10 Mjetet e Sugjerimit të Domainit për gjetjen e Emrit më të mirë të Domainit

mjetet më të mira të sugjerimit të emrit të domain


Zakonisht, njerëzit përdorin krijimtarinë e tyre dhe dëshirojnë të krijojnë një emër domain që i përshtatet uebsajtit të tyre, por shpesh ata nuk e kuptojnë se vijnë me emra të pazakontë domain që nuk janë zgjidhja më e mirë dhe gjithashtu nuk dinë që ekzistojnë shumë mjete të sugjerimit të domain për gjetjen e emrit më të mirë të domain me karakteristika shtesë.

Mjetet më të mira të sugjerimit të domain për të gjetur emrin më të mirë të domain në varësi të aktivitetit tuaj në internet, por gjithashtu ju ndihmojnë të krijoni një markë të re janë:

Kërkimi i dobët i domenit

ligët-domain-searchKërkimi i dobët i domenit mjet sugjerimi për emrat e domain-it ju ndihmon të gjeni fushën e duhur për faqen tuaj të internetit duke përdorur një motor kërkimi ku mund të shkruani një fjalë emrin e domain-it tuaj për të përfshirë. Ekzistojnë gjithashtu më shumë se 30 sugjerime më të njohura në dispozicion dhe nëse sugjerimi juaj po bëhet i njohur, do ta gjeni në listë. Pasi të keni shkruar fjalën, mund të renditni rezultatet pas popullaritetit, gjatësisë ose alfabetit por edhe pas filtrave me terma siç janë fushat që fillojnë me termin e kërkimit, duke përfunduar me termin e kërkimit ose të gjitha rezultatet.

Motori ju tregon numrin e fushave të disponueshme me fjalën që keni futur duke pasur me mijëra sugjerime, kështu që për termin “shtëpi” ju merrni 733 rezultate, të gjitha fushat që kanë shtrirjen .com. Rezultatet janë kategorizuar pas ngjyrave: jeshile do të thotë se ato janë të disponueshme për regjistrim, e kuqja e regjistruar tashmë dhe e verdha janë më të preferuarat.

Ju mund të shënoni një domen si një të preferuar dhe mund të kontrolloni menjëherë disponueshmërinë e tij menjëherë me mjetin e kontrollorit të disponueshmërisë nga faqja e internetit. Në të djathtën e poshtme të faqes së rezultateve, mund të gjeni edhe statistika në lidhje me termin tuaj, kështu që në këtë rast, “house” është tema e 51-të më e popullarizuar në internet nga numërimi i domenit i ndjekur nga “ari” në 52 dhe “reklama” në 50.

Ky mjet sugjerimi ju lejon të kopjoni listën në clipboard dhe gjithashtu të shihni historinë tuaj të kërkimit. Ju madje mund të lexoni dëshmitë e tjera në lidhje me këto mjete në faqen e dëshmive nga SEOMOZ, TNW etj.

Nameboy

Emri-boyJu mund të përdorni Nameboy për gjetjen e emrit të duhur të domain-it për uebfaqen tuaj duke përdorur fjalë kyçe parësore një emër të tillë qyteti dhe fjalë kyçe dytësore siç është një fjalë përshkruese. Të dy fjalët kyçe shtohen në fusha të ndara dhe e dyta është opcionale, ndërsa për të parën ju keni mundësinë të përdorni nyje dhe rima nëse dëshironi.

Në faqen e rezultateve ju merrni një njoftim që vetëm letrat, numrat dhe grumbullimet janë të lejuara në emrat e domain dhe gjithashtu ju merrni një legjendë, kështu që për rezultatet e kuqe ju e dini që është marrë domain, por prapëseprapë ju mund të bëni një ofertë ose një mbrapa porositni, për rezultatet e bardha që ju duhet të kontrolloni disponueshmërinë, për ato blu ju duhet t’i regjistroni ato nga namemedia.com dhe ato jeshile janë në dispozicion ju vetëm duhet të kontrolloni kutinë dhe të klikoni shtoni këto emra në shportë për të blerë vetëm 15 dollarë. Domenet kanë shtrirje të ndryshme si .com, .net, .org dhe .info.

Ju mund të përdorni butonin e Kërkimit të Ri për një kërkim të ri dhe madje mund të regjistroni domenin e zgjedhur nga mjeti që krijon një llogari dhe ta shtoni atë në shportën tuaj të domain.

Ju gjithashtu mund të rinovoni fushat që shkojnë në menunë primare të faqes në internet në Domainin Rinovues, ku do të dërgoheni për të paguar taksat e rinovimit.

Ekzistojnë gjithashtu disa mjete beta siç është Radio Test i cili gjen fjalë dhe fraza të ngjashme, dhe Gen që gjeneron anglisht që tingëllojnë fjalë të reja.

Emri Mesh

Emri-rrjetëEmri Mesh mjet ka një dizajn ylberi me ngjyra të ndryshme dhe këshilla të tilla si jeshile, ku mund të lexoni në lidhje me kontrollin e disponueshmërisë për tlds më të zakonshme, jeshile të lehta për të kontrolluar alternativat, portokalli për kontrollimin e disponueshmërisë për gtlds të reja, të kuqe ku mund të kontrolloni disa këshilla të SEO, rozë ku ju këshillohet të krijoni emra të shkurtër domain, violet po ju thotë të përdorni teknika argëtuese dhe krijuese për emrat e domain, blu e errët dhe blu e lehta janë të dyja për tlds popullore dhe prapashtesa popullore.

Mbi këto pajisje dhe ngjyra legjendë, ju mund të gjeni dëshmi të ndryshme nga përdoruesit e tjerë që janë pronarë të faqeve të internetit, programues të ueb-ve, dizajnues të uebit, menaxherë të uebfaqeve etj..

Ky mjet gjithashtu përdor një motor kërkimi, ku mund të futni fjalen tuaj sugjeruese ose grup fjalësh, siç janë videot muzikore, le të jetë e kështu me radhë, ka më shumë se 6 milion fjalë dhe më shumë se 20 gjeneratorë.

Ju gjithashtu merrni një këshillë ku lexoni në lidhje me atë se si kërkimi po funksionon më mirë, siç është përdorimi i 2 ose 3 fjalëve kyçe të domain të ndara nga hapësira.

Faqja e rezultateve ju zbulon cilësimet e rivendosjes nëse vendosni mundësi të ndryshme siç janë shtesat: .com, .io, .co dhe .net; Kompanitë e emrave të regjistrave: GoDaddy, BlueHost, Domains United, iwantmyname, 1and1, Domain.com, NameCheap ose 123-reg.co.uk. Ju gjithashtu mund të fshehni domain të regjistruar ose të vendosni gjatësinë maksimale ose madje të shënoni një domain si të preferuar.

Ky mjet ka një veçori shtesë për Emrat e Fillimit që gjenerojnë emrat më të mirë për llojin tuaj të biznesit.

Emri Tumbler

me këto mjete ju mund të përdorni një fjalë kyçe dhe ta kombinoni atë me mbiemra, fjalët themelore, kafshët, ndërtesat, vendet, emrat e biznesit, foljet e biznesit, objektet e zakonshme, fjalët që përfundojnë në prapashtesa të ndryshme të tilla si –er, ers, ess, full, ing, ism, ist , më pak, ose, ors, ous, fjalë të përbëra, terma kompjuteri, vende, kodet e vendit, termat financiarë, fushat e studimit, ushqimet që lidhen me qytetet e mëdha të SH.B.A.-së, mbiemrat, kombësitë, emrat, sportet, lojërat, shkurtesat e shtetit, shtetet, fjalët ose foljet kryesore në anglisht. Gjithashtu, mund të vendosni kërkimin që të fillojë ose përfundojë me fjalen e shkruar, por edhe nëse dëshironi të përdorni grumbullime dhe nëse jeni duke kërkuar zgjatime specifike siç janë .com, .asia, .ws, .net etj..

Në faqen e rezultateve, ju do të shihni fusha të ndryshme sugjeruese dhe mund t’i kopjoni ngjitur në klipin tuaj dhe më pas kontrolloni disponueshmërinë e tyre duke përdorur një regjistrues nga lista si Uniregistry, Domain.com, Dotster.com, MyDomain.com ose Register.com.

Ky mjet nuk ofron opsione themelore të tilla si vendosja e një domain si e preferuar ose kontrollimi i disponueshmërisë pa shkuar në një faqe interneti të regjistruar.

pamundësi

pamundësipamundësi ka një faqe interneti të përgjegjshme për krijimin e faqeve, ku ju mund të kontrolloni emrat e domain në një mënyrë të ngjashme si Emri Tumbler duke shtuar në fund ose në fillim të fjalëve tuaja kyçe 4, 5 ose 6 mbiemra, emra ose folje, madje duke i përzier ato nëse vërtet dëshironi atë.

Ekziston një faqe e komenteve ku mund të shkruani komentet tuaja për këtë mjet dhe ekziston gjithashtu një seksion FAQ.

Në faqen e rezultateve, do të merrni një gabim nëse nuk keni futur shkronja dhe numra vetëm kështu që hapësira, rasat dhe simbolet e tjera të posaçme nuk lejohen. Ju mund të shihni secilën domen nëse është në dispozicion dhe madje keni lidhje për GoDaddy dhe NameCheap për të regjistruar domenin që dëshironi.

Këto mjete ofrojnë vetëm rreth 20 rezultate dhe janë të gabuara, kështu që nëse nuk vendosni ndonjë fjalë mund të merrni një gabim por gjithashtu duhet të rifreskoni faqen në mënyrë që të punoni, shfaqen të njëjtat probleme nëse shkruani disa numra ose një grup të fjalëve të ndara me hapësirë ​​ose simbole të tjera.

Stacioni i Emrave

Emri-stacioniStacioni i Emrave është një mjet ku mund të gjeni fusha të shkëlqyera duke përdorur fjalë kyçe dhe të keni kontroll të menjëhershëm të disponueshmërisë. Ju ose mund të përdorni kërkimin standard, ku thjesht shkruani fjalë kyçe, ose mund të përdorni kërkimin e përparuar që vë në dispozicion 2 listat nga ku mund të zgjidhni ose prefikse të njohura, 1000 fjalë kyçe të larta dhe kështu me radhë, por edhe zgjatje nëse doni të shkurtoni emrat, hypens, gjuhët etj. Në këtë rast, ju duhet të krijoni një llogari ose të identifikoheni me Facebook dhe gjithashtu mund të filloni një konkurs për emrin e një domain domaini.

Duke pasur një llogari ju keni qasje në një pult të përparuar me domene, konkurset për emrin që kushtojnë 35 dollarë, fjalët kyçe dhe njerëzit në skedarët tuaj. Sidoqoftë, ekzistojnë 2 plane llogari, një provë themelore falas ku thjesht mund të kërkoni çdo domen 10 domene me secilin gjenerues të emrave dhe 20 domene për faqe dhe pagesa pro një herë që kushton 24 dollarë për 60 ditë dhe ka veçori të tilla si kërkime të pakufizuara të domenit , 200 fusha për faqe, kombinojnë mbi 200 lista fjalësh, sugjerime për fjalët kyçe, 18 gjenerues të emrave.

Për secilën domen në dispozicion, ju keni një lidhje për ta regjistruar atë në GoDaddy dhe mundësi të tjera interesante.

Emri Stall

Emri-tezgëNameStall, mund të gjeni një mjet tjetër popullor për të gjetur emrin më të mirë të domain që ka një motor kërkimi ku mund të shkruani një fjalë kyçe, të zgjidhni kombinimin 3 ose 4 shkronjash, të përdorni fjalorin e fjalorit etj. Ju mund të zgjidhni shtesën: .com, .net, .org ose .info, përdorni pikturat, numrat, dy ose tre fjalë, ose shihni emrat e markave.

Faqja e rezultateve ju tregon nëse fushat janë marrë ose falas për të katër shtesat, por edhe detaje të tjera që lidhen me domenin.

Ju mund ta përdorni këtë mjet për pyetjet e Whois por edhe për kërkim të përparuar të emrit të domainit nëse krijoni një llogari që regjistrohet çdo muaj me 10 dollarë ose në vit për 100 dollarë..

Domain Puzzler

domeni-enigmëme Domain Puzzler  ju mund të shihni një kërkim të përparuar me shtesa të ndryshme si .com, .net, .org, .se, .nu, .dk, .es, .uk.net, .eu, .me, .biz, .mobi,. info, .tv, .uk, .uk.com etj. Ju keni një bisedë mbështetëse në rast se ju nevojitet dhe mund të kërkoni për kërkim të thjeshtë ose kërkim të përparuar, ku kombinoni emrat tuaj të zgjedhur të domain me fjalë të tjera, kërkimin magjik ku emrat e zgjedhur të domeneve do të kombinohen me fjalë të njohura ose kërkim të rangut të faqeve.

Në çdo lloj kërkimi, mund të përdorni presje dhe hapësirë ​​për të ndarë fjalët dhe fushat tuaja të zgjedhura do të krahasohen me njëra-tjetrën.

Në faqen e rezultateve, ju do të shihni vetëm 10 fusha me statusin e disponueshëm ose të padisponueshëm dhe gradën e Google Page. Mund ta blini atë në dispozicion duke përdorur shportën ose mund t’i preferoni dhe t’i ndani duke dërguar një email tek vetja ose një person.

Pikë-o-mator

dotomatorme Pikë-o-mator, mund të gjeni këshilla për emërtimin e domain-it ose të përdorni një aplikacion për iPhone, ose një version në internet për Gjeneratorin e Emrave në Web 2.0. Mund të përzieni fillesat dhe mbarimet duke përdorur fjalë, ngjyra të thjeshta, ngjyra të zbukuruara, lojëra, teknologji, të vockla, lista të fjalëve në internet 2.0 për pjesën fillestare ose të lashtat, shtëpitë, anijet, makinat etj. Për përfundimin e listave duke i kombinuar ato në një fushë. Ju mund të përdorni fjalë të shumta në të njëjtën kohë për të marrë rezultate të shumta.

Në rast se përdorni fjalët tuaja mund të shihni vetëm disa rezultate dhe për t’i parë ato duhet të futni në një faqe të veçantë të mjetit ku merrni informacione shtesë rreth fushës. Në faqen e rezultateve, ju keni statusin si të disponueshëm ose të marrë dhe një kuti gërvishtje ku mund të shkruani listën e emrave të domain.

Wordoid

wordoidme Wordoid mund të krijoni fjalë të larta, të mesme ose me cilësi të ulët në anglisht, spanjisht, frëngjisht, italisht ose gjermanisht, fillimisht, që përmbajnë ose mbarojnë me një fjalë që shkruani dhe ka gjatësi 5 deri në 15 shkronja.

Mjeti ju ofron rezultate me shtesa .com dhe .net që mund t’i preferoni dhe t’i vendosni ato, por duhet t’i identifikoni me llogarinë tuaj në Facebook ose Google, gjithashtu, mund t’i blini ato duke përdorur butonat specifikë.

Cili mjet është i preferuari juaj?

Ndoshta ka disa mjete më shumë sugjerimi domain atje që ia vlen të përmenden, por unë zgjedh të paraqes majën që më pëlqen më shumë. Natyrisht që unë përdor vetëm një ose dy nga këto mjete, por është gjithmonë mirë të kesh alternativa.

Cili mjet i sugjerimit të emrit të domain është i preferuari juaj? Ju lutem më tregoni në komente!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map