10 bästa JSP-webbhotellleverantörer (Java-serversidor)

01.06.2020
Bästa värd '10 bästa JSP-webbhotellleverantörer (Java-serversidor)
0 19 мин.

best-jsp-webbhotell


Eftersom det finns en växande efterfrågan bland utvecklare och webbplatsägare för pålitliga JSP-webbhotelltjänster, beslutade vi att göra dig till en lista över de bästa JSP-webbhotell just nu på marknaden. När du surfar på Internet kan du snabbt ta reda på att inte alla leverantörer erbjuder Java-värd. Det är fortfarande inte så populärt som en typisk WordPress-, Joomla- eller Drupal-optimerad plan.

Även bland de som stöder JSP finns det många leverantörer som erbjuder förstklassig webbhotell och många andra som vi inte skulle rekommendera dig att registrera dig för. Om du bara snubblat över den här artikeln och inte vet vad Java eller JSP egentligen är, kommer vi att ge dig en snabb beskrivning för att göra saker klart.

Vad är JSP?

Det som det finns JavaScript och Java kan också vara förvirrande för människor som inte känner till programmeringsspråk. Detta ämne handlar bara om Java-programmeringsspråket, en mycket populär och effektiv öppen källkodsplattform. Idag finns det ett stort antal webbplatser och applikationer på webben som inte kan köras om du inte har Java installerat på din maskin.

Java är designad för alla typer av datorer, spelkonsoler, servrar och smartphones, vilket gör dem kunna köra kraftfulla applikationer. JSP är en förkortning för Java Server Pages. Du kan föreställa dig det som en annan ASP.NET eller PHP och du behöver bara en webbserver för att kunna börja arbeta med den. Några av de mest populära webbservrarna som du kan installera är Jetty och Apache Tomcat.

Människor använder JSP på många olika sätt. Du kan utveckla ytterligare funktioner för din webbplats med JSP. När människor vill lägga till en ny kundvagn, forum, bokningssystem eller något liknande till sin webbplats gör de det antingen med PHP eller JSP. Det låter dig skapa kompletta webbsidor som är baserade på XML eller HTML om du har tillräckligt med erfarenhet av Java-programmeringsspråket.

JSP är inte bara lätt att lära sig och använda, utan det är ett bra verktyg för alla som vill bygga webbsidor från grunden. Det finns otaliga webbplatser just nu på Internet som erbjuder guider för hur man kan lära sig det här programmeringsspråket. Om du vill kunna skapa och underhålla en webbplats på egen hand är det definitivt värt det att lära sig Java. För att inte tala om att det är en stor karriärmöjlighet, eftersom det finns stor efterfrågan på Java-programmerare.

Hitta den perfekta JSP-värdplanen

Vår omfattande lista med JSP-värdleverantörer kan hjälpa dig att hitta den perfekta webbhotellplanen för dina webbplatser och applikationer. Vi kommer bara att presentera de företag som säkerställer höga prestanda till överkomliga priser, och de flesta av dem är nybörjarvänliga också. Du kan bygga kraftfulla och unika webbplatser med Java, särskilt om du har mycket erfarenhet av språket.

Men om du inte har nödvändiga resurser som tillhandahålls av din webbhotellleverantör, har du i princip slösat bort din tid. Det du borde sikta mot är en leverantör som driver avancerade servrar och ett kundsupportteam som du alltid kan lita på.

En del av dem tar också ansträngningen att installera JSP-skript och ytterligare användbar programvara för dig på servern, vilket sparar lite dyrbar tid. De flesta webbhotellföretag stöder inte Java i sina delade värdpaket, vilket är helt bra eftersom JSP vanligtvis kräver mer resurser än så. Låt oss nu se vad var och en av följande leverantörer har att erbjuda när det gäller JSP-värd!

1. A2 Hosting

A2Hosting-best-jsp-web-hostingA2 Hosting är en av de leverantörer som du kan se på de flesta topplistor just nu på webben. Deras värdplaner är mycket populära bland bloggare, utvecklare, webbansvariga och alla typer av företag. Dessutom erbjuder de JSP-värd också. För att kunna köra JSP på servern bör du dock välja antingen en VPS eller en dedikerad värdplan.

På A2 Hosting finns det tre kraftfulla planer tillgängliga för Java-optimerad värd. Dessa utvecklarvänliga, snabba VPS-planer är också ganska överkomliga. Deras inträde VPS-plan kostar endast $ 5,00 per månad med 20 GB lagring, 1-core CPU, 2 TB överföring och 512 RAM. A2 Hosting har också ett specialerbjudande åt dig: du kan få tillbaka pengarna när som helst om du inte är nöjd med tjänsten, det finns ingen tidsgräns.

Om ingen av de tre planerna passar dina behov, finns det ingen anledning att oroa dig. Du kan sätta ihop din egen plan genom att ställa in önskad CPU, RAM, lagringsutrymme och bandbredd. Även om du redan har valt ett av deras paket, kommer de att låta dig ändra det tills du har en perfekt plan. Förutom specifikationerna kan du välja en cPanel-licens, en av de många tillgängliga Linux-versionerna och serverplatsen.

En bra funktion hos A2 Hosting är att du får root-åtkomst till servern, vilket innebär att du fritt kan komma åt och ändra filerna. När det gäller dedikerade servrar kan du få en plan för så låga som $ 99,59. Detta inkluderar 8 GB RAM, 2×500 GB lagringsutrymme, 10 TB överföring och 2-kärnans CPU.

2. iPage

IPage-cheap-jsp-webbhotellOm du behöver en pålitlig JSP-värdlösning kan du aldrig gå fel med iPage. Liksom de flesta andra stora leverantörer, insåg de också att stödja Java på delad hosting inte är den största idén. Som vanligt är bara deras dedikerade och VPS-värdplaner kompatibla med Java. De sparar till och med dig lite tid genom att förinstallera JSP-skript på servern. Det finns tre olika planer tillgängliga på deras VPS-avsnitt.

Genom att välja den grundläggande planen får du en 1-kärns CPU, 1 GB RAM, 40 GB lagringsutrymme och 1 TB bandbredd för $ 19,99 per månad. Deras optimala plan är den starkaste, medan affärsplanen är den mest populära, eftersom den erbjuder mängden resurser som räcker för de flesta behov. Var och en av dessa planer innehåller följande extra: gratis domänregistrering under ett år, cPanel och root-åtkomst till servern.

När din JSP-webbplats växer kommer den så småningom att börja utnyttja resurserna och begära en mer kraftfull plan. I det här fallet kan du antingen byta plan eller förbättra vissa delar av din plan för att se till att din webbplats kör felfritt. Denna flexibilitet är avgörande om du vill ta hand om webbplatsens behov i framtiden.

iPage har ett mycket effektivt kundsupportteam som är redo att lösa dina problem. Om du inte är nöjd med deras service kan du få tillbaka pengarna genom att avbryta din plan inom de första 30 dagarna. Den billigaste dedikerade värdplanen hos iPage heter Startup och kostar $ 119.99 per månad. För priset får du en 2-kärnans CPU, 4 GB RAM, 500 GB lagringsutrymme, 6 TB bandbredd och nästan samma extra som du får med en VPS-plan.

3. BlueHost

Bluehost tillförlitlig-jsp-värdWebbhotellplaner som är specifikt optimerade för JPS är ganska sällsynta, men du kan enkelt få en VPS eller dedicerad server som stöder den. BlueHost är en av leverantörerna som tar denna strategi. De tillhandahåller starka VPS och dedikerade planer som är helt redo för JPS. Du kan uppnå samma resultat som med en typisk Java-optimerad plan medan annan programvara också stöds.

Baserat på recensioner är användare som valde BlueHost som sin JSP-webbhotell mer än nöjda med tjänsten. Det finns otaliga webbplatser som drivs av företaget som blommar och ständigt genererar trafik. Antingen väljer du en VPS eller en dedikerad värdplan; du kan ställa in Java i tre enkla steg. Det kan göras genom att logga in på servern, använda ett enkelt kommando och sedan trycka på Enter. Alla instruktioner finns på deras webbplats.

På detta sätt kan du aktivera Java 1.5. Det finns flera andra versioner, du behöver bara använda ett annat kommando för var och en av dem. Om du är intresserad av deras VPS-värdplaner kan du välja mellan tre olika alternativ. Deras mest populära plan här är den förbättrade planen som innehåller en 2-kärnans CPU, 60 GB SSD, 4 GB och obegränsad bandbredd för endast $ 19.99 per månad.

BlueHost VPS-planer har ett gratis domän, gratis SSL och förbättrat cPanel-gränssnitt. Om du vill ha en särskild plan, är det bästa valet ännu en gång deras förbättrade plan som kostar $ 99,99 denna gång. För priset får du en 4-kärnans CPU, 1 TB lagringsutrymme, 8 GB RAM och 10 TB bandbredd. Om du inte är nöjd med tjänsten kan du få tillbaka dina pengar under de första 30 dagarna.

4. InMotion Hosting

Inmotion-professionell jsp-värdInMotion-värd är den ultimata lösningen som passar alla som ger starka webbhotellpaket för stora och små företag och individer också. Men om du vill att Java ska inkluderas i planen har du inte så många alternativ. VSP och dedikerade servrar är de enda JSP-vänliga planerna som företaget tillhandahåller. När allt kommer omkring, om du vill ha Java-baserade webbplatser eller applikationer, räcker inte något som en delad plan ändå.

Folk är mycket nöjda med det tekniska stödet som InMotion tillhandahåller och berömmer sitt teams expertis. När det gäller Java är de emellertid inte kvalificerade i de applikationer som folk vanligtvis arbetar med. Därför, om du är mitt i en uppgift och fastnar, kan du behöva hitta en tredje parts utvecklare för hjälp. Om detta inte är ett problem för dig, är InMotion verkligen ett av de bästa valen du kan göra.

Deras start VPS-plan kostar $ 29,19 per månad med 4 GB RAM, 75 GB lagringsutrymme och 4 TB bandbredd. Gratis SSL, dedikerade IP: er, gratis domännamn och cPanel admingränssnitt ingår alla i deras VPS-planer. Eftersom din webbplats kommer att köras på SSD-enheter behöver du inte oroa dig för hastigheten alls. Som ni inser nämnde vi inte CPU i planen. Det beror på att du kan bestämma hur mycket CPU-kärnor du behöver, vilket ger maximal hastighet för dina JSP-applikationer.

Hos InMotion Hosting är teknisk supportteam alltid redo att fixa dina problem och svara på dina frågor. Du kan nå dem via Skype, livechatt eller telefon. De kan också återbetala dig på 90 dagar om du inte är nöjd med paketet.

5. SiteGround

Siteground-bästa-java-server-sidor-värdSiteGround är ett bekvämt val för de användare som bara vill ha en billig men ändå tillförlitlig tjänst. Om du vill konfigurera Java på rätt sätt och skapa en JSP-webbplats, rekommenderar vi att du väljer en av deras dedikerade serverplaner. Kom ihåg att du inte bör välja någon av deras dedikerade värdplaner eftersom inte alla ger dig root-åtkomst.

Om du vill förvandla det till ett riktigt JSP-värdpaket behöver du definitivt root-åtkomst till servern. När du har valt rätt plan måste du installera allt som krävs för JSP själv. SiteGround är också en av de många leverantörerna som inte ger hjälp när det gäller Java. Detta gäller inte bara installationsprocessen utan också deras kundsupport.

Du kan dock ha någon form av Java-hjälp om du betalar extra. Detta kan vara en nackdel för många användare, men mer erfarna utvecklare kommer att komma bra med SiteGround. I deras avsnitt om dedikerade servrar kan du välja mellan tre premiumhanterade maskiner. Den första som heter Entry Server ger dig en Intel Xeon E3-processor med 4 kärnor, 16 GB DDR3 RAM, 480 GB SSD-enhet och 10 TB bandbredd för endast $ 269,99 per månad.

Innan du registrerar dig, se till att välja det datacenter som ligger närmast ditt område. En av orsakerna till att SiteGround är en så allmänt erkänd leverantör är deras starka kundsupport. De kan fixa dina problem eller ge dig råd när som helst via biljetter, livechatt eller telefon.

6. FatCow

Fatcow-budget-jsp-webbhotellFatCow är inte bara ett stort namn bland webbhotellleverantörer just nu, utan också en stark lösning när det gäller JSP-värd. De driver sina datacenter för vindkraft, håller miljön säker och tillhandahåller några kraftfulla värdplaner under tiden. Även om ingen av dem är specifikt optimerade för Java, kan du fortfarande välja en av deras VPS eller dedikerade planer.

Det fantastiska är att FatCow ser till att JSP-skript redan är installerat på servern när du börjar använda det, vilket sparar lite dyrbar tid. Låt oss nu se deras prisvärda VPS-planer. Du kan välja mellan tre alternativ, börja med den grundläggande planen som kostar $ 19,99 per månad med en 1-kärnans CPU, 1 GB RAM, 40 GB lagringsutrymme och 1 TB bandbredd. Alla VPS-planer inkluderar en gratis IP-adress, användarvänlig cPanel, gratis domän- och serverrotåtkomst för full kontroll.

FatCow-molntjänster ger dig mycket flexibilitet, så att du kan växla din plan till en mer kraftfull när du vill. Eftersom de låter dig ändra planer på en sekund kommer din webbplats inte att uppleva någon driftstopp alls. Deras dedikerade Startup-plan kommer med en 2-kärnans processor, 4 GB RAM, 500 GB lagringsutrymme och 5 TB bandbredd till ett pris av $ 119,99 per månad.

Genom att välja FatCow som din webbhotellleverantör får du en enorm mängd funktioner och programvara. Varje användare kan skapa obegränsade databaser, FTP-konton, domäner och underdomäner. Dessutom får du ett brett utbud av cPanel-tillägg och andra användbara verktyg utanför kontrollpanelen.

7. LiquidWeb

liquidweb-best-jsp-hosting-leverantörOm du letar efter mer kraftfulla JSP-värdplaner som också är dyrare, bör du definitivt välja LiquidWeb. Denna leverantör har vanligtvis den typ av webbhotellplaner som riktar sig till företag som syftar till att investera mer i en webbhotellplan och få mer värde av det i gengäld. En annan bra sak med dem är att deras kundtjänst är också redo att ge mer hjälp än den genomsnittliga leverantören i branschen.

LiquidWeb-planerna har en omfattande mängd funktioner, medan du också får stöd för ett överflöd av programvara, inklusive Java-support. Genom att välja en av deras planer får du allt du behöver för att utveckla avancerade JSP-baserade webbplatser och applikationer. Innan du väljer, se till att kontakta deras tekniska supportteam eftersom de kommer att ge råd om vilken av deras planer du bör välja efter dina behov.

Din webbplats kommer att drivas med förstklassig hårdvara, inklusive SSD-hårddiskar som säkerställer blixtens hastighet. Det spelar ingen roll vilken plattform eller programmeringsspråk du använder för att utveckla din webbplats, deras planer kommer utan tvekan att säkerställa snabba sidbelastningstider. Detta innebär också att LiquidWeb enkelt kan bana dig vägen till de högsta SEO-rankningarna, vilket gör att du kan komma före din tävling.

Om du vill ha en VPS-plan på LiquidWeb kan du prova deras första paket som bara kostar $ 59 per månad. Det ger dig 2 GB RAM, en CPU med 2 kärnor, 40 GB lagring och 5 TB bandbredd. Du kan också prova deras dedikerade servrar, där den första planen kostar $ 199 per månad och levereras med en 4-kärns Intel Xeon, 500 GB lagring, 16 GB RAM och 5 TB bandbredd. Licenser för cPanel och Plesk ingår också i sina paket.

8. InterServer

interserver kvalitet-jsp-värdHos InterServer är de webbhotellplaner som ger dig mest funktioner, prestanda och flexibilitet deras Cloud VPS-planer. I deras VPS-avsnitt kan du antingen gå till Linux- eller Windows-molnalternativet. När du valt operativsystemet finns det 16 olika nivåer du kan välja mellan. Det finns den mest grundläggande planen som ger dig 1 CPU-kärna, 1 GB RAM, 25 GB lagring och 1 TB överföring för $ 6,00 för Linux och $ 10,00 per månad för Windows.

De kommer att ge dig blixt-snabb JSP-värd, driva din webbplats och applikationer med den senaste hårdvaran inklusive SSD-hårddiskar. Om din webbplats pressar gränserna för tjänsten kan du be om mer resurser och få den direkt utan att uppleva någon stillestånd. Med InterServer kommer du inte att uppleva mycket stillestånd i allmänhet eftersom de konsekvent håller servertiden upp till 99,9%.

Deras VPS-planer säkerställer också att dina data är säkrade, eftersom varje användare får regelbundna säkerhetskopior och ögonblicksbilder. InterServer ger dig root-åtkomst till servern, vilket gör att du kan ha full kontroll över programvaran du vill arbeta med. Leverantören ser till att det finns gott om mycket populära skript som är förinstallerade på servern, och detta inkluderar också Java.

I själva verket tillåter de dig att ställa in fullständig JSP-värd för dig själv med all programvara som krävs för att skapa förstklassiga Java-applikationer. Sammantaget är InterServer definitivt ett bra val för nybörjare Java-utvecklare med överkomliga priser och hög flexibilitet. Även om det inte finns någon tillbaka-garanti alls, är de flesta användare mer än nöjda med sin tjänst.

9. HostGator

Hostgator-premium-jsp-webbhotellOm du vill ha en pålitlig och kraftfull JSP-webbhotell behöver du inte leta länge för att hitta HostGator. Detta företag är bland de största namnen inom webbhotell. Från bloggare till stora företag kan alla hitta en plan hos denna leverantör som passar deras behov. Om du vill ställa in JSP med Tomcat och servletcontainer, har du många planer tillgängliga på deras VPS och dedikerade avsnitt som stöder dem alla.

När det gäller dedikerad hosting kan du köra din Java-baserade webbplats antingen på en Linux eller en Windows-baserad plan. En VPS-plan på startnivå hos HostGator kostar endast $ 29,95 per månad och kommer med ett stort antal funktioner. Specifikationerna inkluderar 2 GB RAM, 2-kärnans CPU, 120 GB lagringsutrymme och 1,5 TB bandbredd. Istället för att tvinga dig att installera allt relaterat till Java själv på servern, kommer HostGator att göra en tjänst för dig.

De kommer att installera Tomcat 7 eller 5.5 via Plesk-kontrollpanelen, beroende på vilken annons du väljer kommer inte att be om ett öre. Om du föredrar någon annan version behöver du bara kontakta deras supportteam och det kommer inte att vara ett problem. I grund och botten är det allt JSP-stödet som denna leverantör har att erbjuda eftersom du inte kan få kundsupport för dina Java-relaterade uppgifter.

Om du vill ha en dedikerad server kan du gå till deras Value Server-plan för $ 119,00. Den här ger dig en 4-kärns Intel Xeon, 8 GB RAM, 1 TB lagringsutrymme och obegränsad bandbredd.

10. HostPapa

Hostpapa-billiga-java-server-sidor-värdHostPapa är känt som ett av de mest populära valen bland småföretag och webbplatsägare som håller på att etablera sin online-närvaro. Om du precis börjar kommer en av deras VPS-värdplaner att vara mer än tillräckligt för dina JSP-baserade webbplatser eller applikationer. När det gäller deras hårdvara och tjänster blir de bättre varje år och recensionerna som berömmer företaget på webben märkte också det.

Hos HostPapa kommer dina webbplatsuppgifter att skyddas med regelbundna säkerhetskopior oavsett vilken plan du väljer. Enligt deras statistik är deras servertid konsekvent över 99,99%. Detta är mycket fördelaktigt för onlineföretag eftersom de kan förlora pengar även under några minuters servernedgång. Med varje HostPapa VPS-plan får du en cPanel och WHM också för enkel webbhotellhantering. De ger dig också SSH-åtkomst på servernivå på servern, vilket alltid hjälper mycket om du kör Java-baserade webbplatser och applikationer.

På HostPapa kan du anpassa ditt värdpaket så att det alltid ger erforderlig prestanda. De är redo att ge dig alla användbara tillägg du kan behöva på din webbplats med Softaculous. Detta bibliotek ger dig tillgång till över 400 applikationer. Om du behöver hjälp kan du lita på deras prisbelönta support. De kan nås via telefon, chat och e-post på fyra olika språk.

Om du bara kommer igång med JSP, kanske du vill prova deras Plus VPS-plan. Det kostar endast $ 19.99 och förutom många funktioner, får du CPU med 4 kärnor, 1,5 GB RAM, 50 GB lagring och 1 TB överföring.

Slutsats

När det gäller att bygga en webbapplikation med Java finns det många JSP-värdalternativ du kan välja mellan, beroende på dina värdbehov och budget. I listan ovan har vi presenterat de bästa JSP-värdföretagen där ute. Även om dessa värdleverantörer inte erbjuder Java-optimerad värd tillåter de Java på några av sina servrar.

Jag hoppas att den här artikeln har hjälpt dig att välja en pålitlig JSP-värdleverantör. Om du har någon erfarenhet av ovanstående eller andra JSP-webbhotellföretag, vänligen dela dina tankar i kommentarerna nedan. Vi uppskattar alla kommentarer och feedback.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector