WooCommerce vs Magento – Cila është më e mira për dyqan online?

magento-vs-WooCommerce


Këtë herë, ne do të krahasojmë dy nga platformat më të njohura të eCommerce, Magento dhe WooCommerce. Nëse shikoni tiparet e listës që secila prej tyre siguron, menjëherë do të kuptoni se nuk do të jetë e lehtë të vendosni se cili është më i mirë. Në fakt, ju vështirë se mund të gaboni duke zgjedhur njërën prej tyre, por për ata që janë në kërkim të zgjedhjes së përsosur për bizneset e tyre, mund të jetë e rëndësishme të merrni një pasqyrë të hollësishme të dallimeve.

Meqenëse mund të jetë e vështirë të përcaktoni të mirat dhe të këqijat e secilës platformë vetë, ne do të thyejmë të gjithë temën për ju në këtë artikull. Ne do të bëjmë çmos për të sqaruar se cila platformë do të funksionojë më mirë për biznesin tuaj dhe audiencën tuaj të synuar. Kur njerëzit duan të fillojnë të shesin në internet, ata zakonisht kërkojnë një zgjidhje gjithëpërfshirëse, e cila, për fat të keq, nuk ekziston. Ajo që duhet të bëni është të bëni këtë pyetje: Cilat janë nevojat unike të biznesit tim?

Natyrisht, si WooCommerce ashtu edhe Magento kanë një numër të madh mbështetësish që pretendojnë se platforma e tyre është më e mira për të gjithë. Kjo vetëm për shkak se platforma që ata po përdorin në mënyrë të përsosur i përshtatet modelit të biznesit të tyre dhe u bë më e mira për ta. Për të zbuluar se cila është më e mira për ju, ne do të hedhim një qasje të ndryshme dhe do të hetojmë në mënyrë objektive të dyja platformat. Ne do të kalojmë në tiparet, çmimet, mirëdashësinë ndaj përdoruesit, sigurinë dhe mundësitë e përgjithshme të biznesit që ofrojnë Magento dhe WooCommerce.

Nuk jam i sigurt se cilin të zgjedhësh? Vazhdoni të lexoni dhe deri në fund të këtij neni, do të jeni gati për të marrë vendimin. Pa ado më tej, le të fillojmë!

WooCommerce dhe Magento – dofarë duhet të ofrojnë?

WooCommerce filloi si çdo plugin tjetër WordPress, dhe më pas doli në diçka shumë më të madhe pasi fitoi popullaritet. Sot, WooCommerce është një nga shtojcat më të përdorura, duke ofruar mijëra karakteristika për fillestarët dhe përdoruesit më me përvojë për t’i ndihmuar ata të fillojnë të shesin në internet. Magento, nga ana tjetër, është një platformë e plotë e krijuar vetëm për qëllime të tregtisë elektronike. Audienca e tyre e synuar është kryesisht biznese të mesme dhe të mëdha.

Magento nuk rekomandohet fare për fillestarët, por përkundrazi për përdoruesit me më shumë teknologji. Ajo që ata përqendrohen kryesisht është të ofrojnë tiparet më të fuqishme në fushën e tregtisë elektronike. Kjo e bën atë një platformë tërheqëse për ato biznese që kanë vendosur qëllime të mëdha për të ardhmen. Secila prej këtyre platformave ka pikat e forta dhe të dobëta. Më tej, ne do t’ju prezantojmë me karakteristikat kryesore që përcaktojnë WooCommerce dhe Magento. Pastaj, pasi të jenë paraqitur të gjitha detajet, ne do të përdorim informacionin për të vendosur se cila është platforma më e mirë nga të dy.

WooCommerce

WooCommerce është një shtojcë kaq e popullarizuar që përdoruesit e WordPress pothuajse nuk mund ta përdorin platformën pa provuar përfundimisht plugin ose lexuar në lidhje me të si pjesë e punës së tyre. WooCommerce reklamon gjithashtu veten si platformën eCommerce me opsionet më të personalizuara, dhe me të vërtetë ofron shumë prej tyre. Mbi 400,000 dyqane online janë duke ekzekutuar sot në platformë, dhe shumë njerëz fillojnë ta përdorin atë ditë për ditë.

Karakteristikat kryesore të WooCommerce:

 • Mund të shtoni sa më shumë produkte në dyqanin tuaj ashtu siç dëshironi
 • Si një përdorues i WordPress, do të keni mundësi të zgjidhni nga mijëra shtesa të dobishme
 • Një përzgjedhje e gjerë e shtesave të disponueshme për përpunimin e pagesave
 • Temat premium dhe falas të klasifikuara në shumë kategori

Të mirat:

 • Ju mund ta vendosni dyqanin tuaj online falas, dhe atëherë varet nga ju, nëse zgjidhni një mundësi falas ose primi të një priti
 • Nëse keni ndonjë përvojë në WordPress, shpejt do të mësoheni me WooCommerce
 • Në rast se ju ngecni, ekziston një bazë gjithëpërfshirëse e njohurive ku me siguri mund të gjeni një artikull që ndihmon në zgjidhjen e problemit tuaj
 • WooCommerce ju lejon të analizoni trafikun tuaj të internetit me Google Analytics përmes një shtese
 • Nëse tashmë keni blerë një SSL, do të jeni në gjendje ta shtoni atë lehtësisht në faqen tuaj

Të këqijat:

 • Platforma nuk është ideale për ata që nuk janë të njohur me WordPress sepse duhet të fillojnë nga e para
 • Edhe pse ka shumë tema dhe shtojca të lira në dispozicion, çmimet shpejt shtohen dhe ju lehtë mund të përfundoni duke shpenzuar shumë nga buxheti juaj nëse nuk jeni të kujdesshëm

A është WooCommerce i mirë për fillestarët?

Ne do të rekomandonim WooCommerce për këdo që nuk është i njohur me eCommerce apo edhe me botën në internet krejt. Standardi i sotëm është të zhvilloni shërbime dhe softuer në internet që kursen njerëzit në kohë dhe nuk kërkon që ata të njihen me zhvillimin e uebit ose me ndonjë teknik tjetër.

WooCommerce së bashku me WordPress sigurisht që jeton në atë standard. Për të mos përmendur që nëse keni përdorur WordPress për Blogging ose ndonjë lloj tjetër të internetit më parë, atëherë të mësoni se si të përdorni WooCommerce do të jetë një copë tortë për ju. Shtojca është tashmë mjaft miqësore për përdoruesit, por mund të mësoni shumë rreth saj duke vizituar bazën e tyre të njohurive të quajtur WooCommerce Docs. Ka edhe shumë video dhe artikuj të tjerë në lidhje me platformën në dispozicion online.

Sa kushton WooCommerce?

Ashtu si WordPress, WooCommerce është gjithashtu një platformë me burim të hapur që mund të instalohet nga kushdo falas. Ju gjithashtu mund të zgjidhni ndonjë kompani pritëse dhe të vendosni dyqanin tuaj online në serverët e tyre. Sidoqoftë, WooCommerce gjithashtu ka mijëra shtesë për të paguar. Ju mund të zgjidhni nga shumë shtesa premium dhe disa prej tyre kushtojnë shumë. Shpesh herë, zgjedhja juaj e vetme është të regjistroheni në një plan vjetor, sepse shumë shtesa thjesht nuk ofrojnë një mundësi pagese mujore. Përveç shtesave, do të duhet të paguani për një pajtim në web hosting.

Zgjedhja juaj e paketës së pritjes në internet do të varet vetëm nga kërkesat e përgjithshme të dyqanit tuaj online. Këto përfshijnë sasinë e trafikut, përmbajtjen dhe shtesat që funksionojnë në faqe. Bëni një hulumtim të vogël dhe zgjidhni një kompani web hosting që udhëheq shumicën e toplistëve. Edhe emrat më të mëdhenj në industri ofrojnë pako për çmime të përballueshme dhe të paktën ju mund të mbështeteni absolutisht në shërbimet e tyre bazuar në bollëkun e vlerësimeve pozitive. Vetëm sigurohuni që të shikoni për një paketë pritëse që është e optimizuar për eCommerce ose posaçërisht për WooCommerce.

Magento

Bazuar në rishikimin tonë të deritanishëm, rezulton se WooCommerce është më tepër një zgjidhje e komunitetit, ndërsa Magento është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ndërmarrjet më të kërkuara. Sidoqoftë, kjo nuk do të thotë që bizneset e vogla duhet të kërkojnë diku tjetër. Në fakt, tiparet e ofruara nga Magento shpesh tërheq vëmendjen e atyre klientëve gjithashtu. Duke vendosur dyqanin e tyre online në platformë, ata mund të fitojnë qasje në shumë burime që mund t’i ndihmojnë ata të rriten.

Gjëja e shkëlqyeshme për Magento është që ju mund të përdorni platformën falas duke u regjistruar në Edicionin e Komunitetit. Edhe pse nuk është aq i fuqishëm sa premium Enterprise Edition i tyre, ai me siguri është mjaft i fuqishëm për bizneset më të vogla. Për të mos përmendur që do të duhet të paguani mijëra dollarë për Enterprise Edition, ndërsa tjetra është plotësisht e lirë për t’u përdorur. Për hir të këtij artikulli, ne do të flasim kryesisht për tiparet e përfshira në Edicionin e Komunitetit.

Karakteristikat kryesore të Magento:

 • Ato ju lejojnë të shtoni një numër të pakufizuar të produkteve në dyqanin tuaj
 • Shumë ndryshime kur bëhet fjalë për temat dhe paraqitjen
 • Do të keni mundësi të dërgoni dhe të merrni të dhëna me softuer të palëve të treta përmes API
 • Ndërfaqe miqësore dhe mjete të fuqishme që mund t’ju ndihmojnë të shtoni produkte

Të mirat:

 • Për sa kohë që shkoni për një alternativë të fuqishme pritëse, ju mund të përfitoni nga shkallëzimi i Magento dhe të zgjasni dyqanin tuaj pa kufij
 • Me Magento, pagesa e shpejtë e klientit është e garantuar. Ata e kanë përmirësuar shumë procesin për ta bërë atë sa më të thjeshtë që të jetë e mundur
 • Tre porta pagese mjaft të njohura janë në dispozicion: Braintree, PayPal dhe Autorizo.net

Të këqijat:

 • Platforma ka shumë për të ofruar për përdoruesit më me përvojë siç janë zhvilluesit, gjë që vetëm e bën atë më konfuz për fillestarët
 • Meqenëse tregu i tyre i synuar janë biznese të mëdha, Enterprise Edition e tyre mund të kushtojë dhjetëra mijëra dollarë

A është Magento e Mirë për fillestarët?

Siç e përmendëm më lart, Magento është një nga ato platforma që do të rekomandonim për përdoruesit më me përvojë. Kjo bëhet edhe më e vërtetë kur e krahasoni me WooCommerce, pasi bazohet në WordPress, një platformë plotësisht miqësore për fillestarët (që është një nga arsyet pse u bë kaq popullor). Sidoqoftë, nëse jeni i ri në Magento, ne mendojmë se mund të mësoni shumë me ndihmën e bazës së tyre të gjerë të njohurive dhe madje të filloni të punoni në platformë pas një kohe të shkurtër.

Por ne nuk mund të mohojmë faktin se do t’ju marrë më shumë kohë për të mësuar bazat e Magento sesa bazat e WordPress. Meqenëse ata përqendrohen në tërheqjen e bizneseve të mëdha në platformën e tyre, ata kanë investuar shumë në ofrimin e mbështetjes së klientëve me cilësi të lartë. Kjo do të thotë që sa herë që ngecni, mund të kontaktoni ekipin e tyre për ndihmë. Një nga qëllimet e tyre kryesore është të ndihmojnë njerëzit të krijojnë një prani të fuqishme në internet dhe të rrisin shitjet. Në përgjithësi, Magento është një mundësi e shkëlqyeshme për fillestarët nëse ata kanë pak kohë të lirë për të mësuar.

Pricesmimet dhe Kostoja e Magentos

Ju nuk keni nevojë për ndonjë buxhet për të filluar faqen tuaj të internetit eCommerce me Magento, pasi Edicioni i tyre i Komunitetit me burim të hapur është plotësisht falas. Para se të filloni, do t’ju duhet të regjistroheni në një ofrues të besueshëm të pritjes si çdo pronar tjetër i faqes në internet. Tani mund të jetë joshëse të shkosh për një opsion falas të mbajtjes dhe të mbash të gjithë projektin pa buxhet, por ne patjetër që nuk do të ju rekomandojmë ta bëni atë. Nëse vërtet dëshironi që biznesi juaj të rritet, atëherë duhet të regjistroheni në një plan primi primi.

Për vetëm disa dollarë në muaj, ju merrni shumë karakteristika të dobishme gjithashtu. Me Edicionin e Komunitetit Magento, kjo është e vetmja gjë për të cilën do të shpenzoni para. Ata gjithashtu kanë një alternative për bizneset më të mëdha të quajtur Enterprise Edition e cila është një paketë premium. Shtë mjaft e kushtueshme dhe ato madje nuk përcaktuan një çmim specifik për shërbimin. Nëse keni nevojë për Edicionin e Ndërmarrjes për kompaninë tuaj, duhet të konsultoheni së pari me Magento dhe ata do t’ju japin një vlerësim. Mimi mund të ndryshojë midis 15,000 dhe 50,000 $ në vit.

WooCommerce vs Magento Performance

Njerëzit urrejnë të rri në faqet e internetit, ku çdo faqe në internet kërkon një kohë të gjatë për të ngarkuar. Sot, duhet të siguroheni që faqet tuaja të ngarkohen në më pak se 2 sekonda. Përndryshe, klientët tuaj të mundshëm do të largohen dhe do të gjejnë një produkt të ngjashëm diku tjetër. Nëse doni që faqja juaj e internetit të bëhet e suksesshme, duhet të investoni në një server që ofron burime të mjaftueshme dhe përmbajtja juaj duhet të jetë e optimizuar si duhet.

Performanca e lartë është veçanërisht e rëndësishme për faqet e internetit të tregtisë elektronike. Nuk është e qartë nëse WooCommerce apo Magento është konkurrenti më i fortë këtu. Këto sisteme ndryshojnë shumë nga njëri-tjetri dhe ka shumë faktorë në lojë kur bëhet fjalë për performancën. Ne po flasim për dyqanet në internet që ndryshojnë në madhësi dhe funksionalitete, që do të thotë se secila prej tyre ka kërkesa të ndryshme. Për më tepër, ekziston një larmi e madhe e paketave të mbajtjes së faqeve në internet për të zgjedhur në internet.

Ju gjithashtu mund të përdorni një Rrjet të Dorëzimit të përmbajtjes (CDN) dhe të aplikoni praktikat e shumta të optimizimit të përmbajtjes në faqen tuaj të internetit të cilat të gjitha kanë një ndikim në performancën e tij. Prandaj, është e vështirë të thuhet se cila platformë eCommerce është më e mirë për dyqanin tuaj kur bëhet fjalë për shpejtësinë e ngarkesës së faqeve. Me sa mund të themi, nuk ka ndonjë ndryshim domethënës. Performanca e faqes suaj të tregtisë elektronike më mirë do të varet nga mënyra e krijimit të dyqanit dhe paketa e mbajtjes së faqes në internet që ju zgjidhni.

Krahasuar WooCommerce dhe Magento Security

Shtë e rëndësishme që çdo lloj uebsajti të kujdeset për masat e nevojshme të sigurisë. Nëse filloni një faqe në internet eCommerce, përfundimisht shumë njerëz do të ndajnë detajet e tyre të pagesës dhe informacionin privat sa herë që blenë diçka. Në rast se nuk ka siguri të duhur, këto të dhëna mund të vidhen lehtësisht. Nga ana tjetër, gjithnjë e më shumë njerëz janë të zgjuar për këtë ditë. Ata do të kontrollojnë nëse mund të ndajnë në mënyrë të sigurt detajet e tyre në faqen tuaj të internetit apo jo. Nëse jo, ata kurrë nuk do të blejnë asgjë në dyqanin tuaj online.

Siguria është një nga ata faktorët që nuk varet nga platforma eCommerce që ju zgjidhni. Mund të aplikoni shtesat më të fundit të sigurisë si në Magento ashtu edhe në WooCommerce. Ka një gamë të gjerë opsionesh për të zgjedhur dhe niveli i sigurisë së faqes suaj të internetit do të varet vetëm nga ju. Sidoqoftë, Magento ofron diçka që mund të vijë në dispozicion për përdoruesit e përparuar. Ju mund të merrni arna të dedikuara të sigurisë përmes platformës që mund të përmirësojnë më tej sigurinë e dyqanit tuaj online.

Arsyeja pse është vetëm për përdoruesit e avancuar është sepse është mjaft e vështirë të aplikohen këto arna. Fillestarët do të kishin një kohë vërtet të vështirë me ta dhe ata ndoshta nuk do të kishin sukses edhe në fund. Kjo është edhe arsyeja pse shumë dyqane online me bazë Magento janë të vjetëruara në internet. Ata thjesht nuk kanë personelin që mund të aplikojë arna për to. Mund të konkludojmë që nëse jeni një përdorues me përvojë Magento ose dikush që është i gatshëm të paguajë për ndihmë profesionale, atëherë mund të merrni një nivel më të lartë sigurie për dyqanin tuaj sesa me WooCommerce.

A është Menaxhimi i Produkteve Faktori Vendimtar?

Nëse një platformë eCommerce siguron një menaxhim të mirë të produkteve, atëherë puna juaj do të jetë shumë më e lehtë. Opsionet më të mira të menaxhimit të produkteve të çojnë në faqe të organizuara mirë të produkteve që janë tërheqëse për vizitorët. WooCommerce është i njohur për zgjidhjet e tij gjithëpërfshirëse, duke ju bërë të aftë të shtoni produkte dixhitale dhe fizikë. Shtimi i produkteve të reja në dyqanin tuaj online është një proces plotësisht i drejtuar; madje nuk duhet të mendoni se si ta realizoni.

Do të jetë edhe më e lehtë për ju nëse keni punuar më parë në një faqe WordPress më parë. Nëse funksionalitetet e paracaktuara të integruara në WooCommerce nuk janë të mjaftueshme, gjithmonë mund të shkarkoni Shtesa të Produkteve që mund ta bëjnë platformën edhe më të gjithanshme. Si një përdorues i Magento, tashmë ekzistojnë shumë karakteristika të dobishme që një përdorues WooCommerce do të duhej të shkarkonte ndryshe. Ju mund të krijoni grupe produktesh, të publikoni rishikime të produkteve, të zbatoni rregulla specifike të çmimeve dhe të personalizoni produktet dhe shumë më tepër si parazgjedhje.

Meqenëse ju duhet të vendosni kohë dhe përpjekje shtesë për të shtuar këto karakteristika në WooCommerce, Magento qartë fiton kur bëhet fjalë për funksionalitetin. Por, të mos harrojmë se pothuajse çdo gjë kërkon më shumë kohë për të mësuar në Magento. Nëse jeni një nga ata pronarë të dyqaneve që nuk ju duhen karakteristika të përparuara, atëherë patjetër që duhet të shkoni në WooCommerce. Ndërsa Magento përpiqet të jetë një zgjidhje gjithëpërfshirëse për përdoruesit e përparuar, WooCommerce përpiqet të jetë e shpejtë, e thjeshtë por plotësisht e besueshme që i përshtatet biznesit të vogël. Ata mund të fillojnë me diçka të thjeshtë, dhe pastaj ta zgjerojnë atë sipas nevojave të tyre në të ardhmen.

Le t’i krahasojmë çmimet

Sigurisht, ju mund të merrni parasysh vetëm përdorimin e një alternative të tregtisë elektronike nëse keni buxhetin e nevojshëm për të filluar. Cila është më e përballueshme, Magento ose WooCommerce? WooCommerce nuk do t’ju kushtojë asnjë qindarkë të vetme për sa kohë që nuk blini disa shtesa premium. Magento ka një Edition Enterprise ku mund të zgjidhni nga pako të ndryshme, por do t’ju duhet të paguani një shumë parash qesharake për ta blerë atë sidoqoftë. Mund të mos jetë aq shumë për bizneset e mëdha, por për ato më të vogla sigurisht që është.

Nëse dëshironi të përdorni Magento sidoqoftë, mund të regjistroheni në Edicionin e Komunitetit i cili është plotësisht falas. Paketat e tyre premium janë shumë më të fuqishme, por ajo që përdoruesit marrin me Edicionin e Komunitetit është më se e mjaftueshme për bizneset më të vogla. Ajo që mund të konkludojmë është se ju mund të krijoni një dyqan online të përshtatshëm si me WooCommerce ashtu edhe Magento falas. E vetmja gjë për të cilën ju rekomandojmë të paguani është një shërbim i besueshëm pritës, por kushton vetëm disa dollarë në muaj, kështu që nuk është një punë e madhe.

Sidoqoftë, duhet të keni kujdes me shtesat ose përndryshe mund të përfundoni të shpenzoni shumë para në një kohë të shkurtër. Ju mund ta mbani dyqanin tuaj drejtimin falas dhe madje të gjeni disa shtesa falas të dobishme, por primet zakonisht janë mjaft të shtrenjta. Ideja më e mirë është të bëni një hulumtim të vogël përpara se të vendosni se cilën nga këto dy platforma dëshironi të përdorni. Ju duhet t’i planifikoni të gjitha paraprakisht dhe të krijoni një listë të shtesave që dëshironi të instaloni për të dyja platformat.

Atëherë, nëse ka ndonjë zgjatje premium, ju mund të krahasoni dy çmimet dhe të vendosni se cila platformë eCommerce do të jetë më e lirë për ju. Nuk do të marrë kaq shumë kohë dhe përpjekje për të krijuar listën, por me siguri mund të ju kursejë para. Në përgjithësi, mund të themi që të dy Magento dhe WooCommerce janë zgjedhje e shkëlqyeshme për krijimin tuaj të dyqanit tuaj online me tipare të plota. E vetmja gjë që mund të jetë më e mirë për përdoruesit e WooCommerce është se ata nuk kanë nevojë të azhurnojnë në asnjë version ndërsa biznesi i tyre rritet.

Me Magento, do t’ju duhet të ndërroni përfundimisht platformat ose të azhurnoni në Edicionin e tyre të Ndërmarrjes. Prandaj, WooCommerce del si alternativa më e lirë në shumë raste. Ekzistojnë gjithashtu shumë paketa të mbajtjes së faqeve në internet që janë optimizuar për WooCommerce ose WordPress. Këto zgjidhje janë mjaft të lira edhe nëse zgjidhni një nga ofruesit më të mëdhenj, që do të thotë se mund të kurseni më shumë para.

Cila është më mirë? WooCommerce ose Magento?

Deri në këtë pikë, ne kemi folur shumë rreth asaj se si është WooCommerce fillestare. Kjo e bën atë një zgjedhje perfekte për përdoruesit e papërvojë. Shtë një zgjidhje e shpejtë, efektive dhe e përballueshme për bizneset e vogla që duan të marrin shpejt në internet. Pavarësisht se çfarë lloji të uebfaqes së tregtisë elektronike doni të filloni, WooCommerce me siguri ka zgjidhjen për ju. Nga sipërmarrja në shtëpi deri tek shitja e biletave, mund të krijoni gjithçka shumë me platformën.

Në Magento, ju mund të gjeni të gjitha tiparet që mund të ndihmojnë një faqe në internet eCommerce të rritet. Shtë e fortë, e shkallëzueshme dhe shumica e tipareve të fuqishme që ju nevojiten janë tashmë të disponueshme në platformë si parazgjedhje. Ne do të rekomandonim platformën për çdo kompani që ka gjeneruar të ardhura për një kohë dhe dëshiron ta investojë atë në tregti elektronike. Nëse vlerësimi i çmimit që merrni nga Magento është i përballueshëm për ju, atëherë me siguri nuk do të pendoheni për vendimin tuaj.

Në fakt, platforma mund të ju ndihmojë të gjeneroni shumë më shumë para në të ardhmen. Por nëse shqyrtojmë se cila platformë është më e mirë për një përdorues të papërvojë për të filluar, atëherë fituesi është padyshim WooCommerce. Nëse vendosni të hidheni në Magento si fillestar, atëherë do të keni një kohë të vështirë.

Duke e përmbledhur atë

Userdo përdorues që dëshiron të fillojë një faqe në internet eCommerce ka nevoja të ndryshme. Nuk ka asnjë zgjidhje me një madhësi që i përshtatet të gjitha kur bëhet fjalë për këto platforma. Kjo është një nga arsyet kryesore pse ishte detyrë e vështirë të krahasosh WooCommerce me Magento. Sipas qasjes sonë, WooCommerce doli si zgjidhja më e mirë nëse përmblidhni të gjitha pyetjet e ndryshme për të cilat u përgjigjëëm më lart. Ndoshta jo të gjithë do të pajtohen me këtë rezultat, por ne gjithashtu ishim plotësisht pozitivë edhe për Magento.

Magento ka shumë karakteristika të fuqishme për të ofruar dhe është një platformë shumë e avancuar tani. Nëse jeni një nga ata njerëz që preferoni të përdorni Magento, atëherë me siguri do të jeni të kënaqur me atë që merrni. Ajo për të cilën duhet të mendoni vërtet janë kërkesat kryesore të dyqanit tuaj online. Ju duhet të mendoni për performancën, shtrirjet, masat e sigurisë dhe nevoja të tjera unike. Gjithashtu, mendoni për nivelin e vështirësisë së secilës platformë. Pra, çfarë mendoni? A ju ndihmoi ky artikull të merrni vendimin e duhur?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map