10 bästa värdleverantörer som erbjuder gratis SSL-certifikat

bästa webbhotell-free-ssl


När du är klar med att skapa en webbplats är nästa steg att välja ett värdföretag där du kan publicera den online. I den här artikeln kommer vi att presentera de bästa värdleverantörerna där du kan vara värd för din webbplats och som erbjuder gratis SSL.

Säkerhet är mycket viktigt, särskilt i denna digitaliserade värld. Den mest populära och lättanvända funktionen som möjliggör en säker webbsökning är ett SSL-certifikat.

I den här artikeln kommer vi att granska de bästa värdarna som erbjuder gratis SSL och hjälper dig att förstå varför du faktiskt behöver och SSL-certifikat. Men först är här listan över våra högst rankade webbhotellleverantörer:

Topp 10 värdtjänster som erbjuder gratis SSL

De värdföretag som vi kommer att granska i denna artikel är följande:

 1. Hostgator – från $ 2,75 / månad
 2. Bluehost – från $ 3,95 per månad
 3. I rörelse – från $ 3,99 / månad
 4. iPage.com – från $ 1,99 / månad
 5. A2Hosting – från $ 3,92 / månad
 6. Siteground – från $ 3,95 per månad
 7. GreenGeeks – från $ 2,95 per månad
 8. Hostinger – från $ 0,80 / månad
 9. Dream – från $ 2,59 / månad
 10. Cloudways – från $ 10 / månad

Men du kan fråga dig själv vad är ett SSL-certifikat, och varför behöver du ett för att säkra din webbplats?

Längre värdrecensioner kommer vi i denna artikel också att täcka följande ämnen:

 1. Vad är ett SSL-certifikat?
 2. Hur fungerar det?
 3. Hur mycket kostar det?
 4. Topp 10 värdtjänster som erbjuder gratis SSL.

När vi kommer till slutet av den här artikeln kommer du att ha en god förståelse för vad en SSL är, hur den används och var kan du få en för mindre pengar eller gratis. Men nu, låt oss börja med den första delen:

Vad är ett SSL-certifikat och varför du behöver ett?

I grund och botten är ett SSL-certifikat ett verktyg som gör varje webbplats som använder den, säkrare och redo om någon kan försöka kapa den. Men låt oss utarbeta lite här.

Idag kommer Google att visa en webbplats som INTE använder ett SSL-certifikat som INTE SÄKERT. Du vill inte vara en av de människor som äger en sådan webbplats. Det finns en chans att ingenting kommer att gå fel medan din webbplats är online. Men ditt rykte måste lida.

Alla eller de flesta av dina besökare kommer att känna sig obekväma när du använder din webbplats. Och det kan leda till andra problem, som att tappa potentiell trafik. Detta är inte något som någon webbplatsägare skulle vilja hända.

Och vill du verkligen ta din chans att inget dåligt kan hända? Det är ett djärvt uttalande. Så det är bäst om du har en SSL installerad på din webbplats.

Men hur kan någon säga om du har en SSL installerad eller inte? Det här är ganska enkelt. Alla webbplatser som INTE har en SSL installerad visas med HTTP-protokollet i URL-fältet.

Om din webbplats använder ett SSL-certifikat, sedan HTTPS protokoll kommer att användas i adressfältet. Så, vem som helst kan enkelt se skillnaden, bara genom att leta efter webbadressen för den specifika webbplatsen.

Det finns dock ytterligare ett skäl till varför en SSL kan vara viktig. Detta är inte relaterat till säkerhet, men det kan fortfarande vara viktigt om du vill att din webbplats ska frodas. Google och andra sökmotorer kommer också att rankas högre de webbplatser som använder SSL. Om du missar att använda den måste din online-ranking och trafik drabbas.

Nu när du vet vad en SSL är och varför det är viktigt för alla webbplatser, låt oss se hur det fungerar:

Hur fungerar en SSL?

Fokus för varje SSL är på kryptering av data. Den grundläggande idén är att kryptera varje data / informationsutbyte som en besökare gör med en specifik webbplats. Detta är mycket viktigt, särskilt om du äger en webbplats som fungerar genom att logga in med känslig information. En annan typ om webbplatser som starkt förlitar sig på SSL är e-handelswebbplatser (onlinebutiker / marknader).

För att hjälpa dig förstå hur denna process fungerar, låt oss föreställa oss ett sammansatt scenario: låt oss säga att du är ägare till en onlinebutik som säljer datordelar.

Du vet hur processen att köpa något online fungerar, så i det här exemplet kommer vi att fokusera på betalningshanteringen. Det är här SSL verkligen går in.

Så en av dina kunder bestämmer sig för att köpa en mus. Men innan han tar emot varan måste han betala för det. Detta är standardprocessen för de flesta webbutiker. Det kan finnas många metoder för honom att göra betalningen, men för tillfället kommer vi att hålla oss med den välkända kredit- / betalkortsbetalningsmetoden.

För att kunna betala muspriset måste klienten först ange sin kreditkortsinformation i ett förfrågningsformulär som dyker upp på kassasidan. När han kommer in och trycker på betalknappen är klienten klar med köpet.

Men hur kan du se till att ingen mellan din webbplats och destinationsservern (som hanterar betalningen) får åtkomst till denna känsliga kreditkortsdata? Det är här SSL-certifikatet går in. All data som anges kommer att krypteras av SSL för närvarande. På detta sätt kommer ingen förutom dig (butiken) och betalningsprocessorn att kunna komma åt eller kapa denna viktiga information.

Denna process är densamma för alla andra typer av datautbyte, även för inloggningsinformation. Men du kan fråga dig själv om du inte äger en webbplats som behöver inloggningsuppgifter eller om du inte säljer någonting, behöver du fortfarande ett SSL-certifikat?

Svaret är: Ja, det gör du! Varför? Några av orsakerna bakom detta listades ovan i föregående rubrik, men förutom dessa måste varje webbplats ha en SSL eftersom varje webbplats på någon punkt kommer att göra någon form av dataöverföring. Detta är helt enkelt hur webben fungerar. Så att ha en SSL skadar inte din webbplats. Det hjälper den att växa ännu längre.

Hur mycket kostar en SSL?

I de flesta fall måste du betala ett månadsabonnemang för att få ett SSL-certifikat. Detta kan kosta mellan $ 50 och $ 200 varje år. Det finns versioner som kostar ännu mer.

Eftersom vi i den här artikeln talar om gratis SSL-certifikat som kommer med en webbhotell, listar vi de 10 bästa värdföretagen som erbjuder gratis SSL-certifikat.

Inte varje värdplan ger dig tillgång till ett gratis SSL-certifikat, men alla företag i den här artikeln har någon typ av värd som gör det. Så vi talar om värdplanerna som erbjuder gratis SSL.

Granskning av bästa värdar med gratis SSL

Nedan hittar du en detaljerad granskning av varje värdföretag som erbjuder gratis SSL-certifikat med några av deras värdplaner.

1. HostGator

Hostgator-free-ssl-certifikat

Hostgator

HostGator är ett företag från USA som främst marknadsför sig själv som en billig webbhotell. Och det är exakt sant. Tjänsterna som de erbjuder kommer till mycket låga priser, några av de lägsta i den här artikeln bland de andra företagen. Men frågan är: är det värt det om det är billigt? För att svara direkt: JA, det är värt det. Varför? Vi ser rätt nedan:

Till att börja med gör HostGator, liksom de andra företagen på denna lista, också delad värd tillgänglig i tre separata paket. Den goda nyheten är att alla tre inkluderar ett SSL-certifikat gratis.

Den första planen som heter Hatchling Plan kostar $ 2,75 / månad. Det låter dig vara värd för en webbplats för det här priset. Som jag nämnde ingår en SSL gratis i denna plan, liksom för de andra två planerna. Bandbredden är obegränsad för att tillåta många besökare samtidigt.

Baby Plan är det andra paketet. Denna kommer för en månad $ 3,95. Du får en obegränsad domän för värd tillsammans med obegränsad bandbredd och lagring.

Den dyraste planen, Business Plan, kostar $ 5,95 per månad. Om du väljer den här, får du en dedikerad IP-adress och gratis SEO-verktyg som hjälper dig att ranka din webbplats högre i sökresultaten.

Det bästa med denna plan är förmågan att uppgradera till en Positiv SSL. Vad betyder det här? Om du använder det här alternativet kommer en webbplatssäljeslogotyp att visas i webbplatsens layout, så att dina besökare får veta att de är i en säker miljö. Denna funktion stöds också av en $ 10K-garanti. Eftersom du behöver en värd som levereras med gratis SSL, är HostGator en bra kandidat med tanke på denna fantastiska funktion som kommer gratis.

3. BlueHost

Bluehost-free-ssl-certifikat

Bluehost

BlueHost är ett av de mest anmärkningsvärda webbhotell som någonsin grundats. Det finns en stor chans att du redan har sett en annons eller något slags marknadsföringsmaterial som var relaterat till BlueHost. Många människor och organisationer rekommenderar dem som värdleverantör för både små och stora webbplatser. Låt oss se vad de erbjuder:

Om vi ​​pratar om värd, fick de dig täckt på många sätt. Till exempel erbjuder de delad hosting (mest populära), VPS, värd, dedikerad servervärd, WordPress-värd etc. För tillfället pratar vi om de delade värdplanerna som fungerar för de flesta användare. Dessa finns i tre separata planer. I artikeln kommer du att märka att detta är ganska vanligt.

Grundläggande: Detta är den första delade värdplanen och den kostar $ 3,95 varje månad. Det stöder värd för en enda webbplats. Följande funktioner läggs till i detta paket: 50 GB SSD-lagringsutrymme, obegränsad bandbredd, standardprestanda, 1 gratis domännamn, 25 underdomäner och 5 parkerade domäner. Och ja, ett gratis SSL-certifikat läggs också till här. Faktum är att en SSL finns i alla tre delade värdplaner.

Plus: Detta är den andra planen som kostar $ 5,95 per månad och funktionerna uppgraderas från den första planen. Du får tillgång till ett obegränsat antal webbplatser med obegränsat SSD-lagringsutrymme. Parkerade och underdomäner är också obegränsade att lägga till i ditt konto.

Denna plan ger dig något annat också. Du får $ 200 för annonskrediter i marknadsföringssyfte. Om du vill marknadsföra din webbplats på ett mer effektivt och snabbt sätt kommer dessa $ 200 krediter att vara till stor hjälp.

Choice Plus: Den tredje och sista delade värdplanen från BlueHost kommer för en $ 5,95 per månad. Ja, det är priset, det finns inget fel. Du kanske tror att den tredje planen skulle kosta mer än den andra, eller hur? I fallet med BlueHost är det inte sant. Denna plan kommer för samma pris som den föregående, men med några nya tillägg.

Om du kontrollerar den officiella sidan ser du att det här är den rekommenderade planen som används av de flesta. Och det är av en god anledning. Förutom alla funktioner från tidigare planer, får du också 1 SpamExperts, 1 Domain Privacy-funktion och 1 CodeGuard Basic. Vilka är dessa nya tillägg?

Naturligtvis är SpamExperts ett anti-spamverktyg för e-post. Domänens integritet kommer att se till att din personliga information som är länkad till din webbplats är dold från webben. Du vill verkligen inte ha personlig information där ute. CodeGuard är ett verktyg som tar hand om automatisk dagliga säkerhetskopior och sparar dem som olika versioner. Detta låter dig återställa en webbplats till en äldre version på nolltid.

Den bästa och mest rimliga planen från BlueHost är den tredje planen som heter Choice Plus. För samma pris som det andra paketet får du några extra alternativ och effektiv värd.

3. InMotion Hosting

Inmotion-hosting-free-ssl-certifikat

InMotion Hosting

InMotion Hosting är ett USA-baserat företag som grundades 2001 av två proffs. Det blev snabbt ett populärt val för dem som behöver enkla men effektiva webbhotelltjänster.

InMotion erbjuder fantastiska delade värdtjänster som delas upp i tre separata planer. De kommer för följande priser:

 • Lansering: $ 3,99 / månad. Detta är den första grundläggande planen, men den erbjuder fantastiska funktioner för nya webbplatser: gratis domännamn, stöd för två webbplatser, obegränsat diskutrymme, bandbredd och e-postkonton och andra funktioner också.
 • Kraft: $ 5,99 / månad. Denna plan stöder 6 webbplatser på ett enda konto och ger dig 2x prestanda jämfört med den första planen. Resten är densamma.
 • Pro: $ 13,99 / månad. Den högsta nivåplanen låter dig vara värd för ett obegränsat antal webbplatser på ett enda konto och kommer också med pro-nivå support och 4x prestanda för den första planen.

Men kanske tänker du, var är SSL-certifikatet? Detta är det bästa med InMotion Hosting: varje delad värdplan, även den grundläggande, ger dig tillgång till ett SSL-certifikat gratis. Du behöver inte betala något utöver priset på värdpaketet.

Tanken är att du får en bra webbhotellstjänst tillsammans med gratis SSL-certifikat för två webbplatser för en månad på $ 3,99. Det är en hel del som de flesta tar hänsyn till när de väljer InMotion framför andra värdföretag.

4. iPage

IPage-free-ssl-certifikat

iPage.com

iPage skiljer sig lite från de andra företagen på den här listan. Istället för att dela upp värden i tre separata planer erbjuder iPage en plan som passar alla behov. Detta är ett annat tillvägagångssätt, men det fungerar fortfarande bra. Planen kostar endast $ 1,99 / månad om du betalar för minst ett år framåt.

Vad får du för det här priset? Ganska mycket allt som någonsin skulle behövas för att vara värd för en webbplats. Mer information finns i listan nedan:

 • Obegränsat diskutrymme med SSD
 • Skalbar bandbredd, beroende på dina behov.
 • Obegränsade domännamn, vilket betyder obegränsade webbplatser för värd.
 • Gratis domännamn, om du betalar för 1 år på förhand.
 • Gratis SSL-certifikat – exakt vad du behöver.
 • Gratis webbplatsbyggare: ett drag-and-drop-verktyg som låter dig skapa webbplatser på några minuter. Det kommer med mallar optimerade för mobil användning.
 • 1-klicka på WordPress-installationen.
 • E-handelsfunktioner inkluderade (PayPal-integration, kundvagn etc.)
 • Skräddarsydd kontrollpanel.
 • Handledning för att komma igång.
 • Högsta kundsupport via telefon och chat.
 • Andra alternativ också, listan fortsätter.

Dessa är de viktigaste funktionerna som iPage kommer att erbjuda dig till ovan nämnda pris.

Det är värt att nämna att iPage också säljer Comodo SSL-certifikat för $ 35.99 / år. Det vanliga priset sträcker sig från $ 50 till $ 200 för ett år.

IPages delade värdplan är bäst för dig som behöver service för små till medelstora webbplatser. Funktionerna de erbjuder är bra för sådana webbplatser. Men om du har en redan stor och populär webbplats med hundratusentals besökare (eller till och med fler), skulle det vara bäst att leta efter en mer komplex värdplan.

De erbjuder också dedikerade och VPS-värdstjänster med mycket mer resurser till rimliga priser. Säkerheten garanteras också här, eftersom SSL-certifikat är tillgängliga gratis med dessa planer.

5. A2Hosting

A2Hosting-free-ssl-certifikat

A2Hosting

A2Hosting är ett populärt val bland webbplatsägare. Det är inte den mest anmärkningsvärda spelaren i branschen, men det är värt att nämna eftersom det kommer med fantastiska värdplaner för ganska billiga priser. Huvudmålet med A2Hosting är att erbjuda en snabb webbhotell för alla.

Detta företag erbjuder följande typer av webbhotell:

 • Delad värd – även den mest populära versionen här.
 • Hanterad WordPress-värd – bra tillägg. Populär för WP-baserade webbplatser.
 • Återförsäljarhotell – liknar delad hosting, men med möjlighet att ha dina egna kunder.
 • Dedikerad värd
 • VPS-värd

De delade värdplanerna är de mest använda tjänsterna, så vi talar om den här typen av värd.

Varje plan har ett gratis SSL-certifikat som ingår i paketet. Så oavsett vilka planer du väljer, kommer din webbplats att vara säker.

Jag talar om den andra planen som A2Hosting erbjuder. Detta är deras mest populära plan och av en god anledning. Det heter Swift, och det kostar $ 4,90 / månad. Ja, det är ganska billigt. Men vad får du för detta pris?

Till exempel ger de dig tillgång till obegränsade webbplatser för värd på ett konto med obegränsad lagring och dataöverföring. Allt stöds av moderna SSD-enheter för en snabbare webbplatshastighet.

Kontrollpanelen de erbjuder är den traditionella cPanel. Det här är en bra aspekt eftersom om du har använt den tidigare (vilket är möjligt) behöver du inte lära dig en ny kontrollpanel från början. Även om detta är en proffs, bara med tanke på vad du behöver. Med andra företag kan en skräddarsydd kontrollpanel vara bättre. Så det beror verkligen på någons smak.

Jämfört med andra företag har A2Hosting ett annat bra alternativ som ingår i någon plan, inte bara den här: När som helst återbetalningsgaranti. Det stämmer, du kan välja återbetalning när som helst, inte bara under de första 30 dagarna, som med de flesta tjänster.

6. SiteGround

Siteground-free-ssl-certifikat

Siteground

SiteGround är ett värdföretag som växte stort under de senaste åren. Precis som många andra alternativ på den här listan låter SiteGround dig också välja mellan många typer av värdtjänster: delad värd, VPS-värd, dedikerad värd, återförsäljarhosting, företagshosting och till och med WooCommerce-värd för onlinebutiker.

SiteGrunds delade värdplaner passar bäst för små till medelstora webbplatser. Det beror på att lagringsutrymmet är begränsat och passar för ett visst antal månatliga besökare. Men även på det här sättet har delad hosting allt som en mindre eller medelstor webbplats kan behöva. Låt oss se varför.

Till att börja med har alla planer de erbjuder några väsentliga funktioner. Dessa består av följande artiklar:

 • 24 × 7 kundsupport
 • Obegränsad trafik och obegränsad MySQL-databaser
 • cPanel och SSH-åtkomst för att kunna arbeta på din webbplats på distans
 • Gratis dagliga säkerhetskopior
 • Gratis Cloudflare CDN för mer säkerhet
 • Gratis professionella e-postkonton
 • Och sist men inte minst: gratis SSL-certifikat för alla webbplatser som är värda med SiteGround

De tre delade värdplanerna delas upp på detta sätt:

 1. StartUp: $ 3,95 per månad – passar för cirka 10 000 månatliga besökare
 2. GrowBig: $ 5,95 per månad – för att arbeta med 25 000 besökare varje månad
 3. GoGeek: $ 11,95 / månad – stöder 100 000 månatliga besökare

Varje plan, oavsett om delad värd eller inte, har en gratis webbplatsbyggare för dig som behöver ett snabbt och enkelt sätt att skapa webbplatser. A2Hosting lovar en driftstid på 99,99% för alla webbplatser som är värd för någon av deras planer. Detta är ett måste för alla moderna webbhotelltjänster.

7. GreenGeeks

GreenGeeks-free-ssl-certifikat

GreenGeeks

Detta är det sjunde alternativet på vår lista över de 10 värdtjänsterna som erbjuder gratis SSL. Och precis som våra tidigare alternativ, levererar detta företag också behovet av gratis SSL. Varje värdplan som GreenGeeks erbjuder har ett gratis SSL-certifikat i rutan. Högre nivåplaner, låt dig också använda en Let’s Encrypt jokertecken-SSL.

Denna version av SSL-certifikat tillhandahålls av Let’s Encrypt, en gratis och öppen källkodcertifikatmyndighet. Det fungerar bäst med mindre personliga webbplatser som har färre besökare. Men för sådana webbplatser är det mycket effektivt.

GreenGeeks erbjuder också traditionella SSL-certifikat, med förtroende förseglingar och garantier också. Valet är ditt på vilket som är bäst för dig. För större webbplatser är premium-SSL bättre, eftersom det säkerhetskopieras av en garanti på 10 000 USD. Detta värde kan öka beroende på ditt specifika fall.

Den bäst delade värdplanen som GreenGeeks erbjuder kallas Ecosite Starter. Denna plan kostar $ 2,95 per månad. Det är den första delade värdplanen, men det bästa värdet för dina pengar. Det innehåller alla dessa funktioner:

 • Obegränsat SSD-lagringsutrymme.
 • Obegränsad bandbredd.
 • Obegränsade e-postkonton.
 • Obegränsade domäner för värd (ja, i startpaketet)
 • Gratis SSL-certifikat och CDN.
 • Gratis webbplatsbyggare verktyg.
 • Gratis webbplatsöverföring och säkerhetskopior.
 • Obegränsad MySQL-databaser för effektivare datahantering.
 • cPanel och Softaculous (programvara som låter dig enkelt installera alla typer av webbappar på dina webbplatser)
 • PCI-överensstämmelse. Detta är till stor hjälp om du planerar att starta en onlinebutik.

8. Hostinger

hostinger-free-ssl-certifikat

Hostinger

Detta är ett europeiskt företag som har låga priser på avancerade funktioner. Något som verkligen sticker ut med Hostinger är kundsupporten. De ger standardstöd via e-post via biljetter, samt livechatt och telefonstöd.

Det team som tar hand om detta är det bästa. De svarar dig på några minuter (i värsta fall) och vet allt som finns om webbhotell och Hostingers tjänster. I de flesta fall kan de komma med en lösning på ett visst problem inom några minuter. Varje kund är mycket nöjd med denna fråga.

Men hur är det med plattformens säkerhet? Hostinger erbjuder delad hosting precis som de flesta företag där ute. Den enda planen (delad värdplan) som erbjuder gratis SSL-certifikat är den tredje som heter Business. Du kanske tror att det här inte är det bästa. Men låt mig berätta vad priset är för denna plan: $ 3,95 per månad. Ja, det är den tredje högsta delade värdplanen, och det är så billigt.

Tillsammans med ett gratis SSL-certifikat får du också följande funktioner:

 • Obegränsat diskutrymme med SSD-enheter
 • Obegränsad bandbredd
 • Obegränsade MySQL-databaser
 • Gratis domännamn som tillägg
 • Gratis dagliga automatiska säkerhetskopior + veckobackupar också
 • Obegränsade e-postkonton
 • Modern användarvänlig webbplatsbyggare
 • Högsta stöd 24 × 7
 • Skräddarsydd lättanvänd kontrollpanel
 • DNS-hantering
 • Obegränsade parkerade domäner och 100 underdomäner per konto
 • FTP via SSL – säkrare filöverföringsmetod
 • 1-klick installationsprogram för mer än 100 applikationer
 • Hanterad WordPress-värd
 • Och andra proffs … (Jag kommer inte att lista dem alla)

Något som Hostinger gör mycket bra är att hjälpa sina nya användare att förstå hur webbplatshantering fungerar. De har en specifik webbplats där du kan hitta alla typer av blogginlägg och självstudier (även videor) om hur du kan hantera din webbplats mer effektivt. Till exempel videor om hur du använder WordPress (eller annan CMS) för att växa din webbplats och skapa en hållbar online-verksamhet.

9. DreamHost

Dream-free-ssl-certifikat

Dream

Detta företag är känt för sina WordPress-värdfunktioner. Ja, huvudfokus för denna tjänst är att erbjuda den bästa WordPress-värd du kan hitta online. Titta bara på alla webbhotelltjänster de har:

 • Delad värd för WordPress
 • Hanterad WordPress-värd
 • WooCommerce-värd (fortfarande baserat på WP)
 • Enkel delad värd
 • VPS-värd
 • Dedikerad värd
 • Molnvärd

För närvarande tittar vi på de traditionella delade värdfunktioner som den erbjuder. Du är glad att ta reda på att båda delade värdplaner som DreamHost ställer tillgängliga erbjuder ett gratis SSL-certifikat. Den bästa planen är den andra som heter Shared Unlimited.

Detta kostar $ 7,95 per månad. Det är lite dyrare än andra företag erbjuder, men det är värt priset. Till exempel får du obegränsade webbplatser på kontot för värd. Denna plan ger dig också ett gratis domännamn som ingår i priset.

Lagring hanteras med SSD-enheter, vilket är obegränsat tillsammans med den trafik som stöds. WordPress är förinstallerat om du behöver det. Denna plan betalas också på års- och månadsbasis. På det här sättet, om du vill, kan du betala en månad för att prova tjänsten, och om du inte gillar den ger de dig en 97-dagars pengarna tillbaka garanti.

Sammantaget ingår allt du kan behöva i denna delade värdplan.

10. Cloudways

cloudways-free-ssl-certifikat

Cloudways

Cloudways är ett värdföretag som fungerar bra för små och stora webbplatser också. De har ett stort utbud av värdpaket, men vi kommer att fokusera på de mest populära i denna översikt.

Eftersom vi talar om värd för enskilda personer kommer jag att täcka de första två planerna från Cloudways: DO1GB och DO2GB.

Den första planen kostar $ 10 varje månad och du får alla följande funktioner: 25 GB SSD-lagring, 1 TB bandbredd, kontohanteringspanel, CDN, 24 × 7 support och 1 GB RAM. För en startwebbplats är detta mer än tillräckligt.

Den andra planen kommer för $ 22 / månad. Resurserna uppgraderas jämfört med den första planen. Du får 2 GB RAM, 2 TB bandbredd, 50 GB lagring och de andra funktionerna från det första paketet.

Den viktigaste frågan är dock: erbjuder Cloudways gratis SSL-certifikat? Det korta svaret är Ja, det gör det. Den använder Let’s Encrypt gratis SSL för varje värdplan, vilket innebär att alla certifikat är helt gratis att använda.

Vi har gått igenom alla värdföretag på vår lista. Som ni ser kommer alla att ge dig ett gratis SSL-certifikat.

Slutsats

Låt oss snabbt sammanfatta det vi pratade om:

 1. Du vet vad ett SSL-certifikat är och varför det är viktigt att ha ett installerat på din webbplats, oavsett vilken typ av webbplats du har.
 2. Efter det kan du lära dig hur en SSL fungerar på vilken webbplats som helst. För att förstå det lättare gav jag dig ett litet exempel där en onlinebutik utnyttjar SSL-certifikatet.
 3. Nästa del var att prata om alla de 10 bästa värdtjänsterna som ger dig tillgång till ett gratis SSL-certifikat.

Nästa steg är ditt. För att bestämma vilket värdföretag som är bäst för dig, måste du tänka på de behov som din webbplats har. Till exempel kan en mindre webbplats använda en enklare värdplan med färre funktioner. Men en mer komplex webbplats som har många månatliga besökare behöver en högre nivåplan med mer resurser.

Något annat som måste funderas över är målet för din webbplats. Om du vet detta kommer du i en bättre situation att hitta den bästa webbhotell som levereras med ett gratis SSL-certifikat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map