Slik forbedrer du innholdet ditt ved å forbedre deg selv

forbedre innholdet


For å komme deg videre med alle slags arbeid du tar på deg, må du først og fremst forbedre deg selv. Å gjøre en innsats for selvforbedring er det som vil gjøre deg mer kompetent, pålitelig og verdt pengene på lang sikt.

Hvem du er gjenspeiles nøyaktig i hvert innlegg du skriver og omtrent alle aspekter av arbeidet ditt. Hvis du er heldig nok, har du kolleger som gjør sitt beste for å presse deg frem og hjelpe deg med å bli bedre hver dag. Hvis ikke, bør du se etter noen eller ta det ansvaret for deg selv akkurat nå. Fordi ingenting saboterer suksessen din i noe arbeidsfelt enn negativitet og en ukonstruktiv tankesett. Negativitet kan begrense potensialet ditt til å bli et virkelig stort individ i ditt felt og lede en målrettet og oppfylle virksomhet.

Å komme videre og slippe gamle vaner kommer ikke alltid lett. Men den vanskeligste delen er ikke å hele tiden jobbe med deg selv, det er beslutningen om å gjøre endringen. Å virkelig bestemme seg for å vie seg til konstant selvforbedring er det største du kan gi til din karriere og dine kjære. For når du virkelig ser på hvordan ting er, ser du at den eneste virkelige hindringen du er, er deg selv.

I denne artikkelen skal jeg bryte ned vanene og egenskapene du trenger for å utvikle for å føre en mer vellykket karriere og et sunnere liv. Disse vil ikke bare gjøre deg til en mye bedre profesjonell, men til et bedre menneske over alt. Å bli bedre betyr at de fleste områder av arbeidet ditt og alle andre valg vil bli påvirket til det bedre. Så med den tankegangen, la oss komme til det!

Godta alltid utfordringene

godta utfordringer  Å være komfortabel vil drepe innsatsen for å oppnå større suksess hver gang. Hvis du allerede har etablert deg i et felt og tjener nok penger til å klare deg, må du ikke bosette deg. Å være altfor komfortabel og ikke godta nye utfordringer vil sakte tømme livet ditt, bare for å la deg se tilbake på karrieren etter fem år, og innse at du gjorde det samme om og om igjen. At man ikke støtter fremover med nye bestrebelser og utfordringer skyldes bare frykt. De blir knyttet til engstelige følelser med en unnskyldning om at “de holder seg til det som fungerer”.

Det første trinnet mot å bli bedre er å gå ut av komfortsonen din. Det er ikke lett i det hele tatt, og hver ubehagelig opplevelse får deg til å ville tilbake hver gang. Likevel vil du komme videre fra en entydig tro, som er det faktum at “enhver utfordring er der for å hjelpe deg å vokse”. Du lærer gjennom prøving og feiling, så gjør ditt beste for å leve effektivt når du blir utfordret.

Se mulighetene

Det er lett å se en situasjon for de mange begrensningene den pålegger, men ofte er det like mange muligheter involvert. Hvis du ser på hva du ikke har i arbeids- / forretningslivet, kan du ikke sette pris på hva du har oppnådd så langt.

Tren deg selv til å se muligheten i alt. Å klage får deg ikke noe sted, og det er ikke noe mer tappende enn å være rundt noen som stadig er negative til arbeidet de gjør. Hvis du gjør det mentale skiftet fra din negativitet til takknemlighet, vil holdningen din sannsynligvis bli lagt merke til av de som betyr noe i din situasjon.

Ikke vær så seriøs om det

Det er lett å bli stiv og opptatt hele tiden. Arbeidslivet ditt kan lett bli bare rutinedrevet og oppgaveorientert, men hvis du tar moroa ut av det, kan det føles ikke verdt å gjøre lenger. Hvis du slutter å le og ha det moro med det, begynner du å handle mekanisk og plutselig føle at du lever livet under en mørk sky av oppgaver som ikke fører til noen oppfyllelse.

Arbeidet ditt handler ikke bare om å utføre oppgaver, lage mer innhold, tjene mer penger. Ta noen få øyeblikk til å gjøre en endring i rutinen din, bytt den opp litt, reise eller bare velg å gjøre ting som er morsomme.

Arbeid med et formål

arbeide med formålÅ jobbe bare for penger er et veldig tynt formål, og det vil heller ikke ta deg for langt. Men å strebe etter noe større enn deg selv, for å bygge noe virkelig stort, vil føre til et virkelig rikelig liv. Alle jobber for å oppnå noe. Lykken er et biprodukt av den bragden.

Hvis du hele tiden tar grep med et klart mål i hodet, er det ikke rom for negativitet til en depresjon. Ved å gå videre mot virksomhetsmålene dine, være mer kreative og innovative, vil du gjøre deg motivert til å fortsette søken og nå ut til mye større mål.

Sørg for at du velger din egen holdning

Endring avhenger alltid av din indre holdning, men ofte velger du ikke den, du reagerer bare slik du har blitt betinget av. Du kan være din største allierte eller din verste fiende i arbeid og virksomhet, men uansett har du en jobb å gjøre, så du kan like gjerne være noen som hjelper seg selv. Livet vil aldri være 100% slik du vil ha det, og ingen vil gi deg ting på en sølvplate, men du kan alltid endre måten du oppfører deg på.

En enkel måte å gjøre det på er å endre språket du snakker til deg selv med. Dette kan være det vanskeligste å gjøre når ting ikke går så bra, men du kan alltid endre det.

Vær ærlig med deg selv

Enten du lager unikt innhold eller bare lever det daglige livet ditt, å være ærlig med deg selv er et av de mest avgjørende personlighetstrekkene du kan utvikle. Å være ærlig mot deg selv vil hjelpe deg å trekke deg mot situasjoner der du naturlig presterer bedre. Men det tar tøft å se i speilet og innse at det du jobber for ikke er noe du faktisk finner glede i.

Det er en vanskelig vei å løse dette, men det vil gjøre deg mye bedre og mye lykkeligere. Du har to alternativer. Enten fortsetter å overbevise deg selv om at du jobber mot noe du til slutt ikke liker, eller ta en ærlig innsats for endring.

Les og utforsk mer

Å lage kjempebra innhold, gjøre godt arbeid og være unikt totalt sett kommer fra alle ulike impulser du har samlet over tid. I dag har du en ubegrenset tilgang til innhold som du kan konsumere og på reise, og forskjellige arrangementer har aldri vært mer praktisk. Så ta de mange mulighetene til å utvide deg selv og bli noe nytt.

Bygg mot til å starte noe nytt

Å skifte fra det du har gjort så langt og starte noe helt annet, tar mest mot og krefter. Du går plutselig utenfor komfort-sonen din og inn i noe helt annet du kanskje ikke er god i med det første. Men husk at det alltid er verdt det.

Hjelp andre underveis

Hvis du går ut i arbeidslivet slik det bare handler om deg, vil du slite og føle deg mindre fornøyd når du oppnår et mål. Å være selvopptatt kan virke som en effektiv måte å gjøre ting på, men det tapper deg faktisk for lykke. Hele poenget med å ha et selskap og tilby en tjeneste er å hjelpe noen andre til å nå sine mål.

Å støtte andre underveis, legge inn litt ekstra arbeid for å gjøre dem vellykkede og oppnå den beste versjonen av seg selv, er veien til en økt følelse av oppfyllelse.

Adoptere positive mennesker og luke ut de negative

vær positivDet er en vanlig frase som sier: “Hvis du har 4 tapende venner, er du helt sikkert den 5.”. Det stemmer i omtrent alle aspekter av livet. Du har sannsynligvis minst noen få negative mennesker som du henger sammen med på en ukentlig basis. Kanskje han var din venn siden barndommen, men hvis fyren røyker ugras og spiller videospill hele dagen, kan du bare elske ham så mye.

Se i stedet etter mennesker som er bedre enn deg på et eller annet aspekt. Se etter vinnerne som du kan lære av og som ser for å presse deg frem i stedet for å gjøre deg synd på deg selv.

Bygg selvdisiplin

Ingenting vil holde deg mer på sporet og jobbe for å bedre deg selv enn selvdisiplin. Alt som er verdt å oppnå, tar mye selvdisiplin og utholdenhet. Hold deg selv fokusert på et langsiktig mål og ikke la noen eller noen andre spore deg. Arbeidet med å være vedvarende og følge gjennom prosjektene du starter. Streber etter å være så detaljorientert som mulig og få det beste ut av arbeidet ditt hver gang.

Konklusjon

Der er den. En solid guide til å bli bedre i enhver karriere du forfølger og å være et mye mer kompetent menneske generelt. Herfra og ut er det opp til deg å gjøre det beste ut av det, så gå ut og gjør det!

Jeg håper denne artikkelen hjalp deg med å lære noe nytt i dag, og at vi ses snart igjen i løpet av den neste!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map