Topp 10 grunner til at du bør velge et CMS for nettstedet ditt

grunner til at du bør velge cms for å bygge nettsted


Content Management Systems (CMS) begynner å dominere måten folk lager nettsteder i dag. Den tradisjonelle måten å laste opp statiske sider på servere blir foreldet, og selv om noen bedrifter fremdeles er avhengige av denne metoden, erkjenner de fleste mennesker begrensningene og velger CMS i stedet. Et innholdsstyringssystem er pakke med verktøy, applikasjoner og programvare som støtter oppretting og styring av digitalt innhold. Innholdsskaping, endring og administrasjon av nettsteder kan enkelt oppnås selv av brukere som ikke har den enorme tekniske ekspertisen til en webansvarlig. EN CMS er en server-programvare, tilgjengelig gjennom en nettleser, det er derfor ikke behov for klientprogramvareinstallasjon.

Hvis du allerede har erfaring med bygging av nettsteder, er du sannsynligvis klar over de mange fordelene med et CMS, og du bruker det allerede. Som nybegynner lurer du imidlertid på hvorfor du bør bruke et CMS for nettstedet ditt? For å se hvorfor et innholdsstyringssystem er det beste valget ditt for å opprette et nettsted, kan du lese de ti grunnene til at du bør velge et CMS for nettstedet:

1. Tidsbesparende maler & temaer

I stedet for å bygge ting fra bunnen av, liker innholdsstyringssystemer WordPress eller Drupal leveres med ut-av-boksen sidemaler som du kan tilpasse og legge til funksjonalitet ytterligere for å lage sider etter behov, og opprettholde konsistensen når nettstedet ditt utvikler seg. Utviklings- og distribusjonstidene blir forkortet, slik at nettstedet ditt, bloggen, forumet eller e-handelssiden kan være i gang på kort tid. Temaer er også en fordel med CMS-er, da de sparer deg for tid på å komme med et design for nettstedet ditt. Legg til plugins i ligningen, og du vil ikke gå tilbake til tradisjonelle byggemetoder for nettsteder igjen.

2. Brukervennlig

En annen grunn til at du bør velge et CMS er fordi det gir de uten teknisk dyktighet muligheten til å raskt fange opp kunnskapen knyttet til bruk av et CMS. Et av de mest funksjonsrike og brukervennlige innholdsstyringssystemene er WordPress, som brukes av profesjonelle og ikke-profesjonelle, gitt at det gjør forvaltningen og vedlikeholdet av nettstedet ditt til en kodingsfri bestrebelse. WordPress er også en åpen kildekode og gratis programvare, slik at hvem som helst kan bruke den fritt.

3. Innholdsorientert

Med tekniske ferdigheter og designoppretting fjernet fra prosessen, kan du fokusere på å lage og publisere innhold i farta. Dette lar deg fokusere på å lage kvalitetsinnhold, forbedre SEO, få mer trafikk til nettstedet ditt og oppnå bedre konverteringer.

4. Støtter flere redaktører

Hvis du trenger noen til å administrere bloggen din, en annen person for å laste opp produkter og produktbeskrivelser, vil en CMS tillate deg å gi forskjellige tillatelser til forskjellige personer til å få tilgang til bestemte områder på nettstedet ditt på en fokusert og begrenset måte, uten risiko for å avsløre hele nettstedet til endringer gjort av uautoriserte brukere.

5. Støtter globale endringer

Når du bruker et CMS, er det mulig å gjøre globale endringer på nettstedet ditt uten å måtte oppdatere eller endre individuelle filer. Enten du trenger å endre overskrifter, logoen eller andre slike aspekter, kan du gjøre det på hele nettstedet ditt, og dermed fremskynde vedlikehold og oppdatering av innholdet ditt. Det gir deg også mye fleksibilitet i å implementere raske endringer som å erstatte designen til et kontaktskjema eller endre noen aspekter ved en oppfordringsknapp, eller legge til en helt ny design på nettstedet ditt. Alt dette betyr at du bedre kan svare på kravene fra kundene dine, noe som gir en viss flyt til nettstedet ditt.

6. Støtter avanserte funksjoner

Ved å bruke plugins eller innebygde elementer, kan du legge til funksjonaliteter på nettstedet ditt, for eksempel skjemaer eller hendelseskalendere som vil være vanskelig å implementere utenfor rammen for et CMS. Evnen til å implementere disse funksjonalitetene betyr at du kan oppnå ting på nettstedet ditt som ellers ville være ekstremt tidkrevende og umulig å lage.

7. Økt sikkerhet

CMS-miljøer kan være ganske sikre, spesielt når de brukes med pålitelige plugins og blir regelmessig oppdatert. Hvis du velger å installere mange plugins, vil du bruke en WAF (Web Application Firewall) beskytte mot sårbarheter forårsaket av upålitelige plugins.

8. Reduserte kostnader

Out-of-the-box-løsninger som selve CMS og utvidelser som kommer i form av temaer og plugins, reduserer kostnadene ved å bygge et tilpasset CMS eller gjøre nettstedbygging på gamle måte. Etter hvert som nettstedseiere blir mer kjent med den indre funksjonen til et innholdsstyringssystem, reduseres også behovet for teknisk hjelp utenfra, og med det blir kostnadene også lavere.

9. Analytics-verktøy

CMS-er muliggjør integrering av tredjeparts SEO- og analyseverktøy, som kan gi deg et innblikk i innholdet på innholdet ditt på brukerne dine. Disse verktøyene lar deg spore resultatene av tekstbasert innhold, destinasjonssider, kontaktskjemaer, oppfordringsknapper, videoer og andre aspekter av nettstedet ditt som er ment å engasjere publikum og bygge et sterkt og aktivt kundegrunnlag . Denne innsikten kan hjelpe deg med å optimalisere mange av nettstedets eller nettbutikkens elementer som kundestøtte, kundeutsjekkingsprosess, kontaktskjema, etc. og se hvilke endringer som konverterer bedre.

10. Full kontroll

At du kan kontrollere alle aspekter av nettstedet ditt fra design til innhold på kort tid er kanskje den største grunnen til at du bør velge et CMS for nettstedet ditt. Et CMS er et forretningsverktøy som gir deg kraften til å tildele oppgaver, føre tilsyn, kontrollere fremdriften og gi deg alle nødvendige midler for å lage og administrere innhold på en mest mulig effektiv og grei måte.

Det er mange andre grunner til at CMS-er brukes til å lage nettsteder. Deres skalerbarhet, tilpasningsevne og tilpassbarhet, og deres umiddelbarhet er alle elementer som kan hjelpe deg å følge med dagens utvikling av nettstedsdesign, trender for brukeropplevelse, retningslinjer for søkemotorkvalitet og bransjens retningslinjer. Jobben din blir så mye enklere med et CMS, og tiden din vil bli brukt bedre på andre oppgaver som er nødvendige for å drive en mer produktiv virksomhet. Du kan drive et nettsted uten innholdsstyringssystem, men hvorfor vil du gjøre det?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map