Unngå disse 6 feilene hvis du er eieren av nettstedet!

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Unngå disse 6 feilene hvis du er eieren av nettstedet!
0 7 мин.

feil å unngå som nettstedseier


Mange tror det Internett kan gi øyeblikkelig penger. Dette er umulig uten å jobbe eller bare ved å betale et lite beløp til andre mennesker. Dette gjelder spesielt når du oppretter et nettsted. Å opprette et nettsted er en hel prosess laget i flere trinn. Det er ikke en god ide å hoppe over ett eller flere trinn ved å miste tid og penger.

Som i virkeligheten, når du ønsker å lage et hus, begynner du med grunnlaget, og den siste delen er taket. Samme ting gjelder for et nettsted der du trenger å kjøpe et domenenavn. Du trenger også en webhotell som lagrer filen på nettstedet ditt. Det trengs også en programmerer som koder nettstedet ditt, og en designer som designer nettstedet ditt. Det kreves også en SEO-konsulent som skal skrive innhold og vil optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer. De kan også hjelpe deg med å finne de riktige nøkkelordene og hjelpe deg med å kjøpe annonser på Google AdSense eller andre annonsenettverk.

6 feil du bør unngå som eieren av nettstedet:

Nettstedeiere, spesielt de som ikke har tidligere erfaring med nettsteder, kan gjøre store feil. Her er seks av de vanligste feilene som eiere av nettsteder gjør:

 1. Strategien for hele prosjektet trenger å være godt lært og trenger å bli utført godt, men eiere av nettstedet vet ofte ikke engang hva de vil spørre bare et nettsted for en spesifikk kategori som økonomisk rådgivning uten å si hvilke farger, hvilken design, hvilken layout eller hvilken funksjon de vil ha. Noen ganger kommer de med eksempler, men selv da vet de ikke helt hva de vil, enten vet de ikke hvordan de skal si hva de vil, eller de foretrekker den enkle måten å be om å kopiere et eksisterende design fra et annet nettsted som ødelegger, i dette tilfellet , all originaliteten og hjelper til automatisk å redusere antall fremtidige besøkende og kanskje til og med ha juridiske problemer. Hele prosjektet må være perfekt, og du må gi hver person akkurat det arbeidet de kan gjøre for ikke å gi programmereren din jobben med å skrive innhold eller designer jobben for å forbedre nettstedets SEO.
 2. Det anbefales ikke å benytte seg av mellommenn, spesielt når du ikke en gang undersøkte selskapet du kontaktet for å lage prosjektet ditt. Mange selskaper eller wannabe-selskaper ansetter ulovlig mellommenn som lover å gi livet ditt prosjekt, selv om de bare betaler et lite beløp av pengene du ga, og det er ofte tilfelle at de ikke helt kan forstå hva du sa at du vil fordi de faktisk aldri snakket eller møtt deg. Ikke bruk formidlingsselskaper fordi du taper penger, tid og noen ganger trenger prosjektet å gjenskape så den beste løsningen er å finne den personen som er i stand til å gjøre akkurat det du vil uten å ansette flere personer. Det er ok å kontakte et team for å jobbe med prosjektet ditt, men det er ikke ok å kontakte noen selv om det er et legitimt selskap bare for å gi prosjektet videre til en av underleverandørene deres.
 3. Ansett aldri bare én person å jobbe med prosjektet ditt, spesielt hvis du har høye forventninger. Så, hva du faktisk trenger, er et team som er dannet av minst tre personer: en programmerer, en designer og en SEO. Du kan ikke forvente at prosjektet ditt skal være ferdig på kort tid når du vil ha flere ting og tilpasninger hvis du gir prosjektet til bare én person. Denne feilen vil bare gjøre at ting blir verre og tiden vil gå uten at noen jobber på prosjektet ditt, slik at du taper penger igjen og igjen. Ingen vil jobbe for en liten mengde så mye og så raskt du vil.
 4. Angir ikke alle ønskede detaljer angående prosjektet ditt kan være et reelt problem fordi ingen kan gjette hva du har på tankene dine og ingen liker å gjenskape prosjektet ditt eller å krangle med deg bare fordi du “glemte” å nevne at du ønsket en ekstra side eller en annen farge mens du vurderer at disse modifikasjonene skal inkluderes i estimeringen av prosjektet. Den beste løsningen er å ta en ferie et par dager og tenke på hva du vil realisere med prosjektet, hva prosjektets formål er, hvordan den endelige designen skal se ut og også hvor mange ressurser inkludert penger og personlig tid kan du by på. I denne ferien bør du skrive ned eller lage en lydregistrering av deg selv med alle ideene du har, og deretter snakke med noen du stoler på, og du vet at det er en profesjonell som kan hjelpe deg med å forbedre ideene dine og tilby andre interessante ideer..
 5. Bruke feil verktøy og kunnskap å opprette nettstedet ditt er en annen veldig stor feil som gjør at du taper enda mer penger og tid, så pass på at du finner riktig selskap eller person for babyprosjektet ditt som bruker de beste verktøyene og kunnskapene, for eksempel det beste innholdsstyringssystemet for en blogg og riktige programmeringsspråk, databaser som PHP med MySQL, HTML, CSS og Javascript for design og liten funksjon. Det er også sjanser til å motta advarsler eller feil mens dårlig programmeringsspråk brukes sammen med et ubrukelig CMS som gjør at besøkende ikke gidder å besøke igjen, og du kan til og med bli blokkert av Internett-leverandører eller Google for mulige virus, svindelangrep, personvernproblemer og så på.
 6. Tid og din egen implikasjon er to av de viktigste aspektene når du vil lage et prosjekt, spesielt ditt eget prosjekt. Vanligvis overfører nettstedeiere prosjektet til noen, og da er de ikke interessert i å vite mer eller er til og med utilgjengelige, noe som gjør ting veldig irriterende og får utviklerne til å tape både tid og penger. Du kan alltid administrere prosjektet, spesielt siden det er ditt, legge til nye ideer, tilby nye eksempler og hjelpe menneskene som begynte å gjøre drømmeprosjektet ditt i live for å skape det raskere og bedre basert på hva du ønsker. En veldig dårlig idé er å la en måned gå bare for å sende en e-post med nye oppdateringer, mens menneskene dine jobbet hele denne tiden og prøvde å finne ut hvordan prosjektet skulle se ut, tenke på det i stedet for deg og så kommer du med noen sene oppdateringer slik at de trenger å rulle tilbake kanskje alt de har gjort, noe som fører til litt bonus, men uønsket stress.

Innpakking!

Til slutt foreslår jeg å administrere tiden og pengene dine med omhu. Vær også nøye med på utviklere, designere og annet teammedlem. Spør besøkendes mening og lag nettstedet ditt for dem og ikke for deg selv.

Ved å ha en plan, en god ledelse og de rette menneskene og verktøyene å jobbe med, kan du være en lykkelig eier av et vellykket nettsted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector