Si të krijoni një faqe interneti fituese të çmimeve në 5 hapa të thjeshtë

01.06.2020
Artikuj dhe më shumë… 'Si të krijoni një faqe interneti fituese të çmimeve në 5 hapa të thjeshtë
0 19 мин.

krijoni uebfaqe fituese të çmimeve


Do biznes në këto kohë moderne thjesht duhet të ketë faqen e tij të internetit. Nuk është diçka e vështirë për tu arritur dhe krijimi i një uebsajti është një aftësi që është relativisht e thjeshtë për tu mësuar edhe nëse nuk keni shumë njohuri ose përvojë të teknologjisë.

Ekzistojnë platforma që ju lejojnë të krijoni një faqe në internet me mjete lëshimi dhe tërheqje, të tjerët kërkojnë disa njohuri themelore për kodimin, por të gjitha gjërat e konsideruara, nëse dini të përdorni një kompjuter dhe dini si të ndiqni udhëzimet, atëherë mund të krijoni një faqen tuaj të internetit me siguri. Sidoqoftë, nëse doni që faqja juaj e internetit të dallohet mes të tjerëve dhe t’ju ndihmojë të kapërceni konkurrencën tuaj, atëherë duhet të investoni më shumë kohë dhe përpjekje. Krijimi i një uebsajti të fituar me çmime nuk është diçka e thjeshtë për tu bërë, por çdokush mund ta bëjë këtë, të paktën me udhëzimin e duhur.

Në këtë artikull, ne do t’ju ofrojmë 5 hapa të thjeshtë që duhet të ndiqni nëse dëshironi të krijoni një faqe interneti fituese të çmimeve. Por, para se të shkojmë atje, do të hedhim një vështrim në disa nga arsyet për të pasur një faqe interneti fituese të çmimeve, nga pikëpamja e biznesit.

Pse keni nevojë për një Uebfaqe Fituese të mimeve?

Siç kemi thënë tashmë, ne jetojmë në kohën e revolucionit teknologjik. Gjithçka është bërë në internet dhe të kesh madje një faqe të shkëlqyeshme është e mirë për biznesin tënd. Duke pasur një faqe interneti të fituar me çmime, që mund të ndryshojë plotësisht biznesin tuaj për më mirë:

 • duket dhe funksionaliteti të faqes tuaj të internetit përcaktoni përshtypjen që ju lini klientëve tuaj të mundshëm. Kjo ju reflekton si pronar biznesi. Pra, nëse faqja juaj në internet duket profesionale, do të dukeni profesional gjithashtu. Klientët tuaj të mundshëm do të ndjehen të sigurt dhe do t’ju besojnë sepse do të mendojnë, pasi keni qenë në gjendje të krijoni një uebfaqe fituese të çmimeve, se jeni të suksesshëm dhe keni para të mjaftueshme, që do të thotë se keni shumë klientë të kënaqur. Sshtë gjithçka për prezantimin.
 • Një uebfaqe që fiton çmime tërheq më shumë vëmendje. Për shembull, do të keni mundësi të merrni vëmendjen e mediave me siguri, dhe kjo do të thotë më shumë mbulim dhe një mundësi e shkëlqyeshme për të përhapur biznesin tuaj dhe për të rritur të ardhurat tuaja. Mbulimi i mediave, nga ana tjetër, do të rrisë vëmendjen që ju merrni nga perspektivat lokale, si dhe ato globale.
 • Të gjithë janë në internet Statistikat tregojnë se më shumë se një e treta e gjithë popullsisë së botës ka qasje në internet tani dhe se blerjet në internet po bëhen më të mëdha me çdo vit që kalon (dhe tashmë është mjaft i madh). Kjo do të thotë që ju duhet të keni praninë në internet. Dhe të kesh një faqe interneti që fiton çmime mund ta bëjë atë praninë më të madhe dhe më të fortë.
 • Ju mund të përmirësoni rezultatet e SEO tuaj me një faqe interneti fituese të çmimeve. Për të fituar një çmim për faqen tuaj të internetit, duhet të jetë një mjet efikas i marketingut në internet që është në gjendje të rrisë trafikun që merrni. Ju gjithashtu duhet të keni një uebfaqe të optimizuar e cila është e përgjegjshme dhe miqësore për përdoruesit nëse dëshironi të futeni në konkurs për çmimet më të mira të faqes në internet, kështu që është logjike vetëm që rezultatet e SEO tuaj të bëhen më të mira nëse arrin të krijoni një faqe interneti fituese të çmimeve.

Si të krijoni një faqe interneti fituese të çmimeve?

Tani që e dini se sa e rëndësishme është të keni një faqe në internet të shkëlqyeshme, veçanërisht nga pikëpamja e biznesit, ne tani mund të flasim për gjërat që mund të bëni për të përmirësuar faqen tuaj të internetit dhe për ta bërë atë një konkurrent serioz që mund të dallojë dhe të fitojë çmime. Për ta bërë këtë, duhet të ndiqni 5 hapat tanë të thjeshtë.

1. Struktura dhe navigimi

Të kesh një strukturë të mirë, solide dhe navigacion në faqen tuaj të internetit mund t’ju ndihmojë të krijoni një faqe në internet të qëndrueshme, transparente dhe miqësore. Nëse e bëni faqen tuaj te internetit shumë të komplikuar për të lundruar, klientët tuaj të mundshëm do të humbin shpejt interesin dhe do të largohen nga faqja juaj e internetit. Kjo do të thotë që ju duhet ta bëni navigimin tuaj sa më të lehtë, në mënyrë që vizitorët tuaj të shkojnë atje ku dëshirojnë shpejt dhe pa asnjë problem.

Në këtë rast, “më pak është më shumë”, për të vërtetë. Thjeshtësia paguhet kur bëhet fjalë për hartimin e faqes tuaj të internetit dhe duhet të siguroheni që paraqitja juaj të jetë e thjeshtë dhe se navigimi është i lehtë për t’u përdorur. Ju duhet të siguroheni që zona e produkteve ose shërbimeve tuaja është qartë e dukshme në faqen kryesore, si dhe e arritshme. Shiriti juaj i navigimit duhet të jetë i drejtpërdrejtë; ju nuk dëshironi që vizitorët tuaj të duhet të ndjekin klasat për të mësuar se si ta përdorin atë. Ai gjithashtu duhet të jetë i përgjegjshëm, pavarësisht nëse e përdorni atë nga një telefon celular ose një kompjuter desktop.

Mënyra më e mirë për të kontrolluar se sa mirë dhe e thjeshtë është përdorshmëria e faqes suaj të internetit për ta provuar atë duke përdorur rregullin 3 sekondash; versioni i Internetit, natyrisht. Ky rregull u zhvillua në vitet 1990 nga projektuesit e uebit dhe tani është pranuar në të gjithë këtë komunitet. Ky rregull thotë që faqja juaj në internet duhet të marrë vëmendjen e plotë të vizitorëve tuaj në kornizën kohore që nuk duhet të zgjasë më shumë se tre sekonda. Nëse keni nevojë për më shumë kohë se kjo për të përfshirë perspektivat tuaja, sigurisht që do t’i humbni ato. Ju mund të mos i humbni të gjithë, por me siguri shumica e vizitorëve tuaj.

Nëse dëshironi të siguroheni që faqja juaj e internetit të jetë mjaft e mirë për të kaluar këtë test, ju duhet ta bëni të qartë të gjithë përmbajtjen dhe ta bëni më të lehtë për t’u kuptuar. Mos përdorni shumë grafika me cilësi në çdo faqe; vetëm disa prej tyre do të bëjnë hile. Gjithashtu, duhet të përpiqeni të krijoni një strategji që do të sjellë vëmendjen e vizitorëve tuaj në informacionin më të popullarizuar që keni në faqen tuaj të internetit. Ju madje mund të përdorni miqtë ose anëtarët e familjes tuaj në një eksperiment për të parë se sa kohë marrin për të lundruar në faqen tuaj të internetit. Kjo mund t’ju japë informacionin e nevojshëm në lidhje me përdorshmërinë e faqes tuaj.

2. Përvoja vizuale

Një faktor tjetër i rëndësishëm që ka shumë efekt në punën e uebfaqes suaj, i çmuar, është përvoja vizuale, ose e thënë thjesht, modeli vizual. Përvoja vizuale është shumë më tepër sesa thjesht të keni një faqe të bukur në shtëpi. Duhet të jetë me cilësi të lartë, të rëndësishme dhe të përshtatshme për vizitorët dhe porosinë që duhet të përcjellë. Dizajni i faqes suaj të internetit lejon lexuesit tuaj ta përjetojnë atë në një mënyrë specifike dhe të interesohen më shumë për përmbajtjen tuaj.

Për të krijuar një përvojë vizuale që do t’ju ndihmojë të angazhoni vizitorët tuaj, faqja juaj e internetit duhet të jetë e qetë, e lehtë për t’u përdorur dhe lundruar dhe e sofistikuar. Kjo nuk do të thotë që krijimi i përvojës vizuale përfundon kur hartoni uebsajtin tuaj, por gjithashtu nënkupton përdorimin e duhur të hapësirës së bardhë.

Hapësirat bosh që shoqërojnë elementë të ndryshëm në faqen tuaj të internetit quhen hapësirë ​​e bardhë. Kur përdorni hapësirën e bardhë ashtu siç duhet, do të jeni në gjendje të krijoni një atmosferë elegante dhe të përmirësoni pozicionimin e markës tuaj. Gjithashtu, hapësira e bardhë mund të përmirësojë mirëkuptimin e përmbajtjes për vizitorët dhe audiencën tuaj.

Kjo qasje është minimaliste, estetike dhe me shkëlqim, dhe nëse përdoret si duhet, do të jetë gjithashtu jashtëzakonisht e bukur. Një faqe në internet që është shumë e mbushur me përmbajtje, edhe nëse kjo përmbajtje është natyrore vizuale, mund t’i bëjë vizitorët tuaj të ndjehen kaotikë dhe të hutuar. Kjo është arsyeja pse faqet e internetit që fitojnë çmime, në shumicën e rasteve, përdorin thjeshtësi dhe shfrytëzojnë mirë hapësirat e bardha.

3. Përmbajtja

Për ta bërë faqen tuaj të internetit të tërheqë për audiencën tuaj, duhet të krijoni përmbajtje të përshtatshme dhe me cilësi të lartë. Kjo përmbajtje duhet të jetë e rëndësishme për vizitorët tuaj, por gjithashtu duhet të jetë konciz dhe i lehtë për tu kuptuar. Përmbajtja që krijoni në faqen tuaj të internetit flet vëllime për kompaninë tuaj, këndvështrimin tuaj dhe moton e biznesit tuaj. Ajo duhet të jetë informuese, e dobishme dhe tërheqëse. Ju gjithashtu mund ta bëni atë qesharake, gjë që i lë vizitorët tuaj në një humor të mirë dhe gjithmonë duke dashur më shumë.

Një gjë tjetër për të cilën duhet të mendoni kur merrni parasysh përmbajtjen tuaj, janë rregullat e SEO. Nëse dëshironi që faqja juaj e internetit të funksionojë mirë, duhet të njiheni me SEO dhe atë që mund të bëni për të përmirësuar përmbajtjen tuaj në një mënyrë miqësore me SEO për të renditur më lart në Google dhe motorët e tjerë të kërkimit. Kjo mund të mos ju ndihmojë të fitoni një çmim për faqen tuaj të internetit, por me siguri mund të ju ndihmojë të rritni të ardhurat tuaja dhe të përmirësoni dhe rritni biznesin tuaj.

Kur mendoni për përmbajtjen tuaj dhe si ndikon në popullaritetin dhe performancën e përgjithshme të faqes suaj të internetit, duhet të merrni parasysh një mënyrë tjetër të rëndësishme në të cilën mund të përmirësoni këto gjëra. Shtimi i vlerësimeve të klientëve, si dhe marrëveshjet ekskluzive mund t’ju ndihmojnë ta bëni audiencën tuaj më të angazhuar dhe të interesuar në biznesin tuaj.

Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse keni një uebfaqe që funksionon në bazë të tregtisë elektronike. Shfaqja e disa vlerësimeve pozitive të klientit dhe disa oferta ekskluzive, ose kodet kupon, ose ndonjë formë tjetër e promovimit mund t’i bëjnë vizitorët tuaj të marrin kursin e dëshiruar të veprimit – blerja e produkteve tuaja. Shkalla juaj e konvertimit do të përfitojë nga këto gjëra, por mbani mend rregullin 3 sekondësh që përmendëm më parë. E gjithë kjo duhet të shfaqet në një mënyrë të organizuar dhe tërheqëse.

4. Shpejtësia dhe thjeshtësia

Ne kemi folur tashmë për thjeshtësinë kur kemi folur për navigimin në faqen tuaj të internetit, por tani do të flasim përsëri për të në drejtim të rritjes së shkallës tuaj të konvertimit. Për të rritur shkallën tuaj të konvertimit, duhet të keni një proces të thjeshtë dhe të shkurtër arkë. Bërja e procesit të arkëtimit të lehtë dhe të drejtpërdrejtë do të japë nxitjen e nevojshme për shumë nga vizitorët tuaj për të blerë produktet tuaja. Një shembull i mirë i kësaj është Amazon pasi ato ofrojnë një opsion blerjeje me një klikim përveç procesit të tyre tashmë të thjeshtuar të arkëtimit.

E drejta tjetër e thjeshtësisë është shpejtësia, kur funksionaliteti i uebfaqes tuaj është në fjalë. Ju nuk mund të keni një faqe interneti fituese të çmimeve thjesht falë pamjes ose dizajnit të saj. Funksionaliteti ka shumë rëndësi, dhe shpejtësia është një nga gjërat më të rëndësishme për të cilat duhet të shqetësoheni.

Edhe një herë, kjo është veçanërisht e vërtetë për faqet e internetit të tregtisë elektronike. Shpejtësia e ngadaltë kur bëhet fjalë për ngarkimin e faqeve, si dhe problemet me faqen në internet në telefonat mobil dhe pajisjet sigurisht që do të ndikojnë negativisht në shkallën tuaj të konvertimit. Kjo madje mund të ndikojë në të ardhurat tuaja të përgjithshme të korporatave, natyrisht, negativisht. Statistikat e ndryshme tregojnë se pothuajse gjysma e të gjithë blerësve në internet nuk do të presin më shumë se tre sekonda për të ngarkuar një faqe dhe se shpejtësia e përgjithshme e një faqe në internet luan një rol të rëndësishëm në besnikërinë e tyre ndaj faqes në internet.

Mënyra më e lehtë për të përmirësuar shpejtësinë tuaj është që t’i merrni inxhinierët tuaj të merren me të, por ka disa gjëra që mund të bëni për të rritur shpejtësinë e faqes suaj të internetit. Ju mund të shfrytëzoni caching të shfletuesit, të bëni ridrejtimet e faqes së uljes të cacheable, të përdorni një CDN, të minimizoni ridrejtimet, të minimizoni kodet tuaja, të shmangni kërkesat e këqija, etj..

5. Përdorni Dizajnin Përgjegjës

Të kesh një uebfaqe të përgjegjshme është një kusht i domosdoshëm që të konsiderohet edhe për çdo lloj çmimi. Dizajni i përgjegjshëm ju lejon të shfaqni përmbajtjen dhe paraqitjen tuaj në çdo pajisje, si kompjuterët, pajisjet mobile, lexuesit elektronikë, laptopët, etj..

Krijimi i një faqe në internet me një dizajn të përgjegjshëm është një investim që do të paguajë në mënyra të shumta. Së pari, do të zgjedh mënyrën e bashkëveprimit të vizitorëve tuaj me faqen tuaj te internetit në shumë pajisje. Së dyti, do të përmirësojë trafikun e motorit tuaj të kërkimit, që do të thotë se ai ka një efekt pozitiv gjithashtu. Por përfitimi më i madh që vjen nga dizajni i përgjegjshëm qëndron në numra të thjeshtë. Sa më shumë pajisje që mbuloni, aq më shumë vizitorë do të keni dhe që është i shkëlqyeshëm për biznesin.

Midis avantazheve të tjera, efektiviteti i kostos së një faqe interneti të përgjegjshme gjithashtu dallohet. Në vend që të krijoni dy uebfaqe të veçantë për të mbuluar të njëjtin audiencë, ju mund ta bëni atë për çmimin e një uebsajti. Gjithashtu, kostot e mirëmbajtjes janë shumë të ulta dhe kjo është një mënyrë tjetër që dizajni i përgjegjshëm mund të paguajë në planin afatgjatë.

Vendosni faqen tuaj të mahnitshme sot!

Zgjidhni BlueHost & WordPress për ndërtimin e uebfaqes tuaj fituese të çmimeve!

Fillo tani “

Duke përfunduar

Vetëm mos harroni, të kesh një uebfaqe me çmime fituese mund të jetë e dobishme në kaq shumë nivele dhe mund të ndihmojë që biznesi juaj të rritet për tu bërë më i suksesshëm nga sa e keni imagjinuar ndonjëherë. Sipas fjalës së përparimeve teknologjike në të cilat jetojmë, të kesh një faqe të shkëlqyeshme është ndoshta edhe më e rëndësishme sesa të kesh një produkt të shkëlqyeshëm. Shpresojmë që sugjerimet dhe truket tona do të jenë të dobishme kur të filloni të krijoni faqen tuaj të internetit dhe që do të përfundoni me një faqe interneti fituese të çmimeve shumë shpejt.

Imazhi i veçuar Dizenjuar nga Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector