Når du IKKE skal bruke WordPress på nettstedet ditt?

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Når du IKKE skal bruke WordPress på nettstedet ditt?
0 7 мин.

når du ikke skal bruke wordpress på nettstedet ditt


Selv om WordPress er det mest populære innholdsstyringssystemet fra Internett og har mange fordeler, har det også noen ulemper som kan få deg til å tenke deg om to ganger om du vil bruke det på nettstedet ditt eller ikke.

Hver CMS har noen forbedringer, oppdateringer og oppgraderinger gitt ut i tid som løser eldre feil og kommer med flere nye og forskjellige funksjoner, men noen feil forblir uløst i en veldig lang periode eller blir aldri fikset.

Det er flere WordPress-feil og ulemper som du må tenke på når du vil lage et nettsted med denne plattformen: oversettelse, sikkerhet, dårlig programmering, support, dårlig standardkonfigurasjon, kildekode, tilpasning, oppdateringer og ressurser.

Oversettelse

Et av de største problemene med WordPress er frivillige, det er mange av dem, og de fleste av dem har ikke de riktige ferdighetene til visse kompetanseområder som oversettelse. Hvem som helst kan være frivillig, du trenger bare en WordPress-konto og du kan begynne å oversette fra engelsk til forskjellige språk uten begrensninger.

Jeg har sett brukere som har oversatt dårlig kvalitet fra engelsk til fremmedspråk, og gjort det brukervennlige instrumentbordet til et ikke-fornuftig administrasjonsområde.

I noen av WordPress-versjonene, spesielt den nyeste, er oversettelser ufullstendige. Ved å oppdatere systemet, kan du ende opp med å ha nettstedet ditt på både engelsk og det andre språket du brukte før.

Så hvis du trenger å bygge et nettsted for en klient som ikke forstår engelsk, gjør du heller oversettelsen og hjelper samfunnet med arbeidet ditt, eller du velger en annen metode for å lage nettstedet.

Sikkerhetsproblemer

Sikkerhet er et stort problem på WordPress-nettsteder. Særlig brutalt styrkeangrep er en av de viktigste bekymringene. Vi snakker om BFA, når noen prøver å få tilgang til dashbordet på WordPress-nettstedet ditt eller FTP-kontoen din ved å prøve ut forskjellige brukernavn med forskjellige passordkombinasjoner. Hvis du velger et sterkt passord og endret standard brukernavn for admin, kan du redusere sjansen for å bli hacket, men det er ingen garanti for at du alltid vil vinne.

Et annet stort sikkerhetshull er representert av tredjeparts temaer og plugins som er laget av både profesjonelle utviklingsselskaper så vel av enkeltpersoner eller til og med hackere. Disse filene er bekreftet, men noen ganger kan utviklerne skjule fiskekode som ikke vil fange oppmerksomheten til verifisereren.

Disse sikkerhetsproblemene kan ikke løses bare med oppdateringer. De må være mer oppmerksom på temaene og plugins som blir oppdatert og bekrefte brukerne som gjør det. Å ansette svært dyktige programmerere og WordPress-ekspert for å se gjennom koden kan være en annen løsning, men som jeg fortalte at det alltid vil være et hull et sted.

Dårlig programmering

Mens kjernen WordPress er utviklet av Automatic Inc, et profesjonelt webutviklingsfirma, som virkelig følger nøye med på detaljer, er de fleste tredjeparts plugins og temaer laget av ufaglærte personer..

Ikke optimalisert kode kan ikke bare bremse nettstedet ditt eller forårsake feil, men kan også være døren for en hacker til å bryte seg inn på nettstedet ditt.

Mangel på støtte

Selv om samfunnet er veldig aktivt, og du vil finne svar på de fleste av spørsmålene dine, er det tilfeller når du må finne ut av ting selv. De offisiell WordPress-støtte er representert av frivillige, plugin- og temautviklere, WP-assistenter eller mennesker fra hele verden.

Når du kjøper et kommersielt tema eller plugin, vil du få et støttenivå fra selskapet som solgte det til deg, men du kan fremdeles ha ubesvarte spørsmål på slutten av dagen. Du kan også kjøpe WordPress-støtte fra forskjellige selskaper eller kjøpe guider for å lære dette systemet, men disse er ikke billige.

Standardkonfigurasjon

Standardkonfigurasjonen til WordPress trenger en viss justering av brukeren. I utgangspunktet når du installerer WordPress på nettstedet ditt, må du gjøre noen justeringer.

For eksempel må du aktivere SEF-URL-er for bedre SEO, slik at søkemotorer som Google lettere kan finne sidene og innholdet ditt. Den visuelle redaktøren kan også forårsake problemer for nybegynnere, fordi det som standard er noen viktige funksjoner som er skjult, som brukeren må finne ut av.

Kildekode

Selv om WordPress oppdateres ofte, er det fortsatt deler i kjernen der gamle PHP-teknikker brukes til globale variabler, funksjoner og klasser. Navngivningen av noen funksjoner er forvirrende og blir frustrerende noen ganger.

WordPress produserer oppblåst kode med sin WYSIWYG-visuelle redigerer, og du kan enkelt se denne når du skriver en artikkel i redigeringsprogrammet og deretter veksle til HTML-redigerer der du kan se kildekoden.

Noen gratis temaer og plugins har skjulte koder og lenker til mistenkelige nettsteder. Når du fjerner disse kodene, slutter temaet og hele nettstedet. I noen tilfeller kan dashbordet også påvirkes, og deaktivere deg muligheten til å endre temaet eller endre nettstedet ditt som du.

tilpasning

Tilpasning av et WordPress-tema eller plugin trenger god kunnskap om PHP, HTML, CSS og JavaScript. Du må også forstå WordPress-rammeverket for å kunne endre filene og funksjonene for å arkivere resultatene du ønsker.

SQL-spørsmål er også vanskelig å tilpasse fordi du trenger kunnskap om MySQL og PHP, eller du må ansette en nettprogrammerer for å lage nettstedet ditt i WordPress, så det er bedre å lage en fra bunnen av uten å bruke noen CMS.

oppdateringer

Selv om kjernen vanligvis oppdateres en gang i måneden, kan noen plugins ha daglige oppdateringer. Det kan være frustrerende å oppdatere plugins eller tema hver dag. Du trenger ikke å gjøre det, men det anbefales.

Men hvis du allerede har endret temaet eller pluginene du bruker, må du passe på, fordi oppdateringen overskriver alle de endrede filene. Vil ikke opprette en sikkerhetskopi eller en kopi av filene du har redigert, så du mister endringene. I denne situasjonen må du leve med den konstante oppdateringsvarslingen.

Serverressurser

Fordi kjernen WordPress og tredjepartsutvidelser inkluderer et stort antall PHP-funksjoner og SQL-spørringer, vil nettsteder bygget med denne CSM kreve større serverressurser.

Det er problemer med CPU-bruk, og det ser ikke ut til at noen vet løsningen eller til og med å identifisere kilden til problemet. Hvis du kjøper administrert WordPress-hosting, er noen plugins som er tunge ressursforbrukere forbudt. Så du vil ikke være i stand til å installere de nødvendige pluginene på nettstedet ditt, fordi hostingleverandøren ikke tillater det.

Konklusjon

Nå som jeg regnet opp så mange ulemper med WordPress, kan du tro at det er en dårlig CMS. Faktum er at det er det beste CMS rundt, og det driver over 75 millioner nettsteder over hele verden. Jeg anbefaler alltid WordPress for nettstedbygging, selv om det har noen problemer, fordi det er veldig enkelt å bruke og er gratis.

Imidlertid er det fortsatt noen tilfeller når du ikke bør bruke WordPress til prosjektet ditt: hvis du vil opprette en enkel webside, som ikke trenger å oppdateres. I dette tilfellet kan du opprette nettstedet i vanlig HTML og CSS. Du bør ikke bruke WordPress for sensitive prosjekter som trenger høy sikkerhet. Du bør unngå å bruke WordPress hvis du ikke har råd til en pålitelig webhotell.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector