Komme i gang med Magento e-handelsprogramvare

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Komme i gang med Magento e-handelsprogramvare
0 7 мин.

komme i gang med magento e-handel


Magento er en netthandelsplattform som er veldig brukt av selgere, spesielt store selskaper som har mange produkter og vil ha mye brukervennlige funksjoner.

Med Magento kan du lage et kraftig nettsted som har innholdsstyringssystem og som gir forskjellige temaer opprettet i PHP, HTML og CSS som kan installeres gjennom FTP. Magento tilbyr også moduler som utvider antall funksjoner, og installasjonen er den samme som i tematilfellet.

For å installere Magento på webserveren din, trenger du Apache 2.2 eller 2.4, PHP 5.6.x eller 5.5.x og MySQL 5.6.x.

Du kan enkelt installere og konfigurere e-handelsvirksomheten laget med Magento ved å følge et par trinn:

 • få en Magento webhotell
 • installere Magento (installasjoner før og etter)
 • laste opp og administrere produkter
 • integrering av betaling og frakt

Les også: Få flere kunder til din nettbutikk

Finne en god Magento-vert

For at alt skal gå riktig, trenger du først en skikkelig webhotell som kan gi deg de rette forutsetningene (Apache, PHP og MySQL) for Magento. Vi har allerede forsket, så her er de 3 beste hostingene for Magento eCommerce-butikk som vi anbefaler:

Selskap
Kampanjepris

1beste magento hosting$ 4,19 / mo
2billig webhotell for magento$ 3,95 / mo
3realiserbar magento webhotell$ 4,86 ​​/ mo

Deretter må du velge en hostingpakke fra det valgte selskapet og et domenenavn samt en domenetillegg. Hvis du betaler forskuddsvis i minst et år, vil du ha store rabatter, også noen av selskapene har spesielle Magento-hostingpakker der du allerede har CMS installert, og du kan hoppe til konfigurasjonstrinnet.

Pre-installasjon

Hvis du vil installere Magento, må du først velge hvilken installasjon du ønsker. Begynn med det enkle installasjonsoppsettet der du har en server for delt hosting der du kjøpte hostingpakker fra et selskap til en integrator / pakkerinstallasjon der du har full kontroll og tilgang til offisiell Magento-server eller til og med bidrar med utviklerinstallasjon der du har din egen Magento utviklingsservere.

Hver av disse installasjonstypene har forskjellige måter å installere Magento og trenger forskjellige nivåer av teknisk kunnskap og forskjellige ressurser.

Installasjon

For enkle og delte installasjoner, trenger du bare å laste ned Magento-arkivet og pakke ut innholdet, etter det laster du opp filene via FTP til serveren og setter tillatelsene til 770 til alle kataloger og filer til 660.

Du kan lage delte installasjoner ved hjelp av din CPanel gitt av vertsfirmaet og bruker Fantastico eller Softaculous til å installere Magento med noen få klikk og fylle ut et skjema med informasjon som e-post, brukernavn og passord og så videre.

Ting blir litt kompliserte når du vil installere Magento ved å bruke Integrator / packager og bidra med utvikler. For det første må du lage et Composer-prosjekt, så oppdaterer du det og installerer Magento ved hjelp av en installasjonsveiviser eller en kommandolinje. For den andre klones du Magento-depotet og bruker Composer til å oppdatere avhengigheter og installere Magento ved hjelp av en installasjonsveiviser eller en kommandolinje i Linux.

Post-installasjon

Hver gang du lager en oppgave, er det lurt å bekrefte om du har gjort oppgaven riktig. Så etter installasjon, gå til frontend for å se om butikken din er online, og om den har visuelle feil eller funksjonsfeil. Etter det bør du også sjekke backend, så gå til Magento Dashboard for å se om du har advarsler eller feil på administrasjonssidene dine.

Hvis du har problemer med installasjon enten i frontend, backend eller begge deler, trenger du å slette hele installasjonen og databasen og for å lage en ny ren installasjon med en ny database, er en god løsning å be hjelp fra vertsfirmaets supportteam.

I tillegg kan du installere eksempeldata for å få en bedre oversikt over nettbutikken din og for å ha en malside for produktene dine.

Det er en veldig god ide å starte din egen eCommerce forretning med Magento fordi frontenden har mange nyttige funksjoner som en brukervennlig meny laget av produktkategorier, en primærmeny med statiske sider, miniatyrbilder og galleribilder for hvert produkt, lysbildefremvisning, anbefalte produktwidget med mulighet til å filtrere produkter etter kategori, nyhetsbrev, utvalgte ukens produkter, bunntekstmenyer kategorisert på forskjellige seksjoner, SEO-vennlige produktkoblinger, handlevogn, sammenligningsfunksjon, ønskeliste, kommentarer, anmeldelser og tekniske detaljer-faner, og det tilbyr også muligheten til å lage en konto, for å se dine garantier, fakturaer og bestill produkter.

Bakenden til Magento er enkel å bruke, og den har ganske mange fine funksjoner som kan hjelpe deg med å starte nettbutikken din som følgende:

Legge til produkter

legge til produkter magento

Med Magento, kan du legge til produkter fra Dashboard Catalog and Product Manager der du har Legg til produkt-knappen. Her må du velge produktattributt sett og produkttype, men også andre alternativer der du trenger å skrive eller velge navn, SKU, vekt, status, skatteklasse, pris og synlighet. Andre tilleggsinnstillinger er valgfrie som produsent, farge, innstille produktet som nytt fra en dato og til en annen dato, lagspriser, spesialpris fra en dato til en annen og hvis produktet er tilgjengelig for kjøp hos Google Checkout.

Ikke glem å lagre hver gang du gjør en oppdatering og skrive beskrivelsen og den korte beskrivelsen, enten ved å bruke HTML-redigeringsprogram eller WYSIWYG-redigereren.

Her er en videoopplæring laget av Young Cow Ltd, som presenterer hvordan du legger til produkter, lager kategorier og attributter:

Legge til bilder til produktene dine

Du kan legge til forskjellige bilder for produktene dine på en veldig enkel måte ved å bruke katalogen og alternativet Administrer produkter fra menyen. Du velger et produkt fra listen og klikker på Bilder-knappen og deretter klikker du Bla gjennom filer for å velge hvilke bilder du vil laste opp og klikke på lagre.

Administrer produktattributter

Hvis du vil ha flere attributter til produktene dine, trenger du bare å klikke på knappen Opprett nytt attributt og for å redigere det, etter det bør du lagre det og tilordne produktet til en valgt kategori.

Administrer produktkoder

Klienter kan merke et produkt, men du må godkjenne dem før de blir offentlig, hvis du vil kan du deaktivere denne funksjonen i dashbordet..

Du kan legge til en tag, godkjenne og se den hvis du vil ved hjelp av knappen Legg til tagger der du skriver koden og klikker på Legg til tagger. Det vises en varslingsmelding, og du må gå til Magento Dashboard på katalog, koder og ventende tagger for å se alle koder som er i påvente, og godkjenne dem hvis du vil.

For å godkjenne en tag, trenger du bare å klikke på den og endre statusen til koden til Godkjent fra ventende og deretter til Lagre koden.

Administrer brukerkommentarer

Du kan godkjenne, slette og redigere brukerkommentarer fra produktsider, og du kan også svare og gi brukere tilbakemelding på deres anmeldelse eller meninger.

Betalingsmetoder

magento betalingsportaler

Med Magento kan du også konfigurere betalingsmetoder som PayPal, Authorize.net, sjekk eller postanvisning, kredittkort som American Express, Master Card, Visa, Visa Electron og så videre gjennom Dashbordet ditt på System, konfigurasjon, salg og betalingsmetoder der du kan aktivere betalingsmetoder, deaktivere dem eller redigere dem med alternativer som tittel, ordrestatus, typer, sikkerhetskode, 3d sikker kortvalidering, tillatte land og så videre.

Fraktmetoder

Du kan autorisere forsendelsesmetoder for produktene og kundene dine som går til system-, konfigurasjons-, salgs- og forsendelsesmetoder og konfigurere leveringsinnstillinger fra fraktinnstillinger der du skriver Opprinnelse: land, region, postnummer, by- og gateadresse og deretter velge en forsendelse metode for å redigere: flat rate, tabellpriser, gratis frakt, UPS, USPS, FedEx, DHL.

Statiske sider

Hvis du trenger statiske sider for kontakt eller for eksempel, kan du opprette en på CMS-delen av Magento Dashboard og administrere sider der du kan redigere en side ved å klikke på den og bruke statiske blokker til å redigere topp- eller bunntekstdeler. Her kan du også lage avstemninger og andre nyttige ting som tabeller.

Magento er den beste e-handelswebplattformen, enkel å bruke, intuitiv og med mange nyttige funksjoner, en av fire virksomheter velger Magento og mer enn 1 million selskaper bruker den i 2015 og har mer enn 5 millioner nedlastinger det siste året.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector