Rishikimi i HostGator Joomla Hosting – A është një host i mirë i faqes Joomla?

Hostgator-joomla-hosting-shqyrtim


HostGator është me të vërtetë një ofrues i mirë hosting për faqet e internetit të Joomla dhe kjo është se si: Për të filluar me HostGator ka qenë në biznes që nga viti 2002 duke pritur një fushë mahnitëse 8 milion fusha dhe ende duke numëruar. Oneshtë një nga ata hostet e njohur të faqes në internet që nuk mund ta ndihmoni por dëshironi ta keni. Ky ofrues i web hosting-it e ka marrë botën nga stuhia duke filluar me aftësinë e tij për të ofruar disa plane pritëse, duke pasur një kohë të shkëlqyeshme dhe një shpejtësi mesatare të ngarkimit të faqeve, dhe duke mos harruar një pjesë të vogël të planeve të pritjes si WordPress, Joomla dhe shumë të tjerë për të cilët mund të mendoni të.

Hostgator ka qëndruar në provën e kohës duke fituar respekt për numrin e saj të madh të serverëve dhe besueshmërinë e pashoqe midis faktorëve të tjerë. Të gjithë duke përdorur këtë platformë pritëse do të dëshmojnë për opsionet e saj të dedikuara si dhe opsionet VPS që kanë ndihmuar në shkallëzimin e faqeve të tyre në statusin e tyre aktual.

Ekziston më shumë sesa të takohet me vëmendjen kur bëhet fjalë për përdorimin e HostGator si ofruesin tuaj të pritjes dhe në këtë përmbledhje, ne do t’ju heqim rrugën për t’ju treguar pse kjo platformë është ideale për pritësin e faqes Joomla. Nga performanca dhe deri në kohën e duhur deri tek mbështetja e klientit dhe planet e pritjes me çmime gjatë gjithë rrugës për drejtimin e Joomla, ne nuk do të lëmë asnjë gur të paprekur duke ju dhënë një përmbledhje gjithëpërfshirëse të këtij hosti më të popullarizuar të internetit në industri sot. Lexoni më shumë dhe zbuloni pse duhet të konsideroni lëvizjen në HostGator për faqet e internetit tuaj të Joomla.

Rishikimi i HostGator Joomla Hosting

Në vazhdim do t’ju jap disa informacione të thella rreth performancës, kohëzgjatjes, mbështetjes teknike, veçorive dhe çmimit të HostGator. Pra, nëse dëshironi të hostoni faqen tuaj të internetit Joomla me HostGator, vazhdoni të lexoni dhe vendosni nëse kjo kompani është një zgjedhje e mirë për ju apo jo.

Performance HostGator dhe Uptime

Kur zgjidhni ofruesin tuaj të mbajtjes së faqes në internet, faktori i parë që duhet marrë parasysh është performanca e tij. Performanca e një hosti në internet përcaktohet shumë nga shpejtësia sepse një faqe në internet më e shpejtë është një nxitje e shtuar për përdoruesit tuaj dhe rrit renditjen tuaj SEO gjithashtu. Sipas studimeve, një vonesë një sekondë në ngarkimin e faqes mund t’ju kushtojë pothuajse 7 përqind më pak biseda, 11 përqind më pak shikime të faqeve dhe një ulje prej 16 përqind të kënaqësisë së përdoruesit. Meqenëse dëshironi të keni më të mirën për faqen tuaj të internetit, dëshira juaj nuk është të përjetoni çështjet e lartpërmendura dhe kjo është arsyeja pse performanca për kompaninë e mbajtjes së uebit sipas dëshirës tuaj.

Me 99.9 përqind të kohës së duhur, HostGator ju jep një arsye për të buzëqeshur. Kjo tregon se performanca e saj është jashtëzakonisht e shkëlqyeshme, veçanërisht kur bëhet fjalë për besueshmërinë. Në të vërtetë, ky nivel i shërbimit të mbajtjes së faqeve në internet është në të vërtetë standardi i industrisë. Por shpejtësia e saj është vetëm 984 ms, duke e bërë atë mesatare në krahasim me hostet e tjerë edhe pse kjo nuk duhet t’ju shqetësojë më duke pasur parasysh se ka atribute më pozitive për të parë. Edhe pse ka shumë ofrues të mbajtjes së programeve në internet me norma më të larta në kohën e duhur, në fund të fundit është se ato janë pak më të kushtueshme se HostGator. Meqenëse ky host ka qenë në veprim për një periudhë të gjatë kohore, të paktën mund të keni një psherëtimë lehtësimi duke e ditur që nuk është një mashtrim dhe se ka një të ardhme premtuese me shërbime të përmirësuara të mbajtjes në internet.

Ndihma për klientët HostGator

Hostgator-online-klient-mbështetje

HostGator – Mbështetje Teknike Online

HostGator ofron një shërbim të kujdesit ndaj klientit që nuk është i dyti për asnjë në të gjithë industrinë. Shërbimi përfshin 24/7/365 mbështetje të drejtpërdrejtë të bisedës, telefonit dhe biletave. Në pultin tuaj të pritjes, ka portalin mbështetës të kompanisë që do t’ju ndihmojë të gjeni përgjigje të shpejta që vijnë nga baza e njohurive të artikujve tronditës 680 plus dhe më shumë se 500 mësimeve video. Përveç kësaj, çdo llogari e ofruesit të mbajtjes së faqeve në internet HostGator ka një garanci të plotë për Drejtorin Ekzekutiv të kompanisë i cili normalisht i përgjigjet personalisht çdo problemi të paraqitur para tij. Në rast se akoma keni probleme që ekipi i rregullt mbështetës nuk mund të trajtojë, atëherë lirisht mund të kërkoni që bileta juaj të caktohet direkt te CEO për zgjidhje më të mira.

Planet dhe çmimet e hostGatorit

Hostgator-joomla-hosting-planet

Planet e Gjetjes HostGator Joomla

HostGator vjen me një shumëllojshmëri të planeve të mbajtjes së faqeve në internet, në varësi të nevojave tuaja. Këto plane pritëse përfshijnë hostimin e përbashkët, hostimin VPS, hostimin në cloud, hostimin e WordPress dhe planet e dedikuara të mbajtjes. Të gjitha këto plane pritëse të hostGatorit kanë karakteristika të pasura që janë të përshtatshme për buxhete të ndryshme, si dhe kërkesa të ndryshme pritës. Shikoni planet e mëposhtme të hostimit të ofruara nga ofruesi i mbajtjes në internet të HostGator:

Ndarja e përbashkët: Kjo është mënyra më e mirë për fillimin në një faqe interneti krejt të re që ka trafik të ulët në internet. Plani i jep uebfaqes tuaj një mjedis për të shkëmbyer burime me çdo uebfaqe tjetër të hostuar në të njëjtin server.

Rezervimi në renë: Për dallim nga një host i përbashkët që është i kufizuar vetëm në një server, plani i pritjes së cloud përdor shumë serverë. Kjo është arsyeja pse ky plan është një zgjedhje perfekte për ju nëse faqja juaj e internetit po merr trafik të shpeshtë në internet.

WordPress hosting: isshtë një plan i përbashkët pritës që është plotësisht i optimizuar për faqet e mundësuar nga WordPress. Në fakt, optimizon performancën ndërsa mbron faqen tuaj nga sulmet e zakonshme të WordPress.

Server Virtual Privat (VPS): Ky plan pritës ju lejon të menaxhoni të gjitha burimet tuaja virtuale në platformën pritëse të bazuar në cloud dhe është i përshtatshëm për rritjen e faqeve të internetit që kanë përvoja të shpeshta të trafikut.

Server i përkushtuar: Plani i dedikuar i hostimit jep një shans për të marrë një server që pret vetëm faqet e internetit tuaj. E vetmja pengesë në këtë drejtim është se ky plan vjen me një përgjegjësi të madhe që kërkon që ju ta mirëmbani atë vetë.

Për planet e përbashkëta të pritjes së pritjes, ekzistojnë tre nivele të ndryshme. Plando plan ka një bandë të pakufizuar dhe ruajtje por ndryshimet kryesore shfaqen në numrin e faqeve të internetit që secili plan pritës mund të presë. Kështu shkon:

Hatchling: Ky plan i përbashkët ju jep një shans për të pritur vetëm një uebfaqe. Plani përfshin një instalues ​​me një klikim Joomla dhe ai vjen në dispozicion me një seri standarde të veçorive. I gjithë plani kushton 2.75 dollarë në muaj dhe mbështet një emër domain, nënfusha të pakufizuara dhe hapësirë ​​ruajtjeje të pakufizuar dhe në disk.

Plani i foshnjës: Plani i foshnjës ju jep një mundësi për të pritur faqet e internetit të pakufizuara dhe përfshin të gjitha tiparet nën planin e Hatchling. Gjithashtu, mund të përdorni shtesa të tilla si SSL private në këtë plan. Plani kushton 3,95 dollarë në muaj dhe mbështet gjerësi të pakufizuar, ruajtje dhe emrat e domain.

Plani i biznesit: isshtë i përshtatshëm për të gjithë faqet e internetit të biznesit të vogël dhe përfshin një certifikatë falas SSL dhe IP të dedikuar e cila është e nevojshme për krijimin e një faqe interneti për tregti elektronike. Ky plan kushton 5,95 dollarë në muaj dhe është i aftë të mbështesë bandë të pakufizuar, ruajtje të pakufizuar dhe emra domainash. Për më tepër, plani ka një IP të dedikuar falas dhe një numër pa pagesë.

Drejtimin e Joomla në HostGator

Joomla është një sistem i menaxhimit të përmbajtjes (CMS) të klasit botëror për ndërtimin e faqeve të internetit dhe aplikacioneve. Kjo ju ndihmon të mbani gjurmët e të gjitha informacioneve dhe përmbajtjeve në faqen tuaj. Kjo përfshin fotografi, tekste, dokumente, muzikë, video dhe çdo send me rëndësi në faqen tuaj.

Sidoqoftë, ofruesi i mbajtjes së faqes në internet të HostGator dhe Joomla janë bashkuar pa probleme për t’ju dhënë përvojën më të mirë në internet. Me fjalë të tjera, HostGator vjen me shërbime të pajtueshme për strehimin Joomla për një numër të madh të faqeve të internetit dhe kjo është një ndeshje perfekte për faqen tuaj Joomla. Në kuptimin e vërtetë, HostGator është ndër ofruesit më të mirë të web hosting Joomla në industri sot.

Instalimi i tij në platformën tuaj HostGator është shumë i lehtë. Me instaluesin e tij automatik Joomla, thjesht mund të instaloni Joomla me vetëm një klik të vetëm. Të përfshira në këtë instalim janë versionet aktuale të MySQL, Apache dhe PHP. PHP shkon në formën e suPHP, një tjetër version i PHP me shtresa shtesë të veçorive të sigurisë në serverë. Kur drejton Joomla në HostGator, suPHP e bën Joomla CMS shumë më miqësore. Me pak fjalë, nëse po kërkoni të keni një mënyrë të thjeshtë për të menaxhuar përmbajtjen tuaj në internet me ndihmën e një ofruesi fantastik të shërbimit të pritjes, atëherë HostGator Joomla është zgjidhja përfundimtare për ju.

Të mirat dhe të këqijat e HostGator Joomla Hosting

Përkundër të gjitha hyjnive dhe atributeve që vijnë me HostGator, ka ende dy anë të medaljes dhe ne do të shqyrtojmë të mirat dhe të këqijat për t’ju dhënë një pamje të qartë të asaj që duhet të prisni. Këtu janë meritat dhe vlerat e përdorimit të HostGator si ofruesin e shërbimit tuaj të web hosting:

Mirat e HostGator

 • Ajo vjen me panel kontrolli të lehtë për t’u përdorur
 • Ka hapësirë ​​të pakufizuar në disk, gjerësi bandë në çdo plan dhe postë elektronike të pakufizuar
 • Do të kënaqeni me 62 përqind nga 3 vitet e para
 • Ndërtues falas i faqes në internet tërheqje dhe tërheqje
 • Nuk ka nevojë për kontratë përpara se të filloni
 • Ju jeni siguruar një garanci prej 45 ditësh për kthimin e parave
 • Një kohëzgjatje e shkëlqyer prej 99.98 përqind
 • Mbështetje e mirë për klientët
 • Siguria e zgjeruar kundër sulmeve DDoS
 • Migrim falas i faqes tuaj të internetit ekzistuese
 • Një përzgjedhje e gjerë e opsioneve të pritjes
 • Hostable i besueshëm në internet
 • Periudhat fleksibël të faturimit

Kundërvajtjet e HostGator

 • Nuk është aq shpejt sa duhet
 • Ekzistojnë tarifa shtesë për kopjet rezervë “të vërteta”
 • Truket standarde të çmimeve
 • Asnjë migrim falas në domen
 • Shitja agresive

përfundim

A do të konsideroni të zgjidhni HostGator për faqet e internetit të Joomla? Sigurisht, përgjigjja juaj duhet të jetë një “po”, duke pasur parasysh që HostGator është një nga industritë më të mira të pritjes dhe emrat më të mëdhenj të faqeve të internetit të familjes për shumë arsye. Performanca e hostit është diçka për tu admiruar, le të themi me besueshmërinë e saj, mbështetjen e shkëlqyeshme të klientit, planet e shumta të përbashkëta të pritjes dhe shumë më tepër. Lessshtë e panevojshme të thuhet, kjo kompani ka treguar një përmirësim të madh në vitet e fundit duke e bërë atë një zgjedhje perfekte për ata që kërkojnë të kenë një host tepër të mirë në industri deri më tani. Në këtë pikë dhe kohë, ju mund të rekomandoni me besim HostGator për pritjen e faqeve në internet Joomla edhe për ju dhe miqtë tuaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map