WooCommerce gjennomgang – Hvorfor vurdere det for din nettbutikk?

01.06.2020
Artikler og mer ... 'WooCommerce gjennomgang – Hvorfor vurdere det for din nettbutikk?
0 15 мин.

woocommerce-gjennomgang


Hvis noen for ti år siden noen tenkte på å opprette en nettbutikk, er det ganske sikkert at han ikke ville ha valgt WordPress. Den ble mest brukt til å lage blogger og enkle nettsteder. Men alt endret seg drastisk.

I disse dager kan du lage ditt eget online marked ved å bruke bare WordPress. Hvorfor det? Fordi du får et av de beste verktøyene som vil hjelpe deg med å utvikle butikken din: the WooCommerce-plugin. Men hvorfor er WooCommerce så mye brukt, og er det noen ulemper med det? La oss finne det ut!

Først ser vi fordelene med å bruke denne pluginen. Det er noen store fordeler ved å bruke WooCommerce:

 1. Pålitelig av tusenvis av butikker.
 2. Det integreres perfekt med WordPress
 3. Det er åpen kildekode
 4. Du kan selge hva som helst ved å bruke det (bokstavelig talt)
 5. Mange utvidelser
 6. Integrert blogging (stort pluss)

WooCommerce er godt klarert

Dette er veldig viktig når du tenker på å lage din nye butikk. Vil du velge noe som mange tviler på at det fungerer? Hvis du velger WooCommerce, er du klar for en god start. Bare sjekk disse tallene:

 • Mer enn 35% – dette er antallet eCommerce-nettsteder det driver med over hele verden
 • Mer enn 7 millioner nedlastinger
 • Over 2.241.106 – antall nettsteder som bruker det i februar 2018 (antallet vokser)
 • Tusenvis av installasjoner hver måned.

Integrerer perfekt med WordPress

Siden du bruker WordPress som CMS, bør du velge en plugin som sømløst passer med den. WooCommerce er den pluginen.

Resultatene for nettstedet ditt står på spill her. Visste du at 40% av befolkningen forlater nettsteder som tar for mye tid å laste (mer enn 3 sekunder)? Og 47% av de besøkende forventer at et nettsted vil laste på 2 sekunder eller mindre.

Dette er grunnen til at WooCommerce er så bra. Det vil ikke bremse butikken din, og det er mye mer sannsynlig at potensielle kunder som besøker nettstedet, kjøper noe. Det er tross alt grunnen til at du setter den opp.

Men det er viktig å huske på en ting: en regelmessig oppdatert plugin er et must. WooCommerce er ingen forskjell her.

Utviklerne bak dette verktøyet jobber dag og natt for å forbedre kvaliteten og ytelsen til pluginen. Hvis du ikke oppdaterer WooCommerce regelmessig, vil nettstedet ditt måtte lide og til slutt din virksomhet.

Å bruke WooCommerce med WordPress har et annet stort pluss: du får sikkerhetsoppdateringer hele tiden. Hvis du ikke bruker sikkerhetsutvidelsene ennå, kan du komme i gang. Butikken din vil være beskyttet mot kjente trusler og andre sårbarheter som kan krasje den.

Så ikke glem: WooCommerce hjelper butikken din med å få en bedre ytelse og holde deg beskyttet, men bare så lenge du sørger for å holde den oppdatert.

WooCommerce er åpen kildekode

Et annet stort pluss er at WooCommerce er en åpen kildekode-plugin. Dette betyr at du kan finjustere det til det høyeste nivået for å passe dine behov. Muligheten for tilpasning er uendelig.

Du kan til og med tilpasse kildekoden eller be en utvikler om å gjøre det. Dette er noe de fleste med en nettbutikk trenger hvis de overgår et visst antall besøkende hver måned. Butikken vil jobbe mer effektivt og sikre deg en bedre ytelse over tid.

Å være et Open Source-verktøy, kan du lage dine egne temaer for det. Dette gir et mye mer profesjonelt utseende på butikken din. Du vil skille seg ut fra mengden og bli mer merkbar. Å bygge ditt eget merke vil være mye enklere.

Open-source betyr at butikken du har laget ikke er knyttet til en bestemt plattform. Dette er virkelig gunstig for alle som har et nettsted.

I starten har du ikke for mange besøkende eller kunder på nettstedet ditt, noe som er helt normalt. Men med tiden, etter hvert som reklamen din vokser, vil du motta flere besøkende og muligens kunder. Det kan hende at det ikke er mulig for flere besøkende enn et bestemt antall.

Men med WooCommerce som et Open Source-verktøy, kan du enkelt flytte butikken din til hvilken som helst annen hostingtjeneste som gjør det mulig for bedriften å utvide seg ytterligere. På denne måten inngår du ingen kompromisser. Vi har brukt måneder på å teste flere webhotellfirmaer og laget en toppliste over de beste WooCommerce-vertene.

Du trenger ikke en gang å gjenskape hele produktlisten din fordi WordPress støttes av de fleste hostingplattformene der ute. Du overfører bare alt til den nye serveren, og du er god til å gå.

Open-Source kan ha ulemper, men vi snakker om dem senere i dette innlegget.

Selg bokstavelig talt med WooCommerce

Du jobber hjemmefra og lager armbånd for salg. Du er en grafisk designer, og du har mange design å selge. Du opprettet et online kurs, og du vil selge det. Hver av disse sakene har en ting til felles. Ja, du gjettet det: de vil selge noe.

Det har ikke noe å si hva du selger: fysiske eller digitale produkter. Du kan bruke WooCommerce for en av dem. Dette utvider virkelig ditt felt.

WooCommerce er også det perfekte verktøyet hvis du er tilknyttet selger / markedsfører. Det er mange nettsteder bygget for å selge andres produkter via tilknyttet markedsføring. I dette tilfellet kan du også selge hva som helst: tradisjonelle produkter, digitale produkter / tjenester, eller til og med medlemskap og abonnement.

Mange WooCommerce-utvidelser

Når du driver en nettbutikk, må du ha mange forskjellige muligheter tillatt av den valgte plattformen. WooCommerce er flott i denne delen. Utvidelsene du kan installere i den vil hjelpe deg veldig.

De gjør det plugins gjør for WordPress selv. Utvidelser legger til ekstra funksjonalitet til WooCommerce.

Men det kan være skremmende når du først setter opp butikken din, for å tenke på hvilken utvidelse du måtte trenge. I så fall kan du se en liste med alle utvidelser på det offisielle WooCommerce-nettstedet. Bare velg de som passer best for butikken din.

Dette er bare noen av tingene du kan gjøre ved å bruke WooCommerce-utvidelser:

 • Enkelt og raskt oppsett
 • Legg til nye produkter enkelt
 • Arbeid med de forhåndsinstallerte betalingsmetodene
 • SEO
 • Forbedret ordrehåndtering
 • Beregning av handlevogn
 • Fraktstyring

free-premium-woocommerce-utvidelser

La oss sjekke ut noen av disse mer detaljert:

Ordrehåndteringen er sannsynligvis en av de mest viktige delene når du velger en eCommerce-plugin. WooCommerce skuffer ikke på dette området. Den har en flott manager med mange funksjoner innebygd i den. Dette gir en raskere ordrebehandling, noe som fører til bedre resultater.

En flott funksjon i WooCommerce er det faktum at du ikke trenger å bekymre deg for å installere alle slags betalingsmetoder. Plugin-enheten har mange betalingsmetoder forhåndsinstallert, som bankoverføring, kontanter ved levering, PayPal, kvadrat, stripe eller til og med sjekkbetalinger.

WooCommerce har en flott utvidelse som lar deg ha produktanmeldelser på nettstedet ditt (gratis). Det kalles Yotpo sosiale anmeldelser. Det lar deg til og med opprette Q&Det er for å hjelpe kundene dine.

WooCommerce kommer også med noen fine leverings- / leveringsutvidelser. Et veldig populært valg kalles Shippo. Det er gratis å registrere deg, men du betaler 0,05 dollar per forsendelsesetikett. Det hjelper deg å holde kontakten med 15+ bærere inkludert DHL, UPS, FedEx og mer.

Når det elektroniske markedet ditt mottar kunder, er det veldig relevant at du holder kontakten med dem. Den mest pålitelige måten å gjøre dette på er ved å opprette et nyhetsbrev eller en adresseliste.

Bra WooCommerce kommer med en Mail Chimp-utvidelse også. Hvis du allerede har en Mail Chimp-konto, kan du enkelt koble den til butikken din ved å bruke denne utvidelsen (hvilket er gratis det er å bruke).

Det er en god følelse å skaffe klienter på nettstedet ditt, men det er ikke så enkelt å holde dem rundt og sørge for at de kommer tilbake.

Hva er en annen fordel som kan hjelpe deg med å gjøre dette? Det integrerte bloggesystemet WooCommerce har.

Integrert blogging

Hvis du vil være en ekte profesjonell innen din nisje, er det bra å ha en blogg på nettstedet ditt. Men du kan spørre ” Hvorfor? Jeg er ingen forfatter. Jeg selger ting. ”. Og det kan være sant.

Men tenk på dette: virksomhetene som blogger, er 55% større sannsynlighet for å få trafikk tilbake til nettstedene sine, noe som betyr større sjanser for salg. Siden WooCommerce er en WordPress-plugin, har den innebygde bloggfunksjoner.

Ved å lage innhold som vises på nettstedet ditt, kan du oppnå mye bedre rangering på Google. La oss si at du har en butikk hvor du selger Bluetooth-høyttalere. Personer som er interessert i dette emnet søker ofte på nettet etter artikler om slike foredragsholdere.

Og hva skjer hvis du ikke har noen artikkel om dem? Disse potensielle kundene går forbi, og legger aldri merke til nettstedet ditt.

Men hvis du regelmessig publiserer innlegg om nye Bluetooth-høyttalere, kan andre finne deg lettere på Google. Og siden de nettopp kom til nettstedet ditt, vil de kanskje kjøpe en ny høyttaler fra deg.

De besøkende som ankommer nettstedet ditt, vil stole på deg mer fordi de kan se at du vet hva du snakker om. Sakte utvikler du ditt eget merke og er profesjonell i din nisje.

Så hva tror du? Er det verdt å lage en bloggside ved siden av butikken din? Som sagt er det ikke obligatorisk, men det kan bli en virkelig inntektsstrøm hvis du legger litt arbeid i det. Og siden WooCommerce allerede har innebygd dette, hvorfor ikke prøve?

Tusenvis av WooCommerce-temaer

Jeg har allerede nevnt at du kan lage dine egne temaer for WooCommerce. Men du trenger ikke nødvendigvis å gjøre det. WooCommerce kommer med mange vakre temaer rett utenfor boksen.

Du tenker kanskje at du allerede har et fint tema fra WordPress, som fungerer veldig bra. Men du bør virkelig vurdere å oppdatere til et WooCommerce-tema når du lager butikken. Hvorfor?

Dette er et flott grep fra din side fordi WooCommerce-temaer er laget spesielt for online markeder. Fra grunnen av er disse temaene utviklet for å passe godt til din nettbutikk.

Det er bra at mange av temaene er laget for bestemte butikker. For eksempel, hvis butikken din vil selge elektronikk (telefoner, nettbrett, øretelefoner, etc.), kan du velge mellom de som er laget spesielt for det.

Et godt sted å begynne å lete er temabutikken WooCommerce. Her kan du søke etter alle temaer du kan tenke på. Men hvis du er ute etter noe mer premium, kan du sjekke ut ThemeForest.

premium-woocommerce-temaer

De har den største WordPress-temasamlingen på nettet. På grunn av dette selges mange premium WooCommerce-temaer av dem. Selv om det er viktig å påpeke, at de fleste av dem ikke er gratis.

Et godt råd: Hvis butikken din er i de første dagene, bør du få et gratis tema. WooCommerce fungerer bra med de også. Når du får flere besøkende og kjøpere på nettstedet, kan du oppgradere til et premiumtema ganske enkelt.

Når du ser etter det beste temaet for butikken din, er det viktig å sjekke ut noen fakta før du velger en. Det viktigste å finne ut er om temaet oppdateres ofte. Hvis det gjør det, vil butikken din være sikrere. Det er også mindre sannsynlig at du kommer i konflikt med andre deler av nettstedet.

På den annen side bør du ta hensyn til rangeringene for det temaet. Som alle andre produkter, hvis temaet har en høy rangering, vil du være sikker på at det gjør som det hevder. Det er enda bedre å lese noen anmeldelser om det.

Å være seriøs med å velge riktig tema, sikrer at du får mest mulig ut av hva WooCommerce har å tilby.

La oss gjenoppta det vi snakket om frem til dette tidspunktet:

 1. Vi har sett at WooCommerce er en pålitelig plugin som brukes av tusenvis av butikker over hele verden, og gir den et stort pluss.
 2. En annen bekvemmelighet er det faktum at det integreres feilfritt med WordPress. Dette letter prosessen med å ha et sikkert og fungerende online marked.
 3. WooCommerce er en åpen kildekode-plugin, og gjør det enklere å flytte butikken din til en annen server eller hostingleverandør når den vokser ut av den gamle. Det tillater også en bedre personalisering av butikken.
 4. Utvidelsene for WooCommerce vil gjøre livet ditt mye enklere når du administrerer butikken.
 5. Det integrerte bloggesystemet er flott å oppnå nye besøkende som vil holde kontakten med deg takket være Mail Chimp-utvidelsen.
 6. Et annet positivt er WooCommerce temabutikk (alternativt ThemeForest) for å finne temaet som vil vokse markedet over all forventning..

Men i begynnelsen av innlegget sa jeg at jeg også vil dekke ulempene. Så la oss komme til dem nå:

Er du en person som liker teknologi? På en måte å gjøre alle sammen. Men hva er forskjellen mellom noen som oppretter et nettsted alene og noen som betaler en person for å gjøre det for ham? Forskjellen ligger i kunnskapen om nettstedutvikling.

Dette er et av problemene her. Hvis du ikke er så veldig interessert i teknologi, kan det ta litt tid å lære deg alle inn- og utkjørsler fra WooCommerce. Som jeg sa tidligere, det er fullstendig mulig. Men hvis du ikke er vant til å gjøre noe sånt av deg selv, kan det være lurt å be om hjelp.

Og når butikken er satt opp og fungerer, må du styre den. Siden WooCommerce er en åpen kildekode-plugin, må du gjøre alt backendarbeidet. Med betalte plattformer er dette annerledes.

Hvis du går for en annen plattform, for eksempel Shopify, tar de seg av alt. Du trenger ikke å bekymre deg for at nettstedet går i stykker eller fungerer som det skal. Hvis det er noe problem, vil personalet undersøke det og finne en måte å løse det på.

Men med WooCommerce, hvis det er et problem, må du løse det selv. I en mer heldig situasjon finner du svaret på et samfunnsside. Eller du kan trenge å ansette en utvikler for å gjøre jobben for deg. Men noen av disse situasjonene kan ta dyrebar tid borte fra markedet.

En annen ulempe er frekvensen av oppdateringene. WordPress får oppdateringer veldig ofte. Men noen ganger tilpasser plugins, i dette tilfellet WooCommerce, ikke så raskt de nye standardene. Men dette vil løse seg selv på et spørsmål om tid.

WooCommerce kan koste deg litt penger også. Dette er noe mange anser som negativt. Mange temaer brukt av WooCommerce har en pris. Så hvis du vil oppgradere butikken din med et nytt bedre tema, vil du kanskje bruke litt penger på dette.

Utvidelsene som brukes av WooCommerce er veldig nyttige. Men mange av disse kommer for en pris også. Du bør ta hensyn til disse spørsmålene når du planlegger butikken din.

Konklusjon

Avslutningsvis er WooCommerce en sterk og moderne plugin som hjelper deg med å bygge en nettbutikk. Som vi har sett, er det mange proffer hvis du velger å utvikle butikken din ved å bruke den. En av de mest fremragende er den enorme muligheten for tilpasning og den kraftige sikkerheten som kommer med de siste oppdateringene.

Som alt har den noen ulemper også. Hvis du ikke virkelig er kjent med tech, kan du synes det er litt vanskelig å opprette og administrere butikken din ved hjelp av dette verktøyet. I dette tilfellet kan en betalt plattform være et bedre valg for deg.

Men hvis du vil ha en kraftig, utførende og moderne utseende nettbutikk, og du er villig til å legge litt arbeid i den, til og med å lære nedenfra og opp hvordan du gjør det, anbefaler jeg på det sterkeste å prøve WooCommerce.

Proffene kan virkelig oppveie ulempene hvis vi snakker om WooCommerce.

Som jeg sa i åpningen, for 10 år siden, var det ikke mange som hadde trodd å opprette en nettbutikk ved hjelp av WordPress. Men som du har sett gjennom denne artikkelen, kan WooCommerce være et flott verktøy for å hjelpe deg med å oppnå den.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector