Skilt som bekrefter at du bør bytte vertsleverandør

når du skal bytte leverandør av webhotell


Webhotell er grunnlaget for hvert nettsted. Som i tilfelle en konstruksjon, hvis fundamentet ikke er bra, vil bygningen kollapse før eller senere. Dette kan også være tilfelle i tilfelle nettsteder. Hvis webhotellleverandøren du er vertskap med ikke kan tilby pålitelig service og support, vil nettstedet ditt lide mye.

I denne artikkelen vil jeg avsløre de vanligste tegnene som vil informere deg om at det er på tide å bytte til en annen, bedre hostingleverandør. Husk at det å bytte selskap ikke nødvendigvis vil bli kvitt problemene du har med nettstedet, men du må fremdeles finne en pålitelig hostingleverandør som vil minimere de negative effektene som kan komme rundt.

Forferdelig kunde og teknisk support

forferdelig web hosting support

Det vanligste problemet med vertsselskaper er støtten. På grunn av det høye volumet av hjelpeforespørsler og utrente eller redusert personlig støtte kan betydelig redusere hastigheten på å svare klienter og løse problemer.

Jeg tror det er normalt hvis de ikke svarer med en gang på hver telefonsamtale. Men hvor lenge skal du vente? Ville du ventet en time på å få den til å ta kontakt med noen? Hva med å få svar på e-posten din? Etter min erfaring bør det ikke ta mer enn 30 minutter å få noen form for svar på en e-post, selv om de er ekstremt opptatt. Hvis du må vente timer eller dager, er det forferdelig.

Pålitelig service med veldig lange driftstider

Sannsynligvis er det bare cloud hosting som kan tilby 100% oppetidsgarantier, men det er alltid en sjanse for å ha et slags problem. Hvis du bruker delt hosting, er muligheten for å ha driftsstans høyere. Men hvor ofte skal nettstedet ditt ikke være tilgjengelig, og hvor lenge det fremdeles skal tilpasse de normale standardene?

Ved siden av at kundene dine blir frustrerende fordi de ikke får tilgang til nettstedet ditt, og bruker tjenesten din eller kjøper produktene dine, kan en upålitelig tjeneste også føre til en straff i søkemotoren. Hvis Google besøker nettstedet ditt i løpet av nedetid, vil det se det som en tom side, og vil ikke gi like stor betydning lenger og skyver det ned i søkeresultatene.

Usikkert servermiljø og hacking av nettsteder

webhotell sikkerhet

Å nei! Nettstedet ditt er hacket igjen, administratorpassordet tilbakestilles, og nettstedet viser uønsket og ikke relatert innhold. Var dette første gang det skjedde? I så fall er det sannsynligvis en sårbarhet i koden på nettstedet ditt som lar hackere komme inn i databasen din eller endre filer. Ved å finne og fikse problemet, bør det gjøre det trygt. Hva om serveren blir hacket og du ikke kan gjøre noe med det? Hva om dette problemet vedvarer og vertsfirmaet ikke kan løse problemet? Finn et vertsfirma som kan sikre nettverket sitt, og de kan løse problemer.

Sakte nettsteder og time-out tilkoblingsfeil

En nylig laget undersøkelse viser at internettbrukere er veldig utålmodige, og når de søker og leter etter informasjon, vil de ha svarene umiddelbart. Mer enn 65% av internettbrukere vil forlate nettsteder som lastes sakte. En langsom server kan forårsake et enormt fall i trafikken på nettstedet og kan virkelig skade bedriften. Det hender ofte at langsomme tilkoblinger vil føre til tilkoblingsfeil og ikke vil laste inn nettstedet ditt i det hele tatt. Hvis dette skjer hver dag, må du sannsynligvis bytte.

Manglende tekniske funksjoner som er nødvendige for nettstedet ditt

Å sette opp en WordPress-blogg eller et Joomla-nettsted på en delt vert er noen veldig standardfunksjoner. Det er vertsleverandører som tilbyr mange standardfunksjoner, men når det kommer til mer avanserte ting kan de bare ikke gjøre det, heller har de ikke teknisk kunnskap eller at servermiljøet ikke lar dem gjøre endringene.

Et veldig enkelt eksempel kan være endring av filtillatelse. Det er sant at endring av tillatelsen til filer til 777 kan føre til sikkerhetsproblemer; Det er imidlertid plugins og utvidelser som trenger annen filkonfigurasjon enn standarden. W3-hurtigbufferen fungerer ikke på WordPress-nettstedet ditt før du har angitt riktige filtillatelser. Hvis dette er en begrensning du vil bli kvitt, kan du søke etter et nytt selskap.

Radikale endringer i prisstruktur og skjulte avgifter

webhotell prisendring

Det er en vanlig markedsføringsstrategi blant webhotellfirmaer å tilby en introduksjon, lav pris for nye kunder og ha en høyere sats på kontofornyelser. Det er ikke noe galt med dette hvis de informerer klientene om dette faktum. Det er imidlertid webhotellleverandører som ikke vil fortelle deg hva som er deres fornyelsespris, og de vil bare belaste deg uten forhåndsvarsel. Les alltid vilkårene nøye, og hvis du ikke finner noe som refererer til fornyelse av kontoen, eller hvis noe mistenkelig, bør du unngå dem.

Skjulte avgifter kan også være et enormt problem og et negativt tegn. Det har vært tilfeller når et nettsted ble hacket, på grunn av manglende sikkerhet, men det hadde en sikkerhetskopi og klienten ba om gjenoppretting. Selskapet restaurerte nettstedet, og det fungerte perfekt, men de belastet klienten mer enn den faktiske hostingplanen har kostet. Hvis dette skjedde en gang, er det mer sannsynlig at det vil skje om og om igjen. Så vær klar over skjulte hostingkostnader.

Ingen oppgraderingsmulighet til neste trinnshosting

Nettstedet ditt begynner å vokse, virksomheten din vokser også, og plutselig får du en samtale eller en e-postvarsling fra hostingfirmaet ditt om at nettstedet ditt bruker for mange ressurser og at de måtte slå det av for å balansere serveren. Hva?! Hvis nettstedet ditt plutselig begynner å få mye trafikk, takket være SEO eller markedsføringsarbeidet ditt, i tilfelle en delt hosting det kan være et problem. Deleverter er ikke designet for å håndtere stor mengde trafikk i løpet av en veldig kort periode, og de har en tendens til å bare legge ned nettstedet. I dette tilfellet må du oppgradere til en virtuell server, men hva om det nåværende hostingfirmaet ikke tilbyr muligheter for oppgradering? Det er på tide å bytte webhotell.

Så er webhotellet bra nok?

Hvis du opplever et av skiltene ovenfor, bør du kanskje se deg rundt og se hva andre hostingleverandører tilbyr. Hvis det er flere tegn du må håndtere, bør du ta en sikkerhetskopi av nettstedene dine og flytte. Det er nødvendig å nevne at ingen av hostingleverandørene er perfekte, det er alltid noe som kan gå galt, og vil gå galt, men det er viktig hvordan selskapet håndterer hvert enkelt tilfelle. Hvis du ser at de virkelig tar vare på deg, og prøver sitt beste for å hjelpe deg, bør du sannsynligvis fortsatt gi dem en sjanse, men gjentatte ganger å takle de samme problemene kan være veldig frustrerende og kan være en enorm alarm for å få en ny leverandør av webhotell.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map