A është InMotion i mirë për të pritur në Uebfaqet e WordPress?

InMotion-wordpress-hosting


WordPress po bëhet gjithnjë e më popullore ditën. Në këtë kohë, më shumë se një e katërta e të gjitha faqeve të internetit e përdorin atë si sistemin e tyre bazë. Numri shkon në disa milion faqe në internet.

Për shkak se WordPress është kaq popullor, është e mundur që të planifikoni ta përdorni gjithashtu, nëse nuk jeni tashmë. Në çdo rast, për të pritur një faqe në internet WordPress, keni nevojë për një kompani të mirë dhe të besueshme.

Në këtë artikull do të flasim për një nga ofruesit më të mirë të pritjes në botë. Kompania quhet Pritja për lëvizje.

Meqenëse po përdorni WordPress si bazë për faqen tuaj të internetit, shërbimi i pritjes gjithashtu duhet të jetë i lidhur ngushtë me platformën WordPress. Për fat të mirë, InMotion nuk ofron një lloj të caktuar të hostimit, të quajtur Hosted WordPress Hosting.

Para se të fillojmë të flasim për planet e caktuara që ofron InMotion, duhet të sqarojmë se çfarë do të thotë me të vërtetë menaxhimi i WordPress.

Isfarë është shërbimi i menaxhuar i WordPress Hosting?

ajo-po-menaxhohet-wordpress-hosting

Isfarë është mbajtja e menaxhuar e WordPress-it?

Një uebfaqe e ndërtuar duke përdorur këtë CMS, ka nevojë për një shërbim specifik hosting për të punuar në performancën e tij kulmore. Një shërbim i rregullt i pritjes, si hostimi i përbashkët mund të funksionojë gjithashtu, por ka një pengesë me përdorimin e një plani të tillë pritës. Mund të ketë mungesë të veçorive dhe burimeve të caktuara që një faqe në internet WordPress duhet të funksionojë mirë.

Karakteristika kryesore që duhet të posedojë çdo plan i menaxhuar i WordPress është kjo: e gjithë puna e prapambetur duhet të trajtohet nga ekipi mbështetës prapa paketës tuaj të zgjedhur. Në mënyrë të veçantë, gjithçka që lidhet me drejtimin e WordPress në faqen tuaj të internetit bëhet nga njerëzit që qëndrojnë pas shërbimit.

Por a do të thotë kjo që nuk keni çfarë të bëni, pasi të regjistroheni në një plan? Jo, jo saktësisht. Running WordPress është trajtuar nga kompania, por ju jeni akoma ai që krijon përmbajtjen dhe personalizon faqen e internetit.

Ekziston një aspekt i rëndësishëm që duhet të jetë i pranishëm në të gjitha planet e menaxhuara të hostimit të WordPress. Instalimi i WordPress duhet të bëhet lehtësisht nga njerëz jo teknikë. Kompanitë po e arrijnë këtë në 2 mënyra të ndryshme.

Nga njëra anë, ka shërbime pritëse që ofrojnë instalime me 1 klikim si një veçori. Këto instalime përfshijnë të gjitha llojet e aplikacioneve dhe programeve falas në internet, të cilat mund t’i instaloni vetëm me 1 klik. Zakonisht, ata shtojnë WordPress në paketën e softuerëve të disponueshëm për instalim.

Duke përdorur këtë metodë, thjesht duhet të regjistroheni për një plan pritjeje, pastaj zgjidhni programin kompjuterik që dëshironi të ekzekutoni në faqen tuaj të internetit. Kur e keni gjetur WordPress, thjesht klikoni në butonin e instalimit dhe i gjithë procesi trajtohet automatikisht. Ju keni fjalë për fjalë, asgjë tjetër për të bërë në lidhje me të.

Metoda e dytë e përdorur nga shumë kompani, është e mëposhtme: kur të keni përfunduar regjistrimin në planin tuaj të pritjes, shërbimi automatikisht do të instalojë WordPress. Në këtë situatë nuk është e nevojshme të përdorni funksionin e instalimit me 1 klik.

CMS do të instalohet vetvetiu. E vetmja gjë që ju duhet të bëni, është të zgjidhni emrin e duhur të domainit ku dëshironi të instalohet WordPress. Zakonisht, nëse nuk keni një emër domain, shërbimi do t’ju tregojë për të blerë një të tillë. Kur e keni bërë atë, instalimi do të vazhdojë siç është planifikuar.

Këto janë 2 mënyrat që kompanitë pritëse merren me instalimin e WordPress. Në rastin e Pritja për lëvizje, mund të vendosni të instaloni automatikisht WordPress në arkë. Për të filluar me një sit të ri, kjo është mënyra më e thjeshtë me të cilën mund të shkoni.

Tani është koha të flasim për shërbimin e menaxhuar të hostuar të WordPress që Ofron InMotion.

InMotion WordPress Hosting

InMotion-menaxhuar-wordpress-hosting

InMotion WordPress Hosting

Si shumica e ofruesve, InMotion po e ndan këtë shërbim në plane të ndryshme. Shumica e kompanive kanë 3 plane nga të cilat mund të zgjidhni, por Në lëvizje ju lejon të keni akses në 6 pako të veçanta. Në këtë mënyrë, ju mund të zgjidhni më saktë një shërbim që i përshtatet nevojave tuaja personale.

Unë duhet të përmend se nuk do të flas për të gjitha 6 planet në këtë artikull. Do të filloj me planin e dytë, pastaj do të flasim për të 4-in dhe më pas atë të 6-të. Por së pari, le të shohim cilat janë karakteristikat që InMotion përfshin në çdo plan të vetëm të hostimit të WordPress. Pavarësisht se cili plan do të zgjidhni në fund, këto mundësi do të jenë të gjitha të pranishme:

 • WordPress i parainstaluar dhe i gatshëm për përdorim.
 • Shumica e shtojcave dhe aplikacionet e e-commerce falas për përdorim.
 • Një emër domain falas shtohet në çdo plan.
 • Garanci e kthimit të parave 90-ditore (kjo ju jep mjaft kohë për të provuar çdo aspekt të planeve tuaja të pritjes)
 • WordPress (dhe çdo aplikacion tjetër) mund të azhurnohet automatikisht.
 • Performancë e lartë për shkak të disqet moderne SSD të përdorura për ruajtje.
 • NGINX dhe caching i avancuar i memorjes, për shpejtësi më të shpejtë të ngarkimit.
 • Platformë falas për ndërtimin e faqes në internet (BoldGrid).
 • Mbështetje për klientët Premium.

Tani, le të flasim për planin e dytë të WordPress nga InMotion. Ju duhet të dini që ky është plani më i popullarizuar dhe vlera më e mirë për paratë tuaja.

WP-2000

Kjo paketë vjen për një 7.26 $ mujore. Mimi është në dispozicion nëse regjistroheni për 2 vjet përpara. Siç mund ta shihni në faqen zyrtare, kjo është zgjedhja e parë për ata që zotërojnë një biznes të vogël ose dëshirojnë të krijojnë një faqe në internet për bloge. Plani ju lejon qasje në 2 faqe në internet në një llogari të vetme.

Por sa vizitorë do të keni mundësi të pranoni? Në baza mujore, ky plan u hartua për të mbështetur një mesatare prej 50,000 vizitorësh unikë mujorë. Vini re se numri është një mesatare. Pra, faqja juaj e internetit mund të jetë në gjendje të trajtojë më shumë ose më pak sasi të trafikut. Sido që të jetë, plani ju jep shumë hapësirë ​​për tu rritur.

Ju gjithashtu merrni 80 GB memorie SSD për strehimin e të gjitha të dhënave të faqeve tuaja. Kjo është më se e mjaftueshme për 2 faqe interneti. Dhe falë disqet SSD, faqja juaj e internetit duhet të ngarkojë shpejt në shfletuesin e vizitorit.

Një numër i pakufizuar i llogarive profesionale të postës elektronike shtohet gjithashtu në përzierje, me një pajtim personal në shtojcën Jetpack WordPress. Kjo përdoret për të përmirësuar faqen tuaj dhe për të mbajtur shënimet e statistikave.

WP-4000S

Ky është plani i 4-të në uebfaqen zyrtare të InMotion. Kushton 31.10 $ / muaj. A ja vlen të azhurnohet nga plani i mëparshëm? Nëse keni më shumë se 2 faqe në internet që kanë nevojë për një host të besueshëm ose keni një uebsajt që ka shumë trafik, mund ta konsideroni këtë plan.

Kjo ju lejon të strehoni 6 faqe në internet në të. Ky fakt në vetvete e bën që ia vlen të azhurnohet për shumë njerëz. Për ruajtjen e të gjitha të dhënave tuaja, 160 GB ruajtje SSD është gjithashtu këtu. Plani përfshin një adresë IP të dedikuar falas gjithashtu. Sa vizitorë mund të keni pse?

Numri shkon mjaft shumë: 300,000 vizitorë mujorë janë mbështetur nga plani. Por për një sasi kaq të madhe të vizitorëve, ju duhet të siguroheni që faqja po funksionon siç duhet në çdo kohë. Në fund të fundit, sa më shumë vizitorë të keni, aq më shumë burime ju duhen.

Për t’ju ndihmuar me këtë, InMotion po jep me këtë plan diçka që quhet Dedikuar Opcode Cache Pool. Për çfarë përdoret? Kjo veçori ju lejon vizitorëve tuaj të hyjnë në faqen tuaj të internetit me shpejtësi të shpejtë edhe kur mijëra vizitorë të tjerë po e përdorin atë në të njëjtën kohë.

WP-6000S

Si plani i 6-të dhe përfundimtar i hostimit të WordPress, kushton më së shumti në 119,28 $ / muaj. Ky plan u ndërtua për të ndihmuar ata që kanë nevojë për performancën përfundimtare të WordPress në faqet e internetit të mëdha. Kjo për shkak se duke përdorur këtë paketë, ju mund të keni një mesatare prej 1,200,000 vizitorësh mujorë duke përdorur faqen tuaj të internetit.

Por nëse dëshironi të krijoni shumë faqe në internet, mund ta bëni edhe atë. Plani mbështet deri në 20 faqe në internet në një llogari të vetme. Ju mund të ndërtoni një biznes të qëndrueshëm duke përdorur këtë paketë në masën e saj të plotë.

Sa i përket tipareve që ju jep plani, të gjitha shpërblimet nga planet e mëparshme janë të pranishme gjithashtu në këtë. Dallimi i vetëm është se ju merrni 240 GB ruajtje SSD për të gjithë faqen tuaj në internet.

Unë gjithashtu duhet të përmend se InMotion ju jep transferime falas në internet me çdo plan që ju zgjidhni. Pra, WP-6000S gjithashtu ka këtë veçori të pranishme në paketë. Jo shumë pritës të internetit do të lejojnë transferimin e faqeve të internetit tuaj tek ata falas.

Ashtu siç e përmenda edhe më lart, ekzistojnë 3 plane të tjera të mbajtjes së menaxhuar të WordPress në faqen e internetit të InMotion. Kam folur vetëm për këto 3, që janë kandidatët më të mundshëm për një përdorues të ri InMotion.

Pavarësisht nëse jeni i ri me një uebfaqe të WordPress-it, ose tashmë zotëroni ato të shumëfishta, InMotion me siguri ka një plan të ndërtuar për nevojat tuaja.

përfundim

Kemi arritur në fund të artikullit të sotëm. Ju duhet të keni një ide mjaft të mirë në lidhje me mbajtjen e një faqe në internet WordPress duke përdorur një nga planet e menaxhimit të WP të menaxhuar nga InMotion. Unë gjithashtu sqarova se çfarë është një plan pritës i menaxhuar dhe pse është i mirë edhe për të ardhurit.

Pjesa tjetër varet nga ju. Nëse e shihni që InMotion është një përshtatje e mirë për nevojat tuaja, mund të vazhdoni dhe të zgjidhni njërën nga planet e pritjes që kam mbuluar këtu ose të shikoni edhe 3-të e tjera. Vetëm mbani në mend atë që prisni nga një plan i cili do të funksionojë mirë me faqen tuaj të internetit dhe zgjidhni në përputhje me rrethanat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map