Cili plan i hostGatorit është më i miri për ju?

01.06.2020
Asnjë kategori 'Cili plan i hostGatorit është më i miri për ju?
0 17 мин.

Hostgator-web-hosting-planet


HostGator është një host i fuqishëm në internet, shërbimet e të cilit përfshijnë plane pritëse për çdo lloj uebsajti nga biznesi i vogël në ndërmarrje. Planet e HostGator janë të përballueshme dhe të lehtë për t’u përdorur, gjë që i bën ata një zgjedhje të shkëlqyeshme për fillestarët dhe përdoruesit pro njëlloj. Në këtë përmbledhje të planeve të HostGator ne bëjmë një analizë gjithëpërfshirëse të veçorive të pritjes, konfigurimit, çmimit dhe rasteve të përdorimit të shërbimeve të mbajtjes në internet të HostGator.

Përmbledhje e shkurtër e kompanisë

HostGator ka qenë rreth e rrotull që nga viti 2002, kur u themelua nga Brent Oxley në një dhomë konviktesh në Florida. Deri në vitin 2009, HostGator kishte 200,000 klientë dhe ishte rritur në një kompani pritëse me zyra ndërkombëtare që u shërben klientëve në të gjithë botën. Në vitin 2012, HostGator u përvetësua nga Endurance International Group, kompania mëmë e pritësve të tjerë të buxhetit si BlueHost ose iPage.

Edhe pse HostGator ka shitur vetveten kryesisht si një mikpritës buxheti për individë dhe biznese të vogla, planet e tyre të pritjes janë të përshtatshme për faqet e internetit me trafik të madh, si dhe.

Shqyrtimi i planeve të mbajtjes së hostGatorit

Shërbimet e mbajtjes në internet të HostGator përbëhen nga llojet e mëposhtme të hostimit:

 • Pritja e përbashkët;
 • Pritja në re;
 • Hostimi i WordPress;
 • Host VPS;
 • Pritja e përkushtuar;
 • Shitësi i shitësit.

Windows dhe Linux që hostojnë të dy funksionojnë midis planeve të HostGator, me cPanel / WHM & Licencat e panelit të kontrollit WHMCS, dhe Plesk përfshihen falas. Për dallim nga shumë prej konkurrentëve të tyre, HostGator nuk ofron emra domain falas me asnjë nga paketat e tyre.

Planet e Ndarjes së Ndarjes HostGator

Planet e përbashkëta Linux të përbashkëta në HostGator vijnë në tre konfigurime:

 • Plani i kapjes duke filluar nga 2.78 $ / muaj;
 • Plani i bebeve duke filluar nga 3.98 $ / muaj;
 • Plani i biznesit duke filluar nga 5.98 $ / muaj.

Plani Hatchling është i përshtatshëm për të pritur një uebfaqe të vetme dhe vjen me një bandë gjerësi të pashembullt, hapësirë ​​në disk të pa-matur, bazat e të dhënave të pakufizuara të MySQL, mbajtjen e pakufizuar të postës elektronike dhe cPanel. Nëse dëshironi një pritje të pakufizuar në uebfaqe, ju duhet të shkoni ose në planin Baby, i cili vjen me hapësirë ​​të pashoqe të diskut, bandës së gjerësisë, dhe mbajtjen e pakufizuar të domain, ose planin e biznesit, i cili vjen me të gjitha këto karakteristika plus një IP të dedikuar falas dhe një SSL falas.

Të gjitha planet e përbashkëta të pritjes janë mbështetur nga një garanci 45-ditore e kthimit të parave dhe një garanci në kohë 99.9%. Përveq kësaj, këto plane përfshijnë gjithashtu kredi për marketing falas për Google AdWords dhe Bing, kopje rezervë të menjëhershme, mbështetje 24/7, llogari të pakufizuara FTP, ato mbështesin shumë gjuhë programimi (Ruby on Rails, Python, Perl, etj.), Qasje në SSH, transmetimi audio / video, Spam Assassin, mbrojtja e linjës lidhëse, menaxheri i mohimit të IP dhe shumë karakteristika të tjera.

Planet e hosteve të përbashkëta të HostGator Windows janë në dispozicion në dy konfigurime:

 • Plani personal duke filluar nga 4.76 $ / muaj;
 • Plani i ndërmarrjes duke filluar nga 14,36 $ / muaj;

Plani Personal do të presë një domen të vetëm, do të ofrojë hapësirë ​​në disk të paketuar dhe gjerësi bandë, dhe një çertifikatë të përbashkët SSL, ndërsa plani i Ndërmarrjes ofron pritje për 5 domene, përfshin gjerësi të pakufizuar të bandës dhe hapësirës së diskut, dhe një SSL dhe IP falas private.

Të dy planet paraqesin Plesk si panel kontrolli të tyre, dhe ato gjithashtu përfshijnë mjete falas për ndërtimin e faqeve në internet, 4,000+ shabllone të internetit falas, instalime me 1 klikim të skripteteve popullore dhe mjete të ndryshme programimi, mjete të bazës së të dhënave, etj..

Përveç gjerësisë së bandës dhe hapësirës në disk, karakteristika të tjera të pakufizuara të përfshira me të dy planet janë llogari të pakufizuara të postës elektronike, nëndominët dhe llogaritë FTP.

Ashtu si planet e përbashkëta të ndarjes së Linux, Linux, planet e pritjes së programeve të Windows gjithashtu mbështeten nga një garanci prej 45 ditësh për kthimin e parave dhe 99.9% garanci në kohë.

HostGator Cloud Hosting

Nëse keni nevojë për një pritje fleksibël dhe të shkallëzuar për projektet tuaja në internet, pritja e re e HostGator-it sjell 2 herë herë më të shpejtë të ngarkesës falë serverëve të tyre me densitet të ulët, shtresave të shumëfishta të caching dhe harduerit të nivelit të lartë. Planet e pritjes në cloud janë të disponueshme në tre konfigurime:

 • Cloud Hatchling Cloud duke filluar nga 3.58 $ / muaj;
 • Baby Cloud duke filluar nga 4.78 $ / muaj;
 • Cloud i biznesit duke filluar nga 7.18 $ / muaj.

Pritja cloud e HostGator shpërndan automatikisht tre kopje të pasqyruar të të dhënave tuaja për të siguruar tepricë dhe siguri. Për më tepër, falë mbrojtjes së mosbesimit dhe caching të integruar, faqja juaj mund të shijojë performancë të rritur dhe pa ndonjë ndërhyrje.

Plani Hatchling Cloud është projektuar për pritjen e një domeni të vetëm, ai përfshin 2 bërthama CPU, memorie 2 GB, bandë gjerësi të pashembullt dhe hapësirë ​​në disk të pa-matur. Plani Baby Cloud mund të përdoret për të pritur fusha të pakufizuara, ai vjen me 4 bërthama CPU, memorie 4 GB, hapësirë ​​të pandryshuar në disk dhe gjerësi bande e pandryshuar.

Plani i Biznesit është gjithashtu i përshtatshëm për të pritur fusha të pakufizuara, ai vjen me CPU 6 bërthama, memorie 6 GB, dhe një IP të veçantë dhe SSL private të dedikuar falas. Ndërsa një IP e dedikuar nuk është në dispozicion për planin Hatchling, ai mund të blihet për 2 $ / muaj për planin e Foshnjës.

Me secilin plan të strehimit në re, ju lehtë mund të monitoroni dhe shpërndani burime. Gjithashtu, disa shtesa janë të disponueshme për blerje me këto plane si CodeGuard, i cili ofron kopje rezervë automatike ditore, ruajtje 1 GB, baza të të dhënave të pakufizuara; SiteLock, e cila skanon faqen tuaj për malware, sulme botesh dhe dobësi; G Suite, e cila integron aplikacionet e njohura të Google; dhe Privatësia e Domenit, e cila mbron nga vjedhjet e identitetit dhe spam-mail.

HostGator WordPress Hosting

Planet e WordPress të HostGator janë ndërtuar në arkitekturën cloud duke ofruar të njëjtat përfitime përsa i përket shpejtësisë, performancës dhe sigurisë si planet e mbajtjes në cloud të HostGator. Në këtë kategori gjithashtu, ekzistojnë tre plane si më poshtë:

 • Plani fillestar duke filluar nga 3.98 $ / muaj;
 • Plani standard duke filluar nga 6.38 $ / muaj;
 • Plani i biznesit duke filluar nga 9.18 $ / muaj.

Plani fillestar do të presë 1 faqe, të trajtojë 100,000 trafik mesatar mujor të faqes, të përfshijë 1 GB rezervë automatik të bazës së të dhënave ditore, heqjen automatike të malware, llogari të pakufizuara të postës elektronike, hapësirë ​​ruajtjeje të pa-matur dhe 100 $ Google kredi AdWords.

Me planin standard, ju mund të strehoni 2 faqe, ajo mund të trajtojë 200,000 trafik mesatar mujor të faqeve, të përfshijë 2 GB rezervë të automatizuar të bazës së të dhënave ditore, heqjen e malware, llogari të pakufizuara të postës elektronike, ruajtje të paketuar dhe 100 dollarë në Google AdWords kredi.

Plani i Biznesit mund të strehojë 3 site, deri në 500,000 trafik mesatar mujor, ofron Ndihmë për Zhvilluesin WPPro (sesion këshillimi një-mbi-një WordPress me vlerë 100 dollarë), 5 kopje rezervë të automatizuar të bazës së të dhënave ditore, heqjen automatike të malware, hapësirë ​​ruajtjeje të pa-matur, dhe 100 dollarë në kredinë e Google AdWords.

Me secilën plan të blerjes së planit të WordPress, CodeGuard, SiteLock, çertifikatën SSL dhe Domain Privacy përfshihet falas.

Planet e WordPress të HostGator janë optimizuar për shpejtësinë dhe sigurinë. Ju mund të monitoroni dhe shpërndani burime shtesë, të shijoni shpejtësi të shpejtë në mënyrë të çuditshme pa pasur nevojë të konfiguroni caching ose CDN tuaj.

Transferimet falas të faqes përfshihen me secilin plan dhe mbështetja e ekspertëve për WordPress është në dispozicion rreth orës.

HostGator VPS Hosting

Planet e HostGator VPS ofrojnë qasje të plotë në rrënjë, kështu që ju të mund të shijoni kontroll të plotë mbi mjedisin tuaj të pritjes. Planet VPS vijnë me një server virtual autonome të dedikuar tërësisht në faqen tuaj, duke ju lejuar të shijoni përfitimet e një serveri të dedikuar, por pa kostot më të larta që lidhen me të.

HostGator ofron tre plane VPS:

 • Snappy 2000 duke filluar nga 19,95 $ / muaj;
 • Snappy 4000 duke filluar nga 29,95 $ / muaj;
 • Snappy 8000 duke filluar me 39.95 $ / muaj.

Snappy 2000 është konfiguruar të përfshijë 2 bërthama CPU, 2 GB RAM, hapësirë ​​në disk 120 GB, 1.5 bandë gjerësi brezash, dhe 2 adresa IP. Snappy 4000 vjen me CPU me 2 bërthama, RAM 4 GB, hapësirë ​​në disk 165 GB, 2 bandë gjerësi TB dhe 2 adresa IP. Snappy 8000 përfshin 4 bërthama CPU, 8 GB RAM, hapësirë ​​në disk të GB 240, 3 gjerësi bandë TB dhe 2 adresa IP.

cPanel ofrohet opsionalisht me të gjitha planet Snappy VPS, si dhe janë siguruar kopje rezervë javore në internet, për të siguruar që të dhënat tuaja mbeten të sigurta. Një paketë e plotë e mjeteve të zhvillimit të faqes, mijëra shabllone të faqeve të internetit, një instalues ​​skripti përfshihen gjithashtu me secilën pako. Mbështetja është në dispozicion përmes bisedës live, telefonit dhe postës elektronike 24/7 për t’ju ndihmuar për çdo çështje që mund të keni.

Serverët e përkushtuar nga HostGator

Nëse doni përfundimin në performancën, kontrollin dhe sigurinë, serverët e dedikuar të HostGator janë ndërtuar për menaxhim të përparuar, performancë maksimale dhe shkallëzim të menjëhershëm. Ju mund të zgjidhni Windows me Plesk ose Linux me serverat cPanel, si dhe opsione të menaxhuara dhe gjysmë të menaxhuara. Konsumatorët e HostGator mund të zgjedhin nga tre serverë të dedikuar:

 • Server me vlera që fillon nga 119 $ / muaj;
 • Serveri i energjisë që fillon me 139 $ / muaj;
 • Serveri i Ndërmarrjeve duke filluar nga 149 $ / muaj.

Të gjithë serverët e dedikuar përfshijnë 4 IP IP4, konfigurim RAID-1, akses të plotë me rrënjë, mbrojtje DDoS, baza të të dhënave të pakufizuara, rrjet plotësisht të tepërt dhe 24/7 mbështetje live..

Servers Value krenohet me 4 CPU / Core / 8 Thread Intel Xeon-D CPU, 8 GB RAM, 1 TB HDD, bandwidth të paketuar, Linux ose Windows OS. Power Server ka 8 CPU Core / 16 Thread Intel Xeon-D CPU, 16 GB RAM, 2 TB HDD ose 512 GB SSD, gjerësi bandë e paekseruar dhe zgjedhjen e Linux ose Windows OS. Serveri i Ndërmarrjeve përmban 8 CPU / Core / 16 Thread Intel Xeon-D CPU, 32 GB RAM, 1 TB SSD, gjerësi bande e pashlyer, Linux ose Windows OS.

Planet e Shitësit të hostGatorit

Nëse doni të filloni biznesin tuaj të vogël të mbajtjes në internet ose të shtoni hostimin si një shërbim ndihmës për shërbimet tuaja të projektimit në internet, HostGator ka tre nivele të shitësit:

 • Alumini duke filluar nga 19,95 $ / muaj;
 • Bakri duke filluar nga 24,95 $ / muaj;
 • Argjendi duke filluar nga 24,95 $ / muaj.

Të gjitha planet paraqesin hostim të pakufizuar të domenit, Subdomainë të pakufizuar, Llogari Email, Databaza të MySQL, Llogari FTP. Plani i Aluminit përmban hapësirë ​​në disk 60 GB, gjerësi bandë 600 GB. Plani i bakrit përmban hapësirë ​​në disk 90 GB, dhe gjerësi bandë 900 GB. Plani i Argjendit krenohet me hapësirë ​​në disk 140 GB, dhe gjerësi Bandw 1400 GB.

Karakteristikat e tjera të hostimit të shitësit përfshijnë:

 • CPanel fleksibël, i lehtë për t’u përdorur;
 • Serverat e emrave privatë bazuar në domenin tuaj;
 • 99.9% garanci në kohë;
 • Garanci e kthimit të parave prej 45 ditësh;
 • Transferime falas në internet për deri në 30 faqe në internet;
 • Llogari e shitësit falas e klubit;
 • Kopje rezervë automatike javore jashtë faqes;
 • WHM & WHMCS;
 • Hyrja në SSH;
 • Parandalimi i spamit, dhe më shumë.

Planet e shitësit të HostGator ju japin fleksibilitetin për të drejtuar biznesin tuaj të pritjes në çfarëdo mënyre që dëshironi nga alokimet e burimeve deri te personalizimi i cPanel dhe ofrimi i shërbimeve shtesë (emri i domainit, certifikatat SSL, etj.).

Cilin plan për të zgjedhur HostGator?

Nëse po lansoni faqen tuaj të parë ose projektin personal, nuk ka gjasa që të merrni kaq shumë trafik sa të keni nevojë për burimet e një serveri të tërë të dedikuar për projektin tuaj. Zakonisht, kur filloni, një plan i përbashkët pritjeje është i mjaftueshëm. Gjithmonë mund të azhurnoni kur dhe nëse kërkesat tuaja të hostimit ndryshojnë.

Nisja me planin e BabyGator të BabyGator do t’ju lejojë të pritni më shumë se një domen, dhe të kënaqeni me cPanel, mjetin e ndërtimit të faqes së HostGator dhe mjetin QuickInstaller. Ju mund të krijoni pothuajse çdo lloj uebsajti (blog, forum, galeri fotografish, etj.), Dhe të përdorni një zgjedhje të gjerë të temave dhe modeleve.

Planet e HostGator janë të shkallëzueshme, ju lehtë mund të shtoni më shumë burime ose të kaloni në planet e niveleve më të larta të mbajtjes, nëse bëhet e domosdoshme.

Nëse jeni duke filluar një projekt në internet dhe keni nevojë për një kontroll të plotë mbi mjedisin tuaj të strehimit, së bashku me mundësinë e instalimit të programeve me porosi ose ekzekutimin e aplikacioneve me porosi, planet VPS të HostGator ju ofrojnë lirinë për ta bërë këtë.

Vetëm nëse performanca e faqes tuaj degradohet në një VPS, duhet të keni parasysh të kaloni në një server të dedikuar. Zakonisht, nevoja për një server të dedikuar është më e zakonshme për faqet e trafikut të lartë të tregtisë, bizneset që përpunojnë pagesa dhe ruajnë informacione të ndjeshme, etj..

Nëse zotëroni një sit të WordPress, mund të dëshironi të merrni parasysh një llogari të menaxhuar të WordPress-it të menaxhuar para se të azhurnoni në një VPS. Këto plane të optimizuara për WordPress vijnë me më shumë burime sesa planet e përbashkëta të pritjes dhe marrin parasysh veçoritë e faqeve të WordPress si performanca, siguria dhe azhurnimet.

HostGator ofron faturim mujor në shumicën e planeve të tyre të pritjes, por për të përfituar nga çmimet e tyre promovuese, mund t’ju duhet të regjistroheni për të paktën 12 muaj. Për shembull, plani i Baby kushton 11,95 $ / muaj nëse regjistroheni vetëm për një muaj, por nëse vendosni të angazhoheni për një vit, çmimi mujor bie me 60% në vetëm 4.78 $ / muaj.

Kthimi i parave prej 45 ditësh i ofruar nga HostGator garanton që të mund të tërhiqeni nga ndonjë plan afatgjatë nëse nuk jeni të kënaqur me shërbimet e tyre. Kjo është një garanci bujare për kthimin e parave që është mbi standardin e industrisë.

përfundim

HostGator është një zgjedhje popullore në një industri konkurruese pritëse. Ata janë një partner i besueshëm pritës, nëse ju nevojitet Linux ose Windows pritës, cloud ose VPS, ose nëse po kërkoni të bëheni një shitës hosti. Ky host në internet mund të plotësojë nevojat e individëve, profesionistëve të IT, bizneseve të vogla dhe të mesme, dhe përzgjedhja e tyre e prishësve të dedikuar madje mund të plotësojë kërkesat e ndërmarrjeve për ndërmarrje.

Shpresojmë që rishikimi ynë i planeve të HostGator të ju ka ndihmuar të vendosni nëse HostGator mund të jetë një ndeshje e mirë për ju, dhe cilat plane pritëse të HostGator duhet të zgjidhni për faqen tuaj të internetit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector