MaxCDN Review – Hvorfor bør du vurdere det?

maxcdn anmeldelser


Et økende antall WordPress-brukere velger MaxCDN som deres nettverksløsning for innholdslevering takket være dens overkommelighet og brukervennlighet. Selv om det er fullpakket med komplekse funksjoner, har MaxCDN en jevn læringskurve, og den nytes like godt av førstegangsbrukere og langvarige klienter.

CDN-er som MaxCDN har vist seg å være et svar på nettstedseiers innsats for å gi de besøkende en bedre brukeropplevelse ved å minimere ventetiden. Økningen i ytelsen på nettstedet som følger av implementeringen av slike nettstedakseleratorverktøy, blir ikke lagt merke til av besøkende – bedre responstid vil føre til bedre brukeropplevelse og besøkende engasjement.

MaxCDN Company Oversikt

MaxCDN ble grunnlagt i 2009, og har base i Los Angeles, California. Selskapet har en velprøvd merittliste som leverandør av akselerasjonstjenester for nettsteder, og selv om store navnefirmaer som WPEngine, StumbleUpon eller 9GAG har valgt sine tjenester, har MaxCDN vært en av de første CDN-leverandørene som ikke bare fokuserte på behov fra store selskaper, men tilbød løsninger som også imøtekommer behovene til små bedrifter og enmannsnettsteder.

fremskynde nettstedet med maxcdn

MaxCDN-priser

MaxCDN har planer for alle som starter fra profesjonelle bloggere til store selskaper med nettsteder med høy trafikk. MaxCDN inkluderer 3 abonnementsplaner – Entreprenør, Profesjonell plan og Tilpasset plan. Planene kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Entreprenørplanen er designet for bloggere og startups som ønsker å akselerere nettstedene sine. Prisene på denne planen er angitt avhengig av den nødvendige båndbredden (100 GB båndbredde / måned for $ 9 per måned, 500 GB båndbredde / måned for $ 39 / måned og 1 TB båndbredde / måned for $ 79 / måned).

Profesjonell plan starter på $ 299 / måned for 5 TB og inneholder pakker opptil 25 TB. Disse pakkene tar sikte på å svare på de økende kravene til ytelse fra større selskaper, utgivere med et stadig voksende publikum og webtjenester som leverer små og mellomstore filer.

Med MaxCDN kan du også velge et tilpasset prissystem per gigabyte, som kan være foretrukket av virale innholdsutgivere, annonsenettverk og populære spilldistributører..

maxcdn-priser

MaxCDN-funksjoner

MaxCDNs kjernefunksjoner fokuserer på å tilby sikkerhet, sanntids kontroll og analyseverktøy. Dermed æres renseanrop, enten rensing av eiendeler gjøres gjennom kontrollpanelet eller din egen tilpassede app, øyeblikkelig. På samme måte er SSL-integrasjon også laget i sanntid, med alle SSL-alternativer aktivert umiddelbart. Rapportering i sanntid lar deg få et innblikk i trafikken du gjør og atferden til innholdet ditt.

MaxCDNs loggviser viser deg tilgang til loggene dine via API, Kontrollpanel eller MaxCDNs kommandolinjegrensesnitt, MaxCLI. Med Raw Log to S3-bøtte blir hver serverrespons for trekksonen tilgjengelig for deg, slik at du kan bruke den til analytiske formål. CDNs sikkerhetsprotokoller (totrinnsgodkjenning, sikre tokens, OAuth, IP-hviteliste, HTTP-henvisnings hviteliste, etc.) lar deg administrere personer, bots og legge til tillatelser for tilgang til dine eiendeler og kontrollpanel.

De avanserte funksjonene som er gitt av denne CDN-leverandøren, fokuserer på hvordan innholdet ditt blir levert og gir deg mye spillerom i å forsterke nettstedets sikkerhet og integrere MaxCDNs ressurser i applikasjonene dine. Dermed kan du for eksempel bruke ferdige kantregler, eller du kan bruke tilpassede kanteregler for å kontrollere hvordan innholdet ditt blir levert. Du kan optimalisere levering av innhold ytterligere ved å lage separate hurtigbuffer for mobile enheter og stasjonære maskiner. Cache-laget for Origin Shield beskytter deg mot overbelastning av forespørsler, effektiviserer opprinnelsesforespørsler ved å filtrere flere forespørsler til en enkelt opprinnelsesforespørsel, og håndterer forespørselstopper enkelt.

Videre gir MaxCDN deg full kontroll over kontoadministrasjonen og dataene dine med SDK-er og GitHub-integrasjon. Sikkerhetsmessig kan du aktivere SSL umiddelbart i kontrollpanelet. De besøkende vil koble seg til kantserverne ved hjelp av en SSL-tilkobling. Dette gir raskere tilkoblingstider og “fjerner” CPU-belastning fra originalserverne.

Andre funksjoner som er verdt å merke seg inkluderer:

 • VOD Zone (Video-on-Demand Zone) for streaming av forhåndsinnspilte videoer og Live Zone for streaming av livevideoer;
 • Kompatibilitet med flere CMS-er (WordPress, Drupal, Joomla, Magento, PrestaShop, OpenCart, etc.);
 • Alt inkludert, brukervennlig kontrollpanel;
 • Enkel WordPress-integrasjon med W3 Total Cache og SuperCache-plugins.

MaxCDN Network Oversikt

Over 53 PoP-lokasjoner utgjør MaxCDNs globale peering-nettverk. Av disse er 22 lokalisert i Nord-Amerika, 31 i Europa og 4 i Asia & Australia. Med tanke på at de har lagt sin plassering i best-in-class datasentre, som er avhengige av SSD-utstyrte bare metall-servere, kan de levere økt hastighet med 10 GB-tilkoblinger.

Kantplasseringene som denne CDN-leverandøren kan skryte av, er i stand til å håndtere høye belastninger til enhver tid eller sted, og kontinuerlig opprettholde nettstedets hastighet og gjøre innholdslevering til en jevn prosess.

MaxCDN kundesupport

Kundestøtte er tilgjengelig via alle kanaler – e-post, telefon, live chat. Enkle installasjonsveiledninger, omfattende vanlige spørsmål, og utviklerressurser gjør din erfaring med dette CDN til en mye enklere prosess. Skulle du fortsatt oppleve problemer, kan du kontakte kundestøtte som er tilgjengelig for brukere hele døgnet.

MaxCDN fokuserer kontinuerlig på å utvikle sine tjenester og møte brukerens krav, noe som også gjenspeiles av at brukere har muligheten til å be om funksjoner og stemme for anbefalte funksjoner som skal legges til.

hvorfor velge maxcdn

Hvorfor skal du bruke MaxCDN?

e-handelsnettsteder er et av de hyppigst nevnte eksemplene på nettsteder som trenger et CDN fra get-go, men et CDN er et must for hvert selskap hvis inntektsgenerering i stor grad er avhengig av deres online tilstedeværelse.

En første gangs bruker kan bli litt overveldet av funksjonene til denne tjenesten, men kunnskapsbasen tilbyr omfattende informasjon, trinnvise guider og opplæringsprogrammer som er enkle å forstå selv av mindre erfarne personer, og gjør derfor denne tjenesten passende for alle. Dets skalerbarhet, tilpassbarhet og avanserte sikkerhetsfunksjoner gjør at den er i stand til å møte selv kravene fra bedriftsnivåer.

Gitt at MaxCDNs servere stort sett er konsentrert i Europa og USA, hvis flertallet av besøkende er fra disse landene, vil du kunne servere innhold til publikum brennende fort. Hvis du er lei for å dyppe tærne i området for akseleratorer på nettstedet, bør du vurdere fordelene: ikke flere servernedetid på grunn av uventede trafikkstøt, ikke flere endeløse innlasting av sider, og viktigst av alt, ikke flere tapte kunder på grunn av nettopp disse problemene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map