10+ Temat më të mira të WordPress në kishë

01.06.2020
Artikuj dhe më shumë… '10+ Temat më të mira të WordPress në kishë
0 13 мин.

temat më të mira të fjalëve në kishë


Në epokën e telefonave inteligjentë, tabletave, internetit pa tel dhe teknologjive të tjera të reja dhe interesante, madje kishat ose komunitetet që janë krijuar pranë një feje ose një kishe duhet të kenë një faqe në internet që ndihmon anëtarët e komunitetit specifik të bisedojnë më shpesh, të organizojnë më shpejt ngjarje dhe lehtë dhe për të menaxhuar gjëra të ndryshme të lidhura me kishën.

Për përdoruesit e rinj të internetit ose për ata që nuk dinë të kodojnë, zgjidhja më e mirë për një faqe në internet që lidhet me kishën është një temë premium e kishës WordPress të cilën mund ta blini nga Themeforest.

Lexoni gjithashtu: Si të krijoni një faqe në internet me WordPress.

Ka të paktën 10 tema të krijuara mirë të kishës WordPress që mund t’ju ofrojnë gjithçka që ju nevojitet. Këto tema janë paraqitur më poshtë në një përmbledhje komplekse.

Hiri – Temë minimale e kishës për WordPress

Grace është një kishë dhe fe e modës WordPress Theme e përdorur nga qindra njerëz sepse ka shumë karakteristika të dobishme siç janë dizajni minimal, tipografia e pastër, përputhshmëria perfekte e SEO dhe angazhimi i madh shoqëror dhe kushton 49 dollarë.

temë kishë fjalëformuese

Demo / Shkarkim

Duke përdorur Demo Advanced ju mund të instaloni në një klikim një kopje të saktë të pamjes paraprake nga faqja e tregut të temës dhe duhet të dini që Grace është pajisje celulare e optimizuar me seksione të rrotulluara, efekte rrëshqitëse, rrëshqitëse miqësore me celular, plugins Revolution and Swiper që përfshihen dhe plotësisht paraqitja e përgjegjshme.

Tema është në përputhje me IE 10, IE 11, Firefox, Safari, dhe Opera dhe funksionon shkëlqyeshëm me WordPress 3.8 + dhe gjithashtu ka plugin Visual Composer të përfshirë së bashku me mjete të ndryshme si kodet e shkurtra, mjetet e përkthimit me kompozitorin PO.

Karakteristika të tjera të temës përfshijnë cilësimet unike, sistemin e refuzimit, panelin e opsioneve me porosi, plugin WPML të përputhshëm, menaxherin e përmbajtjes së mediave, mbështetje falas, azhurnimet falas, dokumentacionin e gjerë, faqosjet e faqeve të boksuara, faqosjet e faqeve të gjera, stilet e header-ve, panelin përdorues shumë funksional , efekte hover, opsion Retina HD, menunë e përdoruesit, menunë kryesore, rrëshqitësin e menysë kryesore, efektet e animacionit CSS3 dhe jQuery, kalendarin e ngjarjeve, widget-et e personalizuara për mediat e ndryshme sociale ose për postimet dhe imazhet, kërkimin Ajax dhe ekranin e ikonave.

ChurcHope – Tema e Përgjegjshme e WordPress për Kishat

ChurcHope është tema më e shitur në kategorinë e kishave që ka më shumë se 7500 shitje, 2000 komente dhe një vlerësim mesatar prej 4,54 blerësish bazuar në 779 vlerësime dhe është në përputhje me IE 9, IE 10, IE 11, Firefox, Safari, Opera, dhe Chrome, gjithashtu, kushtoi 49 dollarë.

temë wordpress Churchope

Demo / Shkarkim

Kjo temë ka veçori ekskluzive siç janë sistemi i ngjarjeve, predikimet dhe ngjyrat e pakufizuara së bashku me veçori të zakonshme siç është instalimi me një klikim, përkthimi i gatshëm, i përgjegjshëm dhe shumë më tepër. Ai gjithashtu ka plugins të ndryshëm me porosi të tilla si një koleksion i organizatorëve: numërimi i ngjarjeve, ngjarjet e ardhshme, faqja e kalendarit, widget kalendarike, orari i vendndodhjes dhe orari i kohës; një koleksion i mjeteve sociale: ikona, butona, Testimonials dhe widget në Twitter; planet e çmimeve, buletinin dhe më shumë se 500 ikona fontesh.

Ju mund ta përdorni këtë temë për të krijuar prezantimin në internet të kishës tuaj, për t’i bërë besimet tuaja më të njohura ose madje edhe për të krijuar një faqe në internet ku njerëzit mund të mësojnë diçka të dobishme dhe të lidhura me fenë.

Shpresat – WordPress Temë e Kishës e pasur me Feature

Kjo temë ka një emër shumë të bukur, frymëzuar nga njerëz fetarë dhe ju ofron mbështetje 6 muaj nga zhvilluesi dhe cilësia e saj kontrollohet nga Envato dhe mbështet azhurnimet e ardhshme.

Kushton 49 dollarë dhe ka 4 shtojca të mëdha dhe të rëndësishme të përfshira si Mega Menu, Visual Composer, Orari i Biznesit Pro dhe Slider Revolution që janë të përshtatshme për kishat, bizneset dhe organizatat jofitimprurëse.

shpreson temë kristiane temë fjalish

Demo / Shkarkim

Tema u krijua veçanërisht për të qenë në përputhje me iPad, iPhone, Android dhe smartphone dhe tavolina inteligjente, si në portret, ashtu edhe në orientimin e peizazhit.

Shpresat është plotësisht në përputhje me përmbajtjen e Temës së Kishës: predikim, ngjarje, person dhe vendndodhje, taksonomitë dhe Kalendari i Ngjarjeve i përdorur për menaxhimin e ngjarjeve dhe shfaqjen e kalendarit.

Karakteristika të tjera janë opsione të avancuara të temave, 500 fonte, gjeneratorë të kodeve të shkurtra, ngjyra të pakufizuara, përkthim WPML, rrëshqitës, stile me kokë, shirita anësor, opsione nën header, shirita ngjitës, dhe prejardhje etj..

Shpresat është në përputhje me shfletuesit më të fundit si IE 11, Firefox, Safari, Opera, Chrome dhe Edge por edhe me versionet e vjetra si IE 9 dhe IE 10 dhe mund të përdorni WPML, WooCommerce 2.3 +, Kalendari i Ngjarjeve Pro 3.6+, Visual Kompozitori 4.7.4 + dhe WordPress 3.6 + me të.

Credo – Retina e gatshme WordPress Theme Church

Credo është një Temë e re e WordPress Church, e krijuar në 26 nëntor 2015 që kushton 49 dollarë dhe ju lejon të organizoni ngjarje me lehtësi duke përdorur mjetet e llogaritjes, kalendarit dhe ngjarjeve të ardhshme; postoni në mediat sociale përmes integrimit shoqëror, përdorni opsionin e predikimit me arkivin e video, audio dhe fotografive të predikimeve; krijoni dhurime me veçori thirrjeje për veprim, përktheni temën me WPML, krijoni rrëshqitje me kursim të Slider Revolution në procesin 14 $ dhe kompozoni faqen tuaj me Visual Composer duke kursyer 34 dollarë.

kredo premium temë kishë wordpress

Demo / Shkarkim

Tema ka shumë karakteristika origjinale dhe unike si profili i stafit, shpejtësia e ngarkesës e optimizuar, integrimi Fontawesome, paralelja, prejardhja me video dhe imazhe, kodi i pastër, të dhënat demo, tema për fëmijë miqësore, kodi burim i vlefshëm W3C, i formatizuar dhe komentuar siç duhet në rast të personalizim personal dhe është testuar në IE 9+, Firefox, Chrome, Opera, Safari dhe në iOS, Android dhe Blackberry, gjithashtu, Credo është i pajtueshëm me Bootstrap 3+.

Kisha – Ministria Online WordPress Theme

Një temë e bukur e WordPress për ministrinë në internet është Kisha që kushton 44 dollarë duke qenë një nga temat e kishave më të lira nga ThemeForest dhe ka më shumë se 900 blerës që e vlerësuan temën me 4.43.

wordpress kishë temë e ministrisë në internet

Demo / Shkarkim

Compatibleshtë i pajtueshëm edhe me versionet e vjetra të Internet Explorer siç janë IE 6, IE 7 ose IE 8 dhe shumica e blerësve janë shumë të kënaqur në lidhje me këtë temë.

Kisha ka 5 opsione me ngjyra, pajisje fizarmonike, ikona sociale dhe fokusohet tek vizitorët, ajo ka përmirësime jQuery dhe panel të thjeshtë admin.

Karakteristika të tjera të rëndësishme janë opsionet e temave të disponueshme përmes Përshtatësit të temave WP, imazhi i paraqitur WP, menyja WP, artikujt e paraqitur në faqen e parë, seksioni i lajmeve dhe ngjarjeve së bashku me blogun e pastorit në faqen kryesore, flamurin special për përmbajtje të re, udhëzimet e mjeteve, faqet e faqeve sociale edhe me shume!

Misioni – Temë e Kishës e e Tregtisë

Misioni është një temë e fuqishme WordPress për financimin e turmës dhe e-commerce për kishat që është pak më e kushtueshme që kushton 64 dollarë, por ka përputhshmëri me shumicën e shfletuesve të internetit dhe me WooCommerce 2+ duke përdorur një plan urbanistik të përgjegjshëm 2 dhe duke pasur më shumë se 500 blerës.

mision ecommerce temë kishë wordpress

Demo / Shkarkim

Zhvilluesit e temës ofrojnë azhurnime falas për të ardhmen, 6 muaj mbështetje me opsionin për mbështetje të zgjatur deri në 12 muaj nëse paguani 19,20 dollarë, azhurnime në Twitter, 50 video ndihmë dhe dokumentacion me pyetje që përgjigjen shpesh.

Misioni përdor WordPress, WooCommerce, HTML 5, versionet më të fundit të PHP, CSS, dhe JS dhe ajo ka kuvertë ndezjeje së bashku me miliona kombinime ngjyrash, dizajn të përgjegjshëm, podcasting, integrim të Google Maps, widget të panumërta me porosi dhe opsione të tregtisë.

Zhvilluesit vendosin në dispozicionin tuaj regjistrin e ndryshimeve për të parë të gjitha azhurnimet që ata i kanë bërë Misionit, në mënyrë që të shihni që aktualisht është në versionet 1.0.1.

Church Suite – Tema WooCommerce për WordPress

Church Suite ju ofron një koleksion mjetesh ekskluzive siç janë Menaxheri i Ngjarjeve me rrjete, lista, kalendar, ngjarje të ardhshme, faqe të vetme të ngjarjeve dhe madje edhe mbulim; Menaxher i Përparuar i Sermoneve me 4 lloje të ndryshme paraqitjesh, Menaxheri Shkaqet dhe Donacionet me skedarët e listave.

temë woocommerce suite kishash

Demo / Shkarkim

Tema kushton 59 dollarë dhe ka më shumë se 600 shitje duke qenë në përputhje me WooCommerce, bbPress dhe shumicën e shfletuesve të internetit..

Fullyshtë plotësisht i personalizueshëm, i shpejtë, i zgjuar, miqësor ndaj përdoruesve, ultra i përgjegjshëm, retina i gatshëm, demo instaloni 1 klik dhe përdorni plugin Visual Composer që ka më shumë se 100+ elemente dhe i cili mund të ju ndihmojë të krijoni menga mega, të optimizoni SEO, të shkruani kode perfekte dhe minimizoni CSS.

Tema mbështet RTL dhe është WPML i gatshëm të ketë përkthime të përgatitura së bashku me 700 ikona të dy llojeve: typekit dhe Google. Church Suite ka blog dhe veçori të revistës së bashku me pajtueshmërinë e MailChimp dhe WooCommerce.

WP-Church

WP-Church kushton 49 dollarë dhe ndryshe nga temat e tjera të kishës WordPress, ajo ka faqe të pakufizuar ekipi, kalendar unik të ngjarjeve, lojtar audio dhe mjet inteligjent të shkrimit.

wp kishë besimi i kishës temë wordpress

Demo / Shkarkim

Shtë një nga temat më të njohura që ka pothuajse 2500 shitje dhe 1000 komente por është në përputhje vetëm me IE 7, IE 8 dhe Safari.

Karakteristikat dhe opsionet e tjera të dobishme të kësaj teme janë paneli i administrimit, slideshow i personalizueshëm, pamja dhe drejtimet e rrugës në Google Maps, gjetësi i shkrimeve të shenjta, galeria me porosi, galeria postare, 6 ngjyra me porosi, 8 pajisje widgetash, buletini, shërbimi ndaj klientit etj..

Betlehemi – Tema fleksibël e Përgjegjshme e Kishës

Një nga temat më të mira të kishës WordPress që kushton 59 dollarë dhe ka një dizajn intuitiv, fleksibël dhe të përgjegjshëm është Bethlehem. Ky ekip është krijuar për kisha, xhami, organizata jofitimprurëse, grupe lutjesh dhe bamirësi dhe kështu me radhë, përveç kësaj ju keni qasje në tre versione demo për të parë se cili planifikim i përshtatet dëshirës tuaj më të mirë.

bethlehem temë fleksibël e kishës së fjalës

Demo / Shkarkim

Kurseni më shumë se 61 dollarë sepse Bethlehem ka përfshirë shumë shtesa të tilla si Slider Revolution, Visual Composer, por edhe 15 skedarë PSD.

Ju mund të personalizoni temën duke përdorur gjenerata, header, shtëpi, navigacion, footer, dyqan, dhurime, ngjarje, predikime, ministri, histori, blog, styling, typografi, media sociale, kodin personal dhe opsionet e importit / eksportit dhe ju mund të menaxhoni përmbajtjen duke përdorur menuja speciale e kategorizuar në dhurime, ministri, predikime, përmbajtje statike dhe histori.

Për më tepër, ju keni 8 stile header dhe mjete të tjera interesante, siç janë mjetet e kursimit të kohës, menaxherët e ngjarjeve, integrimi me WooCommerce, GiveWP, Ekipi ynë, Mega Menu, Testimontials dhe shtesa të tjera.

Kisha e fundit – me 3 faqe të ndryshme të përparme

Tema e fundit, por jo më e keqja, tema e kishës WordPress është Ultimate Church që ka karakteristika të reja dhe speciale siç janë ndërtuesi i faqeve ThemeWaves, rrëshqitësi i shtresave, lloji i ngjarjeve, lloji i postimeve të galerisë, lloji i postimit të predikimit dhe opsionet e gjera të temave dhe kushton vetëm 49 dollarë.

temë e fjalës përfundimtare të kishës

Demo / Shkarkim

Ultimate Church vjen me 3 dizajn unik të faqes së parë të ndryshme me rrjet 1420px së bashku me një karakteristikë të përsosur, të organizuar, të redaktueshme dhe pixel..

Ju me të vërtetë mund ta përdorni këtë temë për të forcuar gjërat që lidhen me kishën tuaj, duke rritur komunitetin tuaj, dhurimet dhe numrin e ngjarjeve.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector