Krav til webhotell for WooCommerce Shops

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Krav til webhotell for WooCommerce Shops
0 11 мин.

woocommerce-hosting-krav


Hvis du har en god ide for en online virksomhet, må du lansere den så snart som mulig. Du kan imidlertid ikke forhaste deg, fordi det er der feil vanligvis skjer. Mange klarer ikke å innse at selv om bruk av WordPress er ekstremt enkelt, er det mange mindre ting som kan føre til at det underpresterer. Dette gjelder spesielt hvis du legger til en så massiv plugin som WooCommerce.

Så du er absolutt smart hvis du ønsker å ta en mer fornuftig tilnærming til å starte det nye WooCommerce-baserte nettstedet. Det er best å vite nøyaktig hva slags hosting og support du trenger for å kunne kjøre den nye online satsningen din så smidig som mulig.

La oss se de eksakte systemkravene du trenger, og tingene du bør ta hensyn til også når du finner en server som skal være vert for ditt WooCommerce-baserte nettsted.

Minimumskrav til server for WordPress

Omtrent en hvilken som helst kjøring av serveren som fungerer på fabrikken fungerer for WordPress hvis den oppfyller disse kravene:

 • PHP versjon 7 eller nyere
 • MySQL versjon 5.6 eller nyere ELLER MariaDB versjon 10.0 eller nyere
 • HTTPS-støtte

Egentlig vil WordPress fungere på omtrent en gammel versjon av PHP, som “PHP 5.2.4+ og MySQL 5.0+”, men det er ikke en god idé. Disse versjonene har nådd slutten av livet, men det er ikke hovedproblemet. Hovedproblemet er at de kan utsette nettstedet ditt for mange sikkerhetsproblemer. Dette er den mest avgjørende delen.

Hvis du bruker WordPress og WooCommerce for å drive et eCommerce-nettsted som har penger og mye personlig informasjon som går gjennom det, er det siste du vil gjøre å utsette det for sikkerhetsproblemer.

Selv om du kan sikkerhetskopiere sikkerhet, har PHP7 betydelige fordeler som du bare ikke får tilgang til med versjon 5.2. For ikke å nevne at det er mye raskere og tryggere. Hvis du ikke ser noen annen fordel ved å oppgradere til PHP7, er det den ekstra hastigheten og stabiliteten.

De offisielle minimumskravene til serveren for WooCommerce

De offisielle minimumskravene til WooCommerce er følgende:

 • WP-minnegrense på 64 MB eller mer (128 MB eller høyere er bedre)
 • MySQL 5.6 eller nyere
 • PHP 5.6 eller høyere
 • WooCommerce 2.5 krever WordPress 4.1+
 • WooCommerce 2.6 krever WordPress 4.4+

Rundt 90% av hostingleverandørene på nettet oppfyller disse spesifikasjonene, men WooCommerce krever litt mer å kjøre som det er ment å.

De offisielle kravene til optimal server for WooCommerce

Hosting-serveren må oppfylle disse kravene for å sikre at WooCommerce fungerer “optimalt”. Imidlertid vil mange brukere bare kreve disse fellesfunksjonene.

 • CURL eller fsockopen støtte for PayPal IPN
 • Et SSL-sertifikat for å installere gatewayer med direkte betaling
 • SOAP-støtte, fordi mange utvidelser krever det
 • Multibyte String-støtte i tilfelle du ønsker å drive en ikke-engelsk butikk.
 • For pene WordPress-permalinks trenger du også apache med mod_rewrite (eller en lignende nginx / IIS-utvidelse)

Et solid oppsett for WooCommerce

Det første er det første, det beste alternativet ditt er å bruke LAMP-stack som kjører PHP 7+ og MySQL 5.6+ for å kjøre nettstedet ditt.

Bruk Apache for stabilitet og Nginx for hastighet

Den kombinerte kraften til disse teknologiene vil gi nettstedet ditt den optimale ytelsen du leter etter. Videre kan du bruke Varnish til å konfigurere for hastighet, men gjør det med forsiktighet. Optimalisering er langt utenfor grensene for “minstekrav”, men det er absolutt verdt å tulle med.

Cache så ofte som mulig

Konfigurer en god cache-plugin for WordPress som WP3 Total Cache, WP SuperCache eller WP Rocket. Det vil være enkelt å sette opp, og det vil få systemet nærmere den best mulige ytelsen.

Permalinks med bra utseende er viktig for SEO-formål. Du må installere mod_rewrite og få det til å fungere. Nesten hver plugin er satt til å bruke .htaccess-filer for å gjøre dette i Apache-vertene. Så det er best å gjøre dette for enkel administrasjon. Du kan imidlertid også få mer hvis du flytter denne til en httpd.conf-fil og ikke tillater .htaccess-filer.

Gå HTTPS helt fra starten

HTTPS er viktig både fra SEO og et sikkerhetsperspektiv. Derfor bør du søke om et hostingalternativ med et SSL-sertifikat og kjøre det overalt på nettstedet ditt. Du må sørge for at det ikke er noe ødelagt hengelåsikon uansett hvor du går på nettstedet ditt. Så ingen av nettstedene dine skal være tilgjengelige via HTTP bare gjennom HTTPS. HTTP-versjonen bør rett og slett omdirigere alle besøkende på nettstedet ditt til HTTPS-versjonen.

Gå den enkleste ruten og bruk Managed WordPress Hosting

Hvis du vil skaffe deg stresset med optimalisering, er det mange vertsfirmaer som gjerne vil gjøre det for deg. Du kan betale administrasjonstjenestene deres i månedsavgiften, og du trenger ikke å bekymre deg for tingene vi har nevnt ovenfor, fordi de vil ta seg av det for deg.

Vi vil anbefale WP Engine, CloudWays eller Kinsta som administrert WordPress-hosting er en av kjernetjenestene deres, og de er veldig gode på det. Du finner ut alt du trenger å vite om dem nedenfor.

Best administrerte WordPress Hosting Providers

Hvis du virkelig ikke er typen som vil sette seg ned og tulle med serverinnstillinger og WordPress, vil du gjerne vite om disse selskapene. De er de aller beste på å tilby fullt administrerte WordPress-hostingplaner som sikrer at nettstedet ditt fungerer så smidig som det kan. Du trenger ikke å bevege fingeren, bare håndtere litt grunnleggende administrasjon og innholdsstyring.

WP-motor

wpengine-woocommerce

WP Engine er en premium administrert hosting-tjeneste som ligger i Texas. Grunnleggerne var godt klar over det viktige stedet WordPress har kommet for å fylle World Wide Web og skapte en meget vellykket virksomhet. WP-motoren har 500 000 kunder i 120 land, noe som er ganske fantastisk. Tjenestene deres sparer en gal tid for alle som driver med IT-prosjekter og trenger fagfolk til å ta seg av nettstedet deres til en fornuftig pris. På denne måten har ingen unødvendig hodepine, og hele personalet kan bruke all sin energi på å drive virksomheten.

WP-motor gjør mange ting veldig bra.

 • De sikrer ditt WordPress-nettsted.
 • Optimaliser serverinnstillinger for å oppnå raske lastetider.
 • Utfør daglige sikkerhetskopier for å sikre at du ikke mister noe.
 • Oppdater alle WP-pluginene når en ny versjon kommer ut.

Hvis du har et allerede eksisterende WordPress-nettsted som ikke fungerer optimalt, kan du få dem til å migrere det for deg. Derfra og ut vil de sette riktig iscenesettelsesmiljø, gi deg tredjepartsstøttet SSL, CDN-integrasjon og mye mer. Du kan gjøre dette uten risiko, siden de tilbyr en sjenerøs 60-dagers pengene-tilbake-garanti. Deres billigste plan er $ 35,00. Det kan være seks ganger mer enn hva du vil betale for en enkel delt hostingplan, men den gir mye mer verdi også. Videre vil du få en mye større avkastning fra et fullt optimalisert nettsted som kjører med topp ytelse.

Men de viktigste fordelene med en WordPress-optimalisert hostingplan er:

 • Hastighet: Nettstedet ditt vil prestere 10 ganger raskere enn det ville gjort på en vanlig server.
 • Sikkerhet: Eventuelle sikkerhetsproblemer du står overfor vil bli oppdatert av en sikkerhetsekspert.
 • Verktøy: Du har tilgang til mange verktøy som gjør det enklere å administrere et WordPress-nettsted.
 • Brukerstøtte: Du har WordPress-spesifikke supportalternativer som ikke er tilgjengelige hos vanlige hostingleverandører.
 • Et skikkelig iscenesettelsesmiljø: Finn feil raskere enn besøkende på nettstedet ditt.

Du kan få stort sett alt du trenger for å drive nettstedet ditt på sitt beste. WP Engine er anerkjent av vertsindustrien som en av de beste til å tilby administrert WordPress-hosting. Så det er virkelig ingen risiko i å bruke eller prøve tjenestene deres.

For mer informasjon om WP Engine, sjekk ut deres offisielle nettsted!

CloudWays

cloudways-woocommerce

CloudWays er et annet underverk for WordPress-brukere, ettersom de tilbyr høy ytelse til en overkommelig pris. Faktisk har de den perfekte balansen mellom overkommelighet og god funksjonalitet. De tilbyr fullt administrerte, skybaserte hosting-tjenester som sikrer at nettstedet ditt er så raskt det kan være. Deres infrastruktur er optimalisert for hastighet, sikkerhet og pålitelig ytelse. Du kan prøve tjenestene deres i løpet av en 30-dagers pengene tilbake-garantiperiode og se selv. Hvis du er helt fornøyd med det du fikk, er den månedlige avgiften for tjenesten bare 5 $. Det er lett den beste avtalen du kan få på markedet, men er det virkelig en pålitelig tjeneste?

CludWays har eksistert siden 2009, og de har holdt på med god virksomhet siden den gang. De har 30+ ansatte og 8000 kunder som bruker tjenesten deres i 43 forskjellige land. CloudWays hjalp til med å lansere 25 000+ apper på 12 000 servere, noe som er ganske fantastisk for et så lite selskap. Selv om de ikke er så populære som WP Engine, men de kommer dit.

CludWays slår tradisjonell hosting på mange måter. For det første vil nettstedet ditt bli lagret på flere servere, ikke bare på en. Dette vil sikre at det er tilgjengelig 100% av året og også sikrer en jevn hastighet. Dette betyr at ikke engang fysiske hendelser kan skade nettstedet ditt, og det vil være på nettet selv om noe går galt.

Det som gjør det raskere enn tradisjonell hosting, er at det oppdager kundenes beliggenhet og overfører innholdet fra en server som er nærmest den. De bruker også SSD for å forbedre nettstedets ytelse. Men det som gjør tjenestene deres enda bedre er at de leverer administrerte tjenester for WordPress, Drupal, Magento, Joomla og Moodle også. Du kan være trygg på at nettstedet ditt er trygt og sikkert i hånden til eksperter.

Det har aldri vært enklere å konfigurere kontoen din, starte siden din og nyte den på topp ytelse. Hvis du synes CloudWays ‘tjenester er overbevisende, kan du sjekke ut deres offisielle nettsted!

Kinsta

kinsta-woocommerce

Kinsta er en annen skybasert WordPress-løsning som er designet for små bedrifter som vil skåne sin arbeidskraft og heller vil ha noen andre til å administrere nettstedet sitt. De tilbyr også hjem til slike som Ubisoft, General Electric og Intuit, som snakker høyt om hvor pålitelige de er.

Kinsta er imidlertid et enestående alternativ bare så lenge du velger det for WordPress. Hvis du jobber med andre innholdsstyringssystemer, har du det bedre å bruke CloudWays eller et annet selskap som tilbyr administrert hosting for CMS du velger. Ellers er Kinsta lett det perfekte valget for WordPress-brukere.

Jeg vil si det enda en gang, Kinsta er bygget for et enestående formål, ultra-rask og sikker WordPress-hosting, og det er akkurat det de leverer. Alle funksjonene deres er rettet mot hastighet og sikkerhet, og det er vanskelig å komme over en vertsleverandør som er så godt spesialisert som Kinsta. Deres netthostarkitektur er bygget over Google Cloud, noe som sikrer at serverne deres blir oppdatert med de nyeste rammeversjonene og at de har maksimal støtte.

Hvis du vurderer å kjøpe inn Kinstas tjenester, har du tre alternativer:

 • Starter $ 30 – Hosting for en enkelt WordPress-installasjon, som passer for 20 K-besøk og har 3 GB lagringsplass
 • Pro $ 60 – Tilbyr hosting for to WordPress-installasjoner og 40K-besøk med 6 GB diskplass.
 • Virksomhet 100 dollar – Tilbyr hosting for tre WordPress-installasjoner som passer for 100K til 1,5M besøk og har lagringsplass mellom 10 GB og 120 GB.

Det er unødvendig å si at Kinsta er dyrt, men du må betale prisen for en bransjeledende tjeneste. Så hvis du velger dem for å administrere WordPress-nettstedet ditt, vil du ikke gå galt, det er helt sikkert.

Konklusjon

Selv om WordPress er rettet mot brukervennlighet, er det et komplekst system under panseret. Det må styres godt for å fungere med optimal hastighet og effektivitet. Du må enten gjøre det selv, leie en webutvikler eller kjøpe en administrert hostingtjeneste for å håndtere nettstedet ditt. Men hvis du vil få mest mulig ut av WordPress og virksomheten din, er det best hvis du går inn på å optimalisere det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector