Komplett guide til sofakuløs – enkelt å installere favorittmanusene dine

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Komplett guide til sofakuløs – enkelt å installere favorittmanusene dine
0 7 мин.

komplett guide til softaculous auto installer


Softaculous er et kommersielt skript brukt gjennom cPanel som installerer automatiske skript, innholdshåndteringer og andre nyttige verktøy for nettstedet ditt ved hjelp av en database og webområde. Du kan se Softaculous enten på Softaculous Apps Installer-fanen eller på programvarefanen, og også den er tilgjengelig gjennom Plesk, H-Sphere, DirectAdmin og InterWorx, i mellomtiden kan den installere forskjellige velkjente CMS som WordPress, Joomla, PrestaShop, phpBB, SMF, WHMCS, Magento og mye mer.

Andre lignende programvarer som Softaculous er Installatron og Fantastico, begge installerer nesten de samme skriptene og CMS automatisk, men Softaculous er den mest populære med mer enn 380 verktøy og millioner av brukere. Softaculous har også en gratis versjon som inneholder 55 skript som Open Blog, Serendipity, Dotclear, Zikula, Geeklog, SMF, PrestaShop, Moodle 2.6 og andre verktøy.

Sammenligning mellom Softaculous, Fantastico og Installatron

Softaculous har 387 skript med tilgjengelige rangeringer, brukeromtaler og demoer for dem. Det er også PHP-skript, Javascripts, Perl-skript og flerspråklige apper mens Fantastico har bare 50 skript uten rangeringer, anmeldelser, demoer, Javascripts, Perl-skript og Installa har 83 skript bare tilgjengelig med demoer, og de fleste av dem er PHP-skript eller Perl-skrifter, og bare Installatron har også flerspråklige apper.

Med Softaculous kan du installere applikasjoner som bruker https eller IP mens Fantastico ikke har denne funksjonen, og Installatron bruker ikke IP-installasjonen, men har https en. Importering av apper fra andre autoinstallatører eller manuelt installerte apper er enkle og raske prosesser med Softaculous mens Fantastico ikke tillater disse prosessene. I mellomtiden lar Installatron deg importere apper. Installering av applikasjon til internasjonale domener er tilgjengelig for Softaculous og Installatron mens Fantastico ikke lar deg gjøre dette sammen med en oppgaveliste, feillogging og kommandolinjegrensesnitt og for å lage og installere tilpassede apper, funksjoner som både Softaculous og Installatron tilbyr for deres brukere.

Kroker er også tilgjengelige på Softaculous, mens både i Fantastico og i Installatron er de utilgjengelige sammen med muligheten for å lage planer for brukere. Imidlertid kan du avinstallere apper i alle tre programvarene mens du bare kan oppgradere apper og sikkerhetskopiere / gjenopprette apper med ett klikk bare i Softaculous og Installatron.

Alternativet for re-branding, installasjon i ett trinn og integrering av WHMCS-fakturering er tilgjengelig for Softaculous og for Installatron sammen med tillegg av skript mens endring av e-postmaler er en funksjon som bare er tilgjengelig i Softaculous.

Forhandlerens kontrollpanel, automatiserte API-er, flerspråklig grensesnitt er alle tilgjengelige på Softaculous, mens de i Fantastico ikke er tilgjengelige, og i Installatron er det bare forhandlerens kontrollpanel og det flerspråklige grensesnittet som er tilgjengelige.

Prisen for Softaculous årlig er $ 24 mens VPS-prisen årlig er $ 12, Fantastico har følgende priser $ 90 og $ 24 mens Installatron koster $ 50 og $ 25.

Softaculous Review

Softaculous er tilgjengelig for ikke-engelsk høyttalere, og er tilgjengelig for hele verden, de kan utføre komplekse funksjoner med ett klikk som distribuerer hele webapplikasjoner på noen få minutter, og for eksempel blir WordPress installert på 2 minutter ved å bruke din tilpassede database, tabell, katalog, brukernavn, passord og administrator e-post.

Softaculous har et søk inkludert der du kan finne dine foretrukne verktøy og oppdateres regelmessig minst månedlig og tilbyr omfattende dokumentasjon for nye brukere, men også for gamle.

Softaculous oppdaterer ikke bare med nye verktøy, men oppdaterer også de eldre, og gjør dem raskere, sikrere og mer vennlige, og tilbyr også muligheten til å importere skript og installere dem raskt, sikkert, trygt og smart på alle språk og Før du installerer dem kan du se rangeringer, demoer eller lese anmeldelser av andre Softaculous brukere.

Du kan stole på Softaculous, ikke bare fordi det er millioner av brukere over hele kloden, men også fordi det er tusenvis av webhost-selskaper som kjøpte og bruker Softaculous som tilbyr det for sine egne brukere også.

Softaculous kan brukes gratis for å teste den, og deretter kan kjøpes hvis du er fornøyd med å tilby tilpasset integrasjon med nesten alle paneler hvis du ikke bruker de vanlige, med enda enkel automatisering for WHMCS.

Softaculous har et vennlig brukergrensesnitt og flott grafikk sammen med enkel og intuitiv design som hjelper brukere, slik at brukere kan sette sin egen logo og uten å ha behov for vedlikehold, men har full kontroll og også ha muligheten til å ha flere brukere med forskjellige tillatelser.

Hvordan bruke Softaculous

Når du har skrevet inn cPanel-adressen som vanligvis er noe som eksempel.com/cpanel, trenger du bare å gå til Softaculous og angi den.

topp rangerte skript softaculous

Her vil du se skript sortert etter PHP, Javascripts og klasser, men også etter typer som blogger, mikroblogger, portaler, CMS, fora, bildegallerier, wikier, sosiale nettverk, annonseadministrasjon, kalendere, spill, e-post, avstemninger, undersøkelser, prosjektledelser, e-handel, ERP, gjestebøker, kundestøtte, rammer, pedagogisk, DB-verktøy, musikk og video.

Du kan enten velge en kategori, en type skript eller et av de beste skriptene du vil installere, mens du i bunnteksten ser de siste oppdateringene for Softaculous. Ved å trykke på “I” -knappen får du tilgang til installasjonsskriptene på fly-funksjonen der du kan oppleve den live, bygge nettsteder raskere og bedre og også se rangeringer og anmeldelser.

Når du valgte et skript å installere, som WordPress, kan du enten installere det direkte, eller se en oversikt eller en demo med det spesifikke skriptet, neste steg er å se funksjoner, skjermbilder og anmeldelser eller importere fra en ekstern server eller fra den samme installerer du WordPress ved å bruke en protokoll, et domene og en valgfri katalog.

I oversiktsfanen kan du se informasjon om det valgte skriptet, for eksempel den siste versjonen, datoen for den siste versjonen som ble utgitt, beskrivelse av skriptet, nødvendig plass og tilgjengelig, et skjermbilde, kobling til programvaresupport, aktuelle installasjoner og relaterte skript.

Ved nåværende installasjon kan du enten slette, redigere, duplisere eller flytte applikasjonen, mens du på installasjonsfanen kan velge protokoll, velge domene, du kan skrive installasjonskatalogen og nettstednavnet sammen med nettstedbeskrivelsen, du kan også aktivere flerside ( WPMU), kan du velge admin-konto: brukernavn, passord og e-post, du kan velge språk og velge plugins.

Det er også avanserte alternativer tilgjengelig for installasjoner som databasenavn, tabellprefiks, automatiserte sikkerhetskopieringer, sikkerhetskopierotasjon, automatisk oppgradering, deaktiver oppdateringsvarsling, automatisk oppgradering av WordPress-plugins og automatisk oppgradering WordPress-temaer. Du kan også velge et standardtema og installasjonsdetaljene for e-post. Så med Softaculous har du ikke bare et vanlig installasjonsprogram, du har til og med en avansert versjon der du direkte kan tilpasse din installerte versjon av WordPress med et standard valgt tema av deg og ett eller flere plugins.

Øverst på Softaculous har du menyen representert med forskjellige ikoner, hver av dem er enten veien å gå til cPanel, hjemmesiden, skripts-demosiden, skriptvurderinger, alle installasjoner, oppgaveliste, rediger innstillinger, sikkerhetskopier og gjenoppretting, e-postinnstillinger, synkroniser med andre Auto-installatører, hjelp og support, enten avloggingsknappen.

Pakk inn det hele!

Til slutt kan du bruke Softaculous til flere formål, for eksempel å teste et skript eller et CMS eller direkte opprette nettstedet ditt med et fantastisk tema og innholdsstyring fra starten av ved å bruke automatisk vedlikehold som planlagte sikkerhetskopier. Webhotellleverandører som InMotion Hosting eller WebHostingHub bruker Softaculous for å gjøre det mulig for kundene sine å enkelt installere favorittskriptene sine på nettstedet sitt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector