10 bästa leverantörer av e-handelshotell för småföretag

01.06.2020
Bästa värd '10 bästa leverantörer av e-handelshotell för småföretag
0 30 мин.

bästa e-handel-värd-småföretag


En av de ljusaste utsikterna för en person i dag är att starta en online-verksamhet. Det är det perfekta sättet att undkomma råtta rasen eller ta ditt redan befintliga företag till en helt ny nivå. Att starta ett e-handelsföretag är ett testat av miljoner, så det finns gott om information och många fall du kan lära av.

Dessutom finns det många onlinemarknadsplatser och e-handelsplattformar som du kan använda för att bygga din webbplats från grunden. Du behöver inte lära dig att koda eller någon annan teknikbaserad färdighet. Men det är omöjligt att göra det utan att lära sig något nytt. Du måste lära dig hur du använder den e-handelsplattform du väljer, marknadsföring online och hanterar din webbhotell. Medan de två första färdigheterna kräver två massiva artiklar för att komma igång, kan vi hjälpa dig att göra ett första val som underlättar ditt jobb. I den här artikeln talar vi om de bästa värdföretagen för att driva ett litet onlineföretag.

Innan du går in på information om hur du väljer en bra värd för din e-handelsverksamhet, här är listan över de bästa leverantörerna av e-handelshotell som vi rekommenderar:

 1. Hostgator
 2. InMotion Hosting
 3. Bluehost
 4. Siteground
 5. A2Hosting
 6. Hostinger
 7. GreenGeeks
 8. StableHost
 9. Namecheap
 10. InterServer

Att välja rätt värdplan för e-handel

En företagswebbplats är ett helt annat odjur än en vanlig blogg eller en portföljwebbplats. Det kräver mer hästkrafter och mer uppmärksamhet på användarupplevelsen. Om din webbplats körs snabbt och smidigt kommer det att påverka konverteringsgraden och hur mycket tid användarna spenderar på din webbplats. Du vill se till att den är snabb, robust och har smidig navigering.

Många studier har visat att hastigheten på din webbplats är i direkt korrelation med konverteringsgraden. Långsamma webbplatser har visat sig minska konverteringsgraden med 20%. Denna korrelation finns helt enkelt för att människor inte kommer att vänta mer än 2 sekunder på att en produktsida laddas och de kommer till och med att gå så långt som att avbryta sitt impulsköp. Så du vill se till att varje sida på din webbplats laddas snabbare än 1 sekund, eller ännu bättre, snabbare än 1 sekund. Men för det måste du välja rätt värdplan. Dessutom måste din webbplats vara tillgänglig varje sekund av året. För att det ska hända måste du bygga din webbplats på berggrund som är stabil och pålitlig. Den berggrunden är den värdplan du väljer.

Det är därför vi vill leda dig genom de viktigaste faktorerna i en värdplan. Håll utkik efter dessa faktorer så gör du rätt val för ditt företag.

Kärnfaktorer för en bra webbhotell

välja-bra-webbhotell service

Bra webbhotell

Det finns fem huvudfaktorer som gör en värdplan för vad den är. Genom att hålla ett tydligt öga på dessa parametrar och se till att de uppfyller vissa standarder kan du göra ett val som hjälper dig att bygga din online-verksamhet på en solid grund.

Server Uptime

Det första är först, du bör inte ens överväga en webbhotell som inte har minst 99,97% drifttid. Du vill att din webbplats ska nås under hela året utan fel, eftersom du vill att din butik ska vara öppen under hela året. Så se till att din upptid kontrollerar helt rätt.

Serverhastighet

Som jag nämnde är din webbplats laddningshastighet det som håller ditt företag igång. Hosting-leverantörer förbättras kontinuerligt för att uppfylla de nyaste standarderna på webben. Den nuvarande industristandarden för sidhastighetshastighet är 1200 millisekunder (1,2 sekunder). Det finns emellertid många värdleverantörer som erbjuder hälften av det och på en konsekvent basis. Dessutom går vissa så långt som att göra detta nummer så lågt som 350 millisekunder, vilket är vansinnigt snabbt.

Så se till att du alltid kontrollerar laddningshastigheten för din leverantör av perspektivhotell. Om det är under 1 sekund gör du en bra affär.

Kundsupport

hosting-kund-support-nätet

Kundsupport

Den tredje viktigaste delen av pusslet är kundsupport, människorna bakom tjänsten du får. Du vill ha någon du alltid kan lita på, någon som du kan ringa mitt på natten när din webbplats har en dålig dag. Dessa människor är det som gör det värt att använda en viss värdtjänst på lång sikt.

Så det är viktigt att höra åsikter från människor som har arbetat med dem. Du kan hitta sådana åsikter i våra värdegranskningar eller kundrecensioner på olika forum och andra communitywebbplatser.

Värdbonusar

Många företag erbjuder “bonusar” men du bör ha ett tydligt begrepp om vad faktiska bonusar är. De flesta företag kommer att annonsera att de erbjuder säkerhetsprogramvara, gratis migrering och andra applikationer. Men sanningen är att dessa saker alltid finns i paketet, eftersom ingen hostingtjänst kan kallas anständigt utan dem. De verkliga bonusarna är saker som andra värdleverantörer eller företag med säkerhetsprogramvara ber dig att betala för, så gör din forskning. Gratis automatiserade säkerhetskopior och premium säkerhetsprogramvara är sådana. Dessutom är alla tjänster som tillhandahålls genom mänsklig hjälp alltid välkomna.

Prissättning & Dolda avgifter

Den sista delen som avgör om du är en köpare eller inte och värdföretag vet detta. Därför kommer 9 av 10 webbhotellleverantörer att annonsera imponerande låga priser och till och med skriva ett kontrakt med dig med samma priser på dem. De vet dock att du kommer att tveka att lämna dem efter ett eller två års användning. Så de kommer inte att vara blyga att sälja dig och begära till och med 300% priset på det du ursprungligen betalade, när ditt första kontrakt slutar. Så titta alltid i recensioner som anger hur mycket priserna hoppar upp efter din första period.

Naturligtvis bör du också överväga din budget och om du tycker att priset på tjänsten är motiverat av kvalitet eller bonusar.

Bästa värdleverantörer för e-handel

Nu när du vet vad du borde leta efter är här 10 företag som tillhandahåller det. Du kommer definitivt att stöta på dessa under din sökning efter en värdplan, eftersom de är mycket populära. Men vi har granskat några som inte har så mycket berömmelse, men ändå packar imponerande prestanda och e-handelsfunktioner. Så låt oss se dem!

1. HostGator

Hostgator-bäst-värd-small-business-e-handel

Hostgator

HostGator är en av de bästa på marknaden för dem som just har börjat. Oavsett om du bara driver en portföljwebbplats eller startar ett onlineföretag, har HostGator något speciellt. Det är deras molnhotellplan.

Cloud Hosting är fortfarande något nytt och det finns många myter runt om i världen, men huvudkonceptet är ganska enkelt. Molnhotell litar inte på en enda webbserver för att hantera din webbplats. Det förlitar sig på ett helt nätverk av servrar för att hantera det och om en råkar stänga av kommer en annan att ta plats. Detta säkerställer att du får en oskaklig 100% drifttid och en jämn belastning på 500 millisekunder. Det är ganska säkert och fantastiskt genom och genom hela. Vi var också nöjda med det, även om HostGators kundsupport inte fungerade så bra som vi förväntade oss.

De svarade på vårt samtal men det tog dem ungefär en timme att göra det. Det kan ha bero på att de var upptagna eller någon annan anledning bland många. Men vi gillar att få svar så snabbt som möjligt och vi tror att du gör det också. De är pålitliga; förvänta dig bara inte att de ska bli snabba.

Dessutom är du ny på att driva en webbplats och hantera en server. Du kommer gärna att veta att HostGator gör saker otroligt enkla. De har en av de mest användarvänliga kontrollpanelerna vi har sett och de har också olika webbplatsbyggnadsverktyg. Du kan sätta ihop en fantastisk webbplats genom att dra och släppa dess element ihop.

Få mer information om HostGators planer på deras officiella webbplats.

2. InMotion Hosting

Inmotion-best-e-handel-värd

InMotion Hosting

Om tillförlitlighet är din högsta prioritet, än InMotion har något speciellt för dig. De är en av de få värdleverantörerna som vi kan garantera. InMotion: s branschledande kundsupport är alltid på plats och deras värdtjänster är mycket robusta. De har mycket bra hårdvara för att vara värd för din webbplats och kommer att göra så mycket mer i processen.

InMotion är en gammal hund i värdbranschen eftersom företaget har funnits i mer än 10 år nu. De har för närvarande hem för mer än 400 000 domäner och de fortsätter att bli större varje dag eftersom de kontinuerligt lyckas tillfredsställa kunderna.

Deras drifttid är 99,98% i genomsnitt, vilket kommer att säkerställa att din webbplats inte ser någon driftsstopp. Vår webbplats var bara nere 38 minuter under hela året, vilket är förståeligt. Endast molnhostarkitekturen kan fortsätta utan en sekund av driftstopp.

När det gäller hastighet har InMotion saker i kontroll med en laddningshastighet på 660 till 800 millisekunder. Det är tillräckligt snabbt för att hantera en onlinebutik utan problem. Det kommer också att ge dina användare en högkvalitativ upplevelse. Även om du väljer den mest grundläggande delade värdplanen, kan du inte gå fel med det.

Det finns väldigt få värdföretag som kundsupportteam kan jämföra med InMotion. Detta företag är ledande inom kundsupport och har vunnit många priser för det. Företaget påstår sig ha de vänligaste människorna på planeten och den teorin har visat sig vara sant när vi testade det. Det tog deras representant ungefär en minut att få kontakt med oss ​​på livechatt och ge oss alla svar vi behövde. Hon gick till och med för att ge oss några andra tips om hur vi kan dra nytta av deras tjänster och öka vår webbplats hastighet.

Att göra InMotions tjänster ännu bättre är de faktiska bonusarna som den tillhandahåller tillsammans med sina kärntjänster. Först och främst får du gratis automatiserade säkerhetskopior, vilket är ganska fantastiskt. HostGator och cirka 90% av värdleverantörerna på marknaden tar ut en slags månadsavgift för att ge dig gratis automatiserade säkerhetskopior. Dessutom får du också premium säkerhetsfunktioner som gör ett mycket bättre jobb med att skydda din webbplats än de vanliga säkerhetsåtgärderna som värdleverantörer vidtar. Om du driver din företagswebbplats på WordPress kan du använda premium Sucuri-plugin gratis. Det faktiska priset varierar mellan $ 199,99 per år och $ 499,99 per år. Men InMotion ger tillgång till detta plugin gratis, vilket är ett fantastiskt värde.

Om du är intresserad av att använda InMotion’s hosting-tjänster kan du prenumerera direkt. Deras affärsplan (delad hosting) börjar på $ 3,99 per månad, vilket är ganska fantastiskt. Du kan bestämma om InMotion fungerar för dig under 90-dagars återbetalningsperiod.

3. BlueHost

Bluehost-cheap-e-handel-värd

Bluehost

BlueHost är lätt det bästa valet för alla som letar efter en billig värdplan. Bloggare, småföretagare och alla med en webbplats på sina servrar blev ganska snabba av det här företaget. Det är därför BlueHost för närvarande är värd för 2 miljoner webbplatser och rekommenderas av WordPress.

Företaget har funnits i 22 år (sedan 1996), men det började bara med några få anställda. Nu har BlueHost mer än 750 personer som ser efter sina värdtjänster dygnet runt. De har all arbetskraft och all hårdvara som behövs för att driva en högkvalitativ webbhotell. De uppgraderade till och med sina servrar för inte så länge sedan för att kunna överträffa industristandarden för upptid och hastighet. Webbplatsen som vi brukade för att testa BlueHosts servrar hade en 99,99% drifttid, vilket är ren awesomeness. Vi imponerades också av deras laddningstider, eftersom det alltid var mellan 400 och 500 millisekunder, 2,2 gånger så snabbt som industristandarden.

De gör deras service bättre med kvalitetsservice som du kan lita på. Under våra experiment anslöt BlueHosts representant till oss efter cirka 6 minuter, vilket är ganska bra. Svaren på våra frågor var korrekta så det finns verkligen inte mycket att klaga på. Vi hittade emellertid några negativa kommentarer på de forum som vi kontrollerade, så att deras snabba svar kan vara inkonsekventa.

Du kan börja använda en delad värdplan för $ 3,95 endast per månad, vilket gör BlueHosts erbjudande till det billigaste på den här listan. Du kan prova BlueHost just nu och bestämma om det är rätt alternativ för dig under 30-dagars återbetalningsgarantiperioden.

4. SiteGround

Siteground tillförlitlig-e-handel-värd-småföretag

Siteground

SiteGround är inte lika populär som de leverantörer som vi nämnde ovan, men de spikar definitivt webbhotell-spelet. De är bland de bästa rekommenderade värdleverantörerna på de tre mest populära systemen för contend management-system. Dessa innehållshanteringssystem är WordPress, Drupal och Joomla. Hört om dem?

Dessutom är SiteGround hem för mer än 800 000 domännamn och av goda skäl. Deras hosting är snabb och pålitlig, vilket i princip är vad alla letar efter. Den oskakliga 99,9% drifttiden de annonserade och deras löfte visade sig vara sant när vi försökte deras tjänst. Under vårt 6 månaders test fann vi att deras hastighet för laddning av webbplatsen var 700 millisekunder. Det är ungefär den hastighet du behöver för att kunna tävla på World Wide Web idag. Så det kommer att vara bra för ett litet onlineföretag också.

SiteGrunds fantastiska kundsupport gör det bara bättre eftersom det hålls vid liv med många hjälpsamma medarbetare. Men de är inte de snabbaste, eftersom vi var tvungna att vänta i 27 minuter när vi testade dem. Oavsett var svaret vi fick till punkten och representanten vi pratade med var oerhört hjälpsam.

Om du funderar på att prova SiteGround kommer du gärna att veta att SiteGround-tjänster endast kostar $ 3,95 per månad. För det beloppet får du 10 GB lagringsutrymme och tillräckligt med bandbredd för 10 000 besökare per månad. Men om du behöver mer kan du alltid gå efter en större plan som bättre passar dina behov. För mer information om SiteGrounds planer, kolla in deras officiella webbplats.

5. A2Hosting

A2Hosting-professionell e-handel-småföretag

A2Hosting

Om du vill krossa tävlingen med en otroligt snabb användarupplevelse, är ett av dina bästa alternativ A2Hosting. De påstår sig vara 20 gånger snabbare än tävlingen, vilket är omöjligt att inte förneka för någon förnuftig person. Men vi valde att prova dem och se själv.

A2Hosting har funnits sedan 2001, men deras namn var Iniquinet redan på dagen. De fattade ett smart beslut med att omklassificera det. Sedan dess har de varit på en rak väg för att stå bland de bästa i branschen. De har definitivt den kraftfulla serverarkitekturen för det. Faktum är att de drog av något som ingen annan kunde, en 357 millisekund lastningshastighet. Dessutom har A2Hosting 99,96%, drifttid som säkerställer att användarna på din webbplats har konstant åtkomst till din webbplats under hela året.

Denna otroliga hastighet kommer definitivt att skapa en bas för ditt nya onlinesatsning. Användare älskar hastighet, så du kommer definitivt att öka dina omvandlingsfrekvenser med det. Du kan också lita på SiteGrounds kundsupport för att hjälpa dig när du sitter fast med något. De hjälpte oss definitivt med våra problem och det tog bara tio minuter att komma tillbaka till oss när vi nådde dem på livechatt. Enligt deras kampanjer kan du nå A2Hostings kundtjänst 24/7/365, vilket innebär att de är tillgängliga även på helgdagar.

Det enda problemet med A2Hosting är dock att du inte får ut det mesta med värdplanerna på startnivå. Du måste köpa deras dyraste delade värdplan för $ 9,31 per månad för att få maximal hastighet ur din tjänst. Det är dock fortfarande en anständig affär, men bara om du har en resurstung webbplats.

För mer information om A2Hostings planer, kolla in deras officiella webbplats!

6. Hostinger

hostinger-mycket-billig-e-handel-värd

Hostinger

Hostinger har funnits i 14 år nu och de gjorde något som mycket få värdleverantörer kunde. De spikade absolut alla de tre viktigaste faktorerna, drifttid, hastighet och kundsupport. De har 29 miljoner kunder i 178 länder. Dessutom har de cirka 20 000 nya kunder som registrerar sig för sin tjänst varje dag, så de måste göra något rätt.

Som vi ser det är Hostinger bland de 3 bästa spelarna i webbhotell när det gäller snabbhet. Det tar bara 384 millisekunder för att ladda en webbplats, vilket kommer att ge en mördare användarupplevelse. Ingen gillar att vänta och om din webbplats är hos Hostinger kommer ingen att behöva vänta på att din webbplats laddas.

Uptiden vacklar inte heller. Du kan förvänta dig att din webbplats ska vara online hela 99,97% av året utan problem. Om du har problem med din webbplats eller din server kommer du gärna att veta att Hostingers kundsupport är otroligt tillförlitligt. Vi testade dem och väntade cirka 10 minuter på att en kundsupport skulle komma tillbaka till oss. Det är ganska rimligt, eftersom han svarade perfekt på våra frågor. Mirakulöst nog fann vi att andra Hostinger-användare inte hade något att klaga på heller. Vi läste många foruminlägg och ingen av dem hade något mycket negativt att säga. Det verkar som om det här företaget går en extra mil för att se till att ingen av sina kunder gnäller.

Det som gör Hostinger ännu bättre är det faktum att det erbjuder sin singeldelade värdplan för endast $ 0,80. Det är galen billigt och du kan använda den för att vara värd för en enda webbplats, ett enda e-postkonto, 100 GB bandbredd, tillsammans med en behandlings- och minnesenhet. Det är förmodligen inte en plan du skulle välja att vara värd för ditt företag på, men det är utmärkt att testa. Om du vill vara värd för en e-handelswebbplats har du Premium Shared Hosting-planen för $ 3,49 och Business Shared Hosting för $ 7,95, som erbjuder obegränsat utrymme, dagliga säkerhetskopior, fantastisk hastighet och mer.

Om du vill ha något mer allvarligt kan du gå till en av Hostingers molnhotellplaner. Startnivån en kostar $ 15 per månad.

7. GreenGeeks

GreenGeeks-miljövänliga-e-handel-värd

GreenGeeks

Stora hangarer fulla av servrar tappar el som mycket få anläggningar gör. Det är därför GreenGeeks har kommit med den fantastiska idén att använda förnybar energi för att driva sina servrar. Företaget har funnits sedan 2008 och de betjänar 300 000 nöjda kunder. Så vad kan du förvänta dig av denna vinddrivna webbhotell när det gäller upptid, hastighet och support?

När det gäller drifttid har GreenGeeks saker som går riktigt bra. Vid testning fann vi att deras drifttid var 100% under hela året, utom i augusti, när det var 99,55%. Det är inte katastrofalt, men det är något som behöver nämnas. Deras lastningshastighet är ganska solid eftersom den rör sig mellan 380 millisekunder och 600 millisekunder. Det är dubbelt så snabbt som industristandarden, så det kommer definitivt att göra din företagswebbplats kör med den hastighet du vill ha den.

GreenGeeks kundsupport är också bra, eftersom vi anslöt till en agent inom 1 minut. De recensioner och åsikter vi såg på forum var också ganska konsekventa, men det finns bara ett problem. GreenGeeks kundsupportagenter har felaktig engelska. Vi hade inga problem med att kommunicera, men vi märkte en hel del stavfel som kan vara besvärande för några av er.

Du kan börja för $ 2,95 på GreenGeeks och njuta av deras Shared Hosting-plan med SSD-lagring. För mer information om GreenGeeks, kolla in deras officiella webbplats.

8. StableHost

stablehost-cheap-online-store-värd

StableHost

Nästan varje värdleverantör försöker locka till oerfarna företagare och nästan alla som är nya i att hantera ett onlineanförande. Det är billigt att tillhandahålla delade värdplaner och ofta nog, ett värdföretag är inte tillräckligt anständigt för att se till att de tillhandahåller kvalitet för sina användare.

Som granskare har vi uppskattat ett företag som är uppriktigt och ärligt och med goda avsikter. Dessa företag är de sällsynta och vi vet ett när vi ser ett. Det är exakt varför StableHost kom till den här listan. De fick saker rätt både vad gäller kvalitet och när det gäller kundvård.

StableHost erbjuder delade värdplaner med obegränsad diskutrymme, obegränsad bandbredd, full CPU-kärnor och bra support. Dessutom är deras driftstid 99,97% under hela året, så det är också tillförlitligt. När det gäller hastighet är StableHost inte det snabbaste, men de håller en konsekvent lastningstid på 500 millisekunder, därav namnet StableHost.

Om du vill använda ett kraftfullare val som VPS eller dedikerad hosting, kan du göra det. Men dessa alternativ är inte hanterade, så du måste ha serveradministrationsfärdigheter eller anställa en expert för att göra det åt dig. Det finns mycket få hanterade och professionella alternativ tillgängliga, men de är ett bra val om du inte vet hur du hanterar en VPS eller en dedikerad server. Om du inte har en webbplats ännu kan du sätta ihop en webbplats med Site.Pro-byggaren. Det gör otroligt enkelt med drag-and-drop-funktioner.

Om du funderar på att köpa in en enkel delad värdplan, kostar det bara $ 3,50 per månad. Men om du vill ha en tjänst på företagsnivå kostar den 28,50 USD per månad. Det är en enorm skillnad, men det är motiverat eftersom det verkligen är fullt av extra premiumtjänster som gör det enklare att driva en e-handelsföretag.

9. NameCheap

Namecheap-best-online-shop-värd

Namecheap

NameCheap är en oberoende ICANN-ackrediterad domännamnsregistrator som har funnits sedan 2000. De registrerar inte bara domännamn utan erbjuder också ganska solida värdtjänster. Vi förväntar oss vanligtvis inte mycket från en domänregistrator som valt webbhotell, men NameCheap är verkligen legit. Den har bra recensioner från tredje part och det verkar som kundernas totala tillfredsställelse är mycket hög.

Men det finns bara ett problem med tjänsten, så vi bör börja med det. Drifttiden sjunker ned till 99,8% då och då, vilket inte är så illa, men det är viktigt att nämna. Detta innebär att din webbplats kommer att vara nere i cirka 1,5 timmar under hela året.

När det gäller laddningshastighet för webbplatser fungerar NameCheap ganska beundransvärt. Den genomsnittliga laddningshastigheten rör sig mellan 600 millisekunder och 1100 millisekunder. Du kan få en av deras tre delade värdplaner och prova den i 30 dagar. Om du inte gillar det kan du överge dem och få tillbaka pengarna. Tjänsterna finns i tre nivåer: Stellar-planen för $ 2,88, Stellar plus för $ 4,88 och Stellar Business för $ 8,88 per månad. För mer information om dessa planer, kolla in NameCheaps officiella webbplats!

10. InterServer

interserver-online-store-småföretag-värd

InterServer

InterServer är inte en mycket välkänd webbhotell, även om de har varit i branschen sedan 1999. InterServer har ett riktigt bra rykte och har en A + -betyg på BBB. De erbjuder en rad värdplaner på både Linux- och Windows-plattformar: delade, vps, dedikerade, moln- och återförsäljarplaner.

Från våra tester har de resulterat i att de har en riktigt bra drifttid, 99,99% i genomsnitt. Prestandan hos deras servrar är också mycket bra, med en svarstid på 300 ms i genomsnitt. Detta är mycket lovande antal med tanke på att vi utförde testen på deras delade värdplan för $ 5 / mo.

Så om du planerar att starta en e-handelswebbplats med InterServer kan jag lova att du är täckt. Deras standard delade värdplan är fullständig. Denna plan kommer med obegränsad SSD-lagring, webbplatsbyggare, obegränsad e-postkonton, säkerhet med Intershield Protection, innehållscache för snabbare hastighet genom CloudFlare Virtual DNS, gratis SSL-certifikat och mycket mer.

InterServer använder den senaste tekniken för hårdvara (SSD) och programvara (cPanel) för att tillhandahålla den bästa servicen för sina kunder. Jag föreslår att du tittar på deras officiella webbplats för att få mer information om deras planer och tjänster.

Bättre e-handelshotell

Delade värdplaner är bra för att starta ett e-handelsföretag. Men om din webbplats börjar växa kommer du att få problem med prestanda. När du tjänar bra pengar på din e-handelswebbplats vet du att det är dags att uppgradera från delad hosting. Om du väljer en av de ovannämnda leverantörerna kommer du att kunna övergå till en VPS-plan snabbt och smidigt.

Med delade värdplaner delar du serverutrymme och resurser med andra användare. Men med VPS-värd har du dedikerade resurser, som säkerställer att din webbplats går snabbt och smidigt oavsett vad. Du kan ställa in servern så att den matchar dina exakta behov eller låta ett team av experter ställa in den för dig.

Du kan också hitta olika e-handelsalternativ som specifikt var inriktade på småföretagare. Dessa gör det mycket lättare för nybörjare att starta sin egen onlinebutik. Du måste vanligtvis hantera lite administration, ändra texter och bilder. Dessutom ger dessa planer dig tillgång till exklusiva e-handelsfunktioner som gör det lättare att konfigurera och hantera din fantastiska onlinebutik.

Så om du funderar på att få en kraftfullare värdplan direkt från början för din e-handelswebbplats, är här några alternativ att tänka på:

HostGator VPS

HostGator har några fantastiska VPS-planer i butik som är perfekta för att driva en stor e-handelssajt och mer. Med var och en av deras VPS-planer får du ett fast antal resurser som du kan köra din webbplats på. Du kommer att upptäcka att deras planer är ganska billiga och att de kommer att få jobbet ganska bra.

HostGators första VPS-plan, Snappy 2000 kommer att ge dig 2 GB RAM, 2 CPU-kärnor, 1,5 TB bandbredd och 120 GB SSD-lagring. Om du behöver mer resurser måste du bara gå vidare till Snappy 4000-planen. Det ger 4 GB RAM, 2 CPU-kärnor, 160 GB SSD-lagring, tillsammans med 2 TB premium bandbredd. Det kostar $ 29,95 per månad, vilket är ganska fantastiskt. Till sist, om du verkligen behöver gå ut, kommer Snappy 8000 att ge dig 4 CPU-kärnor, 8 GB RAM och 3 TB bandbredd. Det är den mest kraftfulla VPS-plan som HostGator kan erbjuda och kommer definitivt att göra en affärswebbplats att flyga.

InMotion VPS

Som jag nämnde är InMotion en av de mest pålitliga spelarna i värdverksamheten. De erbjuder kvalitet och konsistens, tillsammans med variation. Deras enastående kundservice tilltalar alla som använder den, så det här företaget är definitivt en vinst.

Deras VPS-värdplaner är bunnsolid, precis som resten av deras tjänster, så alla deras planer kommer att hantera nästan alla typer av e-handelswebbplats du har i butik. Den första VPS-planen kostar $ 29,99 per månad, vilket ger dig 4 GB RAM, 4 TB premium bandbredd, 75 GB SSD-lagring, men bara en enda IP-adress. Du har full kontroll över dessa resurser och hanterar dem på det sätt som den bäst passar din webbplats.

InMotion’s andra plan kostar mer och har mycket mer att erbjuda också. För 49,99 dollar per månad får du 6 GB RAM, 150 GB SSD-lagring och 6 TB premium bandbredd. Det som gör det ännu bättre är att det erbjuder fem IP-adresser.

Slutligen kostar InMotion: s kraftfullaste VPS-plan 74,99 USD per månad och det kommer att ge dig 8 GB RAM, 260 GB SSD-lagring, 6 TB premium bandbredd och åtkomst till 5 IP-adresser.

Det bra med InMotion är att du inte behöver ta på dig det viktiga ansvaret för att hantera servern på egen hand. Du kan ha InMotion’s team av experter som hanterar din server och även din webbplats om du behöver den.

BlueHost WooCommerce

BlueHost är ett av de mest populära alternativen för WordPress-användare, eftersom det gör deras jobb oändligt lättare. Deras serverarkitektur är optimerad för det här innehållshanteringssystemet och deras anställda känner också till varje knut och stöt i det. BlueHost erbjuder en tjänst som heter WooCommerce Hosting för $ 6,95 per månad.

WooCommerce är ett eCommerce-plugin för WordPress, som gör att du kan skapa en onlinebutik med relativt enkelhet. BlueHosts plan gör det ännu bättre genom att erbjuda ett brett urval av teman och genom att ge deras kundtjänstrepresentanters hjälp. Ett WooCommerce-tema kostar vanligtvis cirka 60 $, men hos BlueHost kan du få dem alla gratis. Själva planen kostar mer än vanligt, men det lönar sig genom de många gratis e-handelsalternativen du annars måste betala för.

Med den här planen får du 100 GB lagringsutrymme, vilket du definitivt kommer att behöva. Det kräver gott om utrymme för att lagra allt innehåll som krävs för att visa upp produkter och lägga till nytt när du känner för det. Det är därför du har 100 GB lagringsutrymme. Dessutom kan du ha en parkerad domän, 5 underdomäner, 5 e-postkonton, 50 $ PPC-kredit.

Men om du hellre vill ha mer kontroll, med fler serverresurser, kanske du vill välja BlueHosts VPS-värdplaner. Till exempel: du kan få en VPS-plan med 2 CPU-kärnor, 30 GB SSD-lagring, 1 TB premium bandbredd, tillsammans med 1 domän och 1 IP-adress för $ 19,99 per månad. Det är en anständig affär för en anständig värdplan och du kan också vara säker på att du har BlueHosts experter bakom ryggen.

SiteGround WooCommerce

Det finns andra företag som erbjuder fantastiska värdalternativ för e-handel och de är definitivt värda att ta bilder. SiteGround är en av dem. De erbjuder faktiskt premium WooCommerce-värd till ett mycket lägre pris än alla andra. Det finns dock inget nytt med det.

Du kommer att kunna starta din företagswebbplats mycket snabbare eftersom du kommer att ha WooCommerce och ett tema förinstallerat. Du kan ändra ditt tema till något annat tillgängligt. Det som gör denna tjänst mer fördelaktig är de många premium e-handelsfunktioner som den erbjuder, till exempel ett gratis SSL-certifikat, SEO-programvara, tillsammans med enklare hantering. Du behöver inte blanda för mycket, eftersom du kan ha experter som hanterar din WordPress-webbplats, installera uppdateringar, skapa dagliga säkerhetskopior och mer. Hela din verksamhet kan vara till hands utan att du behöver slösa bort någon av din dyrbara tid på att göra administration eller något annat angående din webbplats.

När det gäller hårdvaran får du i stort sett samma paket som du skulle få från SiteGrunds grundläggande delade värdplan. Även prislappen är lik 3,95 € (4,58 USD) per månad, vilket definitivt gör det värt att överväga.

Men du kanske vill välja en av deras molnhotellplaner om din webbplats kommer att använda mycket hårdvaruutrymme eller om du vill skala din trafik otroligt snabbt. SiteGrounds molnvärd är mer pålitlig än någon annan VPS-plan på webben, men den är också dyrare. Startnivån plan kostar 64,00 € per månad (74,26 USD), och den ger 2 CPU-kärnor, 4 GB RAM, 40 GB SSD-utrymme och 5 TB premium bandbredd. Du lider ingen driftstopp och din webbplats laddningshastighet kommer att vara otroligt snabb och konsekvent under hela året.

InterServer VPS

Om din webbplats behöver kraften i en VPS-värdplan, men du inte vill gå överbord med dina månatliga avgifter, har InterServer det perfekta sättet att hantera den. Du kan skala din tjänst pris och resurser genom ett nivå-system. Varje nivå kostar $ 6 och du kan uppskala eller nedskala när du vill. Dessutom finns det ingen avbokningsavgift så att du bara betalar det belopp du anger för dig själv, ingenting mer.

Om du till exempel väljer att betala endast $ 6 per månad får du 1 CPU-kärna, 1 GB RAM, 1 TB bandbredd och 25 GB lagringsutrymme. Men på fjärde nivån får du 4 GB RAM, 1 CPU-kärna, 4 TB bandbredd och 100 GB lagring, vilket kostar bara 24,00 USD per månad.

InterServers drifttid är 100% och det ger en sidhastighetshastighet på 200-300 millisekunder. Det är galen snabbt och din webbplats kommer aldrig att vara nere. Om du letar efter en VPS-värdplan som du har full kontroll över kommer InterServer att visa sig vara perfekt.

Slutsats

Webbhotellval för närvarande är alldeles för stora och ingen artikel skulle vara tillräckligt lång för att täcka dem alla. Men när det gäller värd för en e-handelswebbplats är det de som fungerar bäst, så varför inte ge en av dem en bild?

Jag hoppas att du har haft glädje av att läsa den här artikeln och att du har hittat en värdplan som fungerar bra för företagets webbplats som du snart ska lansera.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector