Når du trenger en VPS for nettstedet ditt for små bedrifter?

vps hosting for små bedrifter nettsteder


Å bygge et nettsted for din lille bedrift kan være utfordrende. Spesielt hvis du bare begynner og ikke har en vertsplan ennå. Det er alltid vanskelig å bestemme hvilken hostingleverandør du skal velge og hvilken hostingplan du trenger. I denne artikkelen vil jeg forklare hva som er de viktigste forskjellene mellom delte og VPS-planer, og vil også fortelle deg når du når en virtuell server er nødvendig for et bedriftsnettsted.

Gratis hosting for bedriftsnettsteder?

Hvis du vil starte en online virksomhet, kan du opprette et nettsted ved hjelp av en gratis webhost i begynnelsen mens du tester forskjellige skript, content management systems (CMS), temaer, maler, plugins, utvidelser, moduler, programmeringsspråk og andre internettrelaterte tingene. Du bør imidlertid aldri bruke gratis hosting for produksjon. De er upålitelige, og du vil få flere problemer enn du kan dra nytte av.

Forretningsdelt HDD-vert

Etter å ha testet hvordan gratis hosting fungerer, kan du kjøpe en delt HDD Enterprise-webhotell der du faktisk starter bedriftsnettstedet ditt, og du lager designet og funksjonene som blir brukt av potensielle kunder. En delt HDD-forretningshotell tilbyr deg vanligvis rikelig med diskplass og båndbredde, tilleggsdomen, POP3 / IMAP e-postkontoer, databaser og underdomener med en kostnad på noen få dollar månedlig.

Delt SDD forretningsvert

Hvis nettstedet ditt begynner å ha flere og flere besøkende og kunder, og hvis webhotellet oppdaterer hostingpakkene sine til SSD fra HDD, bør du absolutt oppgradere til en SSD Premium / Business-vertspakke der du får rundt 30 GB SSD-lagringsplass, uten måling månedlig båndbredde, tilleggsdomener, e-postkontoer, databaser, underdomener og til og med et gratis domenenavn med forskjellige utvidelser som .eu, .com, .org og så videre. Denne pakken har vanligvis en daglig sikkerhetskopi med R1Soft, SpamExpert Filter, og en dedikert IP-enhet inkludert kostnadene på $ 8 per måned.

Business VPS HDD Host

Den lille bedriften din øker mer og mer, så din neste oppgradering er en VPS HDD-vert som koster fra $ 6 til $ 50, avhengig av hvilke ressurser du trenger. Den første VPS HDD-hostingpakken tilbyr deg 1 GB RAM Burst, 512 MB RAM Garantert, 1 CPU-kjerne på 2,1 GHz, 25 HDD-plass lagring, 1 dedikert IP, umålt månedlig båndbredde, instrumentpanel, Webuzo kontrollpanel i mellomtiden den siste tilbyr deg 8 GM RAM Burst, 4 GB RAM Garantert, 8 CPU-kjerner ved 2,1 GHz, 150 harddiskplasslagring, 2 dedikerte IP-er, umålelig månedlig båndbredde, instrumentpanel og et gratis Webuzo-kontrollpanel. Hos VPS-pakker får du også OpenVZ-virtualisering, Full Root-tilgang, 99,99% oppetid garantert og øyeblikkelig aktivering.

Business VPS SSD Host

De VPS SSD-hostingpakker er premium VPS-pakker som er dedikert til små, men vellagde forretninger med mye trafikk og kunder som tilbyr 300% mer hastighet og kraft med kostnader som starter fra $ 8, opp til $ 70 månedlig. Pakkene er de samme som VPS HDD (Hard Drive Disk) -vert, men alle har SSD (Solid State Drive). I tillegg kan du kjøpe en cPanel-lisens, profesjonell R1Soft-sikkerhetskopi, ekstra dedikert IP, profesjonell teknisk support og en overvåkningstjeneste for din VPS.

Skybasert VPS-vert

De ultimative VPS-hostingpakkene er den skybaserte en som hjelper deg å gå videre med hensyn til ressurser slik at enorme pigger ikke er et problem, verken DDoS-angrep eller andre lignende problemer. Vanligvis betaler du bare det du bruker angående en Cloud-basert VPS-vert.

Når du trenger en VPS?

Definitivt, du må forstå at en delt vert deles med andre brukere akkurat som deg, i mellomtiden er en VPS (Virtual Private Server) bare din, og du kan bruke ressursene dine som du ønsker.

Du har også bedre sikkerhet med VPS-verten fordi du kan angi din egen sikkerhetsprogramvare og alternativer i mellomtiden som vertsfirmaet setter deres også.

Med en VPS-vert får du mer båndbredde slik at du kan få flere besøkende, og de er ikke frustrerte over den langsomme lastingen av nettstedet. Hvis nettstedet ditt vokser i popularitet, og salget på nettstedet ditt vokser hver måned, trenger du sikkert en VPS-hosting for å administrere all trafikken som kommer.

Les også: Fordeler med virtuelle private servere

En virtuell privat server er en fysisk server som er delt inn i flere virtuelle servere, hver med sin egen mengde RAM og CPU veldig populær for småbedrifter..

Vanligvis er virtuelle private servere perfekte for e-handelsbutikker, forumsamfunn, voksende apper, online radiostasjoner, lite sosiale nettverk og så videre.

# 1 InMotion / Best Business Hosting

InMotion Hosting tilbyr et bredt spekter av forretningshotellplaner fra delt gjennom til VPS til dedikerte servere. Enterprise VPS planer fra $ 29.99 per måned 

Sjekk ut! »

VPS tilbyr også skalerbarhet, billige kostnader sammenlignet med en dedikert server, og dens sparer tid.

Når du kjøper en Virtual Private Server, må du først undersøke for å finne det rette webhotellfirmaet som har riktige servere, datasentre, programvare, internettforbindelse, support og business overhead. Alt dette hjelper deg med å forbedre nettstedets hastighet, lastetid, båndbredde, lagring, skalerbarhet, tilgang, teknologi og support. For å undersøke enda mer, kan du passe på vertsens detaljerte serverhardwarestatistikk, plasseringen til serverne og datasentrene, hvis de bruker SSD i stedet for HDD, eller i det minste SSH og hvis de har et Content Delivery Network (CDN) . Ikke glem å se om vertene bruker LAMP STACK (Linux som operativsystem, Apache som webserver, MySQL som database, PHP som applikasjon), og du må også se opp etter det du vil bruke på VPS som OS, webservere, databaser og programmeringsspråk.

En VPS-vert kan hjelpe deg på webmailen din, postservere og e-postmeldinger ved ikke å bli blokkert, utestengt eller svartelistet og ha muligheten til å sende e-postmasse hvis du trenger det. VPS støtter forskjellige e-postprotokoller som POP (Postkontorprotokoll) og IMAP (Protokoll for tilgang til internettmeldinger).

Ikke glem at du kan installere din egen antivirus- og malware-deteksjonsprogramvare på VPS-en din for å motvirke hackere og flere ondsinnede angrep..

Til slutt bør du velge en VPS-løsning for nettstedet ditt for små bedrifter, enten en HDD-en, en SDD-en eller en skybasert, fordi du trenger å holde inntektene og trafikken optimalisert, og du må også begynne å øke enda mer og for å gå til neste trinn med å kjøpe en dedikert server for et stort forretningsnettsted!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map