Si të gjeni cilësinë e një ofruesi të shërbimit të hostimit në internet

gjeni cilësi ofruesi të shërbimit të pritjes së faqes në internet


Hapi i parë për të gjetur një shërbim të duhur për mbajtjen në internet dhe një regjistër të emrit të domain për faqen tuaj të internetit është të bëni hulumtime në internet, kështu që ju do të filloni të kërkoni miq dhe të lexoni rishikime të tjera në internet në lidhje me kompani të shumta pritëse dhe shërbimet e tyre, pas kësaj ju do të shkoni në pritje ndërmarrjet në internet dhe kërkojnë detaje të mëtejshme si çmimi, burimet, mbështetja, etj.

Ka të paktën 5 mënyra për të zbuluar nëse cilësia e një shërbimi / ndërmarrje specifike të mbajtjes në internet është mjaft e mirë për projektin tuaj në internet:

Origjinaliteti – Modelfarë modeli të biznesit ata aplikojnë?

Zakonisht, një biznes për të pasur sukses duhet të jetë origjinal sa më shumë që të jetë e mundur duke ofruar shërbime ose produkte krijuese dhe zgjuarsi të paraqitura në një mënyrë të ndryshme dhe jo identike si konkurrentët e tjerë, i njëjti rast duhet të jetë në dispozicion të kompanive të mbajtjes së faqes në internet, por disa prej tyre respektojnë rregullin e parë dhe ata kopjojnë të gjithë faqen e internetit të konkurrentëve, por edhe të gjithë infrastrukturën e tyre, çmimet dhe paketat e shërbimeve duke u përpjekur madje të mashtrojnë klientët dhe të vjedhin informacionin dhe kartën e tyre të kartave..

Nëse shihni një kompani web hosting që ka një uebfaqe origjinale me një dizajn të padukshëm, me ngjyra të bukura, animacione speciale, menutë awesome, widget, banderolat dhe shiritat anësor, ikonat dhe tekstin interesant, ju keni gjetur një kompani të bukur për mbajtjen e internetit e cila dëshmon se sa profesional është ajo është.

Origjinaliteti është hapi i parë sepse tregon nëse skuadra që qëndron pas ndërmarrjes pritëse me të vërtetë di të bëjë atë që duhet të dijë, përveç kësaj nëse po kërkoni gjithashtu zhvillues të uebit për të krijuar uebfaqen tuaj përveç mbajtjes së tij dhe shtimit të një emri domaini, faqja e internetit e tyre duhet të jetë me të vërtetë profesionale dhe unike.

Pse do të përdorni një kompani të shërbimit në internet e cila nuk ka idetë e veta dhe i mungon origjinaliteti?

A është Ndihma Ndihmuese?

Tashmë keni zgjedhur një kompani të bukur që ka një faqe në internet origjinale, por duhet të kontaktoni ekipin e tyre mbështetës lidhur me informacion shtesë dhe madje të bëni porosinë tuaj, vetëm për të provuar se si personi që qëndron pas kompjuterit reagon ndaj pyetjeve tuaja dhe çfarë lloj personi është ai.

Ekipi ideal i ndihmës duhet të përgjigjet për biletën tuaj, postën elektronike ose ndonjë lloj tjetër të kërkesës pothuajse menjëherë duke ju ofruar përgjigje të plotë pa lënë informacione jetësore ose jo aq jetike që mungojnë dhe, natyrisht, ato duhet të jenë shumë të sjellshme dhe ndoshta ofrojnë kanale të tjera komunikimi midis ju dhe ata si skype ose telefonike.

Ndonjëherë, problemet tuaja mund të jenë një dhimbje e vërtetë në gomar, por prapë përkrahja duhet ta bëjë punën e tyre sepse ato paguhen dhe ju gjithashtu keni paguar për produktet ose shërbimet. Në këtë rast, nëse shihni një anëtar të ekipit mbështetës që lufton me problemin tuaj, duhet të përpiqeni të Google problemin dhe ndoshta t’i sugjeroni atij zgjidhjet që keni gjetur përmes internetit ose mund t’i sugjeroni që ai t’i dërgojë problemin tuaj shefit të tij që gjoja është më i kualifikuar për ta zgjidhur atë.

Nëse mbështetja juaj nuk duket se u përgjigjet mjaft shpejt problemeve tuaja ose nuk është as në internet ose nuk ju përgjigjet fare, atëherë ju zgjodhët një kompani të gabuar dhe duhet të kërkoni një tjetër, veçanërisht nëse nuk janë të sjellshëm dhe mos gjeni përgjigje për pyetjet tuaja ose zgjidhjet për problemet tuaja.

Mimi, kostoja e rinovimit, tarifat e fshehura

Një nga motivet më të rëndësishme për të zgjedhur një shërbim / kompani të mirë për mbajtjen në internet është çmimi që nganjëherë është edhe arsyeja kryesore, njerëzit që zgjedhin ndërmarrjet në internet me ekip mbështetës të keq dhe pa origjinalitet vetëm sepse janë të lirë, por nuk e kuptojnë këtë biznesi i tyre do të jetë në të njëjtën mënyrë: i lirë, pa origjinalitet dhe me një mbështetje të keqe. Pra, pa cilësi.

Shumica e kohës, nëse çmimi është shumë i ulët, duhet të shihni që diçka është e çuditshme dhe ose duhet të hulumtoni më tej për të zbuluar arsyen e çmimit ose ta shmangni atë sepse me të vërtetë nuk ju nevojitet.

Ju duhet të gjeni përzierjen e duhur midis të pesë elementëve që përcaktojnë cilësinë, kështu që duhet të kujdeseni të paktën pasi një kompani pritëse në internet që ka një çmim mesatar, një origjinalitet mesatar dhe profesionalizëm, një ekip mesatar mbështetës, bën një mirëmbajtje mesatare mbi shërbimet e tyre dhe ka një cilësi mesatare. Nuk është ide e mirë të lejoni që njëri prej tyre të jetë më i ulët se mesatarja dhe tjetri të jetë më i lartë, duhet të rrini në të njëjtin nivel për të pesë elementët.

A i ruajnë rregullisht serverat e tyre?

Pasi të keni vendosur buxhetin tuaj dhe të keni gjetur një kompani me një ekip mbështetës të duhur dhe profesional dhe origjinalitet, duhet të shihni se sa shpesh kompania e zgjedhur kryen operacione mirëmbajtjeje dhe nëse azhurnojnë serverët dhe shërbimet e tyre.

Ju duhet të kujdeseni sepse disa prej kompanive përdorin arsyen e “Mirëmbajtjes” çdo herë që ka probleme, në mënyrë teknike burimet e tyre nuk janë aq të mira sa duhet. Në këtë rast, disa prej tyre ju ofrojnë karakteristika të shumëfishta falas, që do të thotë se dëshirojnë që ju të harroni problemet që sapo kishin, por edhe nëse i pranoni këto veçori falas mund të keni problem me to për shkak të problemeve teknike dhe atëherë faqja juaj e internetit do të jetë offline, duke ju bërë të humbni klientë, të ardhura, vizitorë etj.

Po në lidhje me Performancën & uptime?

Elementi i fundit është cilësia e shërbimeve, kështu që duhet të kujdeseni për pingun, vonesë, dhe uptime, por gjithashtu duhet të dini që origjinaliteti së bashku me mbështetjen, çmimin dhe mirëmbajtjen e përzier do t’ju ofrojnë cilësi. Pyetja e vërtetë është se çfarë lloji i cilësisë? Një i mirë apo i keq? Për këtë, ju duhet të ndiqni këshillat dhe mashtrimet e mësipërme dhe ju duhet të bëni një hulumtim të vërtetë dhe, në fund të fundit, një raport përfundimtar në lidhje me të gjitha kompanitë e mbajtjes së faqeve në internet së bashku me çmimet, cilësinë, mbështetjen dhe elementët e tjerë të rëndësishëm. Ju madje mund të krijoni një tabelë në Excel ose softuer tjetër të ngjashëm dhe të krahasoni secilën kompani dhe të shënoni gjërat e rëndësishme që keni gjetur për secilën, duke theksuar ose ndryshuar ngjyrën e shkronjave në të kuqe, për shembull. Gjithashtu, është një praktikë e mirë të mos zgjidhni një kompani në internet pritje vetëm pas një përmbledhjeje ose këshille të vetme, ju siç duhet të zgjidhni më të mençur nëse keni dëgjuar dhe lexuar rishikime të shumta dhe rekomandime të ndryshme.

Mos harroni për gjëra që lidhen me sensin e përbashkët si çmimet e vërteta, komunikimi i sjellshëm dhe shoqëror dhe një zgjidhje e mirë për çdo lloj problemi të mundshëm me kompaninë pritëse të internetit është të regjistroni gjithçka që ata thonë, qoftë duke kopjuar email, mesazhe chat, Skype dhe Mesazhe dhe bileta Yahoo në një dokument apo edhe për të regjistruar Skype dhe thirrje telefonike. Gjithashtu, duhet të ruani faturat, kontratat dhe dokumentet e tjera që keni bërë.

Në fund, nëse keni vërtet probleme të mëdha me kompaninë e zgjedhur, duhet të shkoni tek autoritetet dhe të përpiqeni të gjeni së bashku zgjidhjen më të mirë të përshtatshme për ju.

kompani
Pricemimi i Promo

1host i cpanel i besueshëm i cilësisë2,75 $ / muaj
2pritje cilësore e buxhetit1.99 $ / muaj
3ofrues i pritjes së biznesit me cilësi të lartë2.99 $ / muaj
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map