Rishikimi i SSLL – Siguroni faqen tuaj me një Certifikatë SSL

01.06.2020
Artikuj dhe më shumë… 'Rishikimi i SSLL – Siguroni faqen tuaj me një Certifikatë SSL
0 13 мин.

rishikim ssl com


Kur informacionet e ndjeshme si detajet e kartës së kreditit, fjalëkalimet, emrat e përdoruesve dhe informacionet e tjera private dërgohen përmes internetit, një SSL (Secure Sockets Layer) përdoret si një metodë për të siguruar dhe kriptuar të dhënat private. Uebfaqet që përdorin certifikatat SSL shfaqin HTTPS në URL-në e tyre të internetit, si dhe një simbol të bllokut.

SSML është një autoritet kryesor në certifikatat SSL dhe ky përmbledhje e SSLL-së do të sigurojë një përmbledhje të dobishme të certifikatave dixhitale që mund të blini prej tyre, tiparet që vijnë me këto certifikata, dhe aspektet e tjera të shërbimeve të tyre, përfshirë aftësinë për mbështetjen e klientit.

Siguroni faqen tuaj me SSLML!

Përmbledhje e Kompanisë SSML

SSML është me seli në Houston, Teksas, SHBA dhe është themeluar në vitin 2002. Itshtë mbështetur nga organizata dhe qeveri në mbi 120 vende. SSML siguron çertifikata dixhitale për një gamë të gjerë të rasteve të përdorimit, përfshirë certifikatat e serverit SSL / TSL, nënshkrimin e kodit për nënshkrimin e dokumenteve dhe certifikatat e postës elektronike S / MIME. Ato janë një autoritet certifikimi me 5 yje me mbështetje të jashtëzakonshme që shtrihet përtej lëshimit të çertifikatave për të përfshirë instalimin dhe ndihmën e lidhur me konfigurimin, si dhe.

Në këtë përmbledhje SSLL, ne do të përqendrohemi në llojet e certifikatave SSL të ofruara nga kjo kompani dhe tiparet që vijnë standarde me këto produkte.

Planet SSML & Çmimeve

Ata që janë në treg për çertifikatat SSL kanë 7 përsëritje të çertifikatave SSL nga të cilat mund të zgjedhin. Le të shohim se çfarë rasti të përdorimit çdo certifikatë është krijuar për të shërbyer dhe sa pritet të paguani për planet vjetore ose planet me kohëzgjatje më të gjatë.

ssl com planifikon çmimin

SSL themelore

Certifikata Themelore SSL lëshohet për një emër të vetëm, plotësisht të kualifikuar të domain (p.sh. domain.com ose mail.domain.com) duke përdorur një adresë të dedikuar IP. Mund të përdoret në shumë servera në të njëjtën kohë. Pas një vlefshmërie të suksesshme, certifikata SSL lëshohet brenda 5 minutave. SSL Themelore gjithashtu do të sigurojë www. versioni i një domain (www.domain.com ose www.mail.domain.com) dhe mund ta blini atë për një kohëzgjatje deri në 5 vjet, në të cilin rast pritet të paguani 183.75 $ (36.75 $ / vit). Nëse blini SSL Basic për një kohëzgjatje prej 1 viti, çmimi është 49 $ / vit. Certifikata Themelore SSL gjithashtu përfshin ribotime të pakufizuara nëse ndonjë gjë ndodh me certifikatën tuaj SSL gjatë jetës së saj.

Theertifikata vjen me një garanci prej $ 10,000, ajo mbështet nënshkrimin e certifikatave 2048+ Bit, dhe përdor algoritmin hashing SHA2.

Premium SSL

SSL Premium SSL u krijua për të përmbushur nevojat e bizneseve më të vogla, do të sigurojë deri në 3 nënfusha që ndajnë një emër kryesor domain, mbështet shërbimin Autodiscover të Microsoft Exchange, mund të përdoret në shumë servera në të njëjtën kohë, dhe karakteristika të pakufizuara riblerje dhe çelësa privatë. Certifikata Premium SSL përfshin një garanci prej $ 10,000.

Mimi i blerjes për një kohëzgjatje deri në 5 vjet del në një total prej 371,25 $ (74,25 $ / vit), që është një kursim prej 25% krahasuar me çmimin e 99 $ / vit nëse e blini vetëm për një vit.

Sigurim i Lartë SSL

Kjo certifikatë SSL e Sigurimit të Lartë ju lejon që emri i kompanisë tuaj të shfaqet në detajet e certifikatës suaj SSL. Ajo ofron mbrojtje për një emër domain plotësisht të kualifikuar duke përfshirë variantin e saj www, dhe vjen me të njëjtat karakteristika si SSL Premium.

Certifikata kushton 242 dollarë për 5 vjet (48,40 $ në vit) ose 69 $ nëse e blini atë nga viti në vit.

Wildcard SSL

Wildcard SSL u krijua për të mbrojtur fushën e rrënjës dhe çdo numër të nënfushave me një zgjidhje të vetme, dhe kërkon vërtetimin e organizatës.

Ky çertifikatë është i shkëlqyeshëm për pritës dhe pritës virtualë pasi mund të përdoret në adresat IP të pakufizuara me çelësa të shumëfishtë, njëkohësisht privatë dhe si certifikata themelore SSL, mund të përdoret njëkohësisht në shumë servera.

Garancia që vjen me këtë certifikatë arrin në 1.250,000 dollarë. Kjo certifikatë mund të blihet për një kohëzgjatje deri në 5 vjet, duke kushtuar 1,121,25 $ (224,25 $ / vit), e cila do t’ju lejojë të kurseni 25% në krahasim me blerjen e tij për një kohëzgjatje prej vetëm 1 viti, e cila kushton 299 $.

SAN / UCC SSL

Kjo çertifikatë u krijua për të përmbushur nevojat e klientëve të ndërmarrjes dhe funksionon me shërbime të ndryshme të Microsoft Exchange.

Një çertifikatë e vetme UCC / SAN do të sigurojë siguri për fusha të shumta (deri në 2,000 fusha unike dhe / ose nënfusha) në një adresë IP të përbashkët.

Certifikata SAN / UCC vjen me licenca të pakufizuara të serverëve dhe riblerje të pakufizuara dhe çifte kryesore. Garancia e sigurimit për këtë plan arrin në 1.250,000 dollarë.

Blerja e certifikatës UCC / SAN për një kohëzgjatje prej 5 vjetësh do të shesë me 141.60 $ / vit (ose 177 dollarë nëse kohëzgjatja e zgjedhur është 1 vit) ose 708 dollarë të faturuar çdo 5 vjet. Kjo përfshin një çertifikatë SAN për 3 fusha jo-kartolinash. Domaindo domen shtesë jo-kartelash do t’ju kthejë me 196 $. Nëse vendosni të shtoni një fushë kartolinash, do t’ju kushtojë 645 dollarë.

EV SSL

Nëse jeni duke kërkuar vlerësimin më të lartë në dispozicion, certifikata e ndërmarrjes SSLL Validation Extended (EV) ofron sigurimin e identitetit drejtues të industrisë. Në mënyrë që të lëshohet një SSL EV, kompania juaj është plotësisht e vërtetuar përtej metodave standarde të vlerësimit të domain. Ky lloj i certifikatës SSL mundëson automatikisht një shirit të adresës së gjelbër, dhe detajet e certifikatës do të shfaqin informacionin tuaj organizativ.

Certifikata EV SSL siguron një emër domain-të plotësisht të kualifikuar, duke përfshirë variantin www të këtij domeni, ai mund të përdoret në shumë servera në të njëjtën kohë, mund të merrni riblerje të pakufizuar gjatë jetës së tij, dhe vjen me një garanci 2,000,000 $.

Ju mund ta blini këtë certifikatë për një kohëzgjatje deri në 2 vjet, e cila kushton gjithsej 479 $ (239.50 $ / vit) ose mund ta blini atë për një kohëzgjatje prej 1 viti, e cila kushton 299 $.

EV UCC / SAN SSL

EV UCC / SAN SSL ofron mbrojtjen më të lartë SSL të shumë faqeve, e cila do të mundësojë një Bar Green dhe emrin e kompanisë tuaj që shfaqet në shiritin e adresave. Shtë i përshtatshëm për ndërmarrjet që duan të sigurojnë shumë site dhe domene.

Kjo çertifikatë është e përshtatshme për të siguruar emra të domain plotësisht të kualifikuar, dhe kushton 638.40 $ për 3 fushat e para (206,40 $ secila domen pas 3) nëse e blini atë për 2 vjet (1 vit kushton 399 $ / vit për 3 domenet e para, 129 $ secila domen pas 3 ).

SSL falas

SSLIL ka gjithashtu një çertifikatë falas SSL, e cila është në thelb një version gjyqi 90-ditor i çertifikatës Themelore SSL. Kjo do t’ju japë shumë kohë për të parë avantazhet e një certifikate SSL në veprim (SEO më ​​e mirë, norma më të larta të konvertimit, siguri më të mirë, besueshmëri të biznesit, etj.).

Tipare SSLL & vlerë

SSML nxjerr një sërë karakteristikash që janë standarde në të gjitha çertifikatat SSML:

 • Pajtueshmëria me 99% të të gjithë shfletuesve;
 • Simbol i bllokut dhe domeni “https”;
 • Kriptimi 256-bit SHA2 https AES;
 • Përmbushja e kërkesave të pajtueshmërisë HIPAA dhe PCI;
 • Certifikata falas e pakufizuar rishfaqet gjatë gjithë jetës së certifikatës;
 • Mbështetje e plotë për celular;
 • Garanci pa kthim e parave për 30 ditë;
 • Vula falas e faqes SSLIK;
 • 24/7 email, telefon dhe mbështetje chat;
 • Menaxher i llogarisë miqësore me përdoruesit.

Një Vula Siti i SSLL që aktivizon me të gjitha sinjalet e certifikatave SSL për klientët ose vizitorët tuaj që faqja juaj të jetë e sigurt, e cila do të rrisë ruajtjen e vizitorëve dhe normat e konvertimit. Një çertifikatë SSL gjithashtu do të përmirësojë renditjen e motorit të kërkimit të faqes tuaj.

Jo të gjithë ofruesit e certifikatave dixhitale mbështesin riblerjen e çertifikuar të pakufizuar të jetës ose ofrojnë mbështetje për instalimin ose konfigurimin e çertifikatave. SSML gjithashtu ka avantazhin e të qenit një markë me reputacion dhe i njohur.

Ndihma për klientët në SSfol

ssl com mbështetje në internet për klientët

Mbështetja e klientit mund të kontaktohet në tre kanale – telefon, sistemin e biletave dhe biseda live. Të gjitha kanalet janë të hapura 24/7.

Konsumatorët e SSML kanë sinjalizuar mbështetjen e klientëve të kompanisë si të shkëlqyera, të ditur dhe shumë të dobishëm.

Uebfaqja e kompanisë mban gjithashtu një bazë të njohurive, e cila ndihmon përdoruesit të gjejnë përgjigje për pyetjet themelore dhe të përparuara në lidhje me certifikatat SSL, instalimin dhe konfigurimin e tyre.

Për më tepër, përdoruesit kanë mundësi të postojnë pyetje ose zgjidhje në SSML IT Security Q&Një sit i komunitetit, i cili është falas për çdo vizitor.

rekuizitë & Kundërpër SSLL-së

Meqenëse SSLL është një autoritet i tillë në peizazhin e certifikatës dixhitale, është e vështirë të konkurrosh kundër tij ose të gjesh fajin në shërbimet e tyre. Sidoqoftë, le t’i shohim të mirat dhe të këqijat e SSML:

rekuizitë

 • Mbështetje e shpejtë dhe efektive;
 • Lloje të shumta të certifikatës SSL;
 • 30 ditë pa pyetje të parashtruara garanci për kthimin e parave;
 • Ndërfaqe e lehtë për t’u përdorur.

Cons

 • Mime më të larta se sa ato që ngarkojnë disa konkurrentë.

SSML është pak më e shtrenjtë se disa nga konkurrentët e saj, por SSML ofron shumë kambana dhe fishkëllima me shërbimet e tyre, duke përfshirë mbështetjen më të mirë në klasë që vjen shumë e rekomanduar nga klientët. Meqenëse ata kanë qenë në biznes për shumë më gjatë sesa shumë nga konkurrentët e tyre, SSML është gjithashtu një markë më e vendosur dhe më e besueshme.

Përfundim i rishikimit të SSLISH

SSLL bën transferimin te “https” të arritshëm në disa hapa të thjeshtë. Ata përpilojnë një shumëllojshmëri të madhe të çertifikatave SSL, të cilat synojnë t’i përgjigjen nevojave të klientëve të ndryshëm nga bizneset e vogla që duhet të sigurojnë një emër të vetëm, plotësisht të kualifikuar, për ndërmarrjet e mëdha që kanë nevojë për mbrojtje SSL me shumë faqe. Lëshimi i certifikatës së zgjedhur ndodh brenda disa minutave pas një verifikimi ose vlefshmërie të suksesshme.

Me mantrën “HTTPS kudo”, Google vendoset të zhvendoset drejt epokës së komunikimeve të sigurta në internet faqet e etiketimit të parë që akoma pranojnë fjalëkalime dhe informacione për kartat e kreditit përmes HTTP si jo të sigurta. Nëse dëshironi të jeni në përputhje me ndryshimet e sigurisë të rrumbullakosura nga Google, përdorimi i HTTPS me një nga certifikatat dixhitale të SSLL-së do të sigurojë që domenet tuaja të jenë të sigurta.

Merrni Certifikatën tuaj SSL / TSL Tani!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector