttjeneste, brukt av enkeltpersoner og bedrifter. Det er veldig nyttig å ha en gmail-konto, for her kan du motta e-post fra andre e-postadresser, i tillegg kan du sende ut e-post fra andre kontoer som er lagt til i gmail. Hvis du vil legge til en profesjonell e-postadresse til Gmail, har du tilgang:

innstillinger > Kontoer og import > Legg til en annen e-postadresse du eier

Når e-postmeldingen din er riktig konfigurert, vil du kunne få tilgang til e-postmeldinger via forretningsemailen din hvor som helst. https://mail.google.com/

Vert bildene dine med Picasa webalbum

picasa webalbum gratis image hosting

Hvis du er en fotograf, eller bare vil lagre familiebilder på nettet, er Picasa nettalbum en fin måte å administrere, kategorisere og dele bildene dine med vennene dine. Picasa er en gratis online lagring der du kan laste opp så mange bilder du vil, kan gjøre albumene dine offentlige eller kan begrense dem til bestemte brukere. Du kan også legge til andre brukere i albumet ditt for å administrere det. Picasa er et flott verktøy for å lagre bildene dine online gratis. https://picasa.google.com/

Last opp dokumentene dine til Google Dokumenter

For dokumenter, presentasjoner, Excel-tabeller eller PDF-filer kan du bruke Google-dokumenter som lagring. Her kan du laste opp og administrere filene dine enkelt. Du kan begrense eller gi tillatelse til filene dine til andre brukere. Hvis du trenger å lagre filene dine for rask tilgang, er Google-dokumenter et flott lagringsalternativ. https://docs.google.com/

Hosting-applikasjoner på Google Project Hosting

google code prosjektvert

Hvis du er en utvikler og jobber med et open source-prosjekt, kan du hos Google Project Hosting laste opp søknaden din gratis. Dette var en veldig populær måte å distribuere kildekoden over internett i det siste, men siden GitHub har blitt populært, brukes ikke Google-koden så mye lenger. På toppen av det bestemte Google seg for å legge den av 25. januar 2016. Så hvis du har noen prosjekter som er vert her, bør du eksportere det til GitHub. Verktøyet tilbyr en rask eksportfunksjon som automatisk vil skyve koden din til GitHub. https://code.google.com

Last opp videoene dine til YouTube

Uansett hva en personlig video er tatt på ferien, eller om kjæledyret ditt, eller hvorfor ikke om den søte babyen din, og vil dele med vennene dine, er Youtube den beste plattformen å bruke. Youtube brukes også av virksomheter, hvis markedsføringsstrategi er avhengig av videoproduksjon og innholdsoppretting.

Å laste opp videoer til youtube i stedet for hostingkontoen din kan spare mye båndbredde og behandlingstid. Med Youtube kan du levere videoene dine mye raskere til målgruppen. Nesten null lasting og ventetid, mens dette på vanlige verter kan være mye lengre.

Youtube brukes også av mange individer som lager videoinnhold for sitt liv. Vlogging, lage videoopplæringer, lage prankvideoer, har blitt så populært at de fleste byttet til YouTube i stedet for å se på TV. http://youtube.com

Avsluttende ord: Er Google hosting riktig for meg?

Google er et av de største teknologiselskapene. De oppretter, tester og forbedrer tjenestene sine hele tiden. Noen av tjenestene deres er kanskje ikke like populære, mens andre brukes daglig av millioner over hele verden. Uansett hva du er privatperson eller bedriftseier, bør du vurdere å bruke noen av Google-produktene, for eksempel gmail, youtube og picasa. Når det gjelder bygging av nettsteder, bør du imidlertid vurdere å få en vanlig webhost, der du vil få ditt eget domene, profesjonell e-postadresse og mal for webdesign. Du bør sjekke ut iPage for mindre nettsteder, eller InMotion-hosting for større forretningsnettsteder. For WordPress hosting vil jeg anbefale å sjekke ut BlueHost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector