Managed vs Unmanaged WordPress Hosting – Hvilken bør du velge?

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Managed vs Unmanaged WordPress Hosting – Hvilken bør du velge?
0 11 мин.

forvaltes-vs-uovervåkede-wordpress-hosting


WordPress er lett det beste innholdsstyringssystemet for alle med minimal eller avansert teknisk kunnskap. Det lar deg lansere et nettsted raskt, enkelt og bygge det opp for å gjøre det til den enestående online tilstedeværelsen du ønsker. For å fullføre det er det helt gratis å bruke, som ikke er en liten bonus når du ønsker å starte en bedrift.

WordPress lar deg opprette alle slags nettsteder du trenger, fra enkle portefølje nettsteder, til blogger, sosiale nettverk nettsteder, fora, kataloger, e-handelsnettsteder og mer. Uansett hva du forestiller deg, kan du gjøre det med litt teknisk kunnskap. Men selv om du ikke vet mye om webdesign, kan du fremdeles ha et profesjonelt nettsted.

Bare finn et tema som fanger blikket ditt og passer for din virksomhet, installer det, og etter litt tilpasning vil du ha et profesjonelt nettsted.

Selvfølgelig er ikke alle aspekter ved å drive et nettsted gratis. Den første kostnaden du må takle er prisen for hosting.

Du har to hovedalternativer når det gjelder WordPress, det ene bruker Managed Hosting og det andre bruker Unmanaged Hosting. Begge har sitt rettferdige sett med fordeler og ulemper. Hvilken du bør velge er helt opp til dine behov, så la oss dissekere dette spørsmålet og få svaret ditt!

Hva er Managed Hosting?

Managed hosting er en hosting-tjeneste eller -plan som kan deles ned til en rekke komponenter. Den første er selvfølgelig serveren du bruker for å kjøre nettstedet ditt. Men serveren har vanligvis et operativsystem installert og forskjellige typer programvare som gjør driften jevn.

Dette er grunnlaget for vertshotelltjenester der ute, men vertsbedrifter tilbyr tilleggstjenester også. Du kan ha nyttige funksjoner som automatiserte sikkerhetskopier, statusovervåking, skanning og fjerning av skadelig programvare, sikkerhetskontroller og mye mer. Dette er tilleggsadministrasjonstjenester som delvis utføres av serveradministratorer.

Så, i utgangspunktet administrert hosting har flere administrasjonstjenester som tar vekten fra skuldrene. Du må gjøre overvåkning, skanning av skadelig programvare og alt annet på egen hånd hvis du følger en ikke-administrert hostingplan.

Administrert hosting har mye flere fordeler, men det varierer fra selskap til selskap. Det er super nyttig å ha en administrert hostingplan, men den koster også mer enn vanlige tjenester.

Hva er ikke-administrert hosting?

Unmanaged hosting er en vertsplan for barebones som ikke tilbyr noen ekstra programvare eller tjenester. Du får bare en server med operativsystemet installert, så du må installere noe annet du trenger av deg selv. Ikke bare WordPress og Drupal og lignende programvare, men grunnleggende systemprogramvare som PHP og Apache.

Dette er grunnen til at det omtales som ikke-administrert hosting, fordi vertselskapet ikke tilbyr noen tjenester du kan stole på når det gjelder å håndtere rutineoppgaver på serveren. Hvis du vil ha noe gjort, må du gjøre det selv, det er derfor det er så billig.

Ikke-administrert hosting er et flott alternativ hvis du ønsker å starte et program som krever spesifikke serverinnstillinger. Å ha en administrert hosting kan forstyrre det du prøver å gjøre, så det er best å ha full kontroll over serveren.

Det er også et flott alternativ for alle som ønsker å lære om serveradministrasjon, fordi det lar dem få et miljø de kan eksperimentere med. For å fullføre det, er det mye billigere, så du sparer masse penger med det.

Hvis du er noen som i det minste er interessert i å administrere servere og spare penger enn ustyrt hosting, vil det vise seg å være et solid alternativ.

Velge riktig administrert WordPress Hosting

Administrerte hostingplaner kommer i alle former og størrelser. Hvis du ikke er en teknisk kunnskapsrik person og vil ha en hostingplan som gjør ting praktisk og hjelper deg med å spare tid, er administrert hosting definitivt din vei å gå.

Her har vi skissert de tre administrerte WordPress-hostingleverandørene vi trodde var best. Du kan velge en av dem, i henhold til budsjett og behov.

1. WP-motor

wpengine styrt-wordpress-hosting

WP-motor

WP Engine er en populær VIP WordPress-hosting-tjeneste som vet hvordan man kan gjøre livet til kundene enklere. De tilbyr problemfri hosting-tjenester med mange robuste servere og funksjoner. Serverne og personalet deres kan håndtere omtrent hva som helst, og det er derfor de har en 96% problemløsning. Videre vil nettstedet ditt i utgangspunktet være hakersikkert. Dette er hovedsakelig takket være de daglige sikkerhetskopiene, automatiske sikkerhetsoppdateringer, gjenopprettingspunkter med ett klikk, automatisk hurtigbufring, ett-klikk-iscenesettingsområdet og mye mer.

Å bruke WP Engines tjenester er som å ha en hær av WordPress-eksperter på din side, som har dine beste interesser i tankene. Du kan stole på at de skal holde WordPress-nettstedet raskt og godt gjennom hele året.

Deres månedlige priser varierer fra $ 20,42 per måned til $ 169,17 per måned i løpet av det første året, noe som er ganske bra.

2. Pressidium

pressidium styrt-wordpress-hosting

Pressidium

Pressidium er en av de mindre kjente administrerte WordPress-vertsleverandørene i bransjen, hovedsakelig fordi de fortsatt vinner trekkraft. Imidlertid er de allerede blant de beste WordPress-spesialiserte hostingleverandørene på markedet, siden de ikke kunne glippe fra øynene til eksperter.

De har vist seg å være en enestående løsning for tech-startups, universiteter, medier, digitale byråer og mange Fortune 500-selskaper. Pressidium har servere over hele verden. Du kan være vertskap for nettstedet ditt i Sørøst-Asia, Europa, Nord-Amerika, Japan eller Oseania.

Hovedkvarteret deres er i London, Storbritannia, som du kan ringe når du har problemer med tjenesten din. Men det er vanligvis sjelden, fordi Pressidiums hosting-tjeneste er virkelig godt satt sammen. Den har rikelig med sikkerhet, brukervennlighet og sikkerhetsrelaterte verktøy og funksjoner som forbedrer tjenesten deres, noe som gjør det raskere og tryggere.

Pressidium er for tiden vertskap for 25 000+ nettsteder, med antallet som vokser hver dag. De tilbyr 99,95% oppetid, noe som er ganske attraktiv. Uansett hva slags nettsted du kjører på Pressidiums servere, vil deres team av eksperter alltid ha ryggen. Vi har funnet mange anmeldelser fra fornøyde kunder over hele verden, noe som ga grønt lys for denne anbefalingen.

Du kan få en administrert hosting-tjeneste fra Pressidium for så lave som $ 24,90 per måned. Du kan også oppskalere noe av høy kvalitet som forretningsplanen for $ 250 per måned eller velge mellom noen av de andre planene i mellom.

3. FlyWheel

svinghjul styrt-wordpress-hosting

FlyWheel

FlyWheel leverer imponerende hastigheter, pålitelig ytelse og kundestøtten du trenger for at WordPress-nettstedet ditt skal fungere problemfritt. Videre er det veldig enkelt å bygge et nettsted fra grunnen av en enkelt-klikk-iscenesettelsesfunksjoner og gratis demosider.

Det er mye mer med FlyWheel enn det som møter øyet, fordi det er en hosting-tjeneste som hovedsakelig markedsføres for designere og kreative byråer. De gjør det enkelt for kreative mennesker å gjøre det de er best på og overlate serveradministrasjon til de som kan takle det bedre. De er også veldig nyttige og vil utover for å hjelpe deg med hva slags problem du har.

FlyWheel har en robust nettverksinfrastruktur som er optimalisert for skala, hastighet og sikkerhet. Planene deres er alle rike på funksjoner som automatiserte sikkerhetskopieringer, innebygd cache, automatiske WordPress-oppdateringer, SSL-støtte, innebygd CDN-integrasjon og mye mer. Videre vil de også migrere nettstedet ditt gratis. For å fullføre det hele, kan du prøve tjenestene deres i 30 dager og få pengene tilbake hvis du ikke liker det.

Du kan få hendene på en administrert hostingplan for så lite som $ 14,00 per måned.

Å velge en god, ustyrt WordPress Hosting

Hvis du ønsker å starte et enkelt nettsted som ikke krever for mye serverressurser, og du ønsker å gjøre det så billig som mulig, har du 3 veldig solide alternativer. Du kan få nettstedet ditt satt opp og fungere jevnt for rundt $ 5 per måned, hvis du velger en av disse ikke-administrerte hostingleverandørene.

1. BlueHost

Bluehost-uovervåkede-wordpress-hosting

Bluehost

BlueHost er en av de beste anbefalte hostingleverandørene på WordPress.org, hovedsakelig fordi den er spesialisert for plattformen. BlueHost er det viktigste reisemålet for de fleste bloggere der ute, da det er et av de billigste og raskeste alternativene for WordPress. Du kan komme i gang i løpet av en time, installere WordPress, sette opp nettstedet ditt og få det til å gå raskt hele året.

Folk liker BlueHost fordi det er pålitelig ytelse og anstendig kundestøtte. Selv om vi måtte vente i 20 minutter på svar, fikk vi det, og svaret var nyttig. Videre kjenner kundesupportrepresentantene WordPress veldig godt og holder kunnskapen oppdatert, ettersom de visste hva plattformens siste oppdateringer og plugins tilbys.

Alt jeg har nevnt er solide grunner til at bloggere og eiere av små bedrifter kan ta nettstedet sitt til BlueHost. Det lar dem få en billig rask start og investere sine verdifulle dollar i andre virksomheter som hjelper dem å utvide virksomheten.

Hvis du leter etter en rask, enkel og billig måte å få bloggen eller det profesjonelle bedriftsnettstedet ditt i gang, kan du gjøre det for så lite som $ 3,95 per måned.

2. InMotion Hosting

inMotion-uovervåkede-wordpress-hosting

InMotion Hosting

InMotion er lett en av de kraftigste, ikke-administrerte, delte hosting-tjenestene du kan få tak i. De fikk mye berømmelse for sin prisbelønte kundesupport, som folk elsker når svarene er betimelige og til poenget. Det var det også i vår erfaring, fordi vi ikke trengte å vente mer enn 2 minutter for å få svar på spørsmålet vårt.

Serverne deres er også lynraske siden nettstedet vi lagret på en av dem lastet på under 500 millisekunder. Videre vil oppetiden på 99,99% tillate hvem som helst å overlate nettstedet sitt til InMotion gjennom hele året. Det er veldig få hostingleverandører som er så robuste og pålitelige. Nesten hvert selskap vi sjekket ut fikk en slags klage fra brukerne sine på webhotellfora, men ikke InMotion. Vi har sjelden funnet en misfornøyd InMotion-kunde, som er et bevis på at de gjør noe riktig.

Å installere WordPress er en lek og du har også tilgang til 310 nyttige applikasjoner og andre innholdsstyringssystemer. Hvis du leter etter en hosting-tjeneste som er virkelig robust og vil gi deg et team av eksperter du kan nå ut til, har InMotion deg dekket. Du kan abonnere på forretningsplanen deres nå for $ 3,99 per måned.

3. HostGator

hostgator-uovervåkede-wordpress-hosting

HostGator

HostGator tilbyr de høyeste hastighetene for minst mulig kontanter. De er en av de webhotellgigantene på markedet, siden de har eksistert i 20 år. Tjenestene de tilbyr er pålitelige og kundesupporten deres er ganske anstendig også etter vår erfaring. Vi leser imidlertid mange klager på fora og andre vurderingsnettsteder, så det er best hvis du prøver kundestøtten deres i løpet av 30 dager pengene tilbake. HostGator vil gjøre det enkelt for deg å kjøre WordPress da du bare trenger å starte oppsettet og alt vil ta vare på seg selv.

En av de beste planene for øyeblikket er deres delte skyhosting som er lynrask, noe som gjør at nettstedet ditt lastes i løpet av mindre enn 500 millisekunder. Det vil også gi deg mye mer ressurser enn de fleste hostingplaner ville gjort for samme pris. Det er definitivt en hosting-tjeneste som det er verdt å prøve, da det bare koster $ 2,75 per måned.

Konklusjon

Når du starter en stor online virksomhet, trenger du all hjelpen du kan få. Administrerte hostingtjenester vil gjøre det harde arbeidet med å administrere serveren din, så alt du trenger å gjøre er å kjøre nettstedet ditt og ha det gøy. Ikke-administrerte hostingtjenester krever på den annen side at du foretar oppdateringer og håndterer systemet ditt med omhu, men ikke nødvendigvis. Hvis kontrollpanelet er godt satt sammen, kan du håndtere det meste av serveradministrasjonen gjennom noen få klikk. På slutten av dagen, bør valget ditt avhenge av hvor ressurssultne nettstedet ditt er, eller om du trenger tilpassede serverinnstillinger for en app eller ikke, og hvor mye penger du er villig til å betale.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector