15 bästa Java webbhotellleverantörer

01.06.2020
Bästa värd '15 bästa Java webbhotellleverantörer
0 29 мин.

bäst-java-hosting-leverantörer-2019


I den här artikeln kommer vi att granska Java webbhotelltjänster som kan ge dig mest prisvärde. Detta kommer att vara en stor resurs för utvecklare som letar efter kraftfulla värdplaner som de helt kan lita på. Du kommer att kunna lära dig om de största namnen i branschen och de funktioner, support och hårdvara som de erbjuder.

Därefter kommer vi att förklara vad Java är, varför människor använder det och några intressanta fakta. Under andra hälften av vår artikel kommer vi att granska 15 av bästa Java webbhotellleverantörer enligt vår åsikt. Vi kommer att påpeka några av nyckelfunktionerna hos varje leverantör och de tjänster de är särskilt bra på. Låt oss komma igång utan att göra något annat!

Vad är Java och varför du ska använda det?

Java är ett av de mest populära programmeringsspråken. Java-huvudkonceptet är att det inte kräver att du skriver sifferkoder alls. Du kan skriva ett helt program bara genom att använda engelska ord som kommandon. Detta innebär också att det är mycket lättare för användare att skriva och läsa språket jämfört med andra programmeringsspråk.

Eftersom vi måste tala enligt grammatikreglerna måste Java-programmerare också följa en uppsättning regler när de skriver programmet. Det här är vad vi kallar syntax. Naturligtvis är uppsättningen av kommandon skrivna av användaren inte den slutliga formen av programmet. Innan den är redo att köras måste Java översätta den till numeriska koder så att maskinen kan bearbeta den.

Historien om Java

best-java-hosting-leverantörerDen allra första versionen av Java var resultatet av ett projekt redan 1991 och dess förnamn var Oak. James Gosling var ledaren för teamet på Sun Microsystems och han hade ett ek på sitt kontor, vilket är hur språket fick namnet. När de fortsatte att arbeta med det bytte de till namn först till Grönt och sedan till Java. Huvudtanken bakom Java var att utveckla en metod för att tillhandahålla interaktiv TV för publiken. Det visade sig dock att språket var för avancerat för den digitala kabel-tv-industrin då.

Den första versionen av Java kom ut 1996 och de började använda den på Internet istället. Det blev ett verktyg som människor brukade göra sin webbplats interaktiv genom att lägga till animationer på sidorna. Java distribuerades av Sun Microsystems fram till 2010, då Oracle förvärvade företaget. Många uppdateringar kom ut sedan den första utgåvan av Java, med den senaste var Java SE 10. Numera är den så populär att du i princip inte kan röra ett datavetenskapligt ämne och inte höra något om Java.

Det är därför du ska använda Java

På Sun Microsystems och senare på Oracle fokuserade de alltid på några viktiga principer. De ville skapa något nybörjarvänligt, bärbart, välstrukturerat och säkert. Som ett resultat nöjde alla de första och följande versionerna av Java dessa huvudidéer och lockade ännu fler användare varje gång till detta programmeringsspråk. De främsta orsakerna till att du ska använda Java är följande:

 • Det är pålitligt – De misstag som gjorts av programmeraren leder uppenbarligen till fel. Dessa fel kan dock minskas genom att förbättra programmeringsspråket. Java beslutade att lägga till objektorienterad programmering till ekvationen, vilket ledde till mycket bättre resultat.
 • Högsta säkerhet – En av utvecklarens planer med Java var att göra det populärt bland användare av mobilenheter. Om du vill att Java ska fungera på mobila enheter måste du låta dem skicka och ta emot data via nätverk. Dessa typer av processer kräver förstklassig säkerhet så att informationen inte kan läcka ut. Som ett resultat hamnade Java som ett av världens säkraste programmeringsspråk.
 • Inte beroende av plattformen – Du kan köra Java på alla enheter inklusive både stora och små enheter, vilket gör det till ett helt bärbart programmeringsspråk. Det kan installeras på vilket operativsystem som helst; Java är inte beroende av programvaran eller hårdvarumiljön alls.
 • Nybörjarvänligt språk – Java är främst baserat på programmeringsspråket C ++. Naturligtvis är C ++ mycket mer komplicerat än Java men det är fortfarande riktigt kraftfullt. De ville skapa något som behåller och förbättrar styrkorna i C ++, medan det fortfarande är lätt att använda.

Webbhotellleverantörer och Java

Även om Java stöds av de flesta webbhotellleverantörer idag, inkluderar inte många av dem det i sina delade värdpaket. Du kan behöva gå för en VPS eller till och med en dedikerad serverplan och båda dessa kostar mer än en delad värdplan. När du hittar den webbhotellplan som passar dina behov bäst kan du ställa in din Java-baserade webbplats på nolltid.

Om ett webbhotellföretag erbjuder Java i sitt paket, betyder det i princip att du får en vanlig webbhotell med alla tillgängliga Java-applikationer tillgängliga. Även om du hittar en leverantör som stöder Java i deras delade webbhotellplaner, är det mycket bättre att gå till VPS-alternativet istället. Alla erfarna utvecklare kan berätta att Java-applikationer vanligtvis kräver mycket resurser.

Istället för att tveka mellan delad och VPS-värd, bör du hellre ta den till nästa nivå och välja antingen VPS eller dedikerad hosting. Eftersom vi talar om ett mycket populärt programmeringsspråk, finns det en stor efterfrågan på kraftfulla Java-värdplaner. Det kan ta mycket tid att välja om du inte har de mest kraftfulla webbhotellleverantörerna granskade på en plats.

Lyckligtvis granskade vi noggrant 15 av bästa Java-värdleverantörer här i vår artikel. Fortsätt läsa så hjälper vi dig att bestämma vilken som passar dina behov bäst! Men innan vi hoppar in i detaljer, här är den fullständiga listan över bästa Java-värdföretag:

 1. InMotion Hosting – från $ 29,19 / månad
 2. BlueHost – från $ 19.99 / månad
 3. HostGator – från $ 29,95 / månad
 4. A2Hosting – från $ 5 / månad
 5. InterServer – från $ 6 / månad
 6. iPage – från $ 19.99 / månad
 7. LiquidWeb – från $ 59 / månad
 8. SiteGround – från $ 269 / månad
 9. FatCow – från $ 19.99 / månad
 10. DreamHost – från $ 13,75 / månad
 11. Hostinger – från $ 8,16 / månad
 12. TMD Hosting – från $ 19.97 / månad
 13. Host1Plus – från $ 15 / månad
 14. GreenGeeks – från $ 39,95 / månad
 15. FastComet – från 59,95 $ / månad

Låt oss nu se varje Java-värdleverantör i detalj:

1. InMotion Hosting

Inmotion-best-java-hostingInMotion-värd har inte en specifik uppsättning planer som finns tillgängliga för Java-värd. Du kan dock välja en av deras kraftfulla VPS-värdplaner. De stöder bara Java med sina tre tillgängliga VPS-planer, så att du kan glömma deras delade eller dedikerade värdplaner. Till att börja med kan du välja deras VPS-1000-plan som kostar endast $ 29,19 per månad. Den levereras med 4 GB RAM, 75 GB lagring, 4 TB bandbredd och gratis SSL.

Även om du får lite extra tillsammans med Java, som Tomcat och JPS, kommer du fortfarande inte att kunna fråga teknisk support om det här. De är emellertid mycket erfarna i alla andra delar av webbhotelltjänsten och du kan kontakta dem när som helst. Genom att registrera dig till en av deras VPS-planer får du också cPanel för serverhantering.

InMotion säkerställer att du är fullt skyddad mot DDoS-attacker. Den höga prestanda garanteras av den senaste hårdvaran, inklusive SSD-hårddiskar. Webbplats- och applikationsdata kan hamna eller skadas om ett problem skulle uppstå, men det är därför säkerhetskopior uppfinns. InMotion erbjuder gratis säkerhetskopior och ögonblicksbilder, så att du kan gå tillbaka i tiden och hämta dina data när du vill.

Du kan skapa ögonblicksbilder en gång varje dag, vilket mest rekommenderas innan du gör ändringar på servern eller webbplatsen. De gratis säkerhetskopiorna sker automatiskt och skapar en kopia av dina data ungefär varje dag. Denna leverantör ger dig 90 dagar att prova en av deras planer, vilket är god tid att bestämma om du vill ha tjänsten eller inte.

2. BlueHost

Bluehost-best-java-hostingÄnnu en mångsidig webbhotellleverantör som erbjuder toppklassiga planer för företag och enskilda också. Hos BlueHost kan du hitta minst tre alternativ för varje typ av webbhotelltjänst, inklusive delad, moln, dedikerad eller VPS-värd. Från dessa är det bara deras VPS och dedikerade planer som stöder Java och webbsidor som är baserade på JSP.

För nybörjare kan Standard VPS-planen för $ 19,99 per månad vara en bra idé. Den mest rekommenderade planen från BlueHost är den andra, Enhanced VPS-plan som kostar $ 29.99 per månad. Även om alla tre planerna har många användbara funktioner, måste du se till att värdplanen ger tillräckligt med prestanda för dina behov. Om du behöver något ännu starkare än dessa tre kan du också gå till en dedikerad server.

Från den billigaste VPS-planen till den dyraste dedikerade servern skiljer sig kostnaderna lika. Du kan få en dedikerad server för endast $ 79,99 per månad, medan Ultimate VPS-planen kostar $ 59,99. Genom att besöka BlueHost-kunskapsbasen och läsa instruktionerna kan du snabbt ställa in Java i tre enkla steg. Du kommer att hamna med 1.8-versionen av Java, den senaste versionen med öppen källkod.

Med deras VPS-planer får du också en förbättrad version av cPanel-kontrollpanelen och några ytterligare verktyg som underlättar VPS-hantering och WHM-kontroll. De har ett professionellt supportteam som kan nås när som helst. Du kan ringa dem om du stöter på ett problem eller om du vill ha hjälp med uppgifter relaterade till din server eller webbplats. Sammantaget är BlueHost helt Java-vänlig och rekommenderas starkt för alla utvecklare eller webbplatsägare.

3. HostGator

Hostgator-bäst-java-hostingHostGator är ett av de största och mest annonserade företagen just nu inom webbhotellbranschen. De ger också alla typer av webbhotellplaner och domännamn. Människor använder ofta sina tjänster för att skapa bloggar, portföljwebbplatser, onlinebutiker och andra företagswebbplatser. De tillhandahåller kraftfulla lösningar för Java-värd genom att stödja Tomcat på alla deras dedikerade eller VPS webbhotellplaner.

På HostGator finns både Windows- och Linux-baserade servrar tillgängliga. Om du är Linux-användare kommer du att kunna lägga till Tomcat till din cPanel-kontrollpanel. Om du väljer Windows istället kommer du att få en Plesk-kontrollpanel som också stöder Tomcat. Deras team kan inte ge något stöd för att konfigurera dina Java-applikationer, så det är allt upp till dig.

De kan dock installera antingen 5.5- eller 7-versionen av Tomcat åt dig, och du kan begära Tomcat via telefon eller chatta också. Denna tjänst är helt gratis. Med var och en av deras VPS-planer får du två dedikerade IP-adresser, medan deras dedikerade serverplaner har 3-5 dedikerade IPv4 IP-adresser. Du kan ha root-åtkomst för servern om du vill installera skript eller appar.

Om du stöter på problem kan du kontakta deras prisbelönta support när som helst. De kan kontaktas via telefon, biljett eller chat. HostGator har också en trevlig lista över videoutbildningar där du kan hitta lösningen för många av dina problem direkt. Det finns inget sätt att dina data går vilse, eftersom de skapar veckovisa automatiska säkerhetskopior som alltid finns där för akutfall.

4. A2 Hosting

A2Hosting-best-java-hostingDet spelar ingen roll om du vill ha en webbplats för personligt bruk eller för ett helt företag; A2 Hosting har säkert en webbhotellplan som passar dina behov. De har inte bara de vanliga dedikerade, VPS och delade hostingalternativen, utan du kan också välja mellan massor av mjukvaruspecifika lösningar. Välj bara den programvara du behöver för ditt arbete, så kommer de att visa dig webbhotellplaner som är rätt för jobbet.

Till exempel har de tre olika alternativ för Java-värd till överkomliga priser. Deras inträdespaket kostar $ 5 per månad, Mid-planen är $ 10 per månad, medan du kan få Elite-planen för endast 15 $. Om du vill ha bästa prestanda för värdet bör du välja Mid plan som ger dig 30 GB lagringsutrymme, 2 TB överföring och 1 GB RAM.

Hos A2 Hosting garanteras alltid prestanda, vilket innebär att dina Java-baserade applikationer och webbplatser kommer att köras snabbare än vinden. Även om det nu är en standard bland webbhotellleverantörer, försöker A2 Hosting också att hålla sin driftstid över 99,9%. Deras VPS-plan har ett verktyg som heter Webuzo som tar hand om din Java-installation med ett enda klick.

Om en ny version av Java kommer ut får du direkt ett e-postmeddelande med en länk som låter dig tillämpa uppdateringen. En annan sak som är fördelaktig för en utvecklare är att A2 Hosting ger dig root-åtkomst till deras servrar. Det betyder att du kan hantera filerna på din server när som helst. Och det här var bara några av de enorma mängden extra som erbjuds av leverantören.

5. InterServer

interserver-best-java-värdPå InterServer kan du välja mellan 16 olika VPS-värdplaner beroende på hur mycket CPU-kärnor, lagring, RAM och överföring du vill använda. Dessa planer finns tillgängliga för Linux och Windows samt med en betydande skillnad i de två priserna. Till exempel kostar den första planen för Linux $ 6 per månad, medan för Windows är den $ 10 per månad. InterServer stöder hundratals programvara, inklusive Java med ytterligare verktyg och containrar.

Du får många funktioner med en InterServer-plan, men om du vill lägga till fler kan du köpa dem en efter en i deras Uppgraderingsavsnitt. När du har shoppat där kommer extrautrustningen du valt att vara aktiv inom 15 minuter. De tillhandahåller en nybörjarvänlig kontrollpanel tillsammans med paketet. När det gäller kundsupport har de ett prisbelönt team av experter. Du kan ringa dem när du möter problem eller bara vill ha råd om din webbhotell eller webbplats.

Med InterServer-hanteringsgränssnittet kan du fritt hantera stillbilder och be om säkerhetskopiering så att dina data kan förbli säkra. De har skapat ett kraftfullt system som håller sin driftstid över 99,9%, vilket gör InterServer till en absolut tillförlitlig leverantör. Om du upplever någon stillestånd ger de omedelbart dina pengar tillbaka. Förutom Java stöder de många andra programmeringsspråk som kan komma till nytta för utvecklare. Många av dem kommer redan att installeras när du går med i en av deras planer. Du får också root-åtkomst till servern, vilket innebär att du kan lägga till installation och konfigurering av programvara när du vill.

6. iPage

IPage-best-java-hostingDetta är säkert en av de bästa erbjudandena du kan hitta på webben eftersom iPage inte bara ger prisvärda planer, utan de är också erkända som en av de bästa Java-värdleverantörerna i branschen. Naturligtvis, som de flesta av de Java-baserade leverantörerna, stöder detta också programmeringsspråket med kraftfulla VPS och dedikerade värdplaner. Dessutom får du förinstallerade JSP-skript så att du kan fokusera på ditt arbete så snart som möjligt.

Det finns många användarrecensioner hittills som berömmer iPage som ett av de bästa alternativen för Java-baserade webbplatser och applikationer. Du kan alltid prova deras grundläggande VPS-plan för $ 19,99 per månad och se hur deras tjänst fungerar för dig och sedan skala upp till den plan som perfekt passar dina behov. Den levereras med en 1-kärns CPU, 1 GB RAM och 40 GB diskutrymme och 1 TB bandbredd. Alla tre VPS-planerna innehåller en cPanel-kontrollpanel, hanterat support och du kan också be om serverrotåtkomst när som helst.

Deras låga kostnader kan förvirra dig, men iPage har ett stort rykte när det gäller prestanda för webbhotell. Om du behöver mer än deras starkaste VPS-planer, kan du gå en dedikerad plan. Startplanen kostar endast $ 119,99 per månad med en 2-kärnans CPU, 4 GB RAM, 500 GB diskutrymme och 5 TB bandbredd. Både VPS och dedikerade planer är mycket flexibla och har massor av funktioner som kan hjälpa dig att växa. Planer på iPage kan skalas upp när du känner att din webbplats eller app behöver mer hästkrafter.

7. LiquidWeb

liquidweb-best-java-hostingLiquidWeb är skapat för utvecklare och företag som behöver en kraftfull Java-värdlösning som inte nödvändigtvis är billig. Det högre priset innebär också att deras team är redo att hjälpa dig med allt för att underlätta ditt arbete. Det finns ett brett utbud av funktioner och supportprogramvara som finns tillgängliga i alla deras värdplaner. LiquidWeb rekommenderas starkt för dig som vill arbeta sömlöst på komplexa Java-baserade webbplatser.

De har ett användbart teknisk supportteam som är redo att hjälpa dig fixa problem. Du kan också kontakta dem om du inte är säker på vilken av deras webbhotellplaner som passar dina behov bäst. De kommer att driva dina webbplatser och applikationer med den senaste hårdvaran och lagrar dina data på SSD-hårddiskar med hög hastighet. Det spelar ingen roll om din webbplats är baserad på Java eller något annat programmeringsspråk, dina besökare kommer att uppleva samma höga hastighet belastningstider.

De förstklassiga prestanda som tillhandahålls av LiquidWeb kommer att hjälpa dig att komma framför din tävling och förbättra dina SEO-rankningar kraftigt. Du kan välja mellan fem dedikerade och VPS-värdplaner som garanterar en bra prestanda för Java-webbplatser och applikationer. De låter dig byta till en mer kraftfull plan om det behövs, eller att be om en anpassad lösning som perfekt passar ditt företag.

Priserna för deras VPS-planer för moln börjar på $ 59 per månad, vilket ger dig 40 GB SSD, 2 GB RAM, 5 TB bandbredd och en 2-kärnans CPU. Om du vill ha en dedikerad server kan du få en så låg som $ 199 per månad med Intel Xeon CPU 4-core CPU, 16 GB RAM, 500 GB SSD och 5TB bandbredd. Naturligtvis ingår cPanel och Plesk i alla planer.

8. SiteGround

Siteground-best-java-hostingSiteGround är känd som en av de mest mångsidiga webbhotellleverantörerna just nu. De har kraftfulla lösningar för företag, utvecklare och enskilda också. Men när det gäller Java-värd är detta ett av de företag som erbjuder minst möjliga val. Om du vill att Java ska inkluderas i paketet måste du välja en av deras dedikerade serverplaner.

När du har registrerat dig för en av deras dedikerade planer ger de dig root-åtkomst och du kan konfigurera Java helt för ditt arbete. Det finns inga förinstallerade verktyg, skript eller något liknande. Om du vill att deras tekniska supportteam ska hjälpa dig med Java måste du betala ett extra pris för tjänsten. Deras värdplaner kostar mer än den genomsnittliga Java-värdplanen på marknaden även om du inte behöver deras extra tjänster.

Är det värt det? Om du vill ha en tillförlitlig webbhotelltjänst som ger din webbplats högsta prestanda gör det säkert det. De är inte fokuserade på Java-värd, men de tillåter dig fortfarande att installera allt du vill. Dessutom får du en omfattande mängd funktioner. Deras webbhotellplaner förlitar sig på den senaste hårdvaran.

Om du stöter på problem med värdtjänsten eller din webbplats kan du kontakta dem när som helst via telefon, e-post eller chatt. Deras inträdes dedicerade kostar $ 269 per månad och du får Intel Xeon 4-core CPU, 16 GB DDR3 RAM, 480 GB SSD och 10 TB bandbredd.

9. FatCow

Fatcow-best-java-hostingFatCow är populärt bland alla typer av företag och individer, men också bland dem som vill ha tillförlitlig Java-värd. De erbjuder inte webbhotellplaner som är specifikt optimerade för Java, men det är ett av de programmeringsspråk som stöds i deras VPS och dedikerade planer. Faktum är att du har JSP förinstallerat på servern när du registrerar dig för ett av de två alternativen, så att du snabbt kan börja arbeta med din första applikation.

Gå med i en FatCow-värdplan kommer med massor av fördelar. Du får cPanel som låter dig enkelt hantera din webbplats och värdplan och root-åtkomst till servern. Om din webbplats kräver mer kraft kan du förstärka prestandan omedelbart. Förutom dessa får du massor av förinstallerade skript, användbara funktioner för din cPanel, obegränsade domäner, FTP-konton och MySQL-databaser.

Som vanligt börjar du planen med en gratis domänregistrering. De har ett supportteam som är redo att svara på dina frågor och fixa dina problem dygnet runt som användarna är ganska nöjda med hittills. Den grundläggande VPS-planen med en processor med en enda kärna, 1 GB RAM, 40 GB lagring och 1 TB bandbredd kostar endast $ 19.99 per månad.

Om du hellre vill välja en dedikerad server kan du gå till deras startplan för $ 119,99 per månad med en 2-kärnans CPU, 4 GB RAM och 500 GB lagring och 5 TB bandbredd. Den här rekommenderas starkt för små, men snabbt växande företag som behöver en pålitlig plan på lång sikt. Du kan prova deras tjänst och om du inte är nöjd kan du få tillbaka pengarna under den första månaden.

10. DreamHost

Dream-best-java-värdEtt stort antal olika företag och individer väljer DreamHost när de söker efter högkvalitativ webbhotell för sin webbplats. Deras tjänst bygger på den senaste hårdvaru- och mjukvarutekniken, vilket gör att du kan få en sömlös upplevelse på din Java-webbplats. Som anges av DreamHost kommer Java förinstallerat på alla deras servrar.

Men om du vill att alla funktioner ska vara tillgängliga måste du konfigurera dem genom att välja en av deras dedikerade eller VPS-planer. Du kan ställa in Java Servlets på dedikerade och VPS-planer, medan JSP och Tomcat bara fungerar på dedikerade planer. Varje DreamHost-plan ger dig ett överflöd av funktioner och verktyg som kan hjälpa dig att komma online snabbt och effektivt.

De lagrar all webbplats- och applikationsdata på SSD-hårddiskar och håller prestandan på högsta möjliga nivå. Det finns fyra olika VPS-planer att välja mellan. Deras grundläggande plan kostar endast $ 13,75 per månad, vilket verkligen är en av de billigaste VPS-planerna du kan hitta. Paketet innehåller 1 GB RAM, 30 GB lagring, obegränsad bandbredd och domäner.

Med VPS-planerna får du en nybörjarvänlig kontrollpanel, RAM och lagring som kan utvidgas när som helst och 1-klick SSL. Om du behöver en dedicerad server börjar deras priser på $ 169 per månad. Deras dedikerade planer inkluderar DDoS-skydd, full root-åtkomst, RAID 1-lagring, serverövervakning och mer. Eftersom DreamHost är mycket säker på sina tjänster garanterar de en 100% drifttid. Deras VPS-värdplaner är redo att driva webbplatser och applikationer i alla storlekar.

11. Hostinger

hostinger-best-java-hostingHostinger är säkert bland de webbhotellleverantörer som erbjuder kraftfulla planer för billiga priser. Om du vill vara kostnadseffektiv bör du överväga att registrera dig för en av deras delade eller VPS-planer. Tänk emellertid på att endast deras VPS-plan stöder Java Applets eller JSP, medan deras delade planer bara stöder JavaScript. Ändå kommer du att ha många alternativ med tanke på att Hostinger erbjuder 6 olika VPS-värdplaner.

Var och en av planerna är utformade för att ge dig det högsta priset för priset. Deras VPS-planer är baserade på Linux-servrar och ger dig full SSH-root som en dedikerad server. Om du jämför det med de mest delade priserna på webbhotell på webben, visar det sig att Hostinger har nästan samma priser som för deras VPS-planer. Den första planen kostar endast 8,16 $ per månad och den levereras med 20 GB SSD, 1 GB RAM, 2,4 GHz CPU och 1 TB bandbredd.

Du kan skala det upp till 8 GB RAM, 160 GB SSD, 6 TB bandbredd och 14,4 GHz CPU, vilket kostar $ 65,56 per månad. Dessa är oslagbara priser, och varje plan ger dig massor av användbara funktioner också. Deras supportteam är alltid där när du behöver hjälp och försöker sitt bästa även om du registrerade dig för en obestämd plan. Allt relaterat till deras infrastruktur och webbhotelltjänst kan ställas dygnet runt via livechatt. Hostinger ser till att du kan återställa dina data när det behövs, så att du kan skapa och hantera säkerhetskopior genom din cPanel.

12. TMD Hosting

tmdhosting-best-java-värdHos TMD Hosting kan du hitta några alternativ för alla typer av webbhotellösningar till överkomliga priser. Om du vill ha en pålitlig Java-webbhotell kan du inte gå fel med den här. Du behöver bara välja planen som ger tillräckligt med resurser för din webbplats och du kan börja arbeta med Java. TMD-värdplanerna som främst gynnar Java-användare är deras VPS-värdlösningar.

Om du väljer en VPS-plan får du Tomcat virtuell värd som körs på SSD-hårddiskar. Dessutom kommer informationen att lagras i en separat miljö på deras servrar, vilket säkerställer att din webbplats körs med blixtnedslag. Du kan välja mellan fem olika VPS-planer beroende på vilken prestanda du vill ha. När din webbplats växer kan du kanske börja utnyttja resurserna. Det här problemet kan enkelt åtgärdas eftersom de låter dig växla till nästa plan när som helst.

Med varje VPS-plan får du ett domännamn gratis. TMD Hosting är specialiserat på fullt hanterade VPS-planer, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för uppdateringar eller andra tekniska saker som ingår i paketet. Som många av sina konkurrenter ger denna leverantör dig också cPanel-kontrollpanelen när du registrerar dig. När det gäller datasäkerhet kan du antingen ställa in säkerhetskopior för dig själv eller be deras supportteam att göra det.

Hos TDM Hosting kan du få en VPS för så lågt som $ 19,97 per månad med 40 GB SSD, 3 TB bandbredd, 2-kärnans CPU, 2 GB DDR4 RAM och massor av användbara funktioner.

13. Host1Plus

Host1Plus-best-java-hostingÄven om Host1Plus inte betraktas som ett av de största namnen i webbhotellindustrin, har den några riktigt kraftfulla planer att erbjuda. När du börjar använda deras tjänster kommer du att inse hur mycket de fokuserar på att tillhandahålla fullständiga och pålitliga webbhotell. Bland deras extra erbjuder de också prisvärda Java-värd med sina VPS-planer.

Om du vill ha tillförlitlig Java-värd medan du sparar lite pengar, bör du definitivt välja en av deras planer på lång sikt. Du kan få en liten rabatt även om du väljer en VPS-plan i mer än tre månader. Om du väljer att hålla fast vid deras tjänst i 24 månader kan du få den maximala rabatten på 20%. Deras VPS-paket börjar med Amber-planen som kostar endast $ 15,00 per månad.

Detta levereras med en 2-kärnans CPU, 2 GB RAM och 40 GB diskutrymme och 1 TB bandbredd. Deras VPS-planer kan skalas upp till Guldplanen som kostar $ 66,00 per månad, eller så kan du också skapa din egen anpassade webbhotellplan. Varje företag har olika behov, du behöver bara klicka på alternativet Chat Nu och sätta ihop din nya plan med deras personal.

Men du kan aldrig gå fel med deras bronsplan som är deras mest populära plan just nu. Det erbjuder en 2-kärnans CPU, 4 GB RAM, 60 GB diskutrymme och 1 TB bandbredd. Detta räcker vanligtvis för företag och du kan alltid skala upp det om du vill. Med Host1Plus kan du hålla reda på resurserna du använder och få varningar om du skjuter gränserna.

14. GreenGeeks

GreenGeeks-best-java-hostingGreenGeeks är webbhotellföretaget som driver alla webbplatser och applikationer med vindkraft. Om du vill ha en stark värdplan för din Java-baserade webbplats och skydda miljön samtidigt, bör du definitivt kolla vad de har att erbjuda. Grön energi är inte bara bra för deras marknadsföring, men samma idé kan också öka din trafik.

Med deras 30-dagars återbetalningsgaranti har du gott om tid att ta reda på om deras tjänster är tillräckligt bra för dig eller inte. När det gäller VPS och dedikerade serverplaner har du många val. Det finns 5 olika VPS-planer att välja mellan, börjar med 1 GB RAM-plan som kostar $ 39,95. Denna inkluderar 25 GB SSD-lagring, 1 TB bandbredd och en 4-kärnans CPU.

Om du väljer en GreenGeeks VPS-plan får du den populära cPanel-kontrollpanelen med WHM, nattliga säkerhetskopior och gratis migrering om du redan har en webbplats. Deras snabba garanti garanterar att när du registrerar dig för deras plan kommer den att vara igång om en minut. Om du vill ha en dedikerad server kan du välja mellan fyra planer.

Priset för deras Entry Server är endast $ 169 per månad med Intel Atom 330, 2 GB DDR3, 500 GB SATA, 10TB-överföring och 5 IP-adresser. Om du inte är säker på vilken dedikerad server som passar dina behov bäst kan du alltid kontakta deras experter via telefon eller chatta och be om ett förslag. Om du behöver uppgradera antingen din dedikerade server eller VPS kan du göra det när som helst.

15. FastComet

fastcomet-best-java-värdFastComet har ett gott rykte som en av de mest pålitliga och nybörjarvänliga webbhotellleverantörerna där ute. Det är redo att tillhandahålla toppresultat för dina Java-baserade webbplatser och applikationer. I själva verket strävar de efter att bli bättre varje år och användarrecensionerna talar för sig själva. Just nu har de över 10 000 nöjda kunder i 70 länder. De är inte bara bra när det gäller att driva webbplatser, utan du kan också registrera domännamn med deras webbplats.

På FastComet kan du välja mellan två reservalternativ. De kan antingen skapa säkerhetskopior varje vecka eller dagligen för att säkra dina data. Enligt leverantören och massor av användaråterkoppling håller de framgångsrikt sin serverptid över 99,99% vilket är ganska imponerande om du jämför den med andra leverantörer. Detta är definitivt bra för alla som vill starta en företagswebbplats med en av sina planer.

FastComet erbjuder cPanel också, det bästa verktyget för att hantera dina domäner, värd och konton. Du kan helt enkelt ladda ner telefonappen och kontrollera webbhotelltjänsten överallt. De har ett starkt kundsupportteam som är redo att svara snabbt när som helst. Du kan kontakta dem via livechatt, telefon, biljettsystem och e-post.

Deras billigaste moln VPS-plan kostar 59,95 dollar per månad och inkluderar en 2,50 GHz CPU, 2 GB RAM, 50 GB SSD och 2 TB bandbredd. Sedan, om du börjar ta slut på resurser, kan du uppgradera genom ytterligare tre nivåer. Om du vill ha en dedikerad server istället kan du prova deras första plan som kostar 139 $ per månad. Den inkluderar en 4-kärns Intel Xeon CPU, 8 GB RAM, 160 GB SSD och 5 TB bandbredd. Naturligtvis inkluderar dessa också cPanel i paketet.

Slutsats

Jag hoppas verkligen att det från dessa bästa Java-värdföretag du kunde hitta åtminstone en som passar dina behov och budget. Om du har någon erfarenhet av några av dessa företag som listas på denna sida, eller någon annan Java-värdleverantör och vill dela dina tankar, vänligen lämna en kommentar nedan.

Lämna också en kommentar nedan om du fortfarande har några frågor angående dessa leverantörer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector