Velg den beste Small Business Web Hosting for nettstedet ditt

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Velg den beste Small Business Web Hosting for nettstedet ditt
0 7 мин.

beste webhotell for små bedrifter


Når du driver en liten bedrift, må du alltid tenke utenfor boksen og bruke alle mulige måter for å markedsføre produktene dine for tjenester. For å etablere en online tilstedeværelse for virksomheten din er ikke nok til å bruke sosiale medier-plattformer, du trenger faktisk et nettsted også. Det kreves ikke å tenke på et stort nettsted, men et lite og enkelt nettsted vil gjøre jobben.

Beste Small Business Hosting

Finn ut hvilke hostingleverandører vi anbefaler for webhotell for små bedrifter.

Detaljer … »

Tidligere i år har jeg skrevet en artikkel om viktigheten av å ha et nettsted hvis du er en liten bedrift. Jeg har også forklart hvorfor små bedrifter bør unngå å bruke gratis hosting. I dag vil jeg hjelpe deg med å velge den beste webhotellet for din lille bedrift og vil gi deg noen tips om hvordan du oppretter en webside uten behov for å ansette en webdesigner.

Et nettsted kan gi mange fordeler for enhver bedrift. Her snakker vi egentlig ikke om hvor mange, men hvilken type fordeler. Gjennom en webside kan du nå kunder som befinner seg utenfor det allerede kjente arbeidsområdet. For disse potensielle kundene vil nettstedet være det første inntrykket av virksomheten din, men det er bra å ha et skikkelig nettsted.

En annen fordel med å drive og administrere et nettsted er kostnadseffektiviteten. På lang sikt er det mye billigere enn trykt reklame og kan gi deg mer kontroll på annonsene. For eksempel kan du ikke spore hvor mange du nådde ut med trykt reklame, mens med online annonser er alt sporbar og kan optimaliseres for å gi deg den høyeste konverteringsfrekvensen.

Slik fungerer et nettsted for små bedrifter?

Når du velger hosting av små bedrifter, må du først forstå hvordan et nettsted fungerer, hvordan domenenavnet, nettstedet og hostingkontoen er koblet sammen. Du må også vite hvilke funksjoner en bedriftsnettsted krever, slik at du kan velge vertsfirma deretter.

Å få et godt domenenavn er det første trinnet. Domenet du registrerer, vil sannsynligvis være noe som yourbusinessname.com, eller det kan være et nøkkelorddomen som inneholder navnet på produktet eller tjenesten din, for eksempel hvis bedriften din selger snekkerverktøy, ville et godt søkeorddomen være carpentertools.com eller lignende tilgjengelig domene.

Neste trinn er å bestemme hvordan du skal bygge nettstedet. Du kan leie et webdesign- og utviklingsselskap for å opprette nettstedet for deg, men husk at dette vil være veldig kostbart. Hvis du ikke har råd til å betale tusenvis av dollar for et nettsted, er det andre alternativet å bygge det selv. Men du vet ikke noe om programmering og bygging av nettsteder; du har kun erfaring med snekring. Dette er ikke et problem, hvis du har det villig og tiden kan bruke en nettstedbygger eller du kan bruke WordPress til å bygge et nettsted. Å bruke et verktøy for å lage et nettsted er enkelt, det krever ikke programmering eller avansert IT-kunnskap, bare litt kreativitet. Sjekk ut vår guide for hvordan du oppretter en enkel webside ved hjelp av WordPress.

bygge nettsted for små bedrifter med wordpress

Når du vet hvilken plattform du vil bruke for å lage et lite nettsted, er det på tide å få den beste webhotellplanen. Det er vanskelig å bekrefte hvilken som er den beste hosting av små bedrifter, fordi hvert selskap er forskjellig og har sine egne fordeler og ulemper. Så du bør velge en vertsplan som passer dine behov og budsjett.

Etter at hostingkontoen din er aktivert, kan du deretter omdirigere domenenavnet ditt til hostingkontoen din og installere WordPress også. Men vent, noen vertsfirmaer tilbyr et gratis domenenavn eller en domeneoverføring, så du vil sannsynligvis vurdere dette også når du velger en forretningshotellplan.

Velge en pålitelig webhotell for små bedrifter

Med en webhotellleverandør som tilbyr deg et gratis domene og til slutt rabatter, kan du spare penger. Du kan også hoppe over prosessen med å endre navneservere på domenet ditt for å omdirigere det til hostingkontoen.

Det er mest sannsynlig at du også trenger minst en e-postadresse. Velg en vertsleverandør som lar deg opprette flere e-postkontoer for virksomheten, for eksempel [email protected]

Hvis du velger å bygge nettstedet ditt med WordPress, bør du vurdere en webhotell som tilbyr installasjonsverktøy med ett klikk, som vil hjelpe deg med å installere WordPress raskt. Verktøyet vil automatisk laste opp filer, opprette og fylle databasen uten behov for brukerinteraksjon.

Kundestøtte er et must i vertsindustrien, spesielt hvis du er ukjent med bygging av nettsteder. Hvis du har spørsmål eller problem med hostingkontoen din, bør det alltid være noen som kan hjelpe deg. Dette er når 24/7 støtte er veldig praktisk.

Sist, men ikke minst, er kostnadene også viktige. Du bør ikke betale en formue for webhotellet ditt. Det er ikke alltid den beste ideen å velge en budsjettvert for bedriften, men hvis du velger en pålitelig og billig hostingplan, kan du ennå spare penger og ha den ytelsen som trengs for å drive nettstedet ditt ordentlig.

Anbefalte leverandører av små bedrifter:

Selskap
Pris fra

1iPage beste billige webhotell for små bedrifter$ 2,75 / mo
2bluehost beste nettsted for små bedrifter for WordPress$ 3,95 / mo
3inmotion beste leverandør av små selskaper$ 4,19 / mo

Hvorfor velge iPage for nettsteder for små bedrifter?

Hvis du leter etter en billig og funksjonsrik hostingløsning for nettstedet ditt for små bedrifter, er iPage et godt alternativ. Med iPage vil du kunne konfigurere nettstedet ditt raskt, selv om du er en ikke-teknisk person. Du kan velge å bygge nettstedet ditt med en nettstedsbygger som er tilgjengelig fra kontrollpanelet, eller du kan installere WordPress med bare noen få klikk. Essential-hostingplanen inkluderer et gratis domene og så mange e-postkontoer du ønsker, samt gratis markedsføringskreditter, som du kan bruke på Google Adwords eller Bing. Det er også andre fordeler. Ta en titt på vår komplette iPage-gjennomgang for mer informasjon.

Hvorfor velge BlueHost for små bedrifter?

BlueHost er et av de beste valgene for nettsteder for små bedrifter bygget med WordPress. Å ha et bredt utvalg av hostingplaner, med BlueHost kan du etablere og utvide bedriftsnettstedet ditt. Du kan enkelt oppgradere eller nedgradere din nåværende hostingplan. Deres plussplan er den mest populære, fordi dette tillater hosting av opptil 10 småbedriftssider og inkluderer også et gratis domenenavn. For oppetidsposter og vår detaljerte BlueHost-gjennomgang, vennligst sjekk den lenket siden.

Hvorfor velge InMotion for bedriftsnettsteder?

InMotion er en annen toppleverandør av små bedrifter som du bør vurdere. InMotion er spesialisert på hosting-tjenester for små bedrifter, og tilbyr et bredt spekter av planer for å suite forskjellige typer småbedrifter. Power er den mest populære hostingplanen for småbedrifter, som tillater hosting av opptil 6 nettsteder, tilbyr et gratis domenenavn og mange markedsføringskreditter for å annonsere nettstedet ditt. Alle hosting-pakker for små bedrifter leveres med SSD, som gjør nettstedet ditt opptil 20 ganger raskere. InMotion er flott for å starte og vokse en nettbutikk, i tillegg til å være vert for WordPress-nettsteder. For mer informasjon om InMotion Hosting, vennligst les vår detaljerte gjennomgang.

Hvis du er ute etter noen andre hosting-tjenester, anbefaler jeg sterkt at du sjekker gjennomgangene våre om webhotell for flere alternativer. Hvis du vil lære mer om hvordan du bygger nettstedet ditt med WordPress eller andre verktøy, eller til slutt hvordan du begynner å utvikle et nettsted fra bunnen av, kan du sjekke delen om blogg og guider. Hvis du har spørsmål eller forslag, ikke nøl med å legge igjen en kommentar nedenfor. Håper denne opplæringen har hjulpet noen av dere, og på slutten kunne du velge den hostinghotellet du trenger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector