15 bästa WordPress Hosting Australien

best-wordpress-värd-Australien-2019


Australien är en plats med många underverk. Det är känt för många saker men när det gäller webbhotell slår det inte ens märket. Att ha en webbplats som är värd hos en australisk baserad värd kommer att tappa eller döda ditt företag. Det är inte konstigt, eftersom Australien är ganska isolerat från resten av världen, med ubåtkablar som ger en stabil anslutning.

Det är bara naturligt att du vill stödja ett australiskt webbhotellföretag om du bor i Australien. Men det kanske inte är det bästa alternativet för ditt företag. Du har inte råd att sakna så mycket hastighet att dina kunder skulle vända sig från dig. Men för att göra det tydligare varför ett enbart baserat webbhotell i Australien inte är ett bra val. Fortsätt läsa nedan.

Varför en australisk värd bara inte klipper det

Vi lever i en tid då allt är trådlöst, men internet är fortfarande mest beroende av undervattens kablar. Dessa kablar förbinder kontinenter och öar, så att vi kan ha den globala anslutningen vi njuter av idag.

Varje video du strömmar, spel du spelar eller artikel du läser kommer via undervattens-kablar som kan överföra terabyte med data med ljushastighet. Tyvärr är Australien den kontinent som är minst ansluten till resten av världen.

Australien är för närvarande anslutet med 21 ubåtkablar men 11 bland dem fungerar inte. Så vi står kvar med 10, som är gamla och fortfarande benägna att skada. Om någon av dem skadas kan det orsaka stora störningar. Det spelar ingen roll om det är en stor stad eller ditt företag, det kommer att tas ur drift om fel ubåtkabel skadar.

Hur ett ubåtkabelavbrott kan påverka ditt onlineföretag

Om Amazons laddningshastighet skulle falla med bara 1 sekund, är det kan förlora 1,6 miljarder USD i intäkter varje år. Samma situation gäller för ditt företag om din webbplats drabbas av driftstopp. Det gör din pålitlighet, kundernas förtroende, för att inte tala om att du inte kommer att kunna göra en försäljning.

vattenskablar-australien

Källa: submarinecablemap.com

Dessutom påverkar du dina kunder på ett sätt som du kanske inte känner till. De kommer inte att berätta några saker som:

 • De är osäkra – I många människors huvuden innebär det fortfarande mycket risk att köpa något online eftersom du ger pengar till en okänd person på en okänd plats. Om de känner till och med för en sekund att du inte är pålitlig kommer det att skada ditt rykte. Allt om ditt varumärke bör återspegla pålitlighet.
 • Första intryck är viktiga – De flesta av dina kunders åsikter bildas under deras första interaktion med ditt varumärke. De första sekunderna de tillbringar på din webbplats kommer att påverka hur de ser ditt varumärke. Om din webbplats är för långsam, kommer de att känna sig missnöjda, vilket kommer att hålla fast vid dem för alltid.
 • Människor blir uttråkade ganska snabbt – Ingen gillar att vänta, särskilt när de inte vet exakt vad de väntar på. Om din webbplats laddas snabbt kommer de gärna att bläddra igenom den. Om det inte gör det kommer de att stänga det utan en ny tanke.

Hur hastighet påverkar din webbplats

Alla vet att vi lever i en tid då människor är mer otåliga än någonsin. Om de vill ha någon form av information, vill de kunna komma åt den direkt. Inte bara det utan din webbplats hastighet påverkar SEO också. Laddningssidan på var och en av dina sidor är en oberoende SEO-faktor i sig. Googles robot mäter exakt hur lång tid det tar var och en av dina sidor att ladda.

Hastighet är en av de viktigaste faktorerna för alla onlineföretag, och om ditt företag körs på australisk webbhotell kan det vara långsammare än du kan tolerera. I själva verket kommer du att tappa kunder om din webbplats inte laddas inom mindre än två sekunder. Människor är otåliga när det gäller att surfa och shoppa online. De klickar bort om din webbplats inte laddas så snabbt som de förväntar sig.

Om du driver ett onlineföretag och du vill rikta in sig mot resten av världen, inte bara Australien, behöver du en korrekt webbhotell som hjälper dig att få det att hända. Det är därför vi har komponerat några av de bästa planerna som hjälper dig att driva ditt företag i hög hastighet, även om det är baserat i Australien eller om Australien är ditt huvudmål.

Hur snabb ska din webbplats vara?

Branschstandarden för en webbplatshastighet är 1,2 sekunder, men de flesta värdleverantörer ger mycket bättre hastigheter. Du kan förvänta dig att hitta en leverantör som ger dig hastigheter mellan 181 millisekunder och 841 millisekunder. Du vill att din webbplats laddningshastighet ska vara mellan dessa märken, eftersom den kommer att laddas så snabbt som webbplatsens besökare förväntar sig att.

Även om du är belägen i Australien kan du hitta många värdleverantörer som har servrar lokaliserade över hela världen. De kan ge dig den hastighet du behöver oavsett var din webbplats besökare ligger. Om du väljer molnhotell kommer saker att bli ännu bättre. Cloud hosting är ännu mer dynamiskt och erbjuder mer snabbhet och tillförlitlighet än någonting annat hittills.

Topp 15 WordPress-värdleverantörer för australier

Nedan hittar du dessa värdleverantörer tillsammans med deras planer. Var och en har sina unika fördelar med prissättning. Du blir förvånad över vilka fantastiska planer du kan hitta och hur billigt.

Vi har testat många webbhotell och de är alla kick-ass med den maximala laddningstiden på 800 millisekunder.

 1. Siteground
 2. A2Hosting
 3. Hostinger
 4. StableHost
 5. CloudWays
 6. WP Hosting
 7. DigitalPacific
 8. Panthur
 9. Avgörande
 10. Ventraip
 11. Bluehost
 12. Hostgator
 13. I rörelse
 14. GreenGeeks
 15. Dream

Så, utan ytterligare förtjänst, låt oss komma till dem!

1. SiteGround

Siteground-best-wordpress-värd-Australien

Siteground

SiteGround är lätt en av de bästa värdleverantörerna på marknaden. Nästan alla våra webbplatser är värd på SiteGround-servrar. Det är bara naturligt att vi är partiska mot dem och det är helt enkelt för att de har de bästa erbjudandena när det gäller hastighet och värde för tillfället.

SiteGround har 800 000 domännamn och de kommer säkert att få ännu mer. De är helt pålitliga med 99,98% drifttid, så din webbplats är alltid säker med dem.

Vi var värd för vår testplats i datacentret i Singapore och testade hur de fungerar. De presterade beundransvärt och laddade vår webbplats inom 730 millisekunder. SiteGround har servrar över hela världen och de ger också en enhetlig drifttid och laddningshastighet. De har skalbara molnhotell som fungerar bra för dig, oavsett var du befinner dig. Dessutom erbjuder SiteGround en helt hanterad tjänst för WordpPress-webbplatser. Du kan starta din webbplats utan att behöva oroa dig för serverinställningar.

Dessutom har du ett VIP-kundsupportteam på din sida som hjälper dig med eventuella problem du kan ha. Under ett av våra tester har de visat en svarstid på 10 minuter och vi fick svaret vi förväntade oss. Dessutom var kundsupportrepresentanten vänlig och praktiserade bra engelska, så hon var definitivt värt att prata med.

Alla dessa fakta förklarar varför SiteGround rekommenderas av alla tre av de mest populära innehållshanteringssystemen som Drupal, WordPress och Joomla. Det gör helt enkelt vad du betalar för. Oavsett vilken del av världen vi befinner oss i har SiteGround täckt oss.

2. A2Hosting

A2Hosting-best-värd-Australien

A2Hosting

Även om du är på världens slut kommer A2Hosting fortfarande att få dig den hastighet du behöver. Det är en av de mest fantastiska värdleverantörerna som vi hittade, eftersom de verkligen är vansinnigt snabba och pålitliga. För det första är deras driftstid 99,99% eller 99,98% under hela året. 100% är mycket sällsynt, så du bör inte förvänta dig för mycket oavsett vilken värdleverantör du tittar på.

A2Hosting gjorde det till ett av de få topphotellvarumärken på marknaden, särskilt när det gäller att bry sig om vår planet. De har en bra go-green camping på gång och nu är de 100% kolneutrala. Det är ett mindre biologiskt fotavtryck på planeten jorden.

Vi testade deras Swift-plan som kostar AUD 6,95 per månad och det gav oss alla funktioner vi behövde. Snabb SSD, lagring och PHP7 säkerställer att WordPress fungerar bäst. Företaget har tre datacenter spridda i olika regioner; med den närmaste till Australien är den i Singapore. Naturligtvis testade vi deras Singapore-datacenter och resultaten var intressanta. Pingarna kom tillbaka på 329 millisekunder, vilket inte är dåligt alls. Detta är också det globala genomsnittet du kan förvänta dig, så A2 Hosting är ganska pålitlig när det gäller hastighet. Det är verkligen den fastade delade värdleverantören, eftersom den är 50% snabbare än genomsnittet.

A2Hosting packar till och med en fantastisk kundsupport. Den typ av upplevelse du får från en webbhotell är viktigare än laddningshastigheten. A2 har gott om hjälpsamma, USA-baserade supportrepresentanter. Du kan nå dem 24/7/365 via telefon, chat, e-post eller via ett biljettinlämningssystem.

Ändå, om din kärnpublik är belägen i Australien, kanske A2 Hosting inte är det bästa alternativet för dig. Det finns gott om Australienbaserade värdleverantörer som ger bättre hastigheter på kontinenten. Men om din publik är spridd över hela världen, är A2Hosting definitivt värt att prova.

3. Hostinger

hostinger-cheap-värd-Australien

Hostinger

Hostinger lyckades förvåna oss mer än någon annan värdleverantör där ute, helt enkelt för att de tillhandahåller högsta kvalitet till ett lågt pris. Deras lastningstider är konsekvent 384 millisekunder, vilket är ganska fantastiskt. Det kommer att tjäna din publik väl och kommer definitivt att få de efterfrågade omvandlingar. Det som gör Hostinger ännu mer konsekvent och pålitlig är det faktum att de använder molnteknologier.

Med molnhotell kan du glömma drifttider, trafiköverbelastning eller inkonsekventa laddningshastigheter. Detta är tack vare dess oförstörbara arkitektur. Om en server fungerar eller är överbelastad med trafik kommer en annan att ta sin plats, vilket garanterar bra prestanda under hela tjänsten. Du kan komma igång med en Single Shared Hosting-plan för så lite som $ 0,80 / månad eller gå med en mer omfattande plan för $ 3,49 / mo och $ 7,95 / mo. Om du dock går för molnhosting får du en mycket kraftfullare tjänst med fler säkerhetsfunktioner, men det kostar dig 15,90 dollar / mån. Du får ett SSL-certifikat, åtkomst till en cachemanager, CloudFlare-integration för säkerhet och mer. Med molnhotellplanen får du 2 CPU-kärnor, 40 GB SSD-lagring och 3 GB RAM. Du får också en gratis webbplatsbyggare och ett domännamn i planen, så det är en ganska bra affär.

Slutligen är Hostingers kundsupport också konsekvent. Vi hittade alla möjliga positiva kommentarer på värdforum och vår erfarenhet var också ganska tillfredsställande. Hostingers kundtjänstrepresentant tog 10 minuter att svara på oss på livechatt och gav oss mycket användbar information. Hon var kunnig och hade mycket att säga om hur vi kunde få ut mesta möjliga av vår plan. Så det är 10 av 10 enligt vår åsikt.

Om du vill starta din webbplats från mycket lite men vill få en service av hög kvalitet har Hostinger den perfekta lösningen för dig.

4. StableHost

stablehost-professionell wordpress-värd-australier

StableHost

Det vi gillade med StableHost handlar inte om kvaliteten på deras tjänster, snarare om deras moral. Nästan varje webbhotell där ute gör det bästa för att locka sina kunder in, sälja dem en plan och sedan sälja dem. Ofta gör de inte det som är nödvändigt för att tillhandahålla en kvalitetstjänst. Det är därför vi verkligen uppskattar när en webbhotell är verkligen uppriktig och ärlig. De är de sällsynta.

StableHost har allt du behöver för att driva en snabb webbplats. Med varje plan får du obegränsat diskutrymme och bandbredd, tillsammans med full CPU-kärnor och ett bra supportteam på baksidan. Vid testning fann vi att deras servertid är 99,97% under hela året och laddningstiderna är konsekvent cirka 500 millisekunder. Det var verkligen vettigt att namnge detta företag StableHost. Deras prestanda är definitivt stabil under hela året.

Du kan vara var som helst i världen och din webbplats kommer att behålla 500 millisekund lastningshastighet, oavsett vad. Du kommer inte att förlora några besökare med den här hastigheten, det är säkert.

StableHost har VPS och dedikerade webbhotell också. Om du inte vill koppla för mycket med din WordPress-webbplats kan du dessutom hantera den åt dig. Du behöver bara hantera webbplatsens innehåll och några saker på kontrollpanelen. Det är ett bra val om du vill spara tid och energi och investera det i att växa ditt företag.

Om du tänker på den enklaste delade värdplanen kostar den bara $ 3,50 per månad. Det är ett bra alternativ om du vill vara värd för en enkel blogg eller en webbplats som inte har mycket av ett resursbehov. Men om du går för en e-handelssajt eller något större, behöver du en plan för företaget som kostar 28,50 USD per månad. Även om det är mycket mer än du förväntar dig så får du alla verktyg och support du behöver för att driva ett onlineföretag.

Mer information finns på StableHosts officiella webbplats.

5. Cloudways

cloudways förvaltade-cloud-hosting-Australien

CloudWays

Värdleverantörer ligger endast i Australien

Om din kärnpublik är belägen i Australien, är det bara naturligt att den fungerar bäst om du använder en australisk värdleverantör. På det sättet kan du se till att all information kommer till dina australiska besökare så snabbt som möjligt.

De värdleverantörer som jag nämnde ovan är ganska enkla att hitta, eftersom de tilltalar en global publik. Men det är mycket svårare att hitta australiska värdleverantörer som erbjuder en service av hög kvalitet. Därför har vi testat de tre bästa australiska värdleverantörerna åt dig.

6. WP Hosting

wphosting-best-wordpress-värd-Australien

WP Hosting

WP Hosting är, som namnet antyder, ett företag som huvudsakligen fokuserar på att tillhandahålla högkvalitativa WordPress-värdtjänster. Om du vill ha ett fullpaket optimerat för CMS, bör du definitivt kolla in deras planer. WP Hosting är för närvarande den mest populära Australienbaserade värdleverantören. Det som gör deras tjänster verkligen fördelaktigt för WordPress-användare är att de tillhandahåller dagliga säkerhetskopior, installationsskript med ett klick och säkerhet för högsta nivå för sina kunder.

Eftersom företaget etablerades i Australien var det bekvämt för dem att placera sitt huvuddatacenter där. Just nu finns det en stor efterfrågan på webbhotell av hög kvalitet på hela kontinenten, och WP Hosting tog direkt möjligheten. Säkerhet är en av deras starka sviter. De förhindrar servernedtid genom att övervaka infrastrukturen dygnet runt. Genom att implementera dagliga säkerhetskopior ser de också till att ingen av dina data går vilse.

Google har redan hög prioritet på webbplatser som har SSL-certifikat, och WP Hosting är väl medvetna om det. De erbjuder SSL-certifikat tillsammans med sina paket och en extra spamfilterprogramvara som förhindrar användare att generera onödigt innehåll på din webbplats. Om du besöker WP Hosting och klickar på deras WordPress Hosting-avsnitt kan du se att de erbjuder tre olika planer: Startup, Business och Corporate. Oavsett vilken du väljer får du obegränsad dataöverföring, dagliga säkerhetskopior och DDoS-skydd.

Den första planen ger dig en 5 GB SSD som kan skalas upp till 20 GB om du väljer företagsplanen. Kombinationen av SSD-enheter och obegränsad dataöverföring garanterar snabba sidbelastningstider för din webbplats. Du kan också registrera dig till ett av de tre dedikerade serveralternativen. Där kan priserna variera baserat på de ytterligare funktioner du vill ha. Du kan lägga till en kontrollpanel, säkerhetskopior och Total Care till varje dedikerad plan.

Deras Total Care-paket ger dig premium support, serverövervakning, säkerhetsnivå på hög nivå och brandväggskonfiguration. WP Hosting har en pålitlig kundtjänstpersonal som kan nås via livechatt, telefon och e-post.

7. DigitalPacific

digital-pacific-domän hosting-Australien

DigitalPacific

DigitalPacific är ett företag som erbjuder alla typer av tjänster relaterade till webbhotell och webbplatser. Dessa inkluderar VPS, delade och dedikerade servrar, domänregistrering, återförsäljarhotell, SSL-certifikat och ett brett utbud av ytterligare funktioner. Om du vill ha en helhetslösning för dina webbhotellbehov bör du definitivt kolla in DigitalPacific. De kör alla sina värdpaket på förstklassiga Dell-servrar och du är mer än nöjd med det värde du får för dina pengar.

De erbjuder bara de funktioner och appar som verkligen fungerar. Till exempel får användare cPanel, den mest populära och användarvänliga kontrollpanelen och Softaculous. Den senare låter dig hitta och installera de mest användbara applikationerna för din webbplats med ett klickmetod. Hos DigitalPacific är rutinen att skapa säkerhetskopior för alla klienter tre gånger om dagen. När något går fel med din webbplatsinformation kan du när som helst gå tillbaka till den tidigare sparade versionen.

Företaget garanterar en 99,99% drifttid för sina VPS-, moln- och dedikerade värdpaket. Om du vill starta din egen e-handelswebbplats, generera trafik och sälja produkter online, kommer deras drifttid över genomsnittet att gynna dig mycket. Om du hellre vill registrera dig hos en av deras återförsäljare eller delade värdpaket, finns det inget behov att oroa dig. De garanterar en driftstid på 99,9% för de lägre nivåplanerna, vilket också är en hel del.

Du har gott om tid att pröva deras delade och återförsäljarplaner, eftersom de erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti för dessa paket. Men om du vill registrera dig på deras moln, VPS eller dedikerade hostingtjänster, måste du komma ihåg att du bara har en återbetalningsperiod på 10 dagar. DigitalPacific har ett användbart team av professionella som kan nås via biljetter, e-post och telefon. Även om de inte meddelar omedelbart tillbaka kommer du definitivt att få svar inom tre timmar.

8. Panthur

panthur-australiska webbhotell-företag

Panthur

Om du letar efter en billig, men pålitlig australisk webbhotellleverantör, bör du prova Panthur. Vi rekommenderar detta alternativ också för nybörjare och mer tekniska kunniga användare. De investerade mycket i förstklassig hårdvara, inklusive SSD-lagringsenheter som säkerställer ett snabbt dataflöde. Dessutom garanterar Panthur DDoS-skydd och CloudFare CDN för alla deras kunder. Om du vill registrera dig för en av deras planer men du redan har en webbplats som är värd någon annanstans behöver du inte oroa dig.

Panthur kommer att överföra din webbplatsinformation till deras server och du behöver inte betala en krona. De strävar efter att hålla serverns drifttid över 99,9% och ser till att e-handelswebbplatserna som är värd på sina servrar lider liten eller ingen inkomstbortfall. Leverantören tillåter generöst sina användare att skapa så många e-postkonton och SQL-databaser som de vill. Den enda gränsen du behöver vara SSD-lagringsstorleken. Som många av sina konkurrenter ger Panthur också en cPanel-licens och många applikationer som du kan installera med ett enda klick.

De erbjuder många verktyg som gör webbplatshantering och anpassning mycket enklare. Panthur tillämpar en hög säkerhetsnivå på dina webbplatser genom att separera den från andra användare på servern med CloudLinux. Medan din webbplats växer kommer den hela tiden att skannas från skadlig programvara och skyddas mot DDoS-attacker. Dessutom kommer du att kunna installera den programvara du behöver för ditt arbete genom SSH root access.

Om något går fel kan du alltid gå tillbaka till en av de säkerhetskopior du kan skapa gratis. Det finns ingen anledning att spendera dina pengar på ett SSL-certifikat heller, eftersom Panthur delar ut ett certifikat till alla användare gratis. Om du behöver hjälp kan du när som helst kontakta deras kundtjänst via biljetter, e-post och telefon. De har olika telefonnummer tillgängliga för Australien, Nya Zeeland och ett som är tillgängligt för alla andra länder så att du snabbt kan få dem i telefon beroende på din plats.

9. Avgörande

avgörande-business-hosting-Australien

Avgörande

Crucial är ett av de australiska webbhotellbolagen just nu som är mycket populära i regionen. De sticker ut genom att tillhandahålla en höghastighetsservice och en kundupplevelse över genomsnittet. Det viktigaste målet med Crucial är att hjälpa australiska företag att växa och många stora företag är verkligen nöjda med sina tjänster. De erbjuder ett kraftfullt delat värdpaket som inkluderar 50 GB lagringsutrymme, 10 domännamn, obegränsad e-postkonton och obegränsad dataöverföring för endast $ 19,90 per månad.

Genom att begränsa vissa resurser ser Crucial till att dina webbplatser körs sömlöst utan inkonsekvens i prestanda. Dessa gränser tillåter helt enkelt inte andra användare på servern att påverka dina webbplatser på något sätt. Detta gör Crucial till ett av de bättre alternativen när det gäller delad hosting. Många andra företag lägger ut sina servrar och användare slutar sakta ner varandra när de upplever trafikpikar.

Crucial investerade mycket i att förbättra hastigheten på sina servrar. Enligt kundrecensionerna ger deras webbhotellpaket mer än tillräckligt med resurser för webbplatsägare som vill gå internationellt. De tjänar mer än 50 000 webbplatser hittills och antalet växer dag för dag. Om du är en företagare som vill komma online och börja sälja för australiensiska människor, kommer du säkert att vara nöjd med det genomsnittliga ping på 2 ms i området. En sak som fortfarande drar ner hastigheten lite är att Crucial använder PHP5 och 6 just nu.

Det skulle vara mycket bättre om de bytte till PHP7, men det kommer förmodligen att hända inom en nära framtid ändå eftersom konkurrensen kommer att kräva det. Crucial bryr sig också om miljön och minskar deras kolavtryck så mycket som möjligt. De värdesätter också den naturliga skönheten i Australien, så det är en annan sak de investerar mycket pengar i. Sammantaget är Crucial en anständig webbhotellleverantör, särskilt om din målgrupp är människor från Australien.

10. Ventraip

ventraip-australien-web-värd

Ventraip

Ventraip är ett pålitligt australiskt företag som har nära ett decennium av erfarenhet i branschen. Det etablerades 2010 och blev en av de mest pålitliga värdleverantörerna i regionen och erbjuder olika kraftfulla paket. Du kan använda den som en domänregistrator, registrera dig i en av deras återförsäljarplaner eller gå till deras delade eller VPS-paket. Det finns ett brett utbud av alternativ att välja mellan. Som ni kan se på huvudsidan, hävdar Ventraip sig själv som ett 100% australiskt värdföretag, vilket är sant.

Anledningen till att människor väljer denna leverantör beror främst på att de erbjuder ganska starkt hanterade VPS-värdalternativ. Deras delade värdpaket är särskilt bra för WordPress- och Magento-användare, eftersom de är helt optimerade för dessa två CMS. Du kan välja mellan många populära programvara som kan installeras med ett enda klick. Deras främsta mål är att tillhandahålla en enastående tjänst för oerfarna användare som vill få sin affärs- eller personliga webbplats online.

När det gäller kundsupport har det ett överväldigande antal positiva recensioner. Deras servrar är snarare WordPress-optimerade, men det spelar ingen roll att tjänsten bara gynnar mindre webbplatser. Om du vill starta en större onlinebutik och generera enorm trafik kommer du inte att uppleva några prestandaproblem. Ventraip har en framgångsrik rekord för att hålla serverns drifttid över i genomsnitt 99,9%. Om du registrerar dig i ett av värdpaketen på Ventraip, behöver du inte köpa en SSL separat.

Leverantören delar ut gratis SSL-certifikat för alla som registrerar sig på sina planer. De ser mycket allvarligt på säkerheten för dina data och skapar säkerhetskopior varje timme. Om något går fel kan du omedelbart gå tillbaka till en timmes gammal version av din webbplats och fortsätta därifrån. Din webbplats blixtsnabbt med obegränsad bandbredd och Samsung SSD-enheter. Istället för 30 ger Ventraip dig 45 dagar att prova på deras service och funktioner. Om du inte är nöjd kan du alltid få tillbaka dina pengar inom den tidsramen.

Andra fantastiska värdlösningar för australier

Alla webbplatser som jag nämnde ovan är väl lämpade för att köra din webbplats, men du kanske vill ha andra funktioner eller bättre priser. De värdleverantörer som jag nämner här är något billigare och har några unika funktioner. Men även om de har ett lägre pris, är deras tjänster fortfarande av högsta kvalitet.

11. BlueHost

Bluehost-Australien-wordpress-hosting-leverantör

Bluehost

Små webbplatsägare och bloggare rally alla bakom BlueHost, eftersom det är en av de billigaste webbhotellleverantörerna. BlueHost är också en av de webbhotellleverantörer som WordPress rekommenderar, så du kan inte gå fel med att hålla din WP-webbplats på deras servrar. De har för närvarande 2 miljoner webbplatser värd på sina servrar och du kan vara säker på att fler alltid är på väg.

Nu när BlueHost har uppgraderat sin serverarkitektur och fördubblat deras prestanda inom några månader. BlueHosts servrar har nu en 99,99% drifttid och en lastningshastighet på 600 millisekund. Det är dubbelt så snabbt som industristandarden och du kommer att kunna njuta av det även om du är baserad i Australien.

BlueHosts kundsupport verkar vara tillfredsställande för de flesta av sina användare, beroende på foruminlägg och kundrecensioner som vi läser. Det fanns mycket få klagomål kring långsamma svar, men varje värdleverantör glider då och då. Vi väntade 18 minuter på att få svar från en kundsupport när vi först kontaktade dem. Det är inte supersnabbt, men det är anständigt. De svarade på våra frågor korrekt och hjälpte oss att göra mindre justeringar av vår kontrollpanel.

Det bästa med BlueHost är förmodligen det faktum att du kan få deras kvalitetsservice till ett vansinnigt lågt introduktionspris. Det kostar bara $ 2,95 per månad.

12. HostGator

Hostgator kraftfull-webbhotell och Australien

Hostgator

Om du ens gjorde en sökning efter värdleverantörer, kommer HostGator inte att bli en som kommer att glida från din uppmärksamhet. Det är ett av de största värdföretagen på webben med mer än 9 miljoner webbhotell. De har förmodligen den största marknadsföringsbudgeten och det verkligen visar om du bara bläddrar igenom YouTube-videor; deras annonser dyker upp ofta.

Kundförvärv är dock inte det enda HostGator är bra på. Företaget erbjuder också en gedigen webbhotell med många fördelar. Till att börja med erbjuder de också Cloud Hosting som är mer stabilt och mycket snabbare än en enkel delad webbhotell. Det säkerställer att även om du är belägen i Australien kommer din webbplats att laddas med en jämn hastighet på 560 millisekunder. Det är tillräckligt snabbt för att driva en onlinebutik och få nya kunder. Dessutom kommer det att ha en 100% drifttid; främst för att molnhostarkitekturen är mycket robust. Även om en server misslyckas kommer den bara att ersättas med en annan och showen fortsätter. För att säkerställa att besökarens webbplats får maximal hastighet laddas den från närmaste server.

Deras stöd är också anständigt, även om det är lite inkonsekvent. Vi hade en positiv upplevelse med dem och väntade bara i 14 minuter för att få svar. Några forumposter anger dock att HostGators agenter lämnade dem hänga. Det finns ingen kundsupport som inte gör några misstag, så det är något acceptabelt. Men det finns definitivt värdleverantörer som erbjuder en bättre kundsupporttjänst.

HostGators kontrollpanel är en av de mest användarvänliga plattformarna som vi har sett hos värdleverantörer. Det erbjuder enkla klickinstallationer, många appintegrationer, en gratis webbplatsbyggare och mer.

Om du tror att HostGators molnhotellplan kommer att tillfredsställa dina behov, kommer du gärna att veta att den kostar endast $ 5 per månad!

13. InMotion Hosting

Inmotion-värd-business-australiska webbhotell

InMotion Hosting

När vi granskar värdleverantörer är en av våra prioriteringar att se hur tillförlitliga och hur uppriktiga och ärliga värdleverantören är. I slutändan kommer du att arbeta med en tjänst som människor tillhandahåller och det är bäst om du är picky med de människor du väljer att arbeta med. De gör skillnaden i kvaliteten på tjänsten, varför vi kan garantera InMotion.

InMotion har funnits i mer än 10 år nu och erbjuder hem för mer än 400 000 domäner. Dessutom har det en lysande prestation. En branschledande kundtjänst. InMotion annonserar sig som att ha några av de vänligaste människorna på planeten på baksidan. Det är ett uttalande som vi kunde bekräfta inom två minuter. Det var hur lång tid det tog oss att nå en kundtjänst och få ett välinformerat och välskrivet svar. Kvaliteten på folket strålade verkligen igenom.

Men en bra kundsupporttjänst är inte vad InMotion handlar om. De har också en kraftfull arkitektur och högkvalitativ webbhotell att visa. Deras genomsnittliga drifttid är 99,98%, vilket ger upp till endast 38 minuters driftstopp spridd över hela året. Det är förståeligt, men de har också en molntjänsttjänst som har noll driftstopp. Du kan också välja det eftersom det kommer med extra hastighet och massor av extrafunktioner.

När det gäller lastningshastighet gör InMotion beundransvärt och kommer att ladda en webbplats inom 660 till 800 millisekunder. De kommer att ge dig den hastigheten under hela året, vilket gör att din webbplats kan fungera smidigt oavsett vilken del av världen den visas på.

Ditt enklaste alternativ är att gå med en delad värdplan som kostar $ 4,89 per månad. Det är ganska kraftfullt och ger dig många premiumfunktioner också. Till att börja med får du premium Sucuri WordPress-plugin, som skulle kosta 240 $ per månad. Det är en komplett säkerhetstjänst som skyddar dig mot överträdelser, DDoS-attacker och skadlig programvara. Du får också gratis automatiserade säkerhetskopior, vilket är något som ingen annan webbhotell erbjuder gratis. De flesta värdleverantörer tar ut en årlig eller månadskostnad för det. Så du får mycket mer med den enkla, billiga InMotion-värdplanen du köper.

Om du vill prova hur InMotion fungerar för dig, eller vill veta mer om hela deras utbud, kolla in deras officiella webbplats.

14. GreenGeeks

GreenGeeks-miljövänliga-australian-värd

GreenGeeks

När det gäller miljömässigt hållbara värdlösningar gör inget annat företag ett bra jobb som GreenGeeks gör. Inte bara är deras datacenter helt sol- och vindkraftiga, utan de erbjuder också en enastående kundservice. De lovar en drifttid på 99,99% och 100% kundnöjdhet. Men har de allt de behöver för att säkerhetskopiera det?

Det visar sig att de gör det. GreenGeeks har 99,91% genomsnittlig drifttid under ett år. Vi såg inga driftstopp under våra tester och vi är övertygade om att någon annan användare inte heller kommer att drabbas av någon stilleståndstid. Men laddningshastigheter för webbplatser är inte lika glamorösa som allt annat i GreenGeeks tjänst. Det rör sig mellan 600 millisekunder och 1000 millisekunder, vilket fortfarande ligger inom branschgenomsnittet, men vissa värdleverantörer presterar bättre.

GreenGeeks har många bra människor som betjänar sina kunder med högkvalitativ kundsupport. Vid testning tog det inte mer än 17 minuter att få svar från en av deras kundsupportagenter. Hon var kunnig, svarade på våra frågor och gjorde de inställningar som vi bad henne. Hon var ännu vänligare än vi förväntat oss, så det finns inte mycket att klaga på, förutom en sak.

Det verkar som om GreenGeeks kundtjänstteam är outsourcade till engelsktalande icke-modersmål eftersom det gör att de kan spara mycket pengar. De många stavfel vi såg gav oss en stark antydning. Detta kan också förklara hur GreenGeeks kan ge så snabba svar. Det är lättare att hantera en stor användarbas med många kundagenter som står.

Om du vill lösa ett problem på egen hand har du all information du behöver. GreenGeeks kunskapsbas är väletablerad. Du hittar svar på de vanligaste frågorna du kan ha.

GreenGeeks gör också affären bättre med många freebies. Du får ett avgiftsdomännamn, en gratis webbplatsmigrering, gratis appar, gratis säkerhetskopior, ett gratis SSL-certifikat, CloudFlare CDN och mer. Du sparar mycket kontanter ganska enkelt. GreenGeeks Ecosite Starter-plan kostar endast $ 3,95 per månad, vilket gör det till en mycket prisvärd tjänst.

Mer information finns på GreenGeeks officiella webbplats.

15. DreamHost

Dreamsnabb-secure-Australien-web-hosting

Dream

DreamHost är en riktig dinosaurie från webbhotellindustrin och det ger hem för mer än 1,5 miljoner webbplatser. Företaget grundades 1996 av bara några studerande vid Claremont College, Kalifornien. Men även om den är gammal, lever den fortfarande och sparkar.

För det första är DreamHosts drifttid mer än anständigt, men det är lite skakigt ibland. På vissa månader är det 100%, men under några månader sjunker det till 99,75%, vilket inte är dåligt men märkbart. Det bidrar till mycket liten driftstopp under hela året, vilket sannolikt inte kan skada ditt företag.

Där DreamHost verkligen utmärker sig, är laddningstider för sidor. Din webbplats kommer att ladda mellan 778 och 560 millisekunder, vilket är ganska fantastiskt. Du kan förvänta dig att laddningstiden också i Australien.

En av de saker vi verkligen har älskat är det faktum att DreamHost verkligen erbjuder obegränsad bandbredd. De flesta värdleverantörer ger bara falska löften om det och du vet bara att om du läser de små bokstäverna. Men DreamHost gick ur sin väg och avskalade sina användare från sådana begränsningar.

När det gäller att arbeta med människor, känner DreamHost sina grejer. Det har många vänliga kundsupportagenter som är ganska kunniga och har inga problem med att ge detaljerade svar inom 5 minuter. Vårt test var snabbt och roligt, så vi kan varmt rekommendera dem. Du kan nå DreamHosts kundsupport via chatt, men inte via telefon. DreamHost är mycket tillgängligt, både vad gäller användbarhet och pris. Du kan börja använda deras Shared Starter-plan för $ 2,59 per månad, vilket ger dig fullt stöd för en enda webbplats. Det finns mer omfattande planer, som Shared Unlimited-planen som erbjuder värd för ett obegränsat antal webbplatser för endast $ 7,95 per månad. Om du vill prova det finns mycket mer att hitta på deras officiella webbplats.

DreamHost är till och med koldioxidneutral, vilket är en stor sak att säga för en webbhotell. Detta företag har neutraliserat galen 29 298 ton växthusgaser. Så DreamHost är också ett solid affärsval och en miljövänlig lösning.

För mer information om DreamHost och dess planer, kolla in den officiella webbplatsen.

Slutsats

Det finns ingen anledning att låta ditt företag hålla tillbaka på det geologiska läget. Även om du är baserad i Australien kan du enkelt driva en höghastighetswebbplats utan några begränsningar. Du har nu 15 alternativ att välja mellan och låta dem få ut så mycket som möjligt av din nya online-verksamhet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map