A është HostGator i mirë për të pritur në Uebfaqet e WordPress?

01.06.2020
Asnjë kategori 'A është HostGator i mirë për të pritur në Uebfaqet e WordPress?
0 17 мин.

Hostgator-wordpress-hosting


WordPress është sistemi më i popullarizuar i menaxhimit të përmbajtjes që përdoret nga pronarët e faqeve në të gjithë botën. Më shumë se 25% e të gjitha faqeve të internetit në internet sot, janë duke përdorur WordPress si platformën e tyre bazë.

Për shkak të popullaritetit të tij, ekziston një shans i lartë që po e përdorni gjithashtu. Që kur keni mbërritur në këtë faqe, mbase tashmë keni një uebfaqe të WordPress, ose po planifikoni të krijoni një në të ardhmen e afërt.

Pavarësisht se cili është i vërtetë në rastin tuaj, në uebfaqen tuaj do t’ju duhet një ofrues pritës që ai të funksionojë në internet. Por pasi e përdorni WordPress si platformën e faqes, duhet të kërkoni një ofrues të pritjes që ka menaxhuar në dispozicion hostimin e WordPress.

Në këtë artikull, ne do të flasim për një nga ofruesit më të njohur të pritjes në botë: HostGator. Do të shohim nëse kompania është e mirë në pritjen e faqeve të internetit të WordPress. Më saktësisht, unë do të mbuloj planet e pritjes që ofrojnë shërbime të dedikuara WordPress.

Por para se ta bëjmë këtë, duhet të dini se çfarë menaxhoi në të vërtetë WordPress. Pra, le të shohim më parë për këtë.

Isfarë është mbajtja e menaxhuar e WordPress-it?

Siç mund ta tregoni me siguri nga emri i saj, mbajtja e menaxhuar e WordPress është një shërbim i krijuar posaçërisht për faqet e internetit të WordPress. Në thelb, një plan i menaxhuar WP hosting mund të bëjë që çdo uebfaqe WP të funksionojë më shpejt dhe të jetë më efikas. Si arrihet kjo?

menaxhohet-wordpress-hosting

Për shembull, plani përfshin veçori dhe burime të caktuara që i duhen një faqe interneti WP. Shumë plane ofrojnë azhurnime të automatizuara të WP. Kjo do të thotë që kur të ketë dalë një azhurnim i ri WP, hosti do të kujdeset automatikisht për azhurnimin e sistemit tuaj. Ju nuk duhet të shqetësoheni fare për këtë.

E njëjta gjë është e vërtetë edhe në shumë aspekte të tjera. Ideja kryesore është, që një paketë e menaxhuar WP e menaxhuar, do të kujdeset për të gjitha aspektet teknike të funksionimit të WordPress në faqen tuaj të internetit. Ekipi mbështetës është gjithmonë atje për t’ju ndihmuar, dhe shumica e gjërave merren prej tyre që nga fillimi.

Një nga gjërat më të rëndësishme që duhet të keni përfshirë në një plan të menaxhuar të WordPress, është aftësia për të instaluar WordPress lehtë. Shumica e kompanive e bëjnë këtë duke ju dhënë një veçori të quajtur “instalime me 1 klik”.

Duke përdorur këtë, ju mund të instaloni WordPress me fjalë për fjalë 1-klik. Nuk ka asgjë tjetër për të bërë, është kaq e thjeshtë.

Sidoqoftë, të tjerët marrin një qasje të ndryshme për këtë çështje. Ekzistojnë disa plane pritëse që përfshijnë WordPress në paketë, por pa procesin e instalimit me 1 klik. Atëherë si e trajtojnë atë?

Në një skenar të tillë, kur të regjistroheni në planin tuaj të pritjes, WordPress do të instalohet automatikisht në emrin e domain të zgjedhur. Pritësi do t’ju kërkojë të regjistroheni një domain të ri (ose thjesht zgjidhni një nëse tashmë keni regjistruar disa prej tyre) dhe më pas, ai do të instalojë WordPress në të vetvetiu.

Në këtë rast, nuk keni pse të bëni asgjë për ta bërë WordPress funksionale. I gjithë procesi i instalimit trajtohet nga ekipi mbështetës që qëndron pas planit tuaj.

Tani që e dini se cili është një plan i menaxhuar i WordPress-it të menaxhuar, ne do të vazhdojmë të flasim për shërbimet e hostimit të WordPress të HostGator. Unë do t’i mbuloj secilën veç e veç, kështu që ju do ta dini më lehtë se cili është më i miri për nevojat tuaja personale.

Megjithatë, një gjë është e sigurt: HostGator mund të jetë një nga vendimet tuaja më të mira për të pritur një faqe në internet WordPress. Ata janë një kompani e njohur globalisht që ofrojnë shërbime të besueshme.

HostGator WordPress Hosting

Hostgator-wordpress-cloud-hosting-planet

Hostgator

Siç e dini tashmë, shumë shërbime pritëse janë ndarë në plane të ndryshme për të mbuluar të gjitha llojet e pritjeve. E njëjta gjë është e vërtetë në lidhje me shërbimin pritës të WordPress të HostGator.

1. Plani fillestar

Ky është plani më i lirë që ofron HostGator. Mund ta merrni për një 5.95 $ mujore. Shumë konkurrentë i çmojnë shërbimet e tyre të hostimit të WordPress shumë më të larta se kjo. Pra, është mirë të dini se HostGator po ofron WP hosting për çmime të arsyeshme.

Ky plan do t’ju japë mundësinë për të pritur 1 faqe në internet WordPress në llogarinë tuaj. Duke qenë një plan fillestar, vërtet nuk mund të presësh shumë faqe në internet në një llogari. Edhe kështu, ata do të japin gjithçka që është e nevojshme për të menaxhuar me sukses një faqe WordPress.

Për shembull, siti do të pranojë me lehtësi 100,000 vizitorë mujorë. Ky është një numër mjaft i madh, që do të thotë që edhe një sit më i vendosur do të funksionojë mirë duke përdorur këtë plan.

HostGator po ofron gjithashtu 1 GB hapësirë ​​për ruajtje për të bërë kopje rezervë të rregullt. Gjithashtu, një certifikatë SSL është shtuar në plan. Kjo është shumë e rëndësishme për të parë në çdo plan pritës, dhe veçanërisht me faqet e internetit të WordPress.

Certifikata SSL do të sigurojë që uebfaqja juaj të mbetet e sigurt ndërsa një vizitor po e përdor atë. Datado të dhënë që dërgohet ose pranohet nga përdoruesi, do të kodohet. Në këtë mënyrë, askush në mes të vizitorit dhe serverit të destinacionit nuk lejohet të hyjë në ato të dhëna (informacioni i kartës së kreditit për shembull).

Për të filluar me planin, HostGator po ju jep gjithashtu mundësinë për të transferuar lirshëm një faqe interneti tashmë ekzistuese në këtë plan pritjeje. Pra, nëse keni një uebfaqe për të cilën nevojitet hostim i dedikuar WordPress, mund ta transferoni lehtësisht në HostGator pa ndonjë tarifë.

Hapësira e ruajtjes dhe gjerësia e brezit është e pakufizuar, kështu që ju mund të ndërtoni faqen tuaj te internetit aq komplekse sa dëshironi. Sigurisht, pajisja e përdorur për të ruajtur të dhënat është bërë nga disqet moderne SSD, në vend të HDD-ve tradicionale. Këto disqe të reja do ta bëjnë faqen tuaj të internetit shumë më të shpejtë kur ngarkoni në shfletues.

Unë duhet të përmend që HostGator gjithashtu përfshin 100 dollarë falas të Google Ad Credits. Këto mund të përdoren për të tregtuar faqen tuaj të internetit me Google Adwords. Do të vëreni më shpejt në internet dhe fillimi i krijimit të një audiencë do të jetë shumë më i thjeshtë.

2. Plani Standard

Ky plan kushton pak më shumë se ai i mëparshmi, me 7,95 $ / muaj. Shtë e ngjashme me një më parë, por ka disa ndryshime për shkak të veçorive dhe burimeve shtesë.

Për shembull, tani mund të strehoni 2 faqe në internet në një llogari të vetme. Në thelb, hapësira juaj e punës është dyfishuar me këtë veçori. Për hostimin e 2 faqeve të internetit, HostGator po ju lejon të transferoni 2 nga të tjerët, nëse dëshironi. Kjo është falas, natyrisht.

Trafiku mujor i faqeve është ngritur gjithashtu në 200,000 vizitorë. Vlen të përmendet se ky numër është një mesatare. Pra, mund të shkoni edhe më lart, nëse faqet tuaja mund ta bëjnë këtë.

Maldo malware i vërejtur nga platforma ose ekipi mbështetës, hiqet automatikisht. Ju nuk duhet të shqetësoheni për mbajtjen e faqes tuaj të pastër nga viruset ose programet e tjera me qëllim të keq. Ekipi i mbrapa mbrapa është gjithmonë atje për situata të tilla.

3. Plani i Biznesit

Ky është plani i 3-të i hostimit të WordPress. Kushton 9,95 $ mujore. Po, është më e shtrenjta, por me të vërtetë ia vlen të azhurnohet për dikë që ka nevojë edhe për më shumë burime.

Kjo sepse plani mund të presë 3 faqe në internet duke përdorur një llogari tuaj. Transferimi i 3 faqeve në internet në HostGator duke përdorur këtë plan është falas siç prisni deri tani.

Por sa vizitorë lejohen për këtë plan? Numri mesatar është 500,000 / muaj. Po, është e saktë: 500,000 vizitorë mujorë. Pra, pavarësisht se sa e madhe është faqja juaj e WordPress, ky plan me siguri mund ta trajtojë atë.

Plani po ju jep hapësirën tuaj për 3 GB hapësirë ​​për të bërë kopje rezervë ditore të të gjithë skedarëve tuaj. Në këtë mënyrë, edhe në skenarin më të keq, ju mund ta riktheni faqen tuaj në një version të mëparshëm vetëm me disa klikime.

Vlen të vërehet se fuqia relative e përpunimit është 5x në krahasim me 2 planet e mëparshme. Kjo do të thotë që çdo proces që lidhet me faqen tuaj të internetit dhe shërbimin pritës, mund të bëhet deri në 5x më shpejt. Ky numër gjithashtu do të ndikojë pozitivisht në shpejtësinë e ngarkimit të çdo faqe në internet duke përdorur planin.

Tani që kemi biseduar për të tre planet e hostimit të WordPress, ju mund të krijoni vetes një ide mjaft të mirë, nëse HostGator mund të menaxhojë nevojat e faqes tuaj. Përgjigja e mundshme është po.

Edhe nëse keni një uebfaqe të mirë-krijuar, me mijëra vizitorë të përditshëm, planin e tretë që sapo kemi mbuluar, lehtë mund ta trajtoni atë.

Pse Zgjidhni WordPress Hosting të HostGator-it?

Një nga arsyet kryesore pse duhet të keni HostGator për të pritur faqet tuaja në WordPress është: mbështetja në internet.

Ekipi mbështetës në HostGator është një nga më të mirët në biznes. Ata janë shumë të shpejtë në përgjigjen e çdo kërkese të bërë nga një klient. Zakonisht, nuk duhet të prisni më shumë se disa minuta për t’iu përgjigjur pyetjes suaj. Dhe ato janë efikase gjithashtu, në dhënien e zgjidhjes më të mirë të mundshme në asnjë kohë.

Ekipi i tyre i ndihmës është i trajnuar për të trajtuar të dyja pyetjet e hostimit dhe WordPress.

A është e përfshirë me Email me HostGator WordPress Hosting?

Po, emaili është i përfshirë me çdo plan pritës WordPress në HostGator. Në fakt, ju mund të krijoni sa më shumë llogari të postës elektronike për vendin tuaj, të tilla si [email protected] – nuk ka kufi në numrin e adresave të postës elektronike që mund të krijoni në planet e hostimit të WordPress të HostGator.

Avantazhet e WordPress Hosting të HostGator mbi planet e përbashkëta

Pritja e përbashkët është e shkëlqyeshme për bloget dhe faqet e internetit të vogla të WordPress. Sidoqoftë, nëse faqja juaj e internetit merr shumë trafik në ditë (më shumë se 1.000), pritja e përbashkët thjesht nuk do të jetë e mjaftueshme. Edhe pse disa plane të përbashkëta në HostGator ju lejojnë të pritni shumë faqe në internet dhe të mos keni kapak në gjerësinë e bandës dhe përdorimin e hapësirës në disk, burimet janë shumë të kufizuara.

Planet e hostimit të WordPress janë krijuar për të mbështetur më shumë trafik. HostGator përdorni teknologjinë e pritjes së cloud në planet e tyre të hostimit të WordPress, të cilat mund të trajtojnë njolla të mëdha trafiku duke shpërndarë burime të serverit në një mënyrë më të mirë. Kështu që edhe pse, ju do të merrni pjesën më të madhe të trafikut të faqes tuaj në një kohë të shkurtër, faqja juaj në internet do të funksionojë pa probleme gjatë gjithë ditës. Në pritjen e përbashkët, kjo nuk është e mundur.

Transferimi i faqes në internet HostGator WordPress

Nëse host-i juaj aktual nuk është i mjaftueshëm për faqet e internetit tuaj, por nuk keni shumë njohuri për të transferuar faqet e internetit, në HostGator mund të kërkoni ndihmë. Ekipi i HostGator do të transferojë deri në 3 faqe WordPress falas nga hosti juaj i vjetër në serverët e tyre.

Ata do të kryejnë transferimet e faqes në internet në mënyrë të tillë profesionale, që vizitorët tuaj të mos kenë përvojë nga joproduktive.

A është WordPress Hosting me vlerë Kosto shtesë?

Nëse jeni duke fituar para nga faqja juaj e internetit, me siguri ju mund të përballoni pagimin e kostos shtesë për mbajtjen e menaxhuar të WordPress. Nëse të ardhurat e faqes suaj të internetit mund të mbulojnë me lehtësi koston e pritjes, atëherë definitivisht ia vlen të azhurnoni nga hosti i përbashkët i menaxhuar i WordPress i menaxhuar.

Në planin afatgjatë, ajo do të paguajë, sepse faqja juaj në internet do të jetë më e shpejtë, do të ketë siguri dhe kohë më të mirë. Hosting paguan një rol të rëndësishëm në suksesin e një faqe në internet. Megjithëse duhet të filloni në planet e nivelit të ulët dhe të azhurnoni sapo të keni nevojë për më shumë performancë dhe karakteristika.

përfundim

Në përgjithësi, HostGator është padyshim i aftë të presë një uebfaqe të bazuar në WordPress. Siç mund ta shihni nga planet e përmendura më lart, madje edhe shumë faqe në internet janë lehtësisht të hostuara me planin e 2 dhe 3.

Nuk ka rëndësi nëse sapo filloni me një uebfaqe të re, ose posedoni një sit të madh dhe të njohur tashmë. HostGator mund t’i trajtojë të dy mjaft mirë. Sigurisht, për fillestarët, rekomandohet plani i parë.

Por nëse planifikoni të zgjeroheni më vonë, ose tashmë keni një sit të madh, shkoni për planin e dytë ose të tretë. Thjesht mendoni mirë për nevojat tuaja dhe zgjidhni në përputhje me rrethanat. Ju nuk do të zhgënjeheni nga ky shërbim pritës WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector