Mënyrat më të mira për të përmirësuar Blogun Tuaj Tani!

përmirësimin e-blog-tani


Shtë e thjeshtë të mendosh që marrja e blogut tënd të performojë më mirë do të marrë një kontroll të tërë në uebfaqe dhe javë ose madje muaj të tërë pune. Kjo është në të vërtetë mjaft larg nga e vërteta, por kjo varet nga mënyra se si po bën blogu juaj deri tani. Por shumicën e kohës, ju mund ta drejtoni blogun tuaj në një drejtim shumë më të mirë brenda një kohe shumë të shkurtër dhe me pak punë. Thjesht duhet të bësh gjërat e duhura për të ndodhur gjërat e duhura. Ju nuk keni pse të zbuloni asgjë ose të krijoni përmbajtje të re për të marrë blogun tuaj në nivelin tjetër.

Ju mund të merrni një klikim shumë më të mirë përmes normës dhe më shumë angazhim me një investim të vogël. E gjithë ajo që kërkon vërtet është vetëm 30 minuta vëmendje dhe pas hapave të thjeshtë që do të përshkruaj këtu.

Përmirësoni klikimin tuaj përmes vlerësimit (CTA)

Nuk ka shumë ekspertizë magjike ose teknike të përfshirë në marrjen e një klikimi të mirë përmes normës për faqen tuaj. Duhen vetëm disa ndryshime në vendet strategjike dhe ndoshta duke ndryshuar disa lidhje këtu ose atje.

Përfshini thirrje bindëse për veprim

Kujtojuni vetes që gjithmonë keni nevojë për lexuesit tuaj për të kryer një veprim të caktuar në mënyrë që të shtyni blogun tuaj përpara dhe t’ju ndihmojnë të fitoni më shumë para. Ju nuk mund ta bëni me të vërtetë pa një thirrje të duhur për të vepruar, sepse shumë pak njerëz në botë do të mendojnë të ju ndihmojnë nëse nuk kërkoni. Keni CTA që drejtojnë lexuesit tuaj drejt pasurive tuaja të përmbajtjes, eBooks, listave të kontrollit ose faqes tuaj të parave.

Mbajini Lidhjet tuaja Përmbajtja Përditësuar

Një pjesë e mirë e përmbajtjes ka mjaft lidhje dhe lidhje të brendshme që i çojnë lexuesit në faqet e jashtme të internetit ku mund të marrin duart e tyre mbi informacionin përkatës. Nëse sapo keni përditësuar përmbajtjen e faqes tuaj të internetit dhe nuk keni qenë të lidhur me ndonjë burim të jashtëm, atëherë asaj i mungon shumë vlerë, si nga një perspektivë SEO ashtu edhe nga një perspektivë cilësore. Sigurohuni që të keni mjaft lidhje të brendshme, të cilat lidhen me faqet e tjera të përmbajtjes përkatëse në faqen tuaj.

Shtoni lidhje në faqet e internetit tuaj ku është e rëndësishme dhe i bëni lexuesit tuaj të shpenzojnë shumë më tepër kohë në faqen tuaj dhe të gjejnë vlera shumë më të mëdha në të. Kjo kërkon rreth 15 minuta për të bërë dhe do të shihni rezultate shumë më të mira me kalimin e kohës.

Merrni më shumë trafik nga postimet e vjetra

Shtë e dhimbshme të shohësh që askush tjetër nuk po sheh kryeveprën e një postimi në blog, përveç teje. Por kjo është vetëm sepse ju keni humbur një shenjë. Në të vërtetë mund ta ktheni postin tuaj të shkëlqyeshëm në rrugën e duhur dhe madje nuk do të keni nevojë të punoni shumë. Thjesht ndryshoni disa nga këta elementë kryesorë brenda 10 – 15 minutave dhe kënaquni duke parë postimin tuaj të mirë për të marrë rezultate më të mira.

Titulli

Gjëja e parë është e para, titulli i postimit. Titulli juaj është përshtypja e parë që postimi juaj bën dhe shpesh i fundit. Nëse titulli juaj duket i dashur ose nuk është shumë bindës, atëherë duhet ta ndryshoni menjëherë. Nëse njerëzit nuk duan ta lexojnë pasi ta shohin atë, ata me siguri nuk po e kërkojnë atë në Google. Pra, erëzojeni atë, bëjeni pak provokues, thërrisni kureshtje, urgjencë dhe bëjeni të rëndësishme, por të shkurtër dhe të ëmbël. Për t’ju ndihmuar të përfshini të gjitha këto aspekte në titullin e postimit tuaj, shikoni mjet analitori titullar, është gjithashtu një mënyrë e shkëlqyeshme për të kuptuar se si po bën titulli i postimit tuaj deri më tani. Ju gjithashtu mund të përdorni vlerën e marketingut emocional Analizuesi i titullit.

Fjalët kyçe tuaj

Rishikoni në mënyrë të zakonshme pjesët tuaja të përmbajtjes për të parë nëse po synoni fjalët kyçe më të mira që keni mundur. Nëse fjalen që ju po synoni ka një vështirësi rreth 40, atëherë vetëm se një postim nuk do t’ju shtyjë më tej. Ju patjetër do të duhet të krijoni më shumë përmbajtje rreth të njëjtës temë dhe të njëjtave fjalë kyçe në mënyrë që të renditet më lart.

Natyrisht, skenari më i mirë do të ishte të zgjidhni një fjalen që ka një vëllim të ulët kërkimi për të filluar. Ju nuk duhet vetëm të merrni shumë trafik, por edhe shumë drejtime nga postimet tuaja, kështu që mbani mend në mendje kur zgjidhni fjalë kyçe tuaj. Sa synim blerjeje shihni pas tyre?

Ulja e shkallës tuaj të fryrjes

Shkalla e fryrjes është sasia e vëmendjes që një përdorues i jep faqes tuaj, e matur në kohë. Google mban shënimet se sa kohë harxhon përdoruesi në faqen tuaj dhe e përdor atë si një faktor të pavarur të rangimit. Sigurisht, nëse një përdorues harxhon shumë kohë me shfletimin e faqes tuaj, atëherë Google do ta marrë atë si një shenjë që ju ofroni shumë vlera dhe se faqja juaj është shumë e rëndësishme.

Për ta bërë këtë, sigurohuni që po përdorni përmbajtjen që është e rëndësishme dhe që keni shumë lidhje të brendshme. Pasja e skautëve të përdoruesit rreth pjesës tjetër të artikujve tuaj do t’i mbajë ata të klikojnë për shumë më gjatë.

Ju gjithashtu duhet të shtoni në një video në YouTube. Ose krijoni tuajin ose gjeni atë që është më i rëndësishëm për temën tuaj. Kjo zgjat rreth 1 – 15 minuta pasi vetëm kërkon që ju të vëzhgoni videot dhe kopjoni lidhjen e tyre. Nëse përdoruesi shikon një video 5 minutëshe, ai do të kalojë ato 5 minuta shtesë në faqen tuaj dhe do t’ju ndihmojë të përmirësoni renditjen tuaj.

Merrni drejtime me cilësi të lartë nga trafiku i vogël

Nëse keni krijuar një pjesë të mrekullueshme të përmbajtjes që i përshtatet lexuesve tuaj në mënyrë të përsosur, por keni shumë pak trafik në blogun tuaj, sesa duhet të bëni çdo numër të vogël. Ju gjithashtu duhet të merrni shumë më shumë sy në të. Ja se si e bëni atë.

Zgjeroni arritjen tuaj

Ju mund ta zgjeroni qëllimin e postit tuaj në mënyrë të mrekullueshme nëse përdorni reklama të paguara në Facebook dhe Linkedin, kështu që çmenduni me të. Tashmë keni vendosur postimin tuaj për të gjeneruar plumb, kështu që nëse investoni para për ta bërë atë, atëherë ekziston një shans i lartë që të merrni një ROI të shkëlqyeshëm. Falë karakteristikave të marketingut të Facebook dhe LinkedIn janë kaq efikase, ju gjithashtu mund të përshtatni postimet tuaja për t’u përshtatur saktësisht me ata individë që dëshironi të synoni. Nëse postimi juaj shkon me një shtrirje shumë më të madhe, atëherë mund të fitoni shumë më shumë ndjekës për kanalet tuaja të mediave sociale, gjë që do të dëshmojë se është një investim i shkëlqyeshëm afatgjatë.

Gjithmonë promovoni postimin tuaj më të lartë në Blog

Nëse e keni krijuar postimin për të tërhequr më shumë rezultate, atëherë ekziston një shans i lartë që tashmë po e kryen atë punë vërtet mirë dhe mund të kontribuojë shumë në fazën e mëvonshme të udhëtimit të blerësit. Për shkak se ju keni një grup të vogël klientësh të mundshëm, ka një shans shumë më të lartë që ata njerëz të gjejnë pjesën tuaj të përmbajtjes shumë të rëndësishme. Prandaj sigurohuni që ta ndani vazhdimisht atë pjesë të përmbajtjes dhe të synoni njerëzit e duhur gjatë pikave kulmore të vitit.

Përdorni marketing përmes postës elektronike

Shanset janë që tashmë të keni mbledhur më shumë se disa adresa emaili që nga fillimi i blogut tuaj. Nëse nuk keni punuar shumë për të marrë adresat e postës elektronike të lexuesit sesa duhet të zbrisni së shpejti. Ka një arsye që njerëzit thonë se “paratë janë në listë”.

Edhe nëse i keni dalë të gjitha me promovimin e postimeve në blog, jo të gjithë ata që i kanë parë ata do të fillojnë të ndjekin kanalet tuaja të mediave sociale. Në fakt, ekziston një shans i lartë që edhe nëse ata ndjekin kanalin tuaj të mediave sociale, ata mund të mos e kenë parë akoma. Kështu që ju duhet një mënyrë për t’u afruar atyre njerëzve gjithashtu. Kështu që rrëmbe atë listë të mirë të vjetër të postës elektronike dhe ndajnë atë me njerëzit. Nëse keni ndryshuar diçka në postimin tuaj, le të jenë informacionet ose fjalët kyçe, kjo është një arsye e mirë për ta ndarë përsëri me njerëz që e kanë lexuar atë.

Tregu Postimet tuaja Dy herë më të gjata se sa keni marrë për t’i krijuar ato

Gjithmonë duhet të kaloni gjithë kohën që ju nevojitet për të krijuar postimin me cilësi më të lartë të mundshme, por jo vetëm ta postoni dhe të uleni. Në fakt, merrni dy herë më shumë kohë për të promovuar postimet tuaja dhe shtyjeni atë në sa më shumë kanale të jetë e mundur. Kjo do të sigurojë që asnjë sekondë që keni shpenzuar me krijimin e një postimi të mrekullueshëm nuk do të harxhohet. Madje do të dyfishojë vlerën që merrni prej tyre nëse punoni shumë për të siguruar që shumë njerëz e shohin atë.

përfundim

Shikoni faqen tuaj të analitikës dhe bëni një diagnozë të duhur mbi atë që po punon në postimin tuaj dhe çfarë nuk do t’ju ndihmojë të përfitoni sa më shumë nga përmbajtja juaj. Gjithmonë ka hapësirë ​​për të përmirësuar ose riparuar për përmbajtjen që tashmë keni, kështu që përdorni formate të reja ose shtoni më shumë vlera në to çdo herë që të keni mundësi. Kjo do të ri-angazhojë audiencën tuaj, do të fitojë të reja dhe do t’ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja më shpejt me shumë më pak punë. Këto këshilla do t’ju marrin përmes bazave, por gjithmonë bëni më shumë hulumtime!

Shpresoj që të keni shijuar duke lexuar këtë post dhe që keni gjetur këshillat e duhura që do t’ju ndihmojnë të drejtoni një blog më të mirë me shumë më pak punë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map