Shmangni këto 6 gabime nëse jeni pronar i faqes në internet!

gabime për të shmangur si pronar të faqes në internet


Shumë njerëz e mendojnë këtë internet mund të sigurojë para të menjëhershme. Kjo është e pamundur pa punuar ose thjesht duke paguar një shumë të vogël për njerëzit e tjerë. Kjo është e vërtetë sidomos kur krijoni një faqe në internet. Krijimi i një faqe në internet është një proces i tërë i bërë në disa hapa. Nuk është ide e mirë të kaloni një ose më shumë hapa duke humbur kohë dhe para.

Ashtu si në jetën reale, kur doni të krijoni një shtëpi filloni me themelin e saj dhe pjesa e fundit është çatia. Gjërat e njëjta vlen për një faqe në internet ku ju duhet të blini një emër domain. Ju duhet gjithashtu një host në internet që ruan skedarin e faqes suaj të internetit. Neededshtë gjithashtu i nevojshëm një programues që kodon faqen tuaj, dhe një projektues që harton faqen tuaj të internetit. Kërkohet gjithashtu një konsulent SEO i cili do të shkruajë përmbajtje dhe do të zgjedh faqen tuaj të internetit për motorët e kërkimit. Ata gjithashtu mund t’ju ndihmojnë të gjeni fjalët e duhura dhe të ndihmoni blerjen e reklamave në Google AdSense ose në rrjete të tjera reklamuese.

6 gabime që duhet të shmangni si pronar të faqes në internet:

Pronarët e faqeve të internetit, veçanërisht ata që nuk kanë përvojë paraprake me faqet e internetit mund të bëjnë gabime të mëdha. Këtu janë 6 nga gabimet më të zakonshme që bëjnë pronarët e faqeve të internetit:

 1. Strategjia e të gjithë projektit duhet të jetë i mësuar mirë dhe duhet të jetë i ekzekutuar mirë, por pronarët e faqeve të internetit shpesh nuk dinë se çfarë duan të kërkojnë vetëm një uebfaqe për një kategori specifike si konsultimi financiar pa thënë se cilat ngjyra, çfarë dizajni, çfarë paraqitjeje ose çfarë funksioni ata duan. Ndonjëherë ata vijnë me shembuj, por edhe atëherë ata me të vërtetë nuk e dinë se çfarë duan ose nuk dinë të thonë çfarë dëshirojnë ose preferojnë mënyrën e thjeshtë duke kërkuar të kopjoni një dizajn ekzistues nga një faqe tjetër interneti që shkatërron, në këtë rast , të gjithë origjinalitetin dhe të ndihmoni për të ulur automatikisht numrin e vizitorëve të ardhshëm dhe mbase madje edhe të keni probleme ligjore. I gjithë projekti duhet të jetë i përsosur dhe ju duhet t’i jepni secilit person vetëm punën që mund të bëjë kështu mos i jepni programuesit tuaj punën për të shkruar përmbajtje ose projektues punën për të përmirësuar SEO-në e faqes suaj.
 2. Nuk këshillohet përdorimi i njerëzve ndërmjetës, veçanërisht kur nuk keni bërë ndonjë hulumtim në lidhje me kompaninë me të cilën keni kontaktuar për të bërë projektin tuaj. Shumë kompani ose ndërmarrje wannabe janë duke punësuar në mënyrë të paligjshme ndërmjetës që premtojnë të sjellin në jetë projektin tuaj edhe pse paguajnë vetëm një sasi të vogël të parave që ju dhatë dhe shpesh ndodh që ata të mos jenë në gjendje të kuptojnë plotësisht ato që keni thënë se dëshironi sepse, në të vërtetë, ata kurrë nuk biseduan apo u takuan me ju. Mos përdorni kompani ndërmjetësuese sepse humbni para, kohë dhe ndonjëherë projekti juaj duhet të rikrijohet, kështu që zgjidhja më e mirë është të gjeni personin që është në gjendje të bëjë saktësisht atë që dëshironi pa punësuar njerëz shtesë. Shtë mirë të kontaktoni një ekip për të punuar në projektin tuaj, por nuk është mirë të kontaktoni dikë edhe nëse është një kompani e ligjshme vetëm për të kaluar projektin te një prej nënkontraktuesve të tyre.
 3. Asnjëherë mos punësoni vetëm një person të punoni në projektin tuaj, veçanërisht nëse keni pritshmëri të lartë. Pra, ajo që ju nevojitet në të vërtetë është një ekip i formuar nga të paktën tre persona: një programues, një projektues dhe një SEO. Ju nuk mund të prisni që projekti juaj të përfundojë brenda një kohe të shkurtër kur dëshironi gjëra të shumta dhe personalizime nëse i jepni projektit vetëm një personi. Ky gabim do të bëjë që gjërat të keqësohen dhe koha do të kalojë pa dikush që punon në projektin tuaj duke ju bërë të humbni para dhe kohë përsëri. Askush nuk do të punojë për një sasi të vogël aq shumë dhe aq shpejt sa ju dëshironi.
 4. Duke mos specifikuar të gjitha detajet e dëshiruara në lidhje me projektin tuaj mund të jetë një problem i vërtetë sepse askush nuk mund të mendojë se çfarë keni në mendjen tuaj dhe askujt nuk i pëlqen të rimarrë projektin tuaj ose të debatojë me ju vetëm sepse “keni harruar” të përmendni se keni kërkuar një faqe shtesë ose një ngjyrë të ndryshme ndërsa konsideroni që këto modifikime duhet të përfshihen në vlerësimin e projektit. Zgjidhja më e mirë është të bëni pushime nja dy ditë dhe të mendoni se çfarë doni të realizoni me projektin, cili është qëllimi i projektit, si duhet të duket modeli përfundimtar dhe gjithashtu sa burime përfshirë paratë dhe kohën personale mund të bëni ofertë. Në këtë pushim, ju duhet të shkruani ose të bëni një regjistrim audio të vetes me të gjitha idetë që keni dhe pastaj të bisedoni me dikë që besoni dhe e dini se është një profesionist që mund të ndihmojë në përmirësimin e ideve tuaja dhe të ofrojë ide të tjera interesante.
 5. Përdorimi i mjeteve dhe njohurive të gabuara të krijoni faqen tuaj të internetit është një tjetër gabim shumë i madh duke ju bërë të humbni edhe më shumë para dhe kohë prandaj sigurohuni që të gjeni kompaninë ose personin e duhur për projektin tuaj për fëmijën që përdor mjetet dhe njohuritë më të mira siç janë sistemi më i mirë i menaxhimit të përmbajtjes për një blog dhe gjuhët e duhura të programimit, bazat e të dhënave si PHP me MySQL, HTML, CSS dhe Javascript për hartimin dhe funksionin e vogël. Ekzistojnë gjithashtu shanse për të marrë paralajmërime ose gabime ndërsa gjuha e keqe e programimit është përdorur së bashku me një CMS të padobishme duke bërë që vizitorët të mos shqetësojnë të vizitojnë përsëri dhe madje mund të bllokoheni nga Ofruesit e Shërbimeve të Internetit ose Google për viruse të mundshme, sulme të mashtrimit, çështje private. në.
 6. Koha dhe implikimi juaj janë dy nga aspektet më të rëndësishme kur doni të krijoni një projekt, veçanërisht, projektin tuaj. Zakonisht, pronarët e faqeve të internetit thjesht ia kalojnë projektin dikujt dhe më pas ata nuk janë të interesuar të dinë më shumë ose janë madje edhe të paarritshme, duke i bërë gjërat shumë të bezdisshme dhe duke i bërë zhvilluesit të humbasin kohën, si dhe paratë. Ju gjithmonë mund të menaxhoni projektin, veçanërisht pasi ai juaji, duke shtuar ide të reja, duke ofruar shembuj të rinj dhe duke ndihmuar njerëzit që filluan ta bëjnë projektin tuaj të ëndrrave të gjallë për ta krijuar atë më shpejt dhe më mirë bazuar në atë që dëshironi. Një ide shumë e keqe është të lini një muaj të kalojë vetëm për të dërguar një email me azhurnime të reja, ndërsa njerëzit tuaj kanë punuar gjithë këtë kohë dhe u përpoqën të kuptojnë se si duhet të jetë projekti, duke menduar për atë në vend të jush dhe pastaj të vini me disa azhurnime të vonshme, kështu që ata duhet të rikthejnë gjithçka që kanë bërë, duke çuar në një stres shpërblimi por të padëshiruar.

Duke përfunduar!

Në fund, unë sugjeroj të menaxhoni kohën dhe paratë tuaja me kujdes. Kushtojini vëmendje edhe zhvilluesve, stilistëve dhe anëtarit tuaj të ekipit. Pyesni mendimin e vizitorit dhe bëni faqen tuaj për ta dhe jo për veten tuaj.

Duke pasur një plan, një menaxhim të mirë dhe njerëzit dhe mjetet e duhura për të punuar me të, ju mund të jeni një pronar i lumtur i një uebsajti të suksesshëm.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map