15 Bästa MySQL-databasleverantörer för webbhotell

01.06.2020
Bästa värd '15 Bästa MySQL-databasleverantörer för webbhotell
0 31 мин.

bäst hosting-mysql-databas 2019


Varför behöver du MySQL Hosting? Hur man hittar den bästa?

Webbplatsägare som driver enorma webbplatser förlitar sig vanligtvis på databaser. Dessa gör det mycket lättare att hantera de hundratals eller tusentals tillgängliga webbsidor. På detta sätt finns det inget behov av att öppna varje sida för att uppdatera innehållet och layouten förblir densamma. Dessa kallas dynamiska webbplatser eller databasdrivna webbplatser där informationen dras direkt från databasen varje gång en användare öppnar en webbsida.

Varje bit av information kan nås på en plats och du kan till och med ha ett helt team som arbetar på samma databas tillsammans. För dessa uppgifter kan du använda MySQL som är en av de mest populära databaserna just nu. Det är öppen källkodsprogramvara och du kan få det gratis. Webbhotellplanerna som vi ska prata om nedanför alla stöder MySQL och erbjuder också appar och skript som är kompatibla med databasen.

Nu ska vi granska MySQL först, bara för att förklara varför det är ett så bra val när det gäller relationella databaser. Vi kommer också att visa dig all nödvändig information som du behöver veta innan du väljer en webbhotellplan som stöder MySQL.

Det är därför du bör använda MySQL

Naturligtvis är MySQL inte det enda alternativet du kommer att hitta när du söker efter den perfekta webbhotellplanen. Det finns andra populära databaser, till exempel:

 • PostgreSQL – en öppen källkods- och objektrelationsdatabas tillgänglig för Linux och Windows
 • Microsoft SQL – en relationell, egen databas av Microsoft, kompatibel med Linux och Windows
 • MS Access – en relationell, egen databas med ett grafiskt gränssnitt, en del av Microsoft Office-sviten. Den kan bara köras på Windows
 • Oracle – en flermodell, egenutvecklad databas utvecklad av Oracle Corporation som också kan köras på Windows och Linux

Om vi ​​tittar på plattformens kompatibilitet för vart och ett av dessa databasalternativ, visar det sig att MySQL är det mest mångsidiga. Förutom Microsoft och Linux kan MySQL köras på FreeBSD, macOS och Solaris. Detta ger databasen en enorm fördel, eftersom du kan köra den på nästan varje maskin och webbhotellplan. Dessutom ger det dig en mängd funktioner som gör att du kan utföra dina uppgifter effektivt och samtidigt hålla dina data säkra genom varje steg.

MySQL är en kraftfull lösning när du vill arbeta med enorma datasätt. Det används ofta av stora företag som behöver hantera massor av innehåll på sina webbplatser. Samtidigt som det är en väl avrundad databas, är den fortfarande ganska lätt att använda, vilket gör den till ett utmärkt val för de som inte har mycket erfarenhet av att arbeta med databaser.

Om prestanda är en av de viktigaste aspekterna du behöver i en databas, är MySQL det perfekta valet för dig. Det är utformat på ett sätt att tillhandahålla höghastighetsanvändning, särskilt för de som kör sina webbplatser på en delad webbhotellplan. Du vill ju inte vänta på de belastningstider när insatserna är höga.

En av de största sakerna med MySQL är att du kan använda Apache, PHP och olika andra språk på det. Dessa ingår vanligtvis i de flesta paket när du väljer en Linux webbhotellplan. Faktum är att mer än 100 miljoner användare laddade ner MySQL bara för att dessa komponenter stöds. Du kan i princip ha några av de mest kraftfulla verktygen på en och samma plats.

Berättelsen om MySQL

best-mysql-webbhotell-leverantörerMySQL kom ut 1996, så det är definitivt en av de äldsta bland databasalternativet där ute. Det är skapat av ett tre-man utvecklare team och sedan en av dem, Michael Widenius gav databasen namnet My, som också var namnet på hans dotter. De skapade det från det mycket enklare databashanteringssystemet som heter mSQL (Mini SQL) och de tänkte använda det som sitt eget verktyg.

mSQL var baserat på ISAM-språket, som utvecklades av IBM. Hela strukturen för mSQL var alldeles för långsam och oflexibel, så programmerarna beslutade att skapa en ny som kan lösa sina problem på bättre sätt. Sedan, när MySQL kom ut, började den köras under General Public License, vilket innebär att varje användare kunde ändra källkoden.

En bra sak med MySQL är att de behöll API: n (Application Programming Interface) för mSQL, vilket gjorde det möjligt för utvecklare från hela världen att enkelt byta till den nya databasen. Företaget som finansierade och ägde MySQL var ett svenskt företag som heter MySQL AB. Sedan 2008 beslutade Sun att köpa företaget för en miljard dollar. De hade det bara fram till 2010, då Sun överlämnade MySQL till Oracle Corporation, databasens nuvarande ägare.

MySQL Priser och funktioner

Du kan alltid ladda ner gratisversionen av MySQL som många företag och individer använder för sina databaser. Det kallas MySQL Community-utgåvan, den mest använda open source-databasen i världen. De flesta webbhotellplaner kräver inte ens att du laddar ner den, eftersom den vanligtvis ingår i deras paket som en bonus.

Gratisversionen räcker för det mesta, men om ditt företag har vissa specifika behov kan du också uppgradera till en premiumversion. Det finns standardversionen för $ 2000, Enterprise för $ 5000 och Cluster Carrier-kvalitet för $ 10.000. Alla dessa ger dig en omfattande lista med användbara verktyg och funktioner samtidigt som du får premium support och underhåll också.

Du får allt du behöver för din databashanterings- och frågeställningsuppgifter. Även om du arbetar med enorma mängder data kan du aldrig gå vilse eftersom MySQL låter dig köra mycket effektiva sökningar. Det finns också ett informationsschema som hjälper dig att förstå strukturen för dina data.

MySQL är den perfekta lösningen om du behöver en databas för din nya applikation. Du behöver i princip bara konfigurera databasen, skapa ett konto och sedan kan du lämna den så. Det kommer att vara en stabil resurs för din applikation med ett skript som körs på det. Det kräver inte ens att du kontrollerar det så länge det kontinuerligt körs i bakgrunden.

Det enda som kan bromsa en MySQL-databas är ett dåligt hårddiskval. Du bör alltid gå till en webbhotellleverantör som kör servern på SSD-hårddiskar. Det garanterar åskhastigheten med den omedelbara åtkomsten från solid state-enheter. Men om du väljer en webbhotellplan som förlitar sig på SSD: er, behöver du också en säkerhetsplan. Med SSD-hårddiskar är det mer troligt att det stöter på fel som kan skada dina data.

Även om de flesta användare använder kommandoradsgränssnittet i MySQL kanske det inte passar alla. Nybörjare som inte har erfarenhet av att arbeta med databaser kan ha svårt att hantera. Lyckligtvis kan detta problem lösas genom att installera ett av MySQL GUI (grafiskt användargränssnitt) vilket gör det mycket mer enkelt att använda databasen.

Hitta den perfekta MySQL webbhotellen

Numera är det inte svårt att hitta en webbhotell som erbjuder MySQL i sina paket. De flesta av dem stöder denna databas och många andra lösningar som du kan välja mellan. När du surfar på webbhotelltjänster på Internet ser du att de tillhandahåller åtminstone några av de populära databaserna som vi nämnde tidigare, särskilt när det gäller delade värdplaner. Innan du väljer en är det dessa två viktigaste faktorer som du bör ta hänsyn till: lagring och prestanda.

För de flesta webbplatsägare räcker det med en enda MySQL-databas. Webbhotellplaner kommer vanligtvis med en instans av MySQL, men om du tänker starta ett större projekt kanske du behöver lägga till fler databaser. I det här fallet väljer du helt enkelt ett webbhotellpaket som innehåller obegränsade databaser. Om du vill ansluta och hantera dina databaser ordentligt måste du gå för PHP. Men du kan knappast hitta en webbhotell som inte stöder detta språk.

Sist men inte minst bör du se till att antingen cPanel eller Plesk är installerat. Med dessa kontrollpaneler kan du skapa databaser och ta bort eller hantera befintliga. cPanel tillhandahåller till och med en databasguide för MySQL som guider dig genom hela processen med att hantera databaser. Låt oss nu se recensioner om de 15 webbhotellleverantörerna som vi mest rekommenderar!

Bästa MySQL webbhotellleverantörer

Så innan du ger dig information om de företag vi anser bland de bästa MySQL-värdarna, här är den fullständiga listan över dem:

 1. Hostgator – $ från $ 2,75 / månad
 2. Bluehost – från $ 3,95 per månad
 3. InMotion Hosting – från $ 3,99 / månad
 4. A2Hosting – från $ 3,92 / månad
 5. Siteground – från $ 3,95 per månad
 6. iPage – från $ 1,99 / månad
 7. WebHostingHub – från $ 4,99 / månad
 8. Fet ko – från $ 3,15 / månad
 9. LiquidWeb – från $ 59 / månad
 10. GreenGeeks – från $ 3,95 per månad
 11. Kör pappa – från $ 2,99 / månad
 12. Hostmonster – från $ 4,95 per månad
 13. InterServer – från $ 5 / månad
 14. Hostpapa – från $ 3,95 per månad
 15. Justhost – från $ 3,95 per månad

Låt oss nu hoppa in i detaljer och se vilken webbhotell som är bäst för din budget och värdbehov.

3. HostGator

Hostgator-bäst-mysql-hostingHostGator är ett av de mest kända webbhotellbolagen just nu. De erbjuder toppplaner för delad hosting, dedikerade servrar, VPS och särskilt återförsäljarhosting som är deras toppsäljande tjänst. Deras planer används ofta av stora och små företag, bloggare och utvecklare. HostGator grundades 2002 och började sälja Linuxbaserade tjänster.

2011 insåg de att det också finns en stor efterfrågan på Windows och började tillhandahålla webbhotellplaner baserade på operativsystemet. HostGator är värd för mer än 8 miljoner domäner just nu. En av de främsta orsakerna till detta är det stora utbudet av funktioner som följer med var och en av deras planer. Denna leverantör har också en egen webbplatsbyggare som ger dig tillgång till över 4 000 mallar gratis.

HostGator ger dig alla verktyg som kan hjälpa dig att skapa och underhålla dina webbplatser. Med varje plan får du MySQL för databashantering, gratis domän, uppgiftsschemaläggare och andra användbara adminverktyg. Det finns inte så många leverantörer som kan erbjuda dig några riktigt avancerade värdplaner för Windows. Det är här HostGator slår de flesta av sina konkurrenter och sätter i praktiken flera års erfarenhet av Windows-värd.

Om du inte är nöjd med din värdplan kan du få tillbaka pengarna inom 45 dagar, vilket är en större tidsram än genomsnittet. Oavsett vilken plan du väljer får du också obegränsade MySQL-databaser och phpMyAdmin. Delade planpriser börjar på $ 2,75 per månad med Hatchling-planen. Om du vill ha en VPS kostar ingångsplanen dig $ 29,95, medan den billigaste dedikerade servern är $ 119 per månad.

2. BlueHost

Bluehost-best-mysql-hostingBlueHost startade redan 2003 och nu har de hundratals anställda som arbetar i företaget. Det blev ett enormt namn i branschen, vilket gav användare webbhotellplaner som förlitar sig på förstklassig hårdvara och mjukvara. Hela webbhotellplattformen är öppen källkod, vilket gör det till ett utmärkt val för användare som vill ta del av det tekniska.

Som de flesta av de stora namnen bland webbhotellföretag erbjuder BlueHost också ett brett utbud av kraftfulla webbhotellplaner. Dessa inkluderar de mest populära planerna som moln, delad, VPS och dedikerad hosting. Med BlueHost kan du dock välja mellan två andra planer, en av dem skapade för WordPress-användare och den andra för WooCommerce-webbplatsägare.

När det gäller support är deras team av professionella tillgängliga hela dagen, varje dag. Du kan nå dem via chatt, telefon, e-post och de har också en omfattande kunskapsbas. Varje värdpaket ger dig också en gratis SSL och MySQL.

De garanterar att du kan skapa och hantera databaser med MySQL på ett enkelt sätt genom att använda phpMyAdmin och många andra användbara applikationer. Om du vill få två saker på en gång bör du välja en BlueHost-plan som erbjuder ett gratis domännamn. Eftersom du inte behöver hitta och betala för en domänregistrator kan det här valet alltid spara lite tid och pengar.

Låt oss nu gå igenom priserna på deras delade, VPS och dedikerade planer bara för att visa hur prisvärd BlueHost egentligen är. De har tre delade värdplaner, börjar med Basic för $ 3,95 per månad, upp till Choice Plus-planen för $ 5,95. Priserna för deras VPS-planer sträcker sig från $ 19,99 upp till $ 59,99 per månad, medan de dedikerade värdplanerna kostar från $ 79,99 upp till 119,99 varje månad.

3. InMotion Hosting

Inmotion-best-mysql-hostingPå InMotion Hosting kan du hitta många värdplaner med fullständig funktion. Dessa inkluderar olika delade, dedikerade, VPS, WordPress och hanterade alternativ, vilket säkerställer att alla företag och individer kan hitta den perfekta tjänsten. MySQL är ett av de extra som de tillhandahåller med alla sina paket, vilket gör att du kan skapa applikationer och dynamiska webbplatser.

InMotion Hosting ger dig användarvänliga webbplatsbyggare, till exempel WordPress, Joomla, Drupal och B2evolution. Företaget utvecklade till och med sin egen webbplatsbyggare med namnet Premium Web Builder och gjorde den tillgänglig för alla som abonnerade på sina planer. För stora företag eller team som arbetar med större projekt är att välja en dedikerad plan på InMotion ett bra val.

Dedikerade paket inkluderar cPanel för enkel server- och webbplatshantering genom din webbläsare. Det som gör deras planer verkligen nybörjarvänliga är deras MySQL-stöd. Du kommer att skapa och underhålla din databas med fullständig vägledning och se till att du använder ditt föredragna SQL-språk på rätt sätt. Det kommer inte att finnas några prestandaproblem med din databas, vilket garanteras av deras SSD-lagringsenheter.

Ett av huvudmålen med InMotion är att tillhandahålla förstklassig hårdvara till sina kunder hela tiden. Deras tjänst är beroende av Samsung SSD: er och de senaste Dell-servrarna så att du kan vara säker på att besökarna på webbplatsen kommer att njuta av en sömlös surfupplevelse. Hos InMotion varierar priserna för deras dedikerade planer från $ 105.69 hela vägen upp till $ 340.99 med totalt fem planer.

De har tre planer för VPS-värd med det lägsta priset $ 27,99 och det högsta $ 64,99. Om du vill prova deras Shared Business Hosting-planer kan du välja mellan tre planer. Det finns lanseringsplanen för $ 3,99 per månad, Power för $ 5,99 och Pro för $ 13,99 per månad, med Power-planen som det mest populära alternativet.

4. A2 Hosting

A2Hosting-best-mysql-hostingNär A2 Hosting grundades 1999 var det först ett oberoende företag. Det kallades ursprungligen som Iniquinet och sedan bytte de det till A2 Hosting 2003. Tack vare många års hårt arbete blev de ett av de ledande namnen inom webbhotellbranschen. De får hundratals positiva recensioner från användare och populära granskningswebbplatser också.

A2 Hosting erbjuder en stor mångfald av planer. De erbjuder vanliga dedikerade, VPS och delade planer med massor av användbara tillägg, gratis funktioner och support. Du kan välja mellan hanterade och okontrollerade dedikerade och VPS-planer. Om du vill att MySQL ingår i paketet är du på rätt plats. A2 Hosting erbjuder många funktioner och programvara som är mycket fördelaktiga för utvecklare.

Du får den senaste versionen, MySQL 5.5 tillsammans med phpMyAdmin och SSH. Med dessa användbara verktyg kan du när som helst arbeta med dina databaser från alla maskiner. A2 Hosting ger en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta med sina färdigheter. Med deras omfattande kunskapsbas kan du lära dig mycket om att använda Python och Perl i dina databaser.

På A2 Hosting skiljer sig priserna mellan Windows- och Linux-alternativen, men vi kommer att prata om Linux-planerna bara för att ge dig en uppfattning om priserna. Du kan få en delad värdplan från $ 3,91, en VPS för $ 5,00 och en dedicerad plan för $ 9,31. Dessa planer kan skalas upp efter dina behov, vilket ger dig fler och fler funktioner och fördelar.

5. SiteGround

Siteground-best-mysql-hostingDetta är ännu ett stort namn i webbhotellbranschen. SiteGround är känt för sin höga tillgänglighet och för att erbjuda kraftfulla webbhotelltjänster över hela världen. Detta är främst tack vare dess datacenter som är smart placerade i Singapore, Amsterdam och Chicago, som effektivt täcker ett stort antal länder. Deras marknadsföringsstrategi är att stå ut från mängden och erbjuda något annat för sin publik. Som det visar sig är deras metod ganska framgångsrik hittills.

På SiteGround kan du få alla typer av webbhotellpaket du behöver. Men de flesta användare köpte sina delade planer eller molnhotellplaner som är kraftfullare än de flesta av deras konkurrenter ger. Med dessa två får du cPanel-kontrollpanelen och stöd för WordPress och Joomla också. SiteGround säkerställer en nästan 100% drifttid, eftersom de ständigt övervakar sina servrar och när det är problem kan de omedelbart fixa det.

En annan bra sak med denna leverantör är att du får ha obegränsade MySQL-databaser med sina värdpaket. De säkerställer hög prestanda för dina databaser genom att lagra dem på separata hårddiskar. Du kan enkelt arbeta med dina databaser genom phpMyAdmin. Om du väljer ett av deras dyrare paket, tillhandahåller de också dynamisk cache, SSL, förbättrad support och PCI-efterlevnad.

Du kan få en delad värdplan på SiteGround för endast $ 3,95 per månad om du vill. Deras bästsäljare är emellertid den delade CrowBig-planen som kostar $ 5,95 per månad. Deras startplan för molnhotell kostar 80 $ per månad, medan du kan få en Entry Server för $ 269 per månad om du vill ha en dedikerad serverplan.

6. iPage

IPage-best-mysql-hostingDet finns över en miljon kunder just nu som valde iPage som sin webbhotellleverantör. Detta är ett företag som redan har drivit webbplatser i ett decennium. Redan 2011 började de använda vindkraft för att köra sina servrar och de använder den här metoden fram till i dag. Deras planer är överkomliga och hela paketet är utformat för att vara nybörjare-vänligt, varför så många väljer denna leverantör.

Målgruppen för iPage är främst små företag eller individer som enkelt vill skapa en blogg eller portföljsida och sedan fokusera på deras arbete. Eftersom huvudidén med denna leverantör är enkelhet erbjuder de bara en delad värdplan som bara kostar $ 7,99. Men det kommer med massor av användbara funktioner. Till exempel kan du registrera ett domännamn i 3 år, du kan ha obegränsade MySQL-databaser och ett överflöd av lagringsutrymme.

De har sina egna dra och släpp webbplatsredigerare som också ger dig tillgång till tusentals mallar. Naturligtvis stöds de mest populära CMS och du får även extra för din webbplats. Dessa inkluderar verktyg för din blogg, fotogallerier och FTP-verktyg. Förutom MySQL får du också fernisscache och phpMyAdmin för det. Även om de inte lagrar webbplatsens data och databaser på separata servrar kommer dina data att skyddas med dagliga säkerhetskopior.

De erbjuder också VPS-värd som börjar på $ 19,99 per månad, dedikerad värd från $ 119,99 per månad och WordPress-värd där startpaketet kostar $ 3,75 per månad.

7. Webbhotellhub

webhostinghub-best-mysql-hostingWebbhotellhub är ett företag som grundades 2010 och har levererat olika tjänster sedan dess. Förutom att du är värd för din webbplats kan du också hyra dem för att designa din webbplats. De tillhandahåller också andra lösningar, till exempel deras webbplatsbyggare, många e-handelsverktyg och webbhotell för alla populära CMS. De blev så populära att mer än 40 000 människor valde dem att bygga och driva sina webbplatser.

Webbhotellhub är optimalt för dig som vill dela värd eftersom det är den enda typen av plan som de tillhandahåller. VPS, dedikerade och andra planer tillhandahålls av InMotion Hosting, deras systerföretag. Eftersom de bara tillhandahåller delad hosting är de helt fokuserade på att erbjuda de bästa tre delade värdplanerna som finns på marknaden. Om du vill starta en webbplats som ett företag eller för enskilda ändamål, ger Web Hosting Hub dig möjlighet att ställa in den snabbt och effektivt.

Du kan välja mellan tre delade värdplaner: Spark-planen för $ 4,99 per månad, Nitro för $ 6,99 och Dynamo-planen för $ 8,99 per månad. Om du väljer Nitro-planen kommer du att kunna köra obegränsade MySQL-databaser, sub- och parkerade domäner, som alla är begränsade i startplanen. Den andra och tredje planen ger dig också rabatt på deras webbdesigntjänst.

Alla delade planer ger dig phpMyAdmin som ett extra till MySQL. Om du inte är så erfaren inom MySQL kan du alltid lita på deras guider om hur du hanterar databaser, de har gott om dem.

8. FatCow

Fatcow-best-mysql-hostingFatCow är en av de största webbhotellleverantörerna som driver sin verksamhet med grön energi. De tillhandahåller bara en plan för delad hosting som heter The Original FatCow Plan och kostar endast $ 3,15 per månad och det låter dig registrera ett domännamn i ett år. Deras huvudidé är att undvika att erbjuda komplicerade webbhotellplaner och sätta ihop några enklare i stället.

De har ett professionellt teknisk supportteam som lovar att svara inom några minuter. Genom att köpa en av deras planer har du tillgång till deras kontrollpanel som är ungefär samma som cPanel, men ser bara annorlunda ut. Det är ganska nybörjarvänligt, men det kan ta dig lite tid att ta reda på MySQL-hanteraren och filhanteraren.

Med sina priser är FatCow definitivt bland de billigaste leverantörerna på marknaden. Deras planer används ofta av småföretag och kontaktannonser. Som många andra leverantörer har de också en egen anpassad, pek-och-klick-webbplatsbyggare som kan komma till nytta för dem som inte har någon erfarenhet av webbutveckling överhuvudtaget.

Om du är intresserad av andra planer som VPS eller dedikerade servrar, erbjuder de dem också. FatCow delar VPS och dedikerade tjänster i tre planer vardera. Var och en av dessa planer ger dig obegränsade MySQL-databaser, domäner, underdomäner och FTP-konton. Startnivåplanen för VPS kostar $ 19,99 per månad och du kan ha en dedikerad start-server för endast $ 119,99 per månad.

9. LiquidWeb

liquidweb-best-mysql-hostingNu är LiquidWeb webbhotell där du bara hittar de mest kraftfulla värdlösningarna. De tillhandahåller inte ens delade värdplaner, eftersom de fokuserar på att ge bästa prestanda för krävande utvecklare. På LiquidWeb kan du hitta några exceptionella dedikerade och VPS-värdplaner med en garanterad drifttid på nästan 100%. Du kan också välja om du vill ha en Linux- eller Windows-baserad server.

Deras webbhotellplaner är inte bara kraftfulla utan också användarvänliga och ser till att du inte behöver spendera mycket tid på att hantera din server. De använder den senaste maskinvaran för att säkerställa konstant drifttid och snabb hastighet för webbplatsägare. De senaste åren lyckades de hålla sin driftstid över 99,99%, vilket är ganska imponerande.

Även om du knappast kan stöta på några problem genom att använda LiquidWeb, har de sitt professionella supportteam redo när du behöver dem. Om du redan har en webbplats och vill byta till en LiquidWeb-värdplan, hjälper de dig med datamigreringen gratis. De använder SSD-hårddiskar och tillhandahåller till och med lastbalanserare om du har trafikspikar, så att flera servrar kan hantera din trafik.

Både dedikerade och VPS-planer stöder MySQL och många andra databaslösningar. Om du vill ha en LiquidWeb-hanterad dedicerad server kan du välja mellan fem olika planer på tre platser. Startplanen kostar $ 199 per månad och ger dig en omfattande lista över användbara funktioner. Deras VPS-priser för moln börjar på $ 59 per månad, medan den billigaste moln dedikerade servern kostar $ 169 per månad.

10. GreenGeeks

GreenGeeks-best-mysql-hostingGreenGeeks är ett webbhotellföretag som grundades för över ett decennium sedan som för närvarande har över 35 000 kunder och är värd för mer än 300 000 webbplatser. Som namnet antyder driver de sin hårdvara med grön energi, eller mer specifikt vindkraft som är bättre för miljön.

Genom att välja en av deras planer får du massor av funktioner som gratis domänregistrering och överföring, webbplatsbyggare, webbplatsöverföring, säkra e-postkonton och mycket mer. GreenGeeks har ett dedikerat supportteam som du kan nå via chatt, telefon och biljetter. De kör sina servrar endast på Linux, men det är det mest populära operativsystemet när det gäller webbhotell ändå.

Serverns uppetid på GreenGeeks är också mycket konkurrenskraftig eftersom de lyckas hålla den över 99,9%. De skapade inte sin egen kontrollpanel som många andra leverantörer. Istället får du cPanel som garanterar en sömlös användarupplevelse för varje webbplatsägare. Om du redan har en webbplats kan du migrera den gratis. De låter dig till och med lägga till en kundvagn till den som också följer med paketet.

Hos GreenGeeks kostar webbhotell endast $ 3,95, medan WordPress-värd också är $ 3,95. Deras planer är fördelaktiga för utvecklare med den senaste MySQL, stöd för Python och Perl, flera PHP-versioner och FTP-konton. Och detta är bara toppen av isberget, eftersom du får massor av fantastiska funktioner som garanterar en förstklassig prestanda, säkerhet och e-handelsstöd. Om du inte är nöjd med GreenGeeks kan du få tillbaka pengarna inom 30 dagar.

11. GoDaddy

GoDaddy-best-mysql-värdGoDaddy är välkänd som en av de största domänregistrarna i världen med över 60 miljoner domännamn hittills registrerade. Förutom deras domänregistrering och auktionstjänster tillhandahåller de också kraftfulla webbhotellplaner. Detta företag grundades 1997 under namnet Jomax Technologies. Efter två år bytte de till sitt nuvarande namn.

GoDaddy erbjuder webbhotellösningar för både individer och stora företag. De erbjuder olika dedikerade, VPS och delade planer för överkomliga priser. Förutom det vanliga Linux-alternativet kan du också få Windows-baserade servrar. Det finns många värdplaner du kan välja mellan, beroende på vilken typ av webbplats du vill köra och hur mycket trafik du lockar till den.

De har också en populär webbplatsbyggare som används ofta av oerfarna användare och små företag som behöver en snabb och enkel lösning. Det är en dra-och-släpp-byggare som ger dig tillgång till mer än 300 mallar. Mallarna är redan fyllda med innehåll; du behöver bara kopiera ditt eget innehåll till rätt platser och dess uppsättning.

Med en blandning av professionella administratörer, avancerade hårdvaru- och övervakningssystem kan de konsekvent hålla serverns driftstid över 99,9%. GoDaddy är leverantören som bryr sig om ditt innehåll. De skapar regelbundet säkerhetskopior av din webbplats om något går fel. Du kan få en webbhotellplan för endast $ 2,99 per månad. Priserna för deras VPS-planer börjar på $ 17,99 per månad, medan du kan få en dedikerad server på startnivå för $ 69,99 per månad.

12. HostMonster

Hostmonster-best-mysql-hostingHos HostMonster är tjänsterna och priserna ganska lika dem som erbjuds av BlueHost. Det beror på att dessa två är systerföretag med varandra. De erbjuder också delade värdplaner med startpriset $ 4,95 per månad. Den levereras med obegränsad bandbredd, 50 GB lagring och låter dig ha en webbplats och ett domännamn. Sammantaget erbjuder HostMonster några anständiga delade värdplaner för överkomliga priser.

Det är perfekt för individer och företag som just började locka trafik. Utöver prestanda får du många användbara verktyg som kan komma till nytta för mindre webbplatser. Dessa inkluderar verktyg för forum och bloggar, kundvagn, SSL-certifikat, CMS-skript och det senaste MySQL. Den grundläggande VPS-planen på HostMonster kostar endast $ 19.99, vilket är ganska billigt just nu på marknaden. Fortfarande, med 30 GB ledigt utrymme, dual core processor, 2 GB RAM och bandbredd begränsad till 1 TB per månad, är det ett kraftfullt alternativ för priset.

De experimenterar inte med anpassade kontrollpaneler; istället får du en cPanel som alltid är en effektiv lösning. Du kan få en dedikerad server för så lite som $ 79,99 med 4-kärniga Intel Xeon-processorer, 500 GB RAID1 och 4 GB RAM. Med HostMonster kan du uppgradera din plan när du behöver mer prestanda.

Dina delade databaser lagras på en annan server än andra data och du får en phpMyAdmin också för din MySQL. Om du vill ha en webbhotellplan som korrekt hanterar SQL-frågor bör du definitivt välja HostMonster.

13. InterServer

interserver-best-mysql-värdInterServer betraktas som det bästa valet just nu för dem som behöver en prisvärd men ändå kraftfull WordPress-värdstjänst. Den billigaste planen hos InterServer kostar endast $ 5 och du får ett SSL-certifikat, gratis migrering och obegränsad lagring, överföring och e-post. De låter dig också köra upp till 20 webbplatser på deras server. Högprestanda garanteras av den senaste hårdvaran, inklusive 30 GB till 240 GB SSD.

InterServer strävar efter att hålla sin drifttid så nära den perfekta 100% som möjligt och de klarar sig riktigt bra hittills. Hos denna leverantör är det bara 100 nya användare som tillåts varje dag. Denna gräns garanterar att deras servrar inte kommer att avta oväntat på en hektisk dag. Om du väljer en av deras VPS-planer har du många anpassningsalternativ. Du kommer att kunna välja programverktyg, kontrollpanel, operativsystem och processorkraft som passar dig bäst.

Om du väljer InterServer kommer det inte att finnas några oväntade utgångsavgifter eller någon form av långsiktigt kontrakt. Dessutom får du tillbaka dina pengar inom 30 dagar om du inte var nöjd med deras service. Du kommer att kunna hantera dina databaser sömlöst med hjälp av de senaste MySQL och phpMyAdmin.

När det gäller support kan du kontakta dem på alla sätt, när du vill. InterServer-support finns tillgängligt via telefon, chat, e-post, medan du också kan använda deras omfattande kunskapsbas och forum. Deras VPS-planer är så skalbara att du kan välja mellan 16 olika varianter med ett startpris på endast $ 10,00 per månad för Windows och $ 6,00 per månad för Linux.

14. HostPapa

Hostpapa-bäst-mysql-hostingHostPapa är en webbhotellleverantör direkt från Kanada som etablerades redan 2006. Deras målgrupp är småföretag, eftersom de också anger det på sin webbplats och via deras annonser. De använder grön energi för att driva sin hårdvara, som är mycket populär just nu bland värdföretag. Jämfört med andra gröna värdleverantörer är deras priser ganska låga.

Även om HostPapa inte erbjuder dedikerade servrar, är deras delade och VPS-planer ganska kraftfulla. Oavsett vilken plan du väljer får du också en webbplatsbyggare. Du kan dock uppgradera webbplatsbyggaren till en ännu bättre genom att byta till en dyrare plan. cPanel- och FTP-konton ingår också i varje paket. Deras billigaste delade värdplan kostar $ 3,95 och låter dig ha två webbplatser.

Om du behöver VPS kan du välja mellan 5 olika planer efter dina behov. Deras första VPS-plan kostar endast 19,99 dollar per månad och du får en 4-kärnans processor, 1,5 GB RAM, 50 GB lagringsutrymme och 1 TB överföring. Med dessa planer kan du få både Linux- och Windows-baserade servrar. När det gäller databaser får du MySQL 5 och de låter dig hantera obegränsade databaser.

Deras planer inkluderar det kraftfulla administrationsverktyget phpMyAdmin som låter dig enkelt hantera de vanligaste MySQL-uppgifterna. Om du är nybörjare eller webbansvarig är HostPapa ett perfekt val för dig. Med sina planer kommer alla verktyg som krävs för att effektivt inrätta och underhålla en webbplats att vara på armlängd.

15. JustHost

Justhost-best-mysql-värdHos JustHost kan du hitta några utmärkta värdplaner för små företag och nybörjare. Även om tillhandahållande av pålitliga delade värdplaner helt klart är deras huvudmål, har de också några anständiga VPS och dedikerade serverplaner. Du kan få en delad värdplan för endast $ 3,95 per månad som ger dig ett domännamn, en webbplats, 50 GB utrymme och några mer grundläggande funktioner.

Med deras värdplaner får du gratis webbplatsbyggare med mallar och möjligheten att installera ett brett utbud av användbar programvara med ett enda klick. I deras programvarupaket kan du också hitta verktyg för bloggning, forum och e-handel. De erbjuder ett generöst startpaket för databaser med den senaste MySQL, så att du kan ha 20 databaser. Men om du uppgraderar till en kraftfullare plan blir den obegränsad.

Du kommer att kunna skapa och hantera databaser med phpMyAdmin. Tack och lov lagrar JustHost inte databaserna och dina andra data på samma server. Detta är en bra praxis som blev populär bland webbhotellleverantörer, vilket garanterar stabilitet för sina kunder.

Du kan välja mellan fyra VPS-planer med priser från $ 19.99 per månad upp till $ 59.99 per månad. Med den första får du dual core-CPU, 2 GB RAM, 30 GB lagring, 1 TB bandbredd och ett gratis domännamn. De erbjuder också tre dedikerade serverplaner som du kan hantera med cPanel. Den första kostar $ 79,99 per månad och du kan skala den upp till den mest kraftfulla planen som kostar $ 119,99 per månad.

Slutsats

Visst finns det andra fantastiska värdleverantörer som erbjuder MySQL-databasvärd och som inte finns med i den här artikeln. Om du väljer ett av de företag som listas på sidan kan du inte gå fel med värd och hantering av dina MySQL-databaser.

Om du har några frågor angående dessa värdföretag eller har några förslag om denna artikel, vänligen meddela oss i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector