SiteGround Rishikimi i hosteve për të rritur – A ofron SiteGround Hosting për të Rritur?

01.06.2020
Asnjë kategori 'SiteGround Rishikimi i hosteve për të rritur – A ofron SiteGround Hosting për të Rritur?
0 15 мин.

siteground-rritur-hosting-shqyrtim


Nëse jeni duke kërkuar për një ofrues më të besueshëm të mbajtjes në internet, do të jetë më e lehtë të regjistroheni me një host të uebit që vjen në rrugën tuaj. Sidoqoftë, do të filloni të identifikoni problemet kryesore pasi të filloni të merreni me sfidat ditore të lidhura me drejtimin e një faqe në internet. Që faqja juaj e internetit të jetë e suksesshme, ju do të duhet të merrni parasysh shpejtësinë, kohën e duhur dhe sigurinë e host-it në internet. Për më tepër, kompania nuk duhet të ofrojë shërbime pritëse me një kosto shumë të lartë, veçanërisht për klientët e rinj.

Përveç pikave që përmendëm, do t’ju duhet të merrni parasysh lehtësinë e vendosjes së faqes. Një ofrues pritës duhet të ofrojë një panel kontrolli miqësor për t’ju ndihmuar të krijoni faqen tuaj të internetit me një instalim me një klik të vetëm. Besueshmëria dhe mbështetja e shkëlqyeshme e klientit janë gjithashtu faktorë të rëndësishëm që duhet të merren parasysh kur kërkoni për një ofrues të pritësit të faqes në internet. Nëse keni nevojë për shërbime të pritjes për një përmbajtje për të rritur ose një faqe interneti për lojërat e fatit, duhet të dini që jo të gjithë ofruesit e pritësve të faqes në internet ofrojnë shërbime të tilla.

Hyrje në SiteGround Hosting

SiteGround Hosting ofron mundësi të pakufizuara të pritjes së klientëve në internet përveç mbështetjes së klientit, sigurisë së plumbave dhe 99.9 përqind në kohën e duhur. Kompania ka ekzistuar për më shumë se një dekadë. Brenda asaj kohe, kompania ka përsosur artin e mbajtjes në internet, ka arritur lartësi më të larta dhe madje ka tejkaluar më shumë konkurrentët. Ata përqëndrohen në krijimin e mjediseve pritëse që fillojnë dhe bizneset në rritje duhet të krijojnë praninë e tyre në internet pa probleme.

Planet e Ndarjes së Ndarjes së SiteGround

SIteGround ofron tre pako të pritjes së përbashkët, të cilat përfshijnë paketën StartUp, paketën GrowBig dhe paketën GoGeek. Secila prej pakove vjen me një madhësi të ndryshme të hapësirës në internet që varion përkatësisht nga 10 GB deri në 30 GB. Ofruesi i mbajtjes së faqes në internet do t’ju paguajë në varësi të sasisë së hapësirës në internet që po përdorni dhe njerëzit që përdorin paketën StartUp paguajnë shumën më të ulët.

Idealisht, plani StartUp është një zgjedhje e mirë për njerëzit në fazën fillestare dhe ofruesi e kufizon atë në një domen të vetëm, por me cilindo nga dy paketat e tjera, do të përfitoni nga shumë fusha. Secila prej pakove siguron karakteristikat thelbësore por GoGeek dhe GrowBig kanë më shumë veçori. Më në fund, planet lejojnë përkatësisht 10,000, 25,000 dhe 100,000 vizitorë në muaj.

Plani i Pritjes i Rishitësit të SiteGround

Kompania gjithashtu siguron një paketë pritëse që është më e dobishme për projektuesit dhe zhvilluesit që duan të mirëmbajnë dhe strehojnë faqet e internetit të klientëve të tyre. Planet e hostimit lejojnë përdoruesit të përdorin infrastrukturën e fortë të pritjes dhe të ofrojnë shërbime të besueshme të hostimit për klientët e dizajnit ditor të faqeve të internetit. Pakoja e shitësit vjen me një çmim të zbritur në varësi të numrit të llogarive që përdor blerësi. Personat që blejnë më shumë llogari marrin zbritje më të larta.

Shërbime Hosting të Uebfaqes në Cloud të SiteGround

SiteGround u siguron klientëve platforma automatike të ndryshueshme të hostimit të cloud. Shërbimet e mbajtjes në internet të cloud vijnë me mbështetje VIP në dispozicion 24/7. Nëse keni nevojë për trafik të lartë në faqen tuaj të internetit, atëherë shërbimet e mbajtjes në internet të cloud janë për ju. Paketa lejon përdoruesit të rregullojnë planet dhe të gëzojnë një platformë të shpejtë të pritjes së cloud.

Plani vjen me Rrjetin e Dorëzimit të Përmbajtjeve Falas (CDN) me shumë vendndodhje për të lejuar hyrje më të lehtë gjeografike dhe shpejtësi lokale të shpejtë. Sistemi rezervë garanton se nuk do të humbni të dhënat tuaja sepse ekzistojnë shtatë kopje rezervë të llogarisë ditore.

SiteGround Hosting Dedikuar i Serverit

Pritja e dedikuar në uebfaqe siguron paqen e mendjes që ju nevojitet për biznesin tuaj në rritje të shpejtë për shkak të pavarësisë së inkurajuar. Uebfaqja në internet ofron makina të dedikuara për klasë të lartë të drejtuar nga ekspertë. SiteGround siguron një pritje të dedikuar në uebfaqe me softuer të pronarit, i cili lartëson performancën e serverit. Mbështetja e klientit është në dispozicion 24/7.

Ndërtimi i Ndërmarrjeve SiteGround

Paketa e Ndërmarrjes së Ndërmarrjeve është bërë me porosi dhe është e përqendruar në nevojat e secilit klient. Në vend që të blini planet ekzistuese, mund të kërkoni që të merrni një zgjidhje të personalizuar që përputhet me nevojat e biznesit tuaj. Programi është unik në të gjithë industrinë dhe fakti që SiteGround ofron mbështetje të pakufizuar e bën atë më të mirë. Zgjidhjet e personalizuara mund të jenë konfigurimi një herë ose konfigurimi i reve re private ose publike.

Programe specifike që presin

SiteGround siguron paketa specifike për mbajtjen e faqeve në internet që ato të përqendrohen në sisteme të ndryshme të menaxhimit të përmbajtjes si WordPress hosting, Joomla Hosting, Magento Hosting, Drupal Hosting, PrestaShop Hosting dhe WooCommerce Hosting. Pritja për WordPress tani është më e popullarizuar sepse më shumë njerëz tani përdorin WordPress si sistemi i tyre i vetëm i menaxhimit të përmbajtjes.

A lejon SiteGround të presë për të rritur?

Jo. Sipas politikës së tyre të përdorimit të pranueshëm, ata nuk presin përmbajtje për të rritur në serverët e tyre. Pyetja në lidhje me pritjen e përmbajtjes së të rriturve gjithmonë vjen duke marrë parasysh që rreth 70 përqind e kërkimeve të përditshme në Google kanë të bëjnë me përmbajtjen e të rriturve. Kjo është arsyeja kryesore që shumica e njerëzve vendosin të ndërtojnë uebfaqe për të rritur. Ndonjëherë, njerëzit që nuk janë të interesuar për pornografi, ridrejtohen në faqet pornografike ndërsa shfletojnë internetin. Kërkesa për pornografi në internet po rritet dita ditës. Sidoqoftë, SiteGround dhe disa ofrues të tjerë të pritjes së faqeve në internet nuk e presin përmbajtjen për shkak të numrit të madh të vizitorëve. Ndoshta, ata gjithashtu e ndalojnë atë për arsye të tjera.

Po sikur të ngarkoni përmbajtje për të rritur në SiteGround?

Nëse ngarkoni përmbajtjen e të rriturve në SiteGround, ata do të ndalojnë menjëherë llogarinë tuaj. SiteGround po merr shumë përdorues të rinj çdo ditë dhe ata do të duan të ruajnë reputacionin e tyre të mirë. Dhe nëse po planifikoni të publikoni pornografi të paligjshme në faqen tuaj të internetit, të gjithë përfshirë Google do të ndalojnë faqen tuaj të internetit dhe do të duhet të dilni me mënyrën tuaj të publikimit të sendeve të liga.

Alternativa për strehimin e të rriturve SiteGround

Tani që jeni të vetëdijshëm që SiteGround nuk pret përmbajtje për të rritur, ju duhet të zgjidhni një nga alternativat e mundshme. Ka shumë faqe në internet që ofrojnë ofrues në internet të gatshëm për të pritur faqen tuaj të internetit. Mos harroni se shumica e ofruesve të primit të pritjes nuk lejojnë përmbajtje të rritur në serverët e tyre. Prandaj, duhet të jeni gati për të bërë disa hulumtime më shumë. Për t’ju siguruar një pikë të mirë fillestare, këtu janë disa nga ofruesit e pritjes që janë në uebfaqe që janë të gatshëm të presin faqen tuaj të internetit për të rritur.

1. HostGator

HostGator është ndër markat e dashura dhe të njohura në botën e mbajtjes së faqeve në internet. Ata ofrojnë shërbime të ndryshme të tilla si mbajtja në internet me bazë cloud, planet e përbashkëta të pritjes dhe serverët e dedikuar. Ju duhet të dini që pasi biznesi juaj të jetë rritur, lëvizja nga lloji i përbashkët i pritjes në serverët virtualë ose të dedikuar do të jetë e mundur. Ofruesi i faqeve të pritjes së faqes në internet ofron 99,99 përqind në kohë, shumë veçori dhe plane të shkallëzueshme që mbulojnë të gjitha llojet e pritjes së faqes në internet.

Fakti që ata presin në uebfaqe për të rritur duhet t’ju bëjë të lumtur. Sidoqoftë, duhet të mbani mend që ata nuk lejojnë botimin e pornografisë për fëmijë në faqet e internetit të mbajtura në serverët e tyre. Ata ofrojnë hapësirë ​​të pakufizuar për ruajtje, bandë të pakufizuar, 24/7 mbështetje të klientit përmes telefonit, postës elektronike dhe bisedës live. Paneli i kontrollit të përdoruesit është më i lehtë për t’u përdorur dhe i dukshëm. Do të përfitoni gjithashtu nga instalimi i faqes ndërtuese dhe 1 klikimi.

2. FastComet

FastComet është ndër ofruesit më të mirë të pritjes në uebfaqe sot dhe shumica e ekspertëve po e rekomandojnë atë për njerëzit që duan të presin përmbajtje për të rritur. Sidoqoftë, do të kufizoheni nga pornografia e fëmijëve. Nëse jeni duke kërkuar një vend për të pritur përmbajtjen tuaj për të rritur dhe për të shmangur problemet si pezullimi i faqeve, FastComet është një zgjedhje më e mirë. Ato ofrojnë domen falas falas, fusha të pakufizuara, 99,99 përqind në kohë dhe Certifikatë falas SSL dhe Wild Card. Edhe më shumë, ata ofrojnë CDN falas flakë cloud, mbështetje të shpejtë të klientit dhe tarifat e tyre janë të arsyeshme. Nëse nuk jeni të kënaqur me shërbimet e tyre, mund t’i merrni paratë tuaja brenda 45 ditësh. Ato gjithashtu lejojnë përdoruesit të azhurnojnë planin e tyre të pritjes ndërsa faqja e internetit rritet.

3. DigitalOcean

DigitalOcean është i përshtatshëm për njerëzit që kërkojnë shërbim të lirë, të fuqishëm të mbajtjes në internet për faqen e tyre të përmbajtjes për të rritur. Kompania tani është një nga ofruesit e njohur të pritjes me bazë cloud, falë çmimeve të tyre të ulëta, thjeshtësisë dhe infrastrukturës së besueshme. Ato lejojnë përdoruesit të krijojnë, menaxhojnë dhe automatizojnë infrastrukturat e serverëve cloud me shumë karakteristika të dobishme si adresat IP lundruese, bandën e gjerësisë Tier-1, rrjetëzimin e përbashkët privat, llogaritë e ekipeve, disqet e ngurtë dhe disqet e ngurta të shtetit (SSD). Brenda kohës kur ata kanë qenë në biznes (që nga viti 2011), ata kanë ndërtuar bazën e tyre të klientëve për 550,000 zhvillues. Do të përfitoni nga 99,99 përqind kohë e duhur.

4. StabëlHost

StableHost është një emër i njohur në mesin e kompanive pritëse që ofrojnë shërbime cilësore me një çmim më të ulët. Edhe pse ato nuk janë aq të lira sa shumë kompani të tjera, ato janë miqësore me buxhetin. Ata gjithashtu ofrojnë shërbime të jashtëzakonshme për klientët dhe ruajnë serverë të shpejtë, cilësor, me rreth 99.9 përqind në kohën e duhur.

Ata aktualisht janë duke përdorur tre qendra të të dhënave – një në agoikago, një në Phoenix dhe tjetra në Amsterdam. Me fjalë të tjera, ato përfshijnë Shtetet e Bashkuara dhe Evropën, të cilat tingëllojnë shkëlqyeshëm për këdo që kërkon fleksibilitet kur bëhet fjalë për vendndodhjen e serverave. Mbështetja super e shpejtë e klientit është në dispozicion 24/7 përmes telefonit. Krijimi i rezervave të tyre R1Soft do të thotë që përmbajtja juaj e rritur do të jetë e sigurt.

5. Hostinger

Serverat e Hostinger gjenden në Shtetet e Bashkuara, Evropë (MB) dhe Azi. Raportohet se ata kanë lidhur secilën prej tyre me një lidhje 1000 Mbps për të siguruar që kohët e ngarkimit janë shumë të qëndrueshme. Pasi të keni në internet faqen tuaj të përmbajtjes për të rritur, do të përfitoni nga një garanci për 30 ditë kthim parash. Ato ofrojnë shumë mundësi pagese si PayPal, Visa, Discover, MasterCard, American Express, JCB, Bitcoin dhe Maestro.

Garancia e parave 30-ditore ju ofron një shans të provoni shërbimet e ndryshme që ato përdorin dhe të hiqni dorë nëse nuk jeni të kënaqur me shërbimet e tyre. Sidoqoftë, duhet të keni parasysh që ato nuk ofrojnë një rimbursim për çdo lloj shërbimi dhe disa prej produkteve të tyre kanë politika të veçanta për rimbursim. Së fundmi, shërbimet e tyre për klientët janë shumë-gjuhëshe dhe të disponueshme gjatë gjithë ditës.

përfundim

SiteGround është ndër ofruesit më të mirë të shërbimit të mbajtjes në internet. Mimi konkurrues siguron një vlerë të madhe për paratë sepse shumica e ofruesve të tjerë të lirë të pritjes nuk ofrojnë veçoritë që do të gjeni në SiteGround. Sidoqoftë, nëse po planifikoni të krijoni një uebfaqe për përmbajtje për të rritur, duhet të zgjedhni ofruesit e tjerë sepse SiteGround nuk lejon përmbajtjen në serverat e tyre. HostGator, FastComet, DigitalOcean, StableHost dhe Hostinger janë disa nga zgjedhjet e njohura.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector