Rishikimi i Media.net për Botuesit – A është Media.net një alternative e mirë e AdSense?

01.06.2020
Artikuj dhe më shumë… 'Rishikimi i Media.net për Botuesit – A është Media.net një alternative e mirë e AdSense?
0 14 мин.

media-net-shqyrtim


Adsense është një mjet i shkëlqyeshëm për marketing me përmbajtje, por të kesh disa zgjedhje të tjera për të njëjtën gjë mund të të ndihmojë të marrësh më shumë vlera. Kur zgjidhni një rrjet reklamash, vendimi duhet të informohet nga ngrohtësia, vendndodhja, lloji i audiencës dhe faktorët e tjerë.

Ndërsa ekzistojnë shumë lloje të ndryshme të rrjeteve të reklamave që ofrojnë reklama në formate të panumërta, duke përfshirë popup, banderola dhe reklama celular, një ofrues që i afrohet ose madje performon më mirë sesa Adsense në disa aspekte është Media.net.

Farë është një Platformë Ad kontekstuale?

Ky term i referohet rrjeteve të reklamave që vendosin reklama në faqen tuaj në varësi të kontekstit të përmbajtjes. Nëse shkruani ose keni publikuar një postim në lidhje me destinacionet e udhëtimit, për shembull, vizitorëve tuaj do t’ju tregohen reklama që kanë të bëjnë me marrëveshjet hoteliere, marrëveshjet e fluturimit dhe agjensitë e udhëtimit. Sipërmarrësit dixhitalë shpesh zbulojnë se reklamat kontekstuale janë më efektive se të gjitha llojet e tjera të reklamave. Ato janë relevante dhe performojnë më mirë sesa reklamat që vendosen rastësisht në përmbajtje jo relevante.

Farë është Media.net?

Media.net është e dyta në Adsense në reklamimin kontekstual. Ishulli krenohet me aksesin e VIP-ave në Yahoo! -Pjesë reklamuese të Bing-ut. Kjo do të thotë që botuesit që përdorin Media.NET mund të presin që të kërkojnë kërkesë në vlerë mbi 6 miliardë dollarë. Edhe nëse nofka juaj është e vogël, Media.net do të ketë reklamues me buxhet të madh që dëshirojnë të shfrytëzojnë faqet tuaja të përmbajtjes.

media-net-botues-pult

Paneli i botuesve të media.net

Proçeset e Media.net

 • Një grup i gjerë reklamuesish nga Yahoo dhe Bing

Botuesit më të mirë si Reuters, Forbes, Kiplinger, Elle, dhe Cosmopolitan ndër të tjerë punojnë me Media.NET. Krijuesit e përmbajtjes e dinë mjaft mirë se të shtënat e mëdha në reklamimin kontekstual janë Yahoo-Bing, Facebook dhe Google. Suksesi juaj si krijues i përmbajtjes sipërmarrëse ose bloger për atë çështje varet nga ju që punoni me njërën nga këto platforma. Media.NET siguron klientët tuaj nga dy motorë kërkimi të partnerizuar si një.

 • Më mirë paguaj

Për të mbajtur lart standardet e larta dhe për të përmbushur pritjet, media.net ka një proces të rreptë, duke siguruar të pranojë të vetmen faqe interneti që ka përmbajtje premium. Kthimet që mund të presim në fund të rrugës justifikojnë cilësinë e kërkuar. Shtë afërsisht e barabartë dhe nganjëherë më e lartë se sa ajo që paguan Adsense për botuesit. Prandaj, është e sigurt të thuhet se Media.net është një alternativë e shkëlqyeshme për Google Adsense.

 • Reklama përkatëse

Edhe pse si një bloger që mund të bënit me çdo lloj reklame për të mbajtur ndezur dritat, reklamat e parëndësishme mund të prishin shanset tuaja për të patur ndonjë përparim. Nëse përdoruesit janë reklama me forcë për gjëra për të cilat nuk interesojnë asgjë, ka të ngjarë të ndjehen të shkëputur edhe nga përmbajtja juaj. Media.net shfaq reklama mjaft të rëndësishme që janë në sinkron me përmbajtjen tuaj. Kjo ndihmon për të përmirësuar përvojën e përdoruesit në faqen tuaj.

 • Format amtare

media-net-amtare-ads

media.net Reklama vendase

Problemi i përjetuar kur punoni me shumë rrjete reklamash është se ata vendosin reklama që ndërpresin dukshmërinë dhe përdorshmërinë e përmbajtjes tuaj. Për blogerët, kjo situatë mund të jetë një vrasës karriere. Gjëja më e mirë në lidhje me përdorimin e Media.net është që ata të hartojnë reklamat e tyre për të përputhen me formatin e faqes tuaj të internetit. Njoftimet janë bërë gjithashtu që të jenë në përputhje me mirëdashjen e lëvizshme të faqes tuaj.

 • Përshtatje e lehtë

Media.net si një platformë reklamash u jep blogerëve dhe botuesve lirinë për të rregulluar mënyrën e shfaqjes së reklamave. Përdoruesit mund të krijojnë forma të personalizuara të reklamave që janë vetëm të mundshme vetëm me këtë rrjet reklamash. Përtej tweaking ngjyrave dhe formave, ju mund të zgjidhni nga një numër i opsioneve të tilla si celular dock, në përmbajtje ose reklama interstitial.

 • E pajtueshme me rrjetet e tjera të reklamave

Kur punoni me media.net, ju mund të zgjidhni të punoni me rrjetet e tjera të reklamave gjithashtu. Pajtueshmëria e media.net tejkalon pajisjet për të përfshirë sisteme të tjera, një faktor që mund të ndihmojë për të dyfishuar të ardhurat tuaja si një botues. Një liri e tillë është e rrallë për tu gjetur me sistemet e tjera.

 • Menaxher i llogarisë në thirrje

Publikuesit shpesh kanë nevojë për mbështetje të personelit kur bëhet fjalë për optimizimin e reklamave dhe konfigurimin e llogarisë. Me udhëzimin e duhur, madje edhe një bloger i ri mund të fillojë menjëherë të krijojë përmbajtje tërheqëse që markat mund ta gjejnë të vlefshme. Mund të merrni një mbështetje të tillë me media.net në çdo kohë vetëm duke ua lënë atyre një email. Të gjithë botuesit caktohen një menaxher të llogarisë që nuk i shkon mbanë për të siguruar që gjithçka të funksionojë mirë.

 • Nuk kërkohet trafik viral

Media.net operon në një model të ndryshëm biznesi (kosto për 1000 përshtypje) në krahasim me rrjetet e tjera të reklamave. Botuesit mund të paguhen edhe me një trafik të ulët. Ky është një lajm i mirë për blogerët e nivelit të hyrjes sepse trafiku shpesh është një skualifikim për shumë njerëz që përpiqen të bashkohen me Google Adsense.

Cons të media.net

 • Pagesat në një monedhë të vetme

Pavarësisht nga cila pjesë e botës nga vjen, media.net do të të pranojë pagesa në dollarë amerikanë. Për botuesit në SH.B.A., është mirë. Sidoqoftë, blogerët që përshëndesin nga vendet e tjera të botës mund të vuajnë lehtësisht nga kurset e miqve të këmbimit.

 • Do të thotë për vendet e nivelit 1

Përveç përdorimit të një monedhe të vetme, platforma është gjithashtu e përqendruar shumë në vendet e nivelit 1. Ky term zakonisht i referohet vendeve me një fuqi blerëse më të lartë. Kjo do të thotë që nëse përmbajtja juaj nuk ka si synim audiencën në kombe të fuqishëm ekonomikisht, mund të vuani një rrjedhë të ulët të të ardhurave.

 • Reklama statike

Reklamat e Media.net nuk janë të gjalla, do të thotë se janë jo përgjigje. Me rrjete si Adsense, reklamat e tyre ndryshojnë formën dhe pozicionin pasi përdoruesi bashkëvepron me faqen e internetit. Kjo shpesh ndihmon për të rritur dukshmërinë dhe interaktivitetin e reklamave. Formati i reklamave statike mund të mos japë rezultatet më të mira në platformat mobile.

A është Media.net e mirë për blogerët?

media-net-mirë-për-blogerët

Në krahasim me Adsense të Google, media.net e Yahoo-Bing është një platformë më e mirë për blogerët. Nëse jeni duke kërkuar mënyra për të fituar para shtesë nga bloget, media.net rrëzon të gjitha barrierat në industri për ju. Ju duhet vetëm të shkruani përmbajtje të shkëlqyeshme dhe ta mbani faqen e zoti dhe të freskët.

Pastaj përsëri, të ardhurat e krijuara nga reklamimi media.net janë më të larta se fitimet e Adsense. Do të paguheni në varësi të kamareve tuaj dhe numrit të përshtypjeve të fituesve të reklamave të medi.net në faqen tuaj të internetit. Shkalla e trafikut nuk llogarit këtu. Rrjeti paguan në një bazë neto-30 me një prag fitimi prej 100 USD. Mund të merrni fondet përmes Paypal dhe Transferimit të Telit..
Botuesve gjithashtu u pëlqen fakti që pagesa bëhet shpejt. Së bashku me mbështetjen 24 orëshe dhe personalizimin e reklamave, media.net del si rrjeti më i mirë i reklamave për blogerët.

A është Media.net një alternative e mirë e AdSense?

Uebfaqja juaj mund të jetë e shkëlqyeshme për sa i përket përmbajtjes dhe trafikut, por prapëseprapë, Google Adsense mund të refuzojë aplikacionin tuaj. Ky nuk duhet të jetë fundi i ëndrrës suaj për të fituar para nga bloget. Ka shumë alternativa të tjera për Google Adsense, dhe Media.net është alternativa më e mirë. Pastaj gjithashtu, mund të përdorni të dyja Google Adsense dhe Media.net për të rritur fluksin e të ardhurave tuaja. Të dyja janë shumë të pajtueshme.

Media.net shikon përmes faqes tuaj të internetit për të vendosur se cilat fjalë kyçe duhet të synohen për reklama nga baza e të dhënave të reklamuesve Bing dhe Yahoo. Me kalimin e kohës, rrjeti do të mësojë se cilat reklama funksionojnë më së miri për llojin tuaj të përmbajtjes për të krijuar përshtypjet më të mëdha. Programi shpesh rekomandon që reklamat e tyre të ekzekutohen në faqen tuaj të internetit për të paktën 15 ditë. Në atë kohë algoritmet e rrjeteve do të fitojnë për të optimizuar përmbajtjen tuaj dhe për të mbjellë reklama intuitive që do t’ju bëjnë më të ardhurat.

Cili trafik është më i miri për Rrjetin e Reklamave Media.net?

Për dallim nga Adsense i Google, media.net nuk është i interesuar për densitetin e trafikut. Kostoja e tij për mënyrën e pagesës për milje do të thotë që blogerët mund të paguhen për përshtypje. Për këtë arsye, këto rrjete dallohen si një alternative funksionale e AdSense për blogerët me kohë të vogël.

Për sa kohë që keni trafik nga vendet e zhvilluara, pa marrë parasysh sa i madh apo i vogël, dhe keni një faqe të shkëlqyeshme në blog, mund të merrni miratimin për rrjetin. Media.net nuk është një pagë për rrjetin e reklamave të performancës, prandaj lejon që botuesit të fitojnë para bazuar në përshtypjet që bëjnë reklamat në faqet e tyre të përmbajtjes.

Nuk ka kërkesa minimale të trafikut për pranueshmërinë për media.net, por në përgjithësi, ju jeni në një pozitë më të mirë nëse merrni midis 100 dhe 200 vizitorë në ditë në faqen tuaj kryesisht nga vendet e zhvilluara.

Cilësia e përmbajtjes dhe dizajni i faqes në internet

media-net-Display-ads

media.net Shfaq Reklamat

Media.net është një rrjet reklamimi me kontekst më të mirë me performancë të shkëlqyer .Media.net kërkon nga botuesit që të publikojnë përmbajtjen me cilësi më të lartë në faqet e tyre të internetit. Kjo nuk është një platformë për ata që kërkojnë të bëjnë një shpejtë të shpejtë nga një blog me cilësi të ulët.

Rrjeti ka udhëzime të qarta për të gjithë botuesit që duhet të ndiqen për t’u pranuar në program. Më poshtë është një vështrim në disa nga kërkesat e përmbajtjes për pranueshmërinë në rrjet.

 • Përmbajtja juaj në faqen e internetit duhet të jetë në anglisht
 • Trafiku juaj duhet të jetë kryesisht nga SH.B.A., Mbretëria e Bashkuar dhe Kanada
 • Përmbajtja duhet të jetë pa plagjiaturë
 • Përmbajtja duhet të azhurnohet rregullisht
 • Uebfaqja nuk duhet të përmbajë asgjë që cenon të drejtat e pronësisë intelektuale
 • Ju duhet të keni një numër të qëndrueshëm vizitorësh që përshkojnë sitin çdo ditë
 • Dizajni i faqes në internet duhet të jetë miqësor dhe i thjeshtë për të lundruar

Përtyp

Mënyra kryesore që blogerët fitojnë para është të fitosh paratë nga bloget e tyre për të krijuar një fluks të ardhurash prej tyre. Zakonisht, shuma që fitoni nga penalizimi juaj varet nëse ju punoni me rrjetet e duhura të reklamave. Edhe pse Google Adsense mbetet të jetë rrjeti më i mirë i reklamave; ka shumë kaseta të kuqe që bllokojnë shumë botues nga aspiratat e të ardhurave të tyre. Media.net është një platformë po aq intuitive dhe performuese e lartë që mund të provoni. Bashkimi është falas dhe i lehtë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector