5 Alternativa më e mirë eHost

01.06.2020
Artikuj dhe më shumë… '5 Alternativa më e mirë eHost
0 19 мин.

mirë-ehost-alternativa


eHost ishte një ofrues i web hosting; ajo ishte në biznes midis 1996 dhe 2017. Ajo u ndërpre pas një ri-fillimi dhe të gjithë klientët ekzistues u përhapën në kompani të ndryshme.

Nëse jeni duke kërkuar për alternativa më e mirë eHost, thjesht vazhdoni të lexoni, pasi ne do të shqyrtojmë 5 prej tyre në këtë artikull. Për shkak se shumica e blogerëve dhe pronarëve të faqeve kërkojnë vlerën më të mirë që ofrohet, ne do të përqendrohemi në shërbimet e Ndara Hosting të Ndara në hyrje dhe do të përmendim vetëm ato më të avancuara, si Reseller Hosting, VPS Hosting ose Server Dedicated Hosting.

1. Pritja për lëvizje

InMotion-hosting-best-ehost-alternative

InMotion në pronësi të punonjësve ka qenë në biznes që nga viti 2001 dhe aktualisht menaxhon më shumë se 300,000 emra domainesh. Ajo ofron Hosting të Biznesit, WordPress Hosting, Reseller Hosting, VPS Hosting dhe Server të Dedikuar Server.

Pse rekomandojmë InMotion:

 • emri i domain falas + SSL
 • ruajtje dhe bandë e pakufizuar për paketat e pritura të pritjes
 • cPanel
 • 7/24 mbështetje e klientit
 • Garanci e kthimit të parave 90-ditore
 • oferta më e lirë është në dispozicion nga 6,39 $ / muaj

Mbajtja e Biznesit dhe Pritja WordPress

Shërbimi i hyrjes në nivelin e hyrjes së InMotion quhet Business Hosting dhe ju jep ruajtjen dhe gjerësinë e pakufizuar të pakufizuar të lartpërmendur, plus një emër domain falas në të tre 3 paketat:

 1. Nisja: Kjo paketë është e përshtatshme për deri në 2 faqe interneti, ju jep një krijues të faqes në internet dhe kredi reklamuese. Fillon me 6,39 $ / muaj.
 2. pushtet: Paketa e mesme mund të jetë shtëpia e deri në 6 faqe interneti dhe siguron 2 herë më shumë burime serveri se sa e para. Ai gjithashtu përmban një grup më të madh të mjeteve të marketingut për çmimin fillestar 8,49 $ / muaj.
 3. pro: Paketa Pro ju lejon të shtoni një numër të pakufizuar faqesh në internet dhe vjen me 4 herë më shumë burime dhe mbështetje të nivelit profesional. Fillon me 14.71 $ / muaj.

Pritja e lidhur me WordPress ishte caktuar posaçërisht për ata klientë që duan të drejtojnë WordPress. Oferta bazohet në pritjen e përbashkët, por pak shërbime të lidhura me WP, si softveri i parainstaluar WordPress, temat e lira dhe kopjet automatike, u shtuan gjithashtu azhurnime automatike opsionale. Ka më shumë energji pas 6 paketave të paraqitura më poshtë dhe përdorimi i gjerësisë së bandës është gjithashtu i pakufizuar:

 1. WP-1000: Paketa më e vogël është për një sit të vetëm me deri në 20,000 vizitorë mujorë. Ajo vjen me 40 GB ruajtje për çmimin fillestar 7.26 $ / muaj.
 2. WP-2000: Kjo paketë pritëse mund të shërbejë 2 faqe në internet me deri në 50,000 vizitorë të përgjithshëm mujorë. Ruajtja e 80 GB është përfshirë gjithashtu, si dhe një licencë falas Jetpack Personal (vlera 39 $ / vit). Oferta fillon me 11,38 dollarë në muaj.
 3. WP-3000S: Kjo paketë është përsëri pak më e madhe, dhe është caktuar për deri në 3 faqe me deri në 125,000 vizitorë të përgjithshëm mujorë. Ka një ruajtje prej 120 GB, përfshirë licencën e sipërpërmendur Jetpack Personal. Pricemimi fillestar: 11,38 $ / muaj.
 4. WP-4000S: Paketa e katërt mund të shërbejë deri në 6 faqe në internet me deri në 300,000 vizitorë të përgjithshëm mujorë. Më shumë asete u shtuan në këtë ofertë, duke përfshirë 160 GB depozitim, një adresë IP të dedikuar falas dhe një licencë Jetpack Professional, në vlerën 299 $ / vit. Paketa fillon me 31.10 $ / muaj.
 5. WP-5000S: Kjo paketë mund të jetë shtëpia e deri në 10 faqe në internet me deri në 600,000 vizitorë të përgjithshëm mujorë. Ai përmban të njëjtat burime si pakoja e 4-të, por ruajtja u rrit në 200 GB. Pricemimi i saj fillestar është 62,24 $ / muaj
 6. WP-6000S: Pakoja më e madhe e hostimit WordPress mund të shërbejë deri në 20 faqe në internet me deri në 1.200,000 vizitorë të përgjithshëm mujorë dhe gjithashtu ka të njëjtat avantazhe që kanë dy paketat e mëparshme. Pak më e madhe, 240 GB ruajtje iu shtua kësaj oferte dhe është në dispozicion nga 119.28 $ / muaj.

Reseller Hosting, VPS Hosting, dhe Server i Dedikuar Server

Reseller Hosting e InMotion është mundësuar nga 3 programe të përbashkëta pritëse dhe 3 pako hostesh VPS. Më e vogla fillon me 15,39 $ / muaj dhe siguron 80 GB hapësirë, 800 GB bandwidth, një adresë IP të dedikuar falas dhe raste të pakufizuara cPanel për klientët tuaj.

Pako VPS janë në dispozicion në të dy versionet e pakontrolluar dhe të menaxhuar. Pakoja më e vogël përmban 4 GB RAM, 75 GB ruajtje në SSD dhe 4 TB bandwidth. Versioni i pakontrolluar fillon me 21.04 $ / muaj dhe ju jep 3 IP adresa shtesë, ndërsa versioni i menaxhuar është në dispozicion nga 29.19 $ / muaj.

Server i përkushtuar i serverëve paketat janë edhe më të forta, më e vogla është në dispozicion nga 105.69 $ / muaj. Kjo ju siguron një CPU 3.4 GHz 4C / 4T, 8 GB RAM, 500 GB SSD ose 1 TB të ruajtjes klasike, 6 Bandwidth Bandwidth, 2 orë menaxhim dhe 5 IP adresave falas.

2. HostGator

Hostgator-best-ehost-alternative

HostGator u themelua në 2002 në një dhomë konvikti, që nga atëherë është një anëtar i qëndrueshëm i industrisë së pritjes. Në ditët e sotme ajo operohet nga Grupi Ndërkombëtar i Qëndrueshmërisë. Kompania siguron Web Web Hosting, Cloud Hosting, WordPress Hosting, Reseller Hosting, VPS Hosting, dhe Dedicated Server Hosting pack.

Pse e rekomandojmë HostGator:

 • përdorim i pakufizuar i bandës
 • çertifikim falas SSL
 • 7/24 mbështetje
 • Garanci për kthimin e parave prej 45 ditësh
 • oferta më e lirë është në dispozicion nga 2,75 $ / muaj

Web Hosting, Cloud Hosting dhe WordPress Hosting

HostGator krijoi një plan mjaft të thjeshtë Web Hosting, një starter, një të pakufizuar dhe një tjetër me shtesa:

 1. Plani Hatchling: Kjo paketë është për një faqe të vetme të vetme dhe fillon me 2,75 $ / muaj.
 2. Plani për bebe: Kjo paketë mund të jetë shtëpia e një numri të pakufizuar faqesh në internet dhe është në dispozicion nga 3,95 $ / muaj.
 3. Plan biznesi: Paketa më e madhe jep një azhurnim falas në certifikimin e Pozitivit SSL, një adresë IP të dedikuar falas dhe një paketë SEO në vlerën 50 $ / vit. Kjo ofertë është në dispozicion nga 5,95 $ / muaj.

Sipas HostGator, e saj Rezervimi në re paketat janë 2 herë më të shpejta, për shkak të ruajtjes më të mirë dhe serverave. Ka edhe 3 pako në këtë ofertë:

 1. Hatchling Cloud: Vjen me 2 GB RAM, 2 bërthama CPU dhe mund të shtoni një faqe të vetme në të. Paketa fillon me 4,95 $ / muaj.
 2. Baby Cloud: Ju mund të shtoni një numër të pakufizuar të faqeve të internetit në këtë paketë dhe kjo ju jep memorje 4 GB dhe 4 bërthama CPU për çmimin fillestar 7,95 $ / muaj.
 3. Cloud Business: Kjo paketë është gjithashtu për një numër të pakufizuar faqesh në internet, por ju jep më shumë forcë. 6 GB RAM, 6 bërthama CPU, një azhurnim falas në SSL Positive, një adresë IP të dedikuar falas dhe paketa SEO është përfshirë gjithashtu për çmimin fillestar 9,95 $ / muaj.

WordPress Hosting paketat janë akoma më të shpejta se pritja klasike e përbashkët, dhe nëse tashmë keni një faqe WP, profesionistët e HostGator do ta sjellin atë në ruajtjen tuaj të re falas. Ka 3 pako në dispozicion:

 1. Plani fillestar: Shtë i përshtatshëm për 1 sit deri në 100,000 vizita në muaj dhe vjen me 1 GB hapësirë ​​rezervë për çmimin fillestar 5,95 $ / muaj.
 2. Plani Standard: Burimet u dyfishuan në këtë paketë; ajo ishte caktuar në server deri në 2 site deri në 200,000 vizitorë të përgjithshëm mujorë. Kjo ju jep 2 GB ruajtje rezervë dhe fillon me 7,95 $ / muaj.
 3. Plan biznesi: Mund të shtoni deri në 3 faqe në këtë paketë dhe të shërbeni deri në 500,000 vizitorë mujorë. Ruajtja rezervë është 3 GB e madhe dhe çmimi fillestar është 9,95 $ / muaj në këtë ofertë.

Reseller Hosting, VPS Hosting, dhe Server i Dedikuar Server

Reseller Hosting paketat janë të disponueshme në 3 versione dhe të gjitha ato ju ofrojnë një SSL falas dhe gjithashtu mund të shtoni një numër të pakufizuar të emrave të domeneve. Paketa më e lirë, Alumini fillon me 19,95 $ / muaj dhe ju jep hapësirë ​​të ruajtjes 60 GB me gjerësi bandë 600 GB.

VPS Hosting çmimi është gjithashtu i qartë dhe i lehtë për t’u kuptuar. Ju mund të merrni një pjesë të serverit tuaj virtual nga 29,95 $ / muaj. Për këtë shumë, ju mund të blini paketën më të vogël VPS, të quajtur Snappy 2000 dhe të keni përfitime prej 2 GB RAM, 2 bërthama CPU, ruajtje 120 GB dhe 1.5 TB të gjerësisë së bandës.

Hostgator-së Server i përkushtuar i serverëve shërbimi vjen gjithashtu me 3 pako, ku më e vogla quhet Value Server dhe e disponueshme nga 119 $ / muaj. Ajo siguron një procesor Intel Xeon D me 4 bërthama dhe 8 fije, 8 GB RAM, 1 depo TB dhe përdorim të pakufizuar të brezit. Ju mund të zgjidhni Linux ose Windows për sistemin operativ të serverit tuaj.

3. SiteGround

siteground-best-ehost-alternative

SiteGround u themelua në 2004 nga disa studentë bullgarë dhe që prej asaj kohe, kompania u bë një nga lojtarët më të mëdhenj në industrinë e web hosting. Në ditët e sotme ajo shërben më shumë se 1.700,000 emra domain.

Kompania ka një gamë të gjithanshme produktesh, duke përfshirë Web Hosting, Cloud Hosting, Reseller Hosting, Enterprise Hosting, dhe Server të Dedikuar Server. Ka pako paketa të lidhura me WordPress dhe WooCommerce, ne do t’i mbulojmë ato së bashku me paketat e Web Hosting.

Pse e rekomandojmë SiteGround:

 • instalim i thjeshtë CMS
 • SSL falas
 • përdorimi i pakufizuar i bandës në planet e pritjes së përbashkët
 • Mbështetje 24/7
 • 30 ditë garanci për kthimin e parave
 • oferta më e lirë është në dispozicion nga 3,95 $ / muaj

Web Hosting, WordPress Hosting, WooCommerce Hosting

Thirrja e përbashkët e nivelit të hyrjes quhet Web Hosting në SiteGround dhe i njëjti shërbim përdoret nga WordPress dhe WooCommerce Hosting. Këto të fundit ofrojnë të njëjtat burime dhe kanë të njëjtat çmime, kështu që ne do të rishikojmë të tre shërbimet së bashku.

Ekzistojnë 3 pako Web Hosting (WordPress Hosting, WooCommerce Hosting):

 1. StartUp: Kjo paketë është caktuar në një uebfaqe të vetme deri në 10,000 vizitorë mujorë. Ajo vjen me 10 GB hapësirë ​​dhe disa shtesa, duke përfshirë kopje rezervë falas ditore dhe cPanel. Fillon me 3,95 $ / muaj.
 2. GrowBig: Kjo paketë është tashmë në gjendje të pranojë më shumë se një faqe në internet, deri në 25,000 vizitorë të përgjithshëm mujorë. Përfshihet gjithashtu një depo prej 20 GB, rikthen falas nga rezervat, mbështetje prioritare dhe cache e zgjatur. Paketa është në dispozicion nga 5,95 $ / muaj.
 3. GoGeek: Ju mund të merrni një depo më të madhe në këtë ofertë, 30 GB dhe mund të shërbeni deri në 100,000 vizitorë të përgjithshëm mujorë me faqet tuaja. Paketa përfshin disa shërbime geek, si llogari për ethe në një server, repo GIT ose skenë të WordPress ose Joomla. Fillon me 11,95 $ / muaj.

Cloud Hosting, Reseller Hosting, Enterprise Hosting, Server Dedikuar Server

Rezervimi në re mundësohet nga serverët e menaxhuar plotësisht dhe SiteGround shtoi njësi ruajtëse SSD, rezervë ditor dhe një rrjet të ofrimit të përmbajtjes falas për të. Ka 4 pako në këtë ofertë, më e lira fillon me $ 80 / muaj. Ajo siguron 2 bërthama CPU, 4 GB RAM, 40 GB ruajtje dhe 5 përdorim të brezit të TB.

Ndërtimi i ndërmarrjeve u krijua për klientët e Ndërmarrjes dhe nuk ka pako. Duke zgjedhur këtë shërbim, një menaxher i llogarisë do t’ju caktohet. Ai ose ajo do t’ju ndihmojë t’i tregoni kompanisë nevojat tuaja të sakta dhe do t’ju ofrohet një zgjidhje pritëse për t’i zgjidhur ato. Kjo është mënyra më fleksibël për të patur një zgjidhje perfekte për ruajtje.

Server i përkushtuar i serverëve shërbehet nga 3 lokacione të ndryshme të të dhënave. SiteGround ka qendra të të dhënave në SH.B.A., Evropë dhe Azi gjithashtu. Mimet janë të ndryshme; serverat e të dhënave në SHBA dhe Evropë janë dukshëm më të lirë se ata aziatikë, kështu që ne do të mbulojmë të parët.

Paketa më e lirë e Dedikuar e hostimit të serverëve quhet Server i hyrjes dhe në dispozicion nga çmimi 269 $ / muaj. Ju siguron një procesor Intel Xeon X3 me 4 bërthama dhe 8 fije, 16 GB RAM, 480 GB ruajtje SSD dhe 10 gjerësi brezi.

4. A2Hosting

A2Hosting-best-ehost-alternative

A2Hosting është një kompani e pavarur që punon në internet që nga viti 2001 e cila ka qendra të të dhënave në të gjithë botën, në SH.B.A., Evropë dhe Azi gjithashtu. Ajo ofron Shared Hosting, VPS Hosting, Reseller Hosting, dhe Server të përkushtuar Hosting.

Pse rekomandojmë A2Hosting:

 • ruajtje dhe bandë e pakufizuar në planet e pritjes së përbashkët
 • Windows dhe Linux hosting – Plesk / cPanel
 • Mbështetje 24/7
 • në çdo kohë garanci për kthimin e parave
 • oferta më e lirë është në dispozicion nga 3.92 $ / muaj

Hosting dhe Shitësi i Shitur i Shitur

Të dyja Shared dhe Reseller Hosting janë në dispozicion në versionet Linux dhe Windows. Burimet janë të njëjta pas tyre, vetëm aktivet e lidhura me sistemin e funksionimit janë të ndryshme. Për shembull, paketat Linux vijnë me cPanel ndërsa paketat Windows vijnë me Plesk. Ka 3 pako të Ndara Hosting:

 1. lite: Kjo paketë është e përshtatshme për një sit të vetëm me deri në 5 bazat e të dhënave. Fillon me 3.92 $ / muaj (Linux) dhe 4.90 $ / muaj (Windows).
 2. i shpejtë: Mund të shtoni një numër të pakufizuar faqesh në internet për këtë ruajtje dhe mund të merrni edhe 2 herë më shumë burime serveri. Pricemimi fillestar i tij është 4,90 $ / muaj (Linux) dhe 5.88 $ / muaj (Windows).
 3. Turbo: Kjo paketë përmban të njëjtat asete si Swift por gjithashtu mori paketën e Përshpejtuesit të sitit A2. Ai përmban zgjidhje serverash dhe cache në mënyrë që faqja juaj të jetë deri në 20 herë më e shpejtë. Fillon me 9,31 $ / muaj (Linux) dhe 10.78 $ / muaj (Windows).

Reseller Hosting mori 4 pako; më i vogli ju siguron ruajtje prej 30 GB, transferim 400 GB, 40 llogari të përdoruesve dhe panel kontrolli WHM. Fillon me 13.19 $ / muaj në Linux dhe 14.51 $ / muaj në versionin Windows.

VPS Hosting dhe Server i përkushtuar i serverëve

Linux VPS shërbimi është i disponueshëm në versione të ndryshme. Paketa më e vogël e pakontrolluar ju lejon qasje në rrënjë, 20 GB depozitim, transferim 2 TB, 512 MB RAM dhe 1 core CPU për çmimin fillestar 5 $ / muaj. Paketa e menaxhuar Linux është më e fuqishme, më e vogla vjen me 75 GB depozitë, 2 transferim TB, 4 GB RAM dhe 4 vCPU për 32.99 $ / çmimin e saj fillestar.

Windows VPS është në dispozicion vetëm në versionin e menaxhuar dhe paketa më e vogël fillon me 36.29 $ / muaj. Ai përmban 6 GB RAM, 100 GB depo, transferim 3 TB, 6 vCPU dhe Plesk.

Server i përkushtuar i serverëve është gjithashtu i gjithanshëm, ekziston një ofertë e ashtuquajtur Semi-Dedicated Server nga $ 9.31 / muaj por nuk është një server i vërtetë. Paketa e parë e vërtetë e Dedikuar e Serverit ju jep depo 2 × 500 GB, transferim 10 TB, 8 GB RAM dhe 2 bërthama CPU. Fillon me 99.59 $ / muaj në versionin e pakontrolluar dhe $ 141.09 / muaj në versionin e menaxhuar. Kjo e fundit mund të blihet edhe me qasjen opsionale të rrënjës.

5. Hostinger

hostinger-best-ehost-alternative

Hostinger është një kompani tjetër me bazë në SHBA në industrinë e web hosting dhe ajo është e njohur për çmimet e saj super të ulët. Oferta më e lirë është në dispozicion nga $ 0.80 / muaj; prandaj nuk është një mrekulli që kompania ka mbi 29 milion përdorues.

Pse ne rekomandojmë Hostinger:

 • Mbështetje 24/7
 • 30 ditë garanci për kthimin e parave
 • oferta më e lirë është në dispozicion nga 0.80 $ / muaj

Web Hosting dhe Cloud Hosting

Paketat e Web Hosting të Hostinger janë mjaft të thjeshta dhe të lehta për tu kuptuar. Ka 3 prej tyre:

 1. Pritje e përbashkët e vetme: Paketa është e përshtatshme për një faqe të vetme dhe ju mund t’i caktoni një llogari email-it. Përdorimi i gjerësisë së bandës 100 GB është përfshirë gjithashtu për çmimin e tij fillestar 0.80 $ / muaj.
 2. Premium Shared Hosting: Paketa e mesme mund të shërbejë një numër të pakufizuar faqesh në internet dhe mund të merrni një numër të pakufizuar llogarish për postë gjithashtu. 2 herë më shumë burime të serverit dhe rezervë javore janë gjithashtu të përfshira. Fillon me 3,49 dollarë në muaj.
 3. Ndarja e Ndarjes së Biznesit: Paketa më e madhe i ka të gjitha përfitimet si Premium dhe gjithashtu është shtuar një certifikim falas SSL, backup ditor dhe 4 herë më shumë burime. Fillon me 7,95 $ / muaj.

Ka edhe 3 të fuqishme Rezervimi në re paketat në linjën e produktit; ata ju japin më shumë fuqi sesa paketa më të thjeshta të Web Hosting. Plani më i vogël i Cloud Hosting quhet Cloud Startup dhe fillon me 15,90 $ / muaj. Ajo siguron një adresë IP të dedikuar, 40 GB depozitim, 2 TB të bandës, 3 GB RAM dhe 2 bërthama CPU.

VPS Hosting

Për shkak se Hostinger nuk ofron serverë të dedikuar, lloji më i përparuar i hostimit është ai VPS Hosting. Ka 6 pako VPS nga të cilat mund të zgjidhni, më e dobëta fillon me 4,99 $ / muaj.

Ju siguron memorje 1 GB, CPU 2.4 GHz, ruajtje 20 GB dhe 1 Band Bandidid.

përfundim

Ju keni arritur në fund të këtij neni. Ne kemi mbuluar Alternativat më të mira të eHost dhe jemi përqendruar në llojet më të përshtatshme të pritjes për blogerët dhe pronarët e faqeve të internetit. Tani mund të zgjidhni ofruesin tuaj të preferuar dhe paketën e tij më të mirë, duke pasur një host të mirë dhe të besueshëm për një afat të gjatë.

Mos hezitoni të blini një periudhë më të gjatë, planet vjetore ose gjysmë-vjetore shpesh kanë më shumë çmime miqësore për përdoruesit. Pasi ruajtja juaj të jetë gati, mund të përqendroheni në blogun ose biznesin tuaj!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector