Si të ndërtoni një uebfaqe të pasurive të patundshme duke përdorur WordPress?

ndërtoni faqen e internetit të pasurive të patundshme me wordpress


Shumica e njerëzve besojnë se WordPress është vetëm një sistem i thjeshtë i menaxhimit të përmbajtjes për bloget. Për shkak se disa programues dhe dizajnerë të internetit po e përdorin atë për të krijuar faqe interneti të pasurive të patundshme, përdoruesit vëzhguan se sa i dobishëm është WordPress klasik. Ju mund të përdorni WordPress për të krijuar çdo lloj uebsajti, përfshirë një sit me patundshmëri.

Në këtë artikull do t’ju tregoj tre mënyra se si mund të përdorni për të ndërtuar një faqe interneti të pasurive të patundshme duke përdorur WordPress:

 • duke përdorur një temë
 • duke përdorur një plugin
 • duke përdorur një temë dhe shtojcë (nuk rekomandohet)

Ndërtimi i Uebfaqes me një Temë

Në Internet, ju mund të gjeni tema specifike të WordPress për faqet e internetit të pasurive të patundshme, por edhe për reklama të klasifikuara të përgjithshme, të cilat mund të përdoren për qëllime të pasurive të patundshme. Nëse doni të përdorni një temë për faqen tuaj të pasurive të patundshme WordPress, ju rekomandoj të blini një. Ju nuk duhet të përdorni tema falas sepse ato ose nuk janë plotësisht të zhvilluara ose mjaft komplekse për një faqe interneti të pasurive të patundshme dhe ato janë plot me probleme. Sigurisht, ata nuk kanë një mbështetje të duhur. Sidoqoftë, nëse doni të provoni tregun e faqeve të internetit të pasurive të patundshme, mund të përdorni një temë falas nga WordPress Faqja e internetit.

Për të zgjedhur një temë të mirë mund të kujdeseni për komentet nga përdoruesit e tjerë, numrin e shitjeve, gradat dhe datën e fundit kur tema u azhurnua.

Për të instaluar një temë, duhet të shkoni vetëm në Panelin tuaj të WordPress, në Paraqitje dhe pastaj në Temat. Këtu, ju shtypni butonin Shto të Re, zgjidhni opsionin Upload dhe zgjidhni skedarin për të kërkuar temën që dëshironi të ngarkoni. Pas zgjedhjes së temës, duhet të shtypni butonin Enter dhe Instaloni Tani. Vëmendje: tema duhet të arkivohet në një format zip, përndryshe mund të ndodhin gabime.

temë e pasurive të patundshme të vendbanimit wp

Vendbanimi i WP është një temë e shkëlqyeshme që kushton vetëm 54 dollarë dhe ka të gjitha tiparet që janë të nevojshme për të ndërtuar një faqe interneti profesionale të pasurive të patundshme. Kjo temë është shitur më shumë se 4800 herë në ThemeForest. Ka këto karakteristika: Rrëshqitësi i Njësisë së Pronave me ngarkesë dembelësh, taksonomitë për agjentët, kodi i shkurtër i agjentëve, faqet e taksonomive të personalizueshme me imazhe dhe përmbajtje, kodi i shkurtër për listën e qyteteve / zonave, statistikat e shikimit të faqeve me grafikë, plotësisht të përgjegjshëm, retina të gatshme, ajo punon në të gjitha pajisjet e njohura, hartat e Google, vendndodhjen GEO, filtrimin AJAX & kërko në hartë, kunjat me porosi, merimangë, dorëzimi i listave të para, pagesa PayPal ose shirita, sistemi i përparuar i anëtarësimit, pagesa direkte përmes transferimit me tela, Integrimi i Formularit të Kontaktit 7, panelit të fuqishëm të administratorit, detajeve të pakufizuara të pronave, shtoni planet e dyshemesë, bashkëngjitni PDF në pronë, menaxhim pin, fushat e pronave me porosi, kërkim i avancuar me porosi, paraqitja në kuti ose e gjerë, kurseni kërkimin & paralajmërim me email, RTL i gatshëm, kërko sipas veçorive dhe lehtësirave, pajisjeve vizatimorë dhe shiritave anësor të pakufizuar. Ai gjithashtu bashkohet me disa shtojcave të dobishme: Kompozitori vizual, për hartimin e faqeve dhe Revolucioni i Rrëshqitjes për një shfaqje profesionale. Të dy shtojcat janë premium dhe ato kushtojnë shtesë nëse i blini veçmas, por ato përfshihen falas me këtë temë.

temë e pasurive të paluajtshme të wordpress

Press Premium Tema e pasurive të patundshme kushton 79 dollarë dhe ka karakteristika të shumta si 100+ opsione admin, është plotësisht e përgjegjshme dhe retina e gatshme, ka profile të agjentit dhe të anëtarëve, Fushat me porosi, është me burim të hapur, i lehtë për t’u instaluar, nuk kërkohen shtojca shtesë, më shumë se 20 portat e pagesave, pagesa të personalizueshme, online, miqësore me SEO, format e kontaktit, hartat e Google, gjeo-vendndodhja & distanca, fushat e kërkimit me porosi & kërkimi sipas vendndodhjes, paketat e listave të personalizueshme, zona e anëtarëve dhe mjetet e menaxhimit, të preferuarat e përdoruesve & ndajnë butonat e lidhjes, video, imazhe, muzikë & ngarkime të skedarëve të tjerë, zvarrit & lëshoni faqosjet e faqes në shtëpi dhe lehtësoni tekstin & ndryshimet e ngjyrave.

classipress pasurive të patundshme wordpress temë

Një temë e reklamave të klasifikuara të përgjithshme të WordPress që mund të përdorni në një faqe interneti me patundshmëri është Classipress. Kjo temë është shumë e njohur dhe kushton 99 dollarë. Mund të përdoret në lloje të ndryshme të reklamave të klasifikuara dhe vjen me karakteristikat e mëposhtme të primit: modele të çmimeve të shumëfishta, fusha me porosi & format, paketat e anëtarësimit, menaxhimi i reklamave të klientit, faqja e parë plotësisht e personalizueshme, automatikisht e plotë & sugjeroni kërkimin, hyrjet në rrjetet sociale, kërkim të përparuar, administrim të lehtë, widget miqve në Facebook, blog të dedikuar, statistikat e vizitorëve në listën e reklamave, SEO miqësore, Temat e fëmijëve & shtojcat, APThemes API, në përputhje me WPML, skema me shumë ngjyra, hyrje me temë & faqet e regjistrimit, Google Analytics, mbështetja në Twitter, mbështetja e ShareThis, ngarkoni një logo me porosi, mbështetje shumë-gjuhëshe dhe më shumë.

Ndërtimi i sitit me një prizë

Nëse mund të përdorni një temë për faqet e internetit të pasurive të patundshme që gjithashtu bashkohet me disa shtesa, mund të përdorni gjithashtu shtojca pa një temë të duhur për pasuri të paluajtshme. Nuk është zgjidhja më e mirë për të ndërtuar një uebfaqe të pasurive të patundshme WordPress, veçanërisht sepse në këtë rast më shumë se një ekip do të punojë për faqen tuaj të internetit: një ekip e bëri temën që keni tashmë në faqen tuaj të internetit dhe një tjetër temë do të punojë për të zgjedhurin real- shtojca e pasurive. Shpesh, në këtë rast, mund të shfaqen shumë gabime ose paralajmërime, veçanërisht nëse instaloni shumë shtojca që mendojnë të njëjtën. Pluginat mund të ndajnë të njëjtin funksion PHP dhe do të shihni që disa prej tyre nuk po funksionojnë sepse u shfaq një konflikt. Mund të instaloni shtojca në pothuajse të njëjtën mënyrë si të instaloni tema. Në Panelin tuaj të WordPress ju zgjidhni Plugins dhe më pas ju duhet të ngarkoni dhe instaloni një nga kompjuteri juaj. Këto gjithashtu duhet të arkivohen në një format zip.

Ju mund të gjeni versione falas të shtojcave të pasurive të patundshme në zyrtare WordPress në uebfaqe, por shumica e tyre janë të meta dhe nuk janë shumë të njohura.

Nëse vërtet keni nevojë për një shtesë falas të reklamave të pasurive të patundshme / klasifikimeve, mund të provoni Një tjetër plugin i klasifikuar i WordPress (AWCP). AWCP përdoret në më shumë se 10.000 faqe interneti aktive dhe ofron veçori interesante dhe të dobishme, siç janë reklamat e kërkimit nga qyteti, shteti, vendi, emri i përdoruesit ose fjalen, reklamat AdSense, kontrolli mbi përdorimin e HTML në reklama, kufizoni madhësinë e tekstit të postimeve të reklamave, skadimin automatik e reklamave, afishimi i konfigurueshëm i reklamave për vendosjen e AdSense, reklamat mund të importohen përmes skedarëve CSV, reklamat mund të kenë një buton Share në Facebook, reklamat mund të redaktohen deri në fund të përparme, të lejojnë që posterat të njoftohen për reklama të skaduara, lejojnë reklama të paguara ose falas, mbështet PayPal, PayPal Pro, PayFast, Authorize.net dhe 2Checkout, mbështet, një sistem krediti, mbështetje për abonimet e reklamave, kontrollet e postimit të reklamave, veçori të shumëfishta të imazheve etj..

Unë ju këshilloj të përdorni shtojcat premium. AWCP ka një version premium që përfshin karakteristikat e mëposhtme: ikona të kategorisë, fusha shtesë, kontrolli i rajoneve, burime RSS, reklama të paraqitura, tarifë për kategori, kuponë / zbritje, abonime, komente / vlerësime, bashkëngjitje, BuddyPress, shënoni si të shitura, kategori të kufizuara , menaxher i fushatës së reklamave dhe të tjera.

shtojca e pasurive të patundshme për wordpress

Rekomandimi im i dytë premium është Drejtoria e Internetit 2.0 që mund të shtojnë veçori të ndryshme në temën tuaj. Shtojca kushton 34 $ dhe ka mundësinë të kufizojë reklamat sipas nivelit të listave, shërbimin e pagesave me shirita dhe PayPal, pultin e pjesës së përparme për përdoruesit, menaxhimin e faturave, opsionet e listave ngjitëse dhe të paraqitura, aftësinë për të ngritur, rinovuar ose azhurnuar / ulur listat, vlerësimet , fushat e përmbajtjes, kërkimi i avancuar, ikonat për kategoritë, SEO miqësore, kërkimi i vendndodhjeve në rreze, hartat e Google, shënuesit e hartave të personalizuara, opsioni i shtypjes, faqerojtësit, integrimi me lidhjet e Formës së Kontaktit 7, YouTube dhe AJAX, dizajn i përgjegjshëm, 5 lloje widget, 12 lloje të kodeve të shkurtra etj.

Me një kombinim të dy: Tema + Plugin

Kjo është mënyra më e keqe për të ndërtuar një faqe interneti të pasurive të patundshme WordPress për shkak të konflikteve të PHP që mund të shfaqen midis temës tuaj të pasurive të patundshme dhe shtojcave tuaja të pasurive të patundshme. Nëse qëndroni pak dhe mendoni, si tema juaj ashtu edhe shtojca juaj do të kenë pothuajse të njëjtat karakteristika, kështu që ato do të ndërtohen në të njëjtën mënyrë duke përdorur të njëjtin funksion PHP. Një funksion PHP mund të quhet vetëm një herë, por cili funksion PHP do të rikujtojë shtojcën / temën nëse ka të paktën dy me të njëjtin emër? Asnjëri prej tyre. Edhe nëse në këtë rast ka shumë gabime fatale, disa persona instalojnë një temë të pasurive të patundshme dhe gjithashtu një ose më shumë shtesa të pasurive të patundshme vetëm për të “përmirësuar funksionalitetin” të faqes së tyre të internetit, siç thanë.

Ka disa kombinime të mundshme, por unë nuk i rekomandoj ato fare. Mund të provoni të instaloni Një tjetër plugin i klasifikuar i WordPress (AWCP) dhe Classipress. Tema, në këtë rast, do t’ju ofrojë hartimin e duhur për një faqe interneti të pasurive të patundshme dhe gjithashtu disa veçori. Përveç kësaj, shtojca do të ofrojë karakteristika të tjera, por mbani në mend se të dy softverët kanë pothuajse të njëjtat karakteristika.

Në fund, dua t’ju rekomandoj zgjidhjen e parë edhe nëse është e shtrenjta, por mund të merrni një temë biznesi me shumë karakteristika dhe disa shtesa premium në një paketë.

Nëse me të vërtetë dëshironi të filloni një uebfaqe të pasurive të patundshme WordPress, duhet të merrni parasysh krijimin e disa mësimeve për listën e shtimit dhe informacion shtesë në lidhje me faqen tuaj të internetit. Nëse keni para, mund të punësoni agjentë për të bërë fotografi në prona të paluajtshme dhe të bisedoni me pronarët në lidhje me listën e reklamave të tyre. Ju mund të bëni një agjenci të pasurive të patundshme që punon së bashku me faqen tuaj të internetit të pasurive të patundshme.

Mos harroni të bëni faqen e internetit për agjencitë e pasurive të patundshme, por edhe për pronarët e thjeshtë. Në këtë rast do të merrni më shumë përmbajtje, kështu që më shumë trafik dhe një gradë më të madhe faqesh.

Duke përfunduar

Farëdo që të zgjidhni një temë ose një plugin për të krijuar një faqe interneti të pasurive të patundshme duke përdorur WordPress, duhet të mbani në mend, se nuk është e mjaftueshme të zgjidhni programin më të mirë. Ju gjithashtu do t’ju duhet një shërbim i besueshëm pritës WordPress. Për këtë qëllim, unë kam 3 rekomandime:

# 1 BlueHost

nga 3,95 $ / muaj është zgjidhja e përsosur për të pritur ndonjë uebfaqe të WordPress (përfshirë pasuritë e patundshme)

Fillo tani! »

# 2 Pritja për lëvizje

nga 4,19 dollarë në muaj është një tjetër ofrues i shkëlqyeshëm i hostit për të pritur çdo faqe të WordPress

Fillo tani! »

# 3 HostGator

nga 3.96 $ / muaj; i shkëlqyeshëm për pritjen e faqeve të vogla të mesme në WordPress

Fillo tani! »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map