SSL.com-gjennomgang – Sikre nettstedet ditt med et SSL-sertifikat

ssl com anmeldelse


Når sensitiv informasjon som kredittkortdetaljer, passord, brukernavn og annen privat informasjon blir sendt over internett, brukes et SSL (Secure Sockets Layer) som en metode for å sikre og kryptere private data. Nettsteder som bruker SSL-sertifikater har HTTPS i nettadressen til nettstedet, i tillegg til et hengelåssymbol.

SSL.com er en ledende autoritet innen SSL-sertifikater, og denne SSL.com-gjennomgangen vil gi en nyttig oversikt over de digitale sertifikatene du kan kjøpe fra dem, funksjonene som følger med disse sertifikatene, og andre aspekter av deres tjenester, inkludert kundestøtteferdighet.

Sikre nettstedet ditt med SSL.com!

SSL.com selskapets oversikt

SSL.com har hovedkontor i Houston, Texas, USA og ble grunnlagt i 2002. Det er avhengig av organisasjoner og myndigheter i over 120 land. SSL.com tilbyr digitale sertifikater for et bredt spekter av brukstilfeller, inkludert SSL / TSL-serversertifikater, signering av kodesignering av dokumenter og S / MIME e-postsertifikater. De er en 5-stjerners sertifiseringsinstans med fremragende støtte som strekker seg utover utstedelsen av sertifikater til å omfatte installasjons- og konfigurasjonsrelatert støtte.

I denne SSL.com-gjennomgangen skal vi fokusere på hvilke typer SSL-sertifikater som tilbys av dette selskapet og funksjonene som følger med disse produktene..

SSL.com planer & Priser

De som er i markedet for SSL-sertifikater har 7 SSL-sertifikat-iterasjoner de kan velge mellom. La oss se hvilken brukssak hvert sertifikat er designet for å tjene, og hvor mye forventes du å betale for årlige planer eller planer med lengre varighet.

ssl com planlegger priser

Grunnleggende SSL

Det grunnleggende SSL-sertifikatet er utstedt for et enkelt, fullt kvalifisert domenenavn (f.eks. Domain.com eller mail.domain.com) ved å bruke en dedikert IP-adresse. Det kan brukes på flere servere samtidig. Etter en vellykket validering, utstedes SSL-sertifikatet innen 5 minutter. Basic SSL vil også sikre www. versjon av et domene (www.domain.com eller www.mail.domain.com), og du kan kjøpe det i opptil 5 år, i hvilket tilfelle du forventes å betale $ 183,75 ($ 36,75 / år). Hvis du kjøper Basic SSL i løpet av ett år, er prisen $ 49 / år. Basic SSL-sertifikatet inkluderer også ubegrensede utgaver dersom noe skulle skje med SSL-sertifikatet i løpet av levetiden.

Sertifikatet leveres med en garanti på 10 000 dollar, det støtter signering av 2048+ bit-sertifikater, og det bruker SHA2 hashing-algoritme.

Premium SSL

SSL.coms Premium SSL ble opprettet for å dekke behovene til mindre virksomheter, den vil sikre opptil 3 underdomener som deler et primært domenenavn, støtter Microsoft Exchange sin Autodiscover-tjeneste, den kan brukes på flere servere samtidig, og har ubegrenset funksjoner gjenutstedelser og private nøkler. Premium SSL-sertifikatet inkluderer en garanti på 10.000 dollar.

Kjøpesummen for en varighet på opptil 5 år kommer på totalt $ 371,25 ($ 74,25 / år), noe som er en besparelse på 25% sammenlignet med prisen på $ 99 / år hvis du bare kjøper den i ett år..

High Assurance SSL

Dette High Assurance SSL-sertifikatet lar deg få ditt firmanavn vist i detaljene på SSL-sertifikatet ditt. Det gir beskyttelse for et fullt kvalifisert domenenavn inkludert www-varianten, og kommer med de samme funksjonene som Premium SSL.

Sertifikatet koster $ 242 for 5 år ($ 48,40 / år) eller $ 69 hvis du kjøper det år til år.

Jokertegn SSL

Wildcard SSL ble designet for å beskytte rotdomenet og et hvilket som helst antall underdomener med en enkelt løsning, og det krever organisasjonsvalidering.

Dette sertifikatet er utmerket for hosting og virtuelle verter, da det kan brukes på ubegrensede IP-adresser med flere, samtidig private nøkler, og som Basic SSL-sertifikatet, kan det brukes samtidig på flere servere.

Garantien som følger med dette sertifikatet, utgjør $ 1.250.000. Dette sertifikatet kan kjøpes i en varighet på opptil 5 år, og koster $ 1,121,25 ($ 224,25 / år), noe som vil tillate deg å spare 25% i motsetning til å kjøpe det i bare 1 år, noe som koster $ 299.

SAN / UCC SSL

Dette sertifikatet ble opprettet for å imøtekomme bedriftens kundebehov, og det fungerer med forskjellige Microsoft Exchange-tjenester.

Et enkelt UCC / SAN-sertifikat vil gi sikkerhet for flere domener (opptil 2000 unike domener og / eller underdomener) på en delt IP-adresse.

SAN / UCC-sertifikatet leveres med ubegrensede serverlisenser og ubegrensede utgivelser og nøkkelpar. Forsikringsgarantien for denne planen utgjør $ 1.250.000.

Hvis du kjøper UCC / SAN-sertifikatet for en varighet på 5 år, vil den selge til $ 141.60 / år (eller $ 177 hvis valgt varighet er 1 år) eller $ 708 faktureres hvert 5. år. Dette inkluderer et SAN-sertifikat for 3 domener som ikke er jokertegn. Hvert ekstra domene som ikke er jokertegn, vil sette deg tilbake med $ 196. Hvis du bestemmer deg for å legge til et jokertegn-domene, vil det koste deg $ 645.

EV SSL

Hvis du leter etter den høyeste tilgjengelige valideringen, gir SSL.coms enterprise Extended Validation (EV) sertifikat bransjeledende identitetssikring. For å få utstedt en EV SSL, er firmaet ditt grundig kontrollert utover de vanlige domenevalideringsmetodene. Denne typen SSL-sertifikater aktiverer automatisk en grønn adresselinje, og sertifikatdetaljene viser organisasjonsinformasjonen din.

EV SSL-sertifikatet sikrer et fullt kvalifisert domenenavn inkludert www-varianten av det domenet, det kan brukes på flere servere samtidig, du kan få ubegrenset gjenutgivelse i løpet av levetiden, og kommer med en garanti på $ 2.000.000.

Du kan kjøpe dette sertifikatet i en varighet på opptil 2 år, noe som koster totalt $ 479 ($ 239,50 / år), eller du kan kjøpe det i en periode på 1 år, som koster $ 299.

EV UCC / SAN SSL

EV UCC / SAN SSL tilbyr den høyeste sikkerhet SSL-beskyttelsen på flere sider, som vil gjøre det mulig å få en grønn søyle og firmanavnet ditt i adressefeltet. Det er egnet for bedrifter som ønsker å sikre flere nettsteder og domener.

Dette sertifikatet er egnet for å sikre fullt kvalifiserte domenenavn, og det koster $ 638,40 for de første 3 domenene ($ 206,40 hvert domene etter det tredje) hvis du kjøper det i 2 år (1 år koster $ 399 / år for de første 3 domenene, $ 129 hvert domene etter det tredje ).

Gratis SSL

SSL.com har også et gratis SSL-sertifikat, som egentlig er en 90-dagers prøveversjon av Basic SSL-sertifikatet. Dette vil gi deg god tid til å se fordelene med et SSL-sertifikat i aksjon (bedre SEO, høyere konverteringsfrekvens, bedre sikkerhet, virksomhetens troverdighet osv.).

SSL.com-funksjoner & Verdi

SSL.com ruller ut et sett med funksjoner som er standard på alle SSL.com-sertifikater:

 • Kompatibilitet med 99% av alle nettlesere;
 • Hengelåssymbol og “https” domene;
 • 256-bit SHA2 https AES-kryptering;
 • Oppfyllelse av HIPAA- og PCI-samsvarskrav;
 • Gratis ubegrenset sertifikat gjenutgis i løpet av sertifikatets levetid;
 • Full mobilstøtte;
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti uten tvil;
 • Gratis SSL.com-sideforsegling;
 • 24/7 support, e-post, telefon og chat;
 • Brukervennlig Account Manager.

En SSL.com-sideforsegling som aktiveres med alle SSL-sertifikater signaler til dine kunder eller besøkende om at nettstedet ditt er sikkert, noe som vil øke besøkendees oppbevaring og konverteringsfrekvens. Et SSL-sertifikat vil også forbedre nettstedets rangeringer av søkemotorer.

Ikke alle leverandører av digitale sertifikater støtter ubegrenset levetid for sertifikater eller tilbyr støtte for å installere eller konfigurere sertifikater. SSL.com har også fordelen av å være et anerkjent og gjenkjennelig merke.

Kundestøtte på SSL.com

ssl com kundesupport på nettet

Kundesupport kan kontaktes på tre kanaler – telefon, billettsystem og live chat. Alle kanaler er åpne 24/7.

SSL.com-kunder har signalisert selskapets kundesupport som enestående, kunnskapsrik og veldig nyttig.

Selskapets nettsted opprettholder også en kunnskapsbase, som hjelper brukere med å finne svar på grunnleggende og avanserte spørsmål om SSL-sertifikater, deres installasjon og konfigurasjon.

Dessuten har brukere muligheten til å legge ut spørsmål eller løsninger på SSL.com IT Security Q&Et fellesside, som er gratis for alle besøkende.

Pros & Cons for SSL.com

Siden SSL.com er en slik autoritet i det digitale sertifikatlandskapet, er det vanskelig å konkurrere mot det eller finne feil i deres tjenester. La oss likevel se fordeler og ulemper ved SSL.com:

Pros

 • Rask og effektiv støtte;
 • Flere SSL-sertifikattyper;
 • 30-dagers uten spørsmål stilte pengene-tilbake-garanti;
 • Brukervennlig grensesnitt.

Ulemper

 • Høyere priser enn hva noen konkurrenter krever.

SSL.com er litt dyrere enn noen av konkurrentene, men SSL.com tilbyr mange bjeller og fløyter med sine tjenester, inkludert best-in-class support som kommer sterkt anbefalt av kunder. Siden de har vært i bransjen i lengre tid enn mange av konkurrentene, er SSL.com også et mer etablert og pålitelig merke.

SSL.com gjennomgang konklusjon

SSL.com gjør det mulig å bytte til “https” i noen få enkle trinn. De stiller opp et stort utvalg av SSL-sertifikater som er ment å svare på behovene til forskjellige kunder fra små bedrifter som trenger å sikre et enkelt fullt kvalifisert domenenavn til store bedrifter som trenger flerside-SSL-beskyttelse. Utstedelse av valgt sertifikat skjer innen få minutter etter vellykket bekreftelse eller validering.

Med “HTTPS overalt” -mantraet, skifter Google definitivt mot en tid med sikker internettkommunikasjons første merkingssider som fremdeles godtar passord og kredittkortinfo gjennom HTTP som ikke sikre. Hvis du vil være i tråd med sikkerhetsendringene rullet ut av Google, vil HTTPS med et av SSL.coms digitale sertifikater sikre at domenene dine er sikret.

Få ditt SSL / TSL-sertifikat nå!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map