Rishikimi i Hosting Joomla Regjistrimi – A është një host i mirë i faqes Joomla?

01.06.2020
Asnjë kategori 'Rishikimi i Hosting Joomla Regjistrimi – A është një host i mirë i faqes Joomla?
0 14 мин.

InMotion-joomla-hosting-shqyrtim


Nëse jeni duke kërkuar për një kompani pritëse të themeluar dhe të besueshme, InMotion duhet të dalë së pari në listën tuaj të kërkimit. Eshtë e panevojshme të thuhet, InMotion del si një nga ofruesit e pavarur më të mëdhenj dhe të besueshëm të mbajtjes në internet në botë.

Kompania ka shërbyer miliona që nga fillimi i saj në 2001 dhe shërbimet e saj po bëhen më të mira dhe më të mira për çdo moment që kalon. Ju mund ta dëshmoni këtë duke kaluar në rishikime të krijuara nga përdoruesit në internet për të pasur një pamje të qartë të asaj që në të vërtetë është ky ofrues i web hosting-ve.

Në këtë artikull, ne do t’ju japim një përmbledhje gjithëpërfshirëse të pritjes së InMotion duke shikuar në rendimentin dhe kohën e duhur, mbështetjen e klientit, planet dhe çmimet, dhe duke ekzekutuar Joomla në InMotion duke përfshirë edhe mirat dhe të këqijat e saj kur përdoret si një host i faqes në internet Joomla.

Rishikimi i hostimit Joomla

Në vazhdim, unë do t’ju përshkoj arsyet kryesore pse ju duhet të zgjidhni InMotion Hosting për faqen tuaj të internetit Joomla. Ka shumë aspekte që duhet të merren parasysh kur zgjidhni një kompani pritëse për Joomla, por konsideroj se performanca, koha e duhur, mbështetja, veçoritë dhe çmimi janë më të rëndësishmet.

Performanca InMotion dhe Uptime

Funksioni kryesor i një kompanie të mbajtjes në internet është të sigurojë që skedarët tuaj të ruhen në mënyrë të sigurt në server dhe janë marrë lehtësisht kur të jetë e nevojshme. Ndoshta këta faktorë janë përcaktues të performancës kur bëhet fjalë për mbajtjen në internet.

Në këtë drejtim, performanca e InMotion dhe koha e mbërritjes kanë qenë gjithmonë trending mbi mesataren dhe kjo është ajo që e bën atë një zgjedhje të preferuar midis ofruesve të panumërt të pritjes së faqes në internet. Kjo do të thotë që InMotion Hosting ka performuar në mënyrë optimale me shpejtësi mbi mesataren Time to First Byte (ose TTFB) që funksionon mjaft mirë me pjesën tjetër të të gjithë faktorëve të tjerë të shpejtësisë në internet. Në kuptimin e vërtetë, TTFB është metrikë më e shpejtë e përdorur për të përcaktuar se sa kohë kërkon që serveri të përgjigjet menjëherë pasi të marrë një kërkesë nga përdoruesi.

Kur është fjala për InMotion Hosting në kohën e duhur, ajo që numëron më shumë është se sa i shpejtë dhe i besueshëm është rrjeti i mundshëm. Me 99.9% në kohën e duhur, ky ofrues i web hosting ju siguron besueshmëri që ju nevojiten në të vërtetë. Kjo është arsyeja pse ju do të gjeni të gjitha zonat ekskluzive të shpejtësisë së hostit që përfshijnë një përzgjedhje të qendrave të të dhënave si për biznesin ashtu edhe për zgjidhjet e hostimit VPS.

Përveç kohës së mbarimit, InMotion ju lejon të keni një faktor të renditjes së shpejtësisë në Google duke i mundësuar faqes tuaj të ngarkojë më shpejt. Ky feat arrihet vetëm përmes serverëve InMotion të cilët kanë një kohë të ulët përgjigjeje TFFB që është gjithmonë në përputhje. Koha e TTFB, megjithatë, është rreth 0.6 e sekondës falë përdorimit të serverëve të pajisur plotësisht me disqet SSD.

Ndihma për klientët e InMotion

InMotion-hosting-klient-mbështetje

Ndihma për klientët e InMotion

Me sa duket, InMotion nuk është i dyti për asnjë kur bëhet fjalë për mbështetjen e klientit. Edhe pse kjo nuk është një pohim i guximshëm për të dalë publikisht dhe për të bërë, kjo është një nga ofruesit e web hosting që ju mund të presin që të keni mbështetje të ekspertëve të klientit në çdo kohë që ju nevojitet. Në fakt, ka ndryshime reale në mënyrën me të cilën mbështetja e klientit merret dhe trajtohet përmes InMotion.

Siç e dini, drejtimi i biznesit tuaj në internet është një ndërmarrje kritike dhe nevoja për mbështetje efektive dhe efikase të klientit është jashtë diskutimit. Edhe pse mund të mos keni nevojë për të gjithë kohën, kur të bëni atëherë duhet të merrni atë që meritoni për paratë tuaja. Mos harroni, koha është thelbësore dhe çdo çështje teknike nga ana juaj mund të jetë një çështje e kushtueshme në planin afatgjatë. Prandaj, është e kujdesshme që ju të konsideroni një ofrues të web hosting me mbështetje të shkëlqyera të klientit që ka shumë për të dëshiruar.

InMotion Hosting në të vërtetë ka tejkaluar pritjet e klientëve duke krijuar një ekip të shërbimit të klientit të besueshëm dhe efikas që është i informuar në fushat e tyre përkatëse të ekspertizës. Shumica e këtyre profesionistëve janë rekrutuar dhe u jepet kohë e mjaftueshme për të trajnuar në fusha që kanë më shumë rëndësi në lidhje me web hosting. Kjo është arsyeja pse kurdoherë që merreni me çështje të presjes, gjithmonë mund të prisni përgjigje në kohë me një zgjidhje të mundshme për problemin tuaj. Mbi të gjitha, niveli i reagueshmërisë nga ekipi mbështetës është i mahnitshëm, pavarësisht nëse kontaktoni me ta përmes telefonit, postës elektronike ose forumeve të bisedave të drejtpërdrejta. Dhe kjo mbështetje është në dispozicion gjatë gjithë kohës, domethënë 24 orë, 7 ditë në javë dhe 365 ditë në vit.

Planet e Lëvizjes dhe Prmimet

Inmotion-hosting-joomla-planet

InMotion – Planet Pritëse Joomla

InMotion krenohet me një gamë të gjerë të planeve të pritjes, të cilat përfshijnë planet e biznesit, VPS, Rishites, Dedikuar dhe WordPress. Plando plan hosting ka veçoritë dhe çmimet e veta unike si më poshtë:

Planet e Pritjes së Joomla-s për lëvizje

Ky plan ka tre mundësi për të zgjedhur; Nisja, Fuqia dhe Pro

1. Nisja: çmimi fillon nga 3,99 $ në muaj
2. Fuqia: çmimi fillestar është 5,99 $ në muaj
3. Pro: fillon nga 13.99 dollarë në muaj

Të gjitha çmimet për këto plane të përbashkëta të mbajtjes në internet ndryshojnë herë pas here në varësi të numrit të bazave të të dhënave, faqeve të internetit dhe fushave të mbështetura.

Planet e mbajtjes në internet të lëvizjes VPS

Sipas këtij plani, ju mund të zgjidhni nga tre opsionet e mëposhtme në varësi të nevojave të faqes suaj të internetit:

1. VPS-1000HA0S: Fillon nga 29,99 $ në muaj
2. VPS-2000HA-S: pricemimi fillestar është 49,99 $ në muaj
3. VPS-3000HA-S: pricemimi fillestar është 74,99 $ në muaj

Mimet në bazë të planit të pritjes VPS ndryshojnë në bazë të sasisë së RAM të disponueshme, gjerësi bandë, ruajtje, adresa IP etj..

Planet e hostimit në internet të përkushtuar për lëvizje

Ju mund të zgjidhni nga tre opsionet e mëposhtme nën planin e mbajtjes në internet të Dedikuar të InMotion: Thelbësore, e Avancuar dhe Elite.

1. Thelbësore: Fillon nga 99,99 dollarë në muaj
2. Avancuar: pricemimi fillon nga 159,99 $ në muaj
3. Elita: Fillon nga 229,99 dollarë në muaj

Pricesmimet për planet e dedikuara të mbajtjes në internet ndryshojnë herë pas here në varësi të sasisë së transferimit të të dhënave në muaj, RAM, adresat IP dhe shumë më tepër.

Planet e hostimit në internet të rishitësit të lëvizjes

Ju mund të zgjidhni nga tre opsionet e mëposhtme: R-1000S, R-2,000S ose R-3,000S

1. R-1000S: pricemimi i pritjes fillon nga 22,39 $ në muaj
2. R-2,000S: pricemimi i pritjes fillon nga 31,99 $ në muaj
3. R-3,000S: pricemimi i pritjes fillon nga 43,99 $ në muaj

Mimet në bazë të planeve të mbajtjes në internet të Rishitësit ndryshojnë në varësi të hapësirës në dispozicion të diskut, gjerësia e brezit midis të tjerëve.

Drejtimin e Joomla në Regjistrimin e InMotion

Drejtimi i Joomla në InMotion Hosting është një ide fisnike për një numër arsyesh. Kjo platformë po performon jashtëzakonisht mirë në serverat e saj për sa i përket kohës dhe shpejtësisë. Në fakt, InMotion ka ndërmarrë masa drastike për të krijuar një seri artikujsh, si dhe mësime video, në mënyrë që të mund të merrni ndihmën e dorës së parë kur filloni me Joomla.

Planet e mbajtjes në internet të Joomla-s përfshijnë modulin suPHP. Ky modul është krijuar për të siguruar që ju (përdoruesi) dhe lejet e skedarëve janë caktuar në përputhje me rrethanat. Duke vepruar kështu ndihmon në sigurimin e sigurisë shumë të nevojshme për faqen tuaj të internetit Joomla nën InMotion Hosting. Për më tepër, nëse tashmë keni pritjen tuaj, atëherë transferimi i faqes në internet No-Downtime do t’ju ndihmojë të lëvizni faqen tuaj më shpejt sesa mund ta imagjinoni..

Të mirat dhe të këqijat e Pritjes së InMotion

Sidoqoftë një perfitues i një ofruesi pritës mund të duket, ka edhe anët më të ndritshme dhe më të errëta të tij. Kjo është e natyrshme dhe ndihmon në krijimin e ekuilibrit në çdo aspekt të jetës. Përkundër të gjitha atributeve pozitive që vijnë me InMotion Hosting, ka edhe ato negativë dhe më poshtë kemi theksuar si të mirat dhe të këqijat e përdorimit të InMotion si hostin tuaj.

rekuizitë

 • Përdorimi i serverëve SSD si standard
 • Një numër i kufizuar i përdoruesve në pritjen e tij të përbashkët për të përmirësuar performancën
 • Lidhje interneti me shpejtësi të lartë duke përdorur ISP-të më të besueshme dhe më të njohura
 • Trafik i pakufizuar për çdo plan pritjeje
 • Një gamë e gjerë temash me cilësi të lartë
 • Karakteristika të shkëlqyera sigurie për mbajtjen në internet
 • Mbështetje e jashtëzakonshme e klientëve nga një ekip teknik i ditur dhe i talentuar i teknikëve
 • Disponueshmëria e teknologjisë së zonës së shpejtësisë Max
 • Pajisjet e klasës së biznesit
 • Transferimi falas i faqes, kopjimi i të dhënave, disqet SSD dhe rikthen
 • Hapësirë ​​e pakufizuar në disk dhe transferim i të dhënave
 • Ndërfaqja cPanel
 • Merr Joomla tuaj të parainstaluar në asnjë kohë
 • Ndërtues i faqes Premium
 • Email i sigurt IMAP

Cons

 • Shërbimet më të mira të pritjes i ndahen vetëm planeve të pritjes së nivelit “pro”
 • Planet themelore të mbajtjes në internet janë disi të shtrenjta, por për të marrë planet më të mira do të detyroheni të paguani edhe më shumë
 • Duhet të bëni paraprakisht një pagesë të plotë për vitin
 • Ekzistojnë kufizime në numrin e vendeve, veçanërisht kur përdorni planet e nivelit të ulët të pritjes.
 • Një numër i kufizuar i bazave të të dhënave nëse jeni duke përdorur nivele më të ulëta të planeve të pritjes

përfundim

Pse duhet të zgjedhni InMotion Hosting për Joomla Uebfaqet tuaja? Nga rishikimi, nuk ka dyshim se InMotion ka atë që duhet për të pritur faqet e internetit të Joomla. Ky ofrues hosting është i aftë të sigurojë faqet tuaja të internetit të Joomla-s me një host të besueshëm dhe kohë të shkëlqyeshme, shpejtësi të shpejtë të lidhjes dhe natyrisht, një performancë të jashtëzakonshme.

Ekipi i ndihmës teknike është tepër efikas dhe i përgjegjshëm në kohë rekord sa herë që paraqitet një situatë. Për më tepër, ju do të përfitoni më shumë nga mjetet e ofruara nga ekipi mbështetës i klientit për ta bërë që faqja juaj e internetit të presë pa dhimbje. Prandaj, ne rekomandojmë që ofruesi i Hosting InMotion të jetë pritësi juaj i përsosur për faqet e internetit tuaj Joomla tani e tutje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector