20 bästa billiga webbhotell för flera domäner och webbplatser

bästa webbhotell-flera-domäner-webbplatser


Att hitta en bra webbhotell för din webbplats är alltid en utmaning. Det är ännu svårare att hitta ett tillförlitligt webbhotell till en överkomlig kostnad. I den här artikeln kommer jag att visa dig de bästa billiga värdföretagen för värd för flera domäner och webbplatser.

Innan jag hoppar in i detaljer och förklarar hur du väljer en bra tjänsteleverantör vill jag ge dig mina topp 3 favorithotellföretag som jag använder för att vara värd för många webbplatser: HostGator, BlueHost och InMotion Hosting. Jag har varit kund hos dessa värdar i mer än fem år och jag är mer än nöjd med den service och support de ger. Det är därför jag rekommenderar dem för värd för flera domäner och webbplatser.

Om du precis börjar och vill skapa en webbplats bör du välja en delad värd. Denna typ av värdplan är bäst för nybörjare, är ett bra sätt att lära sig hur webbplats, webbhotell och domän namn fungerar och kommer inte att kosta dig mycket. I själva verket prissätts delad hosting mellan $ 1-10 per månad, beroende på avtalsperiod. Om du väljer att betala i förskott i 12 månader eller mer, kommer kostnaden för värden att minska medan betalningen på månadsbasis är den dyraste.

I det följande kommer jag också att ge dig några tips om hur du snabbt kan skapa en eller flera webbplatser utan att vara en utvecklare eller en webbdesigner. Det finns många verktyg du kan använda för att göra ditt arbete enklare och det är gratis eller en del av din värdplan. Du kan använda en webbplatsbyggare för att designa din webbplats eller så kan du installera WordPress om du behöver en blogg eller en mer funktionsrik och dynamisk webbplats.

Om du bara planerar att skapa en webbplats bör du fortfarande överväga att välja en webbhotell som erbjuder flera domänhosting, eftersom du kanske ändrar dig mycket snart vill bygga en annan webbplats. Om du väljer en plan som endast tillåter värd för en domän måste du uppgradera eller köpa en ny plan. Med flera domäner värd planer kan du lägga till så många domäner du vill och publicera så många webbplatser du behöver.

När du väljer en webbhotellplan är priset inte prioriterat, istället är onlinesupport, pålitlighet och funktioner det viktigaste. Naturligtvis kommer priset nästa på listan, och du bör bry dig om hur mycket du spenderar på webbhotell. I det följande hjälper jag dig att hitta ett pålitligt värdföretag, med stort stöd och med de funktioner du behöver, till den kostnad du har råd.

20+ Billig värd för flera domäner

Kort sagt, här är de bästa webbleverantörerna som jag rekommenderar för värd för flera domäner:

Företag
Kampanjpris

1 bästa billig värd för flera webbplatser

Hostgator

$ 3,95 / mo
2 bästa flera domäner värd

Bluehost

$ 5,95 / mo
3 bästa billig värd för flera webbplatser

InMotion Hosting

$ 5,99 / mo
4 bästa värd för flera domäner

iPage

$ 1,99 / mo
5 bästa billig värd för flera webbplatser

A2Hosting

$ 4,90 / mo
6 bästa billig värd för flera webbplatser

Siteground

$ 5,95 / mo
7 bästa billig värd för flera webbplatser

Hostinger

$ 4,84 / mo
8 bästa billig värd för flera webbplatser

Kör pappa

$ 4,99 / mo
9 bästa billig värd för flera webbplatser

Fet ko

3,15 $ / mo
10 professionell webbhotell för webbplatser med flera domäner

Dream

$ 7,95 / mo
11 bästa billig värd för flera webbplatser

Hostmonster

$ 6,95 / mo
12 bästa billig värd för flera webbplatser

Namecheap

$ 2,88 / mo
13 bästa billig värd för flera webbplatser

Justhost

$ 6,95 / mo
14 bästa billig värd för flera webbplatser

InterServer

$ 5,00 / mo
15 bästa billig värd för flera webbplatser

WebHostingHub

$ 6,99 / mo
16 bästa billig värd för flera webbplatser

GreenGeeks

$ 2,95 / mo
17 bästa billig värd för flera webbplatser

Lunarpages

$ 3,95 / mo
18 bästa billig värd för flera webbplatser

Hostpapa

$ 3,95 / mo
19 bästa billig värd för flera webbplatser

Network

$ 9,96 / mo
20 bästa billig värd för flera webbplatser

JaguarPC

$ 14,97 / mo

De flesta företag som listas nedan erbjuder en gratis domän och tillåter också att vara värd för obegränsade domäner.

AMD Hosting ger dig en mer detaljerad recension av varje webbhotellleverantör, som erbjuder flera eller obegränsade webbhotelltjänster.

1. HostGator

Hostgator-bäst-way-värd-flera-webbplatser

Hostgator

HostGator är en favorit bland individer och småföretag med en budget. Om du börjar med ett delat värdkonto rekommenderar vi att du väljer Baby-planen, som tillåter obegränsade domäner. Månadspriset för denna plan börjar på $ 3,95 och du kan njuta av obegränsad bandbredd och diskutrymme, ett gratis SSL-certifikat, installation med ett klick och kontrollpanelen cPanel.

Om du letar efter WordPress-värd för flera domäner. HostGator har du täckt! Även om de inte erbjuder obegränsad domänhosting med dessa planer, tillåter de dig fortfarande att vara värd för 2 domännamn med deras standardplan och 3 domännamn med deras Business WordPress-värdplan.

Det kan hända att du vill uppgradera från webbhotell med en domän till flera domäner, men din nuvarande värd har inte det här alternativet tillgängligt till ett rimligt pris. Vad du kan göra är att migrera till en annan värd som HostGator, som erbjuder en gratis migrationstjänst specifikt för dessa typer av situationer.

De stöder sina tjänster med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti och ett 99,9% drifttid. De är också generösa med säkerhetskopior, erbjuder veckodata för säkerhetskopiering utanför webbplatsen, nätverksövervakning dygnet runt för att se till att allt fungerar med högsta prestanda och support dygnet runt via livechatt, telefon och e-post.

HostGator väljs av många första gången användare för deras enkla gränssnitt som kommer med ett webbplatsbyggare verktyg för en dra och släpp webbplats skapande upplevelse, peppad med tillgång till gratis teman och förbyggda mallar. Och om du behöver installera några open-source-skript kan du omedelbart installera mer än 75 skript med ett enda klick.

Kom igång med HostGator »

2. BlueHost

Bluehost-best-värd-flera-wordpress-bloggar

Bluehost

BlueHost är ett välkänt och välrenommerat webbhotellföretag. De har varit i webbhotellbranschen i mer än två decennier och driver mer än 2 miljoner webbplatser över hela världen. BlueHost är den bästa rekommenderade webbhotell av WordPress.org sedan 2005.

BlueHost erbjuder ett brett utbud av värdplaner och alternativ. Grundplanen börjar på $ 3,95 per månad, men detta begränsar dig till endast en webbplats. E-postfunktioner är också begränsade med denna plan och webbplatsutrymmet är inställt på 50 GB.

Om du letar efter värd för flera webbplatser bör du välja Plus-planen, som börjar på $ 5,95 varje månad. Denna plan innehåller emellertid ett gratis domännamn, har inte begränsningar för e-postfunktioner, bandbredd och webbplatsutrymme och tillåter obegränsade webbplatser och tilläggsdomäner.

BlueHost har också ett klick på ett installationsverktyg, vilket gör det enkelt för dig att installera WordPress eller andra CMS med bara några klick.

Du kan få hjälp av BlueHosts utbildade interna experter via telefon, chat eller e-post. Deras support är tillgängligt dygnet runt, plus att de har ett robust hjälpcenter fullt av användbara guider, videohandledning och mer.

Så om du letar efter en pålitlig webbhotell, för att skapa några WordPress-webbplatser eller bloggar, bör BlueHost vara på toppen av din lista.

Kom igång med BlueHost »

3. InMotion Hosting

InMotion-best-hosting-flera-webbplatser

InMotion Hosting

InMotion Hosting är ledande när det gäller affärshosting. De erbjuder olika typer av webbhotellplaner, inklusive webbhotell för flera domäner. Alla planer har SSD-lagring, vilket gör att din webbplats laddas upp till 20 gånger snabbare.

Deras lanseringsplan börjar på $ 3,99 / månad, kommer med obegränsad diskutrymme och bandbredd, gratis domän, men tillåter bara två webbplatser. Om du behöver mer än så bör du överväga Power-planen, som börjar på $ 5,99 varje månad. Denna plan har högre prestanda. Power-planen har också en gräns på upp till 6 värdwebbplatser.

Pro-planen är det rätta valet om du vill ha bästa prestanda, upp till fyra gånger snabbare jämfört med Startplan, och inte vill ha en gräns för antalet hur många webbplatser du kan vara värd.

Installatören med en cick är tillgänglig med alla konton; Du kan välja mellan över 400 applikationer inklusive WordPress, Joomla, Magento, Drupal och många andra.

InMotion säkerhetskopierar dina webbplatser automatiskt varje vecka. Denna funktion ingår i varje plan gratis.

SSH Access är också tillgängligt med alla planer.

Om du bygger dina webbplatser med WordPress kanske du vill testa BoldGrid, en mångsidig WordPress-webbplatsbyggare, som bara är tillgänglig via ditt InMotion-värdkonto. Du kan lära dig mer om BoldGrid i vår recension.

När det gäller onlinesupport kan du komma i kontakt med InMotion Hosting med hjälp av deras livechatt, ringa dem på telefonen, använda Skype eller skicka dem en e-postbiljett. De är mycket hjälpsamma!

Om du kommer från ett annat företag, där du redan har flera webbplatser, kan du be InMotion Hosting om gratis migrering av webbplatser. De kommer snabbt att överföra dina filer, e-postmeddelanden, databaser, inställningar och domänregister, och hålla drifttiden minimal.

InMotion Hosting är något dyrare än sina konkurrenter, men det är ett bra val för dem som siktar på prestanda och tillförlitlighet. Ditt köp stöds med en 90-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Kom igång med InMotion Hosting »

4. iPage.com

IPage-best-billiga-värd-flera-domäner

iPage.com

iPage är en av de bästa billiga webbhotellleverantörerna som vi och andra webbplatser rekommenderar. Deras värdplan för flera domäner, kallad The Essential Plan är idealisk för användare som vill skapa flera webbplatser med en budget.

Från och med endast $ 1,99 / månad kan du skapa och vara värd för så många små till medelstora webbplatser som du vill utan att betala extra för dataöverföring eller webblagring. I själva verket sätter iPage inte någon begränsning för hur mycket webbutrymme eller bandbredd du använder.

De erbjuder också ett gratis domännamn för varje konto. När du registrerar dig kan du registrera en helt ny domän gratis, eller om du redan har en domän kan du peka den till ditt värdkonto. Denna plan kommer också med en gratis dra och släpp webbplatsbyggare, där du kan välja bland tusentals gratis mallar.

Om du vill använda WordPress för att bygga din webbplats med ett klick på installationsverktyget kan du ställa in din webbplats på bara några minuter. Om WordPress inte är din favoritprogramvara kan du välja att installera Joomla, Drupal eller annan öppen källkodsprogramvara.

Om du stöter på några tekniska problem med ditt värdkonto fungerar inte något, eller bara kan du inte ta reda på hur du gör vissa saker; du kan alltid lita på deras onlinesupport, som är tillgängligt 24 × 7. Deras välutbildade personal hjälper dig via telefon, e-post eller livechatt.

Sammantaget, om du letar efter en billig lösning för att vara värd för flera domäner och webbplatser, med iPage har du ingen kompromiss. Dessutom är du skyddad med deras 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Vad kan du förlora?

Kom igång med iPage.com »

5. A2Hosting

A2Hosting-best-multi-domain-hosting-planer

A2Hosting

A2Hosting är ett fast val för alla webbplatser som kan dra nytta av utmärkt drifttid, hastighet och prestanda. Deras olika utbud av värdplaner rekommenderar A2 som värd för alla webbplatser från små till populära webbplatser med hög trafik. Windows- och Linux-värdalternativ samt hanterade och obegränsade värdalternativ finns alla bland sina värdtjänster.

Och eftersom vi diskuterar flera webbhotell är planen som du kan börja med på A2 för detta ändamål Swift-planen för $ 4,90 per månad. Om du överväger Windows-versionen ökar priset till $ 5,88 per månad men är fortfarande konkurrenskraftigt jämfört med liknande erbjudanden i branschen.

För priset på Swift-planen kan du vara värd för flera WordPress-webbplatser på ett konto som är optimerat för WordPress med cPanel, gratis SSD och SSL, och en återbetalning som helst som gäller för delade planer också. Hanterade WordPress-värdalternativ för flera WordPress-webbplatser börjar på $ 19,48. Dessa planer inkluderar automatiserade säkerhetskopior, platsstationer, gratis CDN, gratis Jetpack personlig licens och upp till 20x snabbare värd.

Du kan hitta mer robusta planer med Windows- och Linux-alternativ i deras VPS- och dedikerade servrar, varav vissa också innehåller SSL och SSD, samt en återbetalningsgaranti när som helst..

A2Hosting bör toppa din lista för pålitlig och performant multiservering som har utmärkt drifttid, återbetalningspolicy, solida säkerhetsfunktioner och support. Vissa av deras planer är lite dyrare, men de funktioner och freebies som ingår i dessa planer utgör prishoppet.

Kom igång med A2Hosting »

6. SiteGround

Siteground-best-värd-flera-wordpress-webbplatser

Siteground

SiteGround är ett populärt värdföretag som rekommenderas av WordPress för sina produktiva värdplaner för WordPress. Deras plattform tjänar marknader globalt och de är erkända i branschen för sina välgjorda värdlösningar.

När det gäller flera webbhotell är SiteGrounds Grow Big delade plan platsen att börja. Denna plan kostar $ 5,95 varje månad under den första kontraktperioden och den är lämplig för upp till 25 000 månatliga besök.

Funktionerna som gör denna värdkategori anmärkningsvärda inkluderar SSD-lagring, cPanel och SSH, gratis SSL och HTTP / 2, Cloudflare CDN, dagliga automatisk säkerhetskopiering och GDPR-efterlevnad för dem som är inriktade på EU-marknader. GoGeek-planen i denna nivå är PCI-kompatibel.

Den WordPress-optimerade motsvarigheten till den delade GoGeek-planen kostar samma och dess grundfunktioner är desamma, men denna plan är också finjusterad för WordPress med funktioner som WP-CLI, automatiska WP-uppdateringar, WordPress-iscensättning, SuperCacher med 3 nivåer av cachning och dagliga säkerhetskopior.

Företag eller utvecklare med behov utöver dessa planer hittar specialiserade värdlösningar över molnhotell, dedikerade servrar och återförsäljaralternativ. De med företagskrav kan begära anpassade lösningar.

Gratis migrering, support dygnet runt, 30-dagars pengarna-tillbaka, gratis webbplatsbyggare, gratis säkerhetskopiering och SSD-lagring och cPanel och SSH-åtkomst kommer som standard med alla planer.

Även om SiteGround marknadsför sig för IT-proffs, byråer och företag, inkluderar deras tjänster också planer för nybörjare. Vissa planer låter dig välja datacenterplatsen närmast dig och dina besökare.

Vi hoppas att vår nästan uttömmande recension av de mest populära värdarna för flera webbplatser hjälper dig att hitta den värd som kryssar för alla dina krav.

Kom igång med SiteGround »

7. Hostinger

hostinger-best-hosting-flera-webbplatser

Hostinger

Hostinger har en lång historia inom webbhotell och grundades 2004. Företaget fokuserar på att tillhandahålla ett brett utbud av värdplaner för olika behov. Deras billigaste plan (Single Shared Hosting) börjar på $ 2,15 / månad, vilket möjliggör värd för en enda webbplats.

Om du vill vara värd för flera webbplatser på ett konto kan du välja en av deras andra planer. Premium Shared Hosting-planen börjar på $ 4,84 / månad och är perfekt för värd för obegränsade webbplatser och domäner. Den har två gånger mer processorkraft och minne än den enda planen. Denna plan inkluderar också veckobackup.

För mer kraft kan du välja Business Shared Hosting-planen, som kommer med alla fördelarna med Premium-planen, plus några fantastiska extrafunktioner. Denna plan har dagliga säkerhetskopior, gratis SSL-certifikat och fyra gånger mer processorkraft och minne.

Prisvärt molnvärd är också tillgängligt på Hostinger. De erbjuder 3 olika molnplaner, som erbjuder ännu mer kraft än de delade planerna men med samma enkelhet. Startplanen börjar på $ 15,90 / månad och tillåter värd för flera webbplatser. Denna plan innehåller en dedikerad IP, 40 GB webbutrymme, 2000 GB bandbredd, 3 GB RAM-minne, 2 CPU-kärnor och mycket mer.

Om du bygger din webbplats med WordPress eller annan CMS kan du med Hostinger ställa in den snabbt. Deras installationsverktyg med ett klick gör det snabbt och enkelt att få din WordPress-webbplats online.

Företaget erbjuder 99,9% drifttidsgaranti på sina delade planer, medan molnplanerna har ett dedikerat uppetidsövervakningsteam som ger sina kunder bästa möjliga resultat.

VPS och dedikerade planer finns också tillgängliga med Hostinger.

Sammantaget är Hostinger ett utmärkt alternativ när det gäller värd för flera webbplatser och hantering av flera domäner. Deras prestanda, funktioner och priser är mycket konkurrenskraftiga.

Kom igång med Hostinger »

8. GoDaddy

GoDaddy-cheap-hosting-flera-domäner

Kör pappa

Även om du kanske känner igen den som den populära domänregistratorn, är GoDaddy också en global webbhotellleverantör med branschledande lasttider, 99,9% drifttidsgaranti och 24/7 USA-baserat stöd.

Flera domänhotell börjar på $ 4,99 / månad med delad delad värdplan för Deluxe, som faktiskt tillhandahåller värd för obegränsade webbplatser. Denna plan är obegränsad i andra funktioner liksom lagring, underdomäner och bandbredd, som är obegränsad.

Något som du kanske inte stöter på i många budgetvärdar, särskilt inte med delad hosting, är alternativet att välja mellan Windows och Linux-planer. Dessutom prissätts Windows-planer på samma sätt som Linux-planer, vilket också är unikt eftersom de flesta värdar som erbjuder dem båda ofta gör Windows-planer dyrare.

Och eftersom GoDaddy är den största domänregistratorn erbjuder de också ett gratis domännamn med alla sina årliga planer, så om du vill registrera en domän och vara värd för den på GoDaddy kan du dra nytta av denna kampanj.

Linux-planer har gratis cPanel, medan Windows-planer erbjuds med Odin Plesk-kontrollpanelen, som båda är premiumkontrollpanelalternativ.

Några av GoDaddys hanterade WordPress-värdplaner passar också för flera domänhosting, och planen som gör det möjligt för de flesta domäner att vara värd är utvecklarplanen till $ 13,99 / månad som innehåller värd för 5 webbplatser.

Gratis dagliga säkerhetskopior, migreringsverktyg med ett klick, enkel webbplatsbyggare med förbyggda mallar, 30-dagars återbetalningsgaranti och VPS och dedikerade servrar för när du vill uppgradera finns alla tillgängliga på GoDaddy.

Kom igång med GoDaddy »

9. FatCow

Fatcow-cheap-värd-obegränsade domäner

Fet ko

Om du är helt obekant med webbhotell och bygger din första webbplats är FatCow verkligen ett alternativ som du bör kolla in. De fokuserar på nybörjarnas behov och deras vänliga plattform strävar efter att göra hosting lätt att förstå för alla.

FatCow bryter ut den tekniska jargongen som du så ofta ser på värdplatser och förklarar funktionerna i var och en av deras plan i roliga jordbruksrelaterade termer. Deras mest populära plan är den ursprungliga FatCow-planen, som är en delad värdplan som låter dig vara värd för obegränsade domäner på ditt konto.

För det första året av ditt kontrakt får du ett gratis domännamn. Andra funktioner som ingår i denna startnivåplan är en webbplatsbyggare, gratis annonskrediter på Google och Bing, PayPal-integration, delad SSL, 24/7 support, skräppostfiltrering, dagliga server-säkerhetskopior, en 30-dagars återbetalning.

Denna plan startar på $ 4,08 / månad för den första terminen. Du kanske tror att detta är den enda planen som erbjuds av FatCow, eftersom de inte starkt marknadsför sina andra planer, men deras värdkatalog innehåller också WordPress-värd med två planer, en Starter och Essential-plan som bygger på den grundläggande värdplanen, flera VPS-planer och dedikerade servrar.

Från de två WordPress-planerna är Starter-planen naturligtvis billigare med $ 3,75 / månad, men Essential-planen kommer med SSD-baserad superhastighetsinfrastruktur, ett Deluxe-säkerhetspaket och expertstöd. Denna plan börjar på $ 6,95 per månad. Båda planerna tillåter gratis domänregistrering, och båda har förinstallerade teman och plugins.

Om dina värdbehov fortfarande är minimala, men ändå har ett öga för tillväxt, kan du välja den billigaste delade värdplanen på FatCow och när tiden kommer kan du byta till en annan plan.

Kom igång med FatCow »

10. DreamHost

Dreamhost-flera-webbplatser-värd

Dream

DreamHost är en annan veteran inom värdverksamheten. Företaget har funnits sedan 1997 och har idag över 400 tusen kunder som är värd för över 1,5 miljoner webbplatser på sina servrar. Hälften av dessa webbplatser körs på WordPress. Tack vare sina WordPress- och WooCommerce-optimerade planer når de fler och fler kunder.

Förutom WordPress-värd erbjuder DreamHost också olika värdplaner för olika behov. De erbjuder enkla delade planer, som tillåter värd för flera / obegränsade webbplatser och domäner. Deras delade obegränsade plan börjar på $ 7,95 / månad och inkluderar en gratis domän, e-posthotell, SSL-certifikat och obegränsad lagring och trafik. Denna plan är också tillgänglig på månatliga betalningar.

Alla DreamHost-planer har en lättanvänd kontrollpanel. De använder inte cPanel, utan en egen, anpassad kontrollpanel, som har använts på deras plattform sedan början (över 22 år) .

100% drifttidsgarantin är ett hårt löfte, eftersom de flesta av sina konkurrenter bara erbjuder 99,9% drifttidsgaranti. DreamHost erbjuder gratis en dagskrediter för varje timmes driftstopp eller avbruten service. Ganska cool affär, om du frågar mig.

DreamHost har en prisbelönad, USA-baserad supportavdelning som finns tillgänglig dag och natt.

Deras 97-dagars pengarna tillbaka-garanti är också ett mycket unikt erbjudande i branschen. Deras närmaste konkurrent på detta är InMotion Hosting, som erbjuder 90-dagars.

Det finns många andra funktioner tillgängliga, inklusive 1-klick WordPress (och andra skript) installerare, gratis SSL med Let’s Encrypt, SSD-lagring på alla deras servrar för bättre prestanda, stöd för PHP 7+, Python, Perl, Rails och mycket mer.

Så om du vill vara värd för flera webbplatser och behöver en pålitlig webbhotell, plus att du kanske vill betala för din värd varje månad, kan DreamHost vara ett bra val för dig.

Kom igång med DreamHost »

11. HostMonster

Hostmonster-bra-obegränsat antal webbplatser-värd

Hostmonster

En annan webbhotell för flera domäner som du kan kolla in är HostMonster. De ingår också i budgetvärd och användarvänlig värdkategori, och planen som omedelbart annonseras på deras webbplats är deras delade grundläggande värdplan som börjar på $ 4,95 per månad.

Denna grundläggande plan inkluderar emellertid inte flera domänhosting, så du bör kolla in Plus-planen, som låter dig vara värd för 10 domäner på samma konto eller Premium-planen, som har obegränsad domänhosting. För den första terminen i ditt avtal prissätts båda planerna till $ 6,95 per månad, men Plus-planen förnyas till en högre hastighet.

Det vanliga gratis domännamnet, 30-dagars pengarna-tillbaka, 1-klick installationer, gratis webbplats byggare, annons-krediter och 24/7 support ingår också i dessa planer.

Om du någonsin kommer att behöva uppgradera, hittar du flera VPS-planer byggda på molnteknologi, som erbjuder root-åtkomst och cPanel-kontrollpanelen, och flera dedikerade servrar med speglad lagring, förbättrad cache och förbättrad cPanel.

Tyvärr saknar HostMonster en drifttidsgaranti, och medan budgetvärdar vanligtvis inte annonserar en speciellt med sina delade planer, inkluderar heller inte HostMonster det med sina värdplaner för högre nivå. Vad de erbjuder istället är en no-nonsense återbetalningsgaranti med dessa planer, så du kan avbryta ditt konto om du inte är nöjd.

WordPress-optimerad värd saknas också i HostMonsters portfölj, så om du vill ha specialiserad värd för din WordPress-webbplats, uppmuntrar vi dig att välja några av de andra värdleverantörerna som listas i den här artikeln som innehåller WordPress-värd.

Kom igång med HostMonster »

12. NameCheap

Namecheap-billigt-obegränsad-webbplats-domain-värd

Namecheap

Om du någonsin har köpt ett domännamn tidigare har du definitivt stött på NameCheap. Deras primära tjänst är utan tvekan domänregistrering, men de erbjuder också webbhotell.

Namnlösa: NameCheap erbjuder faktiskt alla typer av hosting från delade till dedikerade servrar. Goda nyheter för de som letar efter värd som tillåter flera domännamn är att alla delade planer på NameCheap kommer med den här förmånen.

Stellar-planen, som är den billigaste i denna kategori till $ 2,88 / månad, låter dig vara värd för upp till 3 webbplatser, medan alla andra planer inte sätter en gräns för antalet domäner du kan vara värd för ett konto.

NameCheap erbjuder en 100% drifttid för SLA, vilket helt enkelt betyder att för den tid din webbplats är nere kommer de att kreditera ditt konto. En annan garanti som erbjuds av NameCheap är standard 30-dagars pengarna tillbaka och 24/7 support.

cPanel och WordPress ingår i varje paket och är därför upp till 50 gratis positiva SSL-certifikat för ett år.

De som vill bygga sin webbplats med WordPress kanske är intresserade av NameCheaps WordPress-värd, som är byggd på en högpresterande molnplattform och gör att du kan vara redo att publicera på några minuter. Det finns en enda WP-plan som erbjuds i denna kategori, EasyWP som börjar på $ 8,88 / månad / webbplats.

Som vi nämnt erbjuder NameCheap hela spektrumet av värdplaner, så om du är intresserad av domänförsäljning, VPS-planer eller dedikerade servrar hittar du planer i var och en av dessa kategorier.

Kom igång med NameCheap »

13. JustHost

Justhost prisvärda-multi-domain-värd

Justhost

En annan lättsam webbhotell som liknar både i prissättning och funktioner med HostMonster och FatCow är JustHost. Även här erbjuder den delade värdnivån en Plus-plan med värd för upp till 10 webbplatser och en Prime-plan med obegränsad webbhotell.

Båda planerna är prissatta till $ 6,95 / månad, men Prime-planen är dyrare eftersom den förnyas till en högre takt.

En gratis domän ingår i varje plan tillsammans med gratis webbplatsbyggare, installation med 1 klick och support dygnet runt. 200 $ i reklamkredit erbjuds också för dem som vill marknadsföra sina webbplatser i Google och Bing. cPanel är kontrollpanelen som ingår i dessa planer och om du funderar på att sälja något via din webbplats kan du lägga till olika kundvagnslösningar med ett enda klick.

WordPress-optimerad hosting är frånvarande från sina tjänster, men de erbjuder VPS och dedikerade servrar för dem som vill uppgradera eller behöver ett mer robust värdpaket.

Även om det inte är kvantifierat lovar JustHost hög tillgänglighet och tar ett proaktivt tillvägagångssätt för att förhindra problem med driftstopp genom att övervaka deras nätverk dygnet runt. Förutom denna garanti erbjuder de en standard 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, support dygnet runt telefon och e-post, och garantin att när du kontaktar kundsupport, kommer dina problem att lösas av en riktig person.

JustHost är en utan krusiduller, ingen spännande webbhotell som är lätt att använda och tilltalande för nybörjare som behöver de grundläggande verktygen och supporten som behövs för att lansera en eller flera webbplatser på en budget.

Kom igång med JustHost »

14. InterServer

interserver-värd-flera-webbplatser-samma-konto

InterServer

InterServer äger och driver sina egna datacenter privat och erbjuder värdlösningar för olika behov, med planer för varje prispunkt. De tillhandahåller delat moln & VPS, dedikerade servrar och colocation hosting.

InterServers standard webbhotellpaket börjar på $ 5 / månad och det är fullt av funktioner inklusive obegränsad domänhotell om du vill vara värd för flera webbplatser. Obegränsad lagring och dataöverföring ingår också.

Detta paket levereras med SSD-cachningsservrar, veckobackup, 99,9% drifttidsgaranti, prislåsgaranti, 24/7 support och standard 30-dagars återbetalningsgaranti. Gratis SSL, cPanel, WordPress-optimering ingår också i denna plan.

Till skillnad från andra webbhotell, låter InterServer dig välja månadsvis fakturering istället för att betala för fler år på förhand. Om du väljer att begå, kan du dock få rabatter.

Om du behöver ASP.NET webbhotell kan du njuta av samma funktioner till samma pris som det vanliga webbhotellpaketet.

InterServer erbjuder inte gratis domänregistrering, men du kan registrera en domän till ett rabatterat pris ($ 1,99).

VPS-planer och dedikerade servrar är konfigurerbara, vilket innebär att du kan välja din CPU, lagring, överföring, operativsystem, kontrollpanel etc., eller så kan du gå med de förkonfigurerade alternativen.

Denna värd erbjuder också colocation-värd för företag som inte vill hålla sina servrar internt. Alla planer i denna kategori har 24/7 biometrisk åtkomst till dina servrar, 100% energitid garanti och 24/7 support.

Närmare två decennier av erfarenhet är InterServer pålitlig värd med flera planer över hela spektrumet som definitivt borde vara på din radar.

Kom igång med InterServer »

15. WebHostingHub

webhostinghub-billiga-flera-bloggar-värd

WebHostingHub

WebHostingHub är en grön webbhotell som är specialiserad på delad hosting och erbjuder flera domänhotell med var och en av sina planer. Deras nybörjarorienterade, funktionsrika planer är ett lämpligt val för varje enskilt eller litet företag på jakt efter pålitlig värd.

Förutom deras Spark-startplan, som är utformad för att vara värd för upp till 2 webbplatser, inkluderar deras två andra delade paket obegränsad domänhosting. Alla planer, inklusive Spark, erbjuder gratis domänregistrering, gratis SSL, obegränsad lagring och bandbredd och reklamkredit.

Andra anmärkningsvärda funktioner är den kostnadsfria SSD som erbjuds med varje plan, cPanel- och SSH-åtkomst, en premiumwebbplatsbyggare, noll överföring av webbplatser för driftstopp. Nitro- och Dynamo-planerna tillåter dig även ett val av datacenter. WHH är så säkra på sina tjänster att de till och med inkluderar en 90-dagars återbetalningsgaranti för varje plan.

De tre delade planerna som erbjuds av WHH kan anpassas för specifika ändamål som om du vill vara värd för en blogg, du kan enkelt installera WordPress med ett enda klick och välja mellan gratis anpassningsbara teman. På samma sätt, om du vill ha en liten e-handelswebbplats, kan du använda flera e-handelsverktyg som 1-klick gratis kundvagn (PrestaShop, Magento, OpenCart) och säkra din webbplats med gratis SSL: er.

WHH är utmärkt för värd för små till medelstora personliga och affärswebbplatser, men inte för stora, trafikdrivna webbplatser. Om du emellertid tillhör den tidigare kategorin kommer din webbplats att få SSD-förbättrad prestanda, 99,9% drifttid och fantastiska funktioner som täcker alla dina webbplatsers behov.

Kom igång med WebHostingHub »

16. GreenGeeks

GreenGeeks-top-obegränsad-webbplats-värd

GreenGeeks

GreenGeeks är en av de ledande webbhotellerna med grön energi vars webbhotell omfattar delade, återförsäljare, VPS och dedikerade servrar. De erbjuder PCI-kompatibel värd och du kan till och med välja mellan flera datacenterplatser (Phoenix, Chicago, Toronto, Montreal och Amsterdam).

Deras enda delade värdplaner är ett all inclusive-paket som börjar på $ 3,95 per månad. Även om det är entydigt i sin kategori, tillåter denna plan obegränsade domäner på ett konto. SSD: s webbutrymme och dataöverföring är också obegränsat.

Som med andra delade värdplaner som diskuteras i den här artikeln kommer detta också med grunderna: webbplatsbyggare, gratis överföringstjänst, 99,9% drifttid, 24/7 teknisk support och 30-dagars återbetalningsgaranti.

Det speciella med denna plan är emellertid dess e-handelsfunktioner, nämligen PCI-överensstämmelse, gratis SSL-certifikat och gratis Låt oss kryptera Wildcard SSL. Din eCommerce-butik kommer att vara säker och överensstämmer med branschkraven för betalningsbehandling.

Samma paket finns också i en WordPress-optimerad version med 1-klick WordPress-installation, automatiska uppdateringar, förbättrad säkerhet, expertstöd, WP-CLI, CDN-implementering och dagliga säkerhetskopior.

Även om GreenGeeks erbjuder en fantastisk delad plan, erbjuder deras VPS-värdkategori de flesta planer med priser från $ 39,95 / månad. Dedikerade servrar finns också med priser som börjar på $ 169 / månad. De erbjuder också flera återförsäljarpaket med priser som sträcker sig från $ 19,95 / månad till $ 59,95 / månad.

Om miljövänlig värd är viktig för dig och du vill ha en leverantör med erfarenhet som erbjuder skalbara värdlösningar, är GreenGeeks ett misslyckat val oavsett om du letar efter en delad värdlösning eller fler premiumalternativ.

Kom igång med GreenGeeks »

17. LunarPages

Lunarpages-hosting-flera-webbplatser-en-server

Lunarpages

Som en avancerad leverantör av värdlösningar ger LunarPages sina tjänster gentemot utvecklare, företag och byråer. Detta är inte en värd för nybörjare eller nybörjare, utan tjänar istället bättre de som behöver specialiserade värdlösningar som uppfyller komplexa skalbarhet och prestandakrav.

Flera domänhotellplaner börjar på $ 3,95 per månad, vilket är priset för Basic Linux Hosting-paketet. Det finns också en Windows-version av denna personliga delade värdplan, som kostar $ 9,95 per månad. Båda planerna erbjuder obegränsad lagring och en gratis domän, men medan Windows-planen innehåller Plesk gratis, gör Linux-planen den tillgänglig mot en extra avgift på $ 2 / månad.

Affärsdelade värdlösningar är på den dyrare änden av spektrumet med planer från $ 22,95 per månad. Skalbar VPS-hosting för moln, privat molnhotell, Windows och Linux dedikerade servrar och utvecklare av återförsäljarplaner är de andra värdalternativen du kan välja mellan.

Kunder som behöver skräddarsydda värdlösningar kan välja det privata molnhotellternativet, vilket gör att du kan välja allt från exakta resurser du behöver till den typ av operativsystem du vill ha.

PCI-kompatibel värd finns också här, vilket är ett krav i många branscher. Andra värdfunktioner som finns här inkluderar också SSD-lagring, gratis domänregistrering, 99,9% drifttid, annonskrediter, 24/7 support och nätverksövervakning, 30-dagars pengar-tillbaka, webbsajtare, DDoS-skydd, etc..

Hosting på LunarPages är inte billig, men det är ett premiumhotellmärke som tillgodoser behoven hos avancerade kunder som behöver mycket skalbara och pålitliga planer.

Kom igång med LunarPages »

18. HostPapa

Hostpapa låg kostnad-multi-domain-värd

Hostpapa

HostPapa är en smart webbhotell som går en extra mil för att göra sina tjänster tillgängliga för alla, inte bara vad gäller prissättning, utan också när det gäller användbarhet. Hosting för flera domäner är tillgängligt från $ 3,95 per månad med Business shared hosting plan, som också kommer med obegränsad lagring och bandbredd.

HostPapas delade, VPS, WordPress och återförsäljarpaket är utformade för individer och små företag som vill komma online men antingen saknar kompetens eller har en stor budget för att göra det. Lyckligtvis, med HostPapa behöver du varken få en eller ännu fler webbplatser online.

Funktionerna i varje plan är tydligt utformade och förklarade, så att du kan se vad du får för dina pengar. Några av de funktioner du kan förvänta dig av en bra webbhotell som gratis domännamn, 99,9% drifttid, sitebuilderverktyg, WordPress-redo värd etc. finns också i HostPapas planer.

Extra som erbjuds av HostPapa fokuserar på att växa och skydda din webbplats. Därför kommer några av deras planer med SSD-förbättrad prestanda, SiteLock-skydd som automatiskt skannar din webbplats efter skadlig programvara, premium Wildcard SSL, automatisk säkerhetskopiering och återställning.

Om du har en befintlig domän eller webbplats men inte är nöjd med din nuvarande värd kan du dra nytta av HostPapas kostnadsfria överföringstjänst.

De WordPress-optimerade paketen erbjuder också flera domäner eller obegränsad domänvärd med vissa planer. Priserna i denna kategori börjar på $ 3,95 per månad och erbjuder och optimerad WordPress-upplevelse som fokuserar på prestanda och säkerhet genom förbättrad caching av innehåll, CDN, avancerad brandvägg, automatiserade WordPress-säkerhetskopior och automatisk upptäckt och borttagning av skadlig programvara.

Kom igång med HostPapa »

19. NetworkSolutions

Network Solutions-flera-domäner-hosting

Nätverkslösningar

Som namnet antyder tillhandahåller Network Solutions olika webblösningstjänster som sträcker sig från domänregistrering, säkerhet, onlinemarknadsföring till webbhotell. De erbjuder två typer av värd – delad och VPS.

Den delade värdnivån har tre planer med flera domänhosting, gratis domännamn och skanning av skadlig programvara på alla planer. Startplanen kostar $ 8,94 / månad och alla andra delade planer bygger på detta och lägger till extra funktioner som obegränsat diskutrymme, automatisk borttagning av skadlig programvara och förebyggande av hack och SSL.

Förutom WP for Entrepreneurs-paketet tillåter alla andra NetworkSolutions WordPress-planer flera domänvärden. On-demand moln backup, SSL ingår och multisitehantering ingår i varje plan. Priserna för flera WordPress-webbhotell börjar på $ 12,55 / månad.

För dem som behöver mer resurser och säkerhet än vad som ges med delade eller WordPress-paket har NetSol två VPS-planer som checkar ut alla dessa punkter.

NetSol garanterar 99,9% drifttid, 24/7 verklig kundtjänst och kompletterande åtkomst till en teknisk rådgivare.

NetSols gränssnitt är inte särskilt användarvänligt, så nybörjare kan ha svårare tid med det.

Om du har kontrollerat prissättningen för andra webbhotell i den här artikeln, har du antagligen märkt en slående prisskillnad mellan NetSols priser och prissättningen av liknande planer hos olika värdar. En anledning är att till skillnad från andra webbhotell erbjuder NetSol inte marknadsföringsintroduktionspriser med sina planer, men ändå, jämfört med förnyelsetalen för de andra värdarna, är NetSol dyrare även om deras planer saknar de funktioner som erbjuds av andra..

Kom igång med NetworkSolutions »

20. JaguarPC

jaguarpc förvaltade-flera-domäner-värd

Januari PC

JaguarPC är en av de äldsta värdleverantörerna och är verksam i mer än 20 år. Företaget erbjuder olika värdplaner som delad, återförsäljare, moln VPS och dedikerad. JaguarPC erbjuder värd för mer än 500.000 domäner och har datacenter i Atlanta, Chicago, Huston och i Storbritannien.

“Lite”, deras billigaste värdplan, som börjar på $ 3,96 / månad, tillåter värd för en enda webbplats. Om du vill vara värd för flera webbplatser måste du uppgradera till “Pro” -planen, som tillåter upp till tre webbplatser. Denna plan marknadsförs som en halv dedikerad värdplan, som har 3 tilldelade CPU-kärnor.

Deras delade värdplaner har vissa begränsningar jämfört med konkurrensen. Obegränsad webbhotell är endast tillåten på deras VPS eller dedikerade planer.

“VPS Standard” är en hanterad plan som inkluderar WHM / cPanel och har ingen begränsning för antalet värdwebbplatser och domäner.

JaguarPC erbjuder hjälp med att flytta dina webbplatser till deras server. Om du byter webbhotell och vill flytta ditt konto till JaguarPC kommer de att göra det gratis.

Över 450 applikationer är tillgängliga via företagets installationsverktyg med ett klick. Detta gör det enkelt att installera WordPress, Drupal, Joomla, Magento eller annan öppen källkodsprogramvara på din webbplats.

Kom igång med JaguarPC »

Tips för att enkelt hantera flera domäner

Om du bara har ett par domäner är det inte så svårt att hålla reda på förnyelsedatum och registratorer. Men om du äger tiotals eller hundratals domännamn måste du hitta ett sätt att hantera, förnya och hålla reda på varje domän med minimal ansträngning. I det följande kommer jag att ge dig några tips om hur du hanterar dina domäner.

Använd ett domänhanteringsverktyg som låter dig hålla reda på registerdatum, utgångsdatum, IP-adress, namnserver, registrator och mer. Här är en lista med gratis och kommersiell programvara som kan hjälpa dig:

När du registrerar dina domäner, använd en e-postadress som du kommer att kontrollera dagligen. Domänregistratorer är enligt lag skyldiga att skicka meddelande om din domänstatus. Vanligtvis får du en e-postadress 30, 7 och en dag innan din domän kommer att löpa ut. Om du kontrollerar din e-post dagligen kommer du inte att missa någon förnyelse.

Ställ in dina förnyelser till automatiskt läge. På detta sätt behöver du inte bearbeta varje domänförnyelse manuellt. Se till att du har tillräckligt med pengar på ditt bankkonto eller PayPal så att betalningen behandlas och att du inte tappar din domän.

Se till att du har olika användarnamn och starka lösenord på olika registratorer som du inte använder någon annan webbplats. Detta är mycket viktigt eftersom domänstöld blir mer och mer populärt. Även om domänregistrator gör stora ansträngningar för att säkra sina klientdomäner, kan det hända att obehörig person kommer åt ditt konto. Du vill förmodligen inte tappa dina värdefulla domäner.

Packa upp allt

Ovan har jag visat dig de bästa värdföretagen som låter dig vara värd för flera domäner och webbplatser. Visst kan du också vara värd för flera domäner på ett VPS-konto, men det kommer att kosta dig mycket mer. En virtuell privat serverplan börjar på $ 20 varje månad, men om du behöver hanterad service kommer detta pris att öka. En virtuell server är mer pålitlig och kan erbjuda dig högre säkerhet och mer värdkraft men till en extra kostnad. Så om du behöver en billig lösning för att vara värd för dina webbplatser, rekommenderar vi ovan nämnda företag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map