Media.net for utgivere – Er Media.net et godt AdSense-alternativ?

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Media.net for utgivere – Er Media.net et godt AdSense-alternativ?
0 9 мин.

media-net-gjennomgang


Adsense er et utmerket verktøy for innholdsmarkedsføring, men å ha noen få andre valg for det samme kan hjelpe deg med å få mest mulig verdi. Når du velger et annonsenettverk, skal avgjørelsen informeres av din nisje, beliggenhet, type målgruppe og andre faktorer.

Selv om det er mange forskjellige typer annonsenettverk som leverer annonser i utallige formater, inkludert popups, bannere og mobilannonser, er Media Provider den som leverer nær eller til og med klarer bedre enn Adsense på noen aspekter..

Hva er en kontekstuell annonseplattform?

Dette uttrykket refererer til annonsenettverk som plasserer annonser på siden din, avhengig av innholdets kontekst. Hvis du for eksempel skriver eller har publisert et innlegg om reisemål, vil de besøkende bli vist annonser med hotelltilbud, flytilbud og reisebyråer. Digitale gründere synes ofte at kontekstuelle annonser er mer effektive enn alle andre typer reklame. De er relevante og presterer bedre enn annonser som er tilfeldig plassert på ikke-relevant innhold.

Hva er Media.net?

Media.Net kommer nest etter Adsense innen kontekstuell annonsering. Førstnevnte kan skryte av VIP-tilgang til Yahoo! -Bings basseng med annonsører. Det betyr at utgivere som bruker Media.Net kan forvente å sykle på mer enn 6 milliarder dollar i etterspørsel. Selv om din nisje er liten, vil Media.net ha store budsjett-annonsører som ønsker å bruke innholdssidene dine.

media-net-utgiver dashbord

media.net Publisher Dashboard

Fordeler med Media.net

 • Et omfattende utvalg av annonsører fra Yahoo og Bing

Topputgivere som blant annet Reuters, Forbes, Kiplinger, Elle og Cosmopolitan samarbeider med Media.Net. Innholdsskapere vet godt nok at de store skuddene i kontekstuell reklame er Yahoo-Bing, Facebook og Google. Suksessen din som gründerinnhold eller blogger for den saks skyld, avhenger av at du jobber med en av disse plattformene. Media.Net gir kundene dine fra to søkemotorer som er inngått som en.

 • Bedre lønn

For å opprettholde de høye standardene og oppfylle forventningene, har media.net en streng prosess, og sikrer å godta det eneste nettstedet som har premiuminnhold. Returene man kan forvente på slutten av veien, rettferdiggjør kvaliteten som kreves. Den er omtrent lik og noen ganger høyere enn hva Adsense betaler til utgivere. Det er derfor trygt å si at Media.net er et utmerket alternativ til Google Adsense.

 • Relevante annonser

Selv om du som blogger kan gjøre med alle slags annonser for å holde lysene på, kan irrelevante annonser ødelegge sjansene dine for å få gjennomslag. Hvis brukere blir tvangsfôret reklame om ting de ikke bryr seg om noe for, vil de sannsynligvis føle seg løsrevet fra innholdet ditt. Media.net viser svært relevante annonser som er synkronisert med innholdet ditt. Det hjelper til med å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet ditt.

 • Innfødte formater

media-net-innfødte-annonser

media.net Innfødte annonser

Problemet som oppleves når du jobber med mange annonsenettverk, er at de plasserer annonser som avbryter synligheten og brukervennligheten til innholdet ditt. For bloggere kan denne situasjonen være en karriere morder. Det beste med å bruke Media.net er at de designer annonsene sine slik at de stemmer overens med formatet på nettstedet ditt. Kunngjøringene er også laget for å være kompatible med mobilvennligheten til nettstedet ditt.

 • Enkel tilpasning

Media.net som annonseplattform gir bloggere og utgivere friheten til å tilpasse hvordan annonser vises. Brukere kan lage tilpassede annonseformer som bare utelukkende er mulig med dette annonsenettverket. Utover å finjustere fargene og formene, kan du velge mellom en rekke alternativer som for eksempel mobil docket, i innhold eller mellomliggende annonser.

 • Kompatibel med andre annonsenettverk

Når du jobber med media.net, kan du velge å jobbe med andre annonsenettverk også. Kompatibiliteten til media.net overskrider enheter for å omfatte andre systemer, en faktor som kan bidra til å doble inntektene dine som utgiver. En slik frihet er sjelden å finne med andre systemer.

 • Kontosjef på telefon

Utgivere trenger ofte personlig brukerstøtte når det kommer til annonseoptimalisering og kontooppsett. Med riktig veiledning kan til og med en ny blogger med en gang begynne å skape engasjerende innhold som merkevarer kan finne verdifulle. Du kan få slik støtte med media.net når som helst bare ved å slippe dem en e-post. Alle utgivere får tildelt en kontosjef som går ut av deres måte å sikre at alt går greit.

 • Ingen viraltrafikk kreves

Media.net opererer på en annen forretningsmodell (kostnad per 1000 visninger) sammenlignet med andre annonsenettverk. Utgivere kan få betalt selv med en liten mengde trafikk. Det er gode nyheter for bloggere på inngangsnivå fordi trafikk ofte er en inhabilitet for mange som prøver å bli med i Google Adsense.

Ulemper ved media.net

 • Betalinger i en enkelt valuta

Uansett hvilken del av verden du kommer fra, vil media.net la deg godta betalinger i amerikanske dollar. For utgivere i USA er det bra. Bloggere som kommer fra andre deler av verden, kan imidlertid lett lide av uvennlige valutakurser.

 • Mente for nivå 1-land

Bortsett fra å bruke en enkelt valuta, er plattformen også sterkt konsentrert om nivå 1-land. Dette begrepet refererer vanligvis til land med høyere kjøpekraft. Det betyr at hvis innholdet ditt ikke er målrettet mot målgrupper i økonomisk mektige nasjoner, kan du lide en lav inntektsstrøm.

 • Statiske annonser

Media.net-annonser lever ikke, noe som betyr at de ikke svarer. Med nettverk som Adsense endrer annonsene deres form og plassering når brukeren samhandler med nettstedet. Det hjelper ofte å øke annonsenes synlighet og interaktivitet. Det statiske annonseformatet gir kanskje ikke de beste resultatene på mobile plattformer.

Er Media.net bra for bloggere?

media-net-good-for-bloggere

Sammenlignet med Googles Adsense, er Yahoo-Bings media.net en bedre plattform for bloggere. Hvis du leter etter måter å tjene ekstra penger på å blogge, slår media.net ned alle hindringene i bransjen for deg. Du trenger bare å skrive bra innhold og holde nettstedet pent og friskt.

Så igjen er inntektene fra media.net-annonsering høyere enn Adsense-inntektene. Du blir betalt avhengig av din nisje og antall visninger media.net-annonsen gir på nettstedet ditt. Trafikkratene teller ikke her. Nettverket betaler på netto 30 med en inntjeningsgrense på USD 100. Du kan motta midlene gjennom Paypal og Wire Transfer.
Forlag liker også det faktum at betalinger skjer raskt. Sammen med 24-timers support og annonsetilpasning fremstår media.net som det beste annonsenettverket for bloggere.

Er Media.net et godt AdSense-alternativ?

Nettstedet ditt kan være utmerket med tanke på innhold og trafikk, men Google Adsense kan likevel avvise søknaden din. Det burde ikke være slutten på drømmen din om å tjene penger på blogging. Det er mange andre alternativer til Google Adsense, og Media.net er det beste alternativet. Deretter kan du bruke både Google Adsense og Media.net for å øke inntektsstrømmen. Begge er svært kompatible.

Media.net leder gjennom nettstedet ditt for å bestemme hvilke nøkkelord som skal målrettes for annonser fra Bing- og Yahoo-annonsørdatabasen. Over tid lærer nettverket hvilke annonser som fungerer best for din type innhold for å generere flest inntrykk. Programmet anbefaler ofte at annonsene deres vises på nettstedet ditt i minst 15 dager. I den tiden vil nettverksalgoritmene tjene for å optimalisere innholdet og plante intuitive annonser som gir deg mest mulig inntekt.

Hvilken trafikk er best for Media.net Annonsenettverk?

I motsetning til Googles Adsense, er media.net ikke opptatt av trafikktetthet. Dens Cost per Mile betalingsmåte betyr at bloggere kan få betalt per visning. Av den grunn skiller disse nettverk seg ut som et funksjonelt alternativ til Adsense for små bloggere.

Så lenge du har trafikk fra utviklede land, uansett hvor stor eller liten, og du har et utmerket bloggsted, kan du få godkjent nettverket. Media.net er ikke et annonsenettverk for betaling per ytelse, og lar derfor utgivere tjene penger basert på inntrykk annonsene gjør på innholdssidene sine..

Det er ingen spesifikke minimumskrav for trafikk for kvalifisering for media.net, men generelt sett er du i en bedre posisjon hvis du får mellom 100 og 200 besøkende per dag på nettstedet ditt, for det meste fra utviklede land..

Innholdskvalitet og nettsteddesign

media-net-skjerm-annonser

media.net Visningsannonser

Media.net er et bedre betalende kontekstuelt annonsenettverk med ypperlig ytelse. Media.net krever at utgivere skal publisere innhold av høyeste kvalitet på sine nettsteder. Det er ikke en plattform for de som ønsker å tjene et raskt penger fra en blogg av lav kvalitet.

Nettverket har klare retningslinjer for alle utgivere å følge for å bli akseptert i programmet. Nedenfor ser du noen av innholdskravene for kvalifisering til nettverket.

 • Innholdet på nettstedet ditt må være på engelsk
 • Trafikken din må være stort sett fra USA, Storbritannia og Canada
 • Innholdet skal være fritt for plagiering
 • Innhold må oppdateres regelmessig
 • Nettstedet skal ikke inneholde noe som krenker immaterielle rettigheter
 • Du må ha et jevnt antall besøkende som følger siden hver dag
 • Nettstedets design skal være brukervennlig og lett å navigere

Takeaway

Den primære måten bloggere tjener penger på er ved å tjene penger på bloggene deres for å skape en inntektsstrøm fra dem. Vanligvis avhenger det mye du tjener på penmanship av om du jobber med de rette annonsenettverkene. Selv om Google Adsense fortsatt er det beste annonsenettverket; den har mange røde bånd som låser mange utgivere for inntektens ambisjoner. Media.net er en like intuitiv og høytytende plattform du kan prøve. Å bli med er gratis og enkelt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector