20 bästa USA-webbhotellleverantörer

best-USA-hosting


Att vara värd för och bygga en webbplats i dessa dagar är en ganska enkel uppgift. När du hittat dig rätt webbhotell med rätt tjänst registrerar du bara på deras webbplats och använder webbhotellplanen. Men saker och ting kan bli lite mer komplicerade när du aktivt söker efter rätt företag.

Varför är det så? Det finns ett enkelt svar på den frågan: det finns bokstavligen tiotals (kanske hundratals) värdföretag där ute. Hur vet du vilken som är bra för dina behov?

Du vill förmodligen inte spendera månader bara för att titta runt och kolla varje webbhotellföretag om det är rätt för dig. Så vad ska man göra? Lyckligtvis kom du till den här artikeln. Här kommer vi att diskutera 20 av de bästa värdleverantörerna från USA.

Den här artikeln hjälper dig i din sökning efter den bästa värden som passar dina behov. Alla artiklar på denna lista är från USA. Känn dig fri att kolla in någon av dem mer detaljerat på deras officiella webbplats.

Bästa värdleverantörer i USA

Företag
Kampanjpris

1 hostgator professional usa hositng

Hostgator

$ 2,75 / mo
2 känsla bäst värd usa

InMotion Hosting

$ 3,99 / mo
3 bluehost pålitlig wordpress värd USA

Bluehost

$ 3,95 / mo
4 a2hosting billig usa hosting

A2Hosting

$ 3,92 / mo
5 godaddy största domänregistrar usa

Kör pappa

$ 2,99 / mo
6 namecheap budget hosting usa

Namecheap

$ 2,88 / mo
7 ipage billig oss värdleverantör

iPage

$ 1,99 / mo
8 fatcow budget oss värdföretag

Fet ko

3,15 $ / mo
9 hostmonster us webbhotell

Hostmonster

$ 4,95 / mo
10 webhostinghub usa blogghosting

WebHostingHub

$ 4,99 / mo
11 interserver professional värd för oss

InterServer

$ 5,00 / mo
12 justhost United States värdföretag

Justhost

$ 3,95 / mo
13 lunarpages oss värdleverantör

Lunarpages

$ 3,95 / mo
14 dreamhost kvalitet oss värd företag

Dream

$ 2,59 / mo
15 kända värsta pålitliga usa-värd

KnownHost

$ 3,47 / mo
16 liquidweb högkvalitativ professionell värd USA

LiquidWeb

$ 29,00 / mo
17 jaguarpc billig oss värd företag

JaguarPC

$ 3,87 / mo
18 nätverk lösningar vuxen värd usa

Network

$ 5,69 / mo
19 domain.com usa hosting och domänregister

Domain.com

$ 3,75 / mo
20 ix webbhotell billig usa webbhotell

IX webbhotell

$ 3,95 / mo

Nedan kan du läsa en snabb översikt över varje värdföretag i USA som vi har listat i tabellen ovan:

1. HostGator

Hostgator-USA-hosting

Hostgator

HostGator är ett annat företag som marknadsförs starkt (även på YouTube). Vi kan säkert säga att HostGator är en av de viktigaste aktörerna bland alla andra USA-baserade värdleverantörer. En av de främsta proffsen för HostGator är att de flesta planer är billiga. Och med billigt menar jag verkligen billigt.

Om du letar efter en delad värdplan för att börja med en ny webbplats kan HostGator vara det bästa alternativet. Varje delad plan är rimligt prissatt och har mer än tillräckligt med resurser för att vara värd för din nya webbplats effektivt.

Låt oss ta ett exempel. Mittpaketet (delad hosting) kallas Baby plan. Det kostar endast en månadsavgift på 2,75 $. Vad är det du får med den här planen?

Alla följande förmåner:

 • Obegränsade domäner för värd
 • Hundratals installationer med ett klick inklusive WordPress, Joomla, Magento och Drupal
 • Gratis SSL-certifikat
 • Ometerad bandbredd för att hantera många besökare samtidigt
 • Gratis webbplatsbyggare med hundratals gratis responsiva mallar
 • Obegränsade underdomäner
 • 99,9% drifttidsgaranti
 • 45-dagars pengarna tillbaka-garanti
 • 200 $ annonskrediter för marknadsföringsändamål
 • Gratis webbplatsöverföring

Föreställ dig hur många resurser en VPS- eller Dedicated Server-plan har att erbjuda, eftersom bara ett billigt delat paket ger dig så mycket funktioner. HostGator är säkert värt en titt.

Kom igång med HostGator »

2. InMotion Hosting

Inmotion-best-värd-USA

InMotion Hosting

InMotion är ett anmärkningsvärt webbhotellföretag som grundades 2001. Sedan dess har det vuxit till att bli en av de mest använda webbhotelltjänsterna runt om i världen. Detta är av en god anledning. De erbjuder alla typer av tjänster för alla typer av budgetar.

Till exempel är det bara de tjänster som finns i kategorin webbhotell:

 • Shared Hosting (de kallar det Business Hosting)
 • VPS Hosting
 • Dedikerad servervärd
 • Reseller Hosting (bra om du vill starta ditt eget webbhotell)
 • Hanterad WordPress Hosting
 • Enkel hanterad värd
 • Cloud Hosting

Förutom dessa tjänster erbjuder de också möjlighet att köpa domännamn till rimliga priser. Men om du vill få en gratis kan du göra det också. På vilket sätt?

Du kan registrera dig för en värdplan (delad, VPS eller något annat) under minst ett år (eller till och med 2) från början, och InMotion ger dig ett gratis domännamn för den tidsperioden. Är det inte så fantastiskt? Om du planerar att lansera en ny webbplats är det bra nyheter.

Du väljer bara den plan som är bra för dig, registrerar dig för ett helt år och domännamnet kommer som en gratis present.

Men det finns många andra användbara funktioner som läggs till nästan alla värdpaket, till exempel:

 • Högsta kundsupport (InMotion är känt för detta)
 • Gratis SSL-certifikat
 • Gratis webbplats byggmästare plattform
 • SSD-lagringsutrymme för snabba laddningshastigheter på platsen
 • 1-klick installationsprogram för hundratals appar och skript (WordPress och andra)
 • E-handel redo värdplaner
 • Flera domänhotell i ett enda öppet konto (även den billigaste planen stöder två webbplatser)
 • Massor av andra förmåner …

InMotion är lätt bland de bästa valen när det gäller att hysa en webbplats effektivt.

Kom igång med InMotion Hosting »

3. Bluehost

Bluehost-USA-värd

Bluehost

Bluehost är ett av de mest marknadsförda webbhotellbolagen någonsin. Du har kanske redan sett en annons eller 2 online som marknadsförde en av Bluehosts tjänster. Är de verkligen så bra? Det korta svaret är JA. Men låt oss se varför. Vad erbjuder de?

Dessa är bland annat några av de tjänster de tillhandahåller:

 • Shared Hosting till överkomliga priser
 • VPS Hosting
 • Dedikerad värd
 • Hanterad WordPress Hosting (en av de bästa på marknaden)
 • Återförsäljare värd
 • Billiga domännamn
 • Cloud Hosting
 • WooCommerce Hosting

Med varje värdplan i detta erbjudande kommer ett SSL-certifikat som ett gratis tillägg. Det är goda nyheter, eftersom andra företag bara erbjuder det för sina högre (dyrare) planer.

Något stort med Bluehost är den hanterade WordPress Hosting. Idag använder mer än 30% av alla webbplatser WP som basplattform. Så det är mycket troligt att du också använder det. Bluehosts WP-värd är en av de bästa på hela marknaden. Det rekommenderas av WordPress själv, så du bör inte gå fel med att använda det i framtiden.

En annan bonus som medföljer alla värdpaket är att Bluehost skapar dagliga och veckobackup av varje webbplats på deras servrar. Varför är det så bra att det måste nämnas? Säkerhetskopior är mycket viktiga, som du förmodligen vet. Men många företag debiterar dig separat för att säkerhetskopiera din webbplats dagligen. Bluehost är inte ett av dessa företag.

Du kommer att göra säkerhetskopior hela tiden, så du behöver inte oroa dig, om något händer och du måste återställa webbplatsen till en tidigare version.

Kom igång med BlueHost »

4. A2Hosting

a2hositng-usa

A2Hosting

A2Hosting är en annan välkänd spelare i den USA-baserade webbhotellbranschen. Hundratusentals webbplatser använder sina tjänster. Precis som de tidigare nämnda företagen erbjuder A2Hosting också många värdfunktioner i form av Shared, VPS, Dedicated och WordPress Hosting.

Något annorlunda med detta företag är att de lägger stor ansträngning på att ge dig de snabbaste laddningshastigheterna någonsin. Många planer på deras webbplats betonar hur viktig en snabb webbplats är. Och det är sant. Tyvärr lämnar ett stort antal besökare en webbplats om den inte laddas på mindre än 2/3 sekunder.

Om du väljer att gå med A2Hosting kommer du inte att bli besvärad av en långsam webbplatsprestanda. Till exempel kommer den dyraste delade planen som heter Turbo (ja, jag vet) med en funktion som heter Turbo (också). Den här funktionen garanterar upp till 20x snabbare lastningshastigheter än en vanlig värdplan. Och det kommer endast för $ 9,31 / månad. Ja, det här är den dyraste delade värdplanen.

Naturligtvis erbjuder de många fler funktioner, som SSD-lagring, support för obegränsad webbhotell, cPanel, obegränsade överföringar och gratis SSL-certifikat. Något stort med dem är att de ger dig en återbetalningsgaranti när som helst. Du har läst rätt!

Ett annat alternativ som inte alltför många företag ger dig är chansen att välja din egen plattform som värdgivningen sker på. Du kan gå med antingen Linux (mest bekvämt) eller Windows (bättre för speciella utvecklarbehov).

Kom igång med A2Hosting »

5. GoDaddy

GoDaddy-USA-värd

Kör pappa

Detta företag är främst känt som en domännamnsäljare. Och de är riktigt bra på det eftersom du kan hitta domännamn för alla budgetar på deras webbplats. Men förutom detta aktivitetsområde erbjuder GoDaddy också värdtjänster. Låt oss ta en titt på det!

GoDaddy erbjuder alla följande hostingtjänster:

 • Enkel webbhotell (liknar delad värd)
 • Business Hosting (har vissa likheter med VPS Hosting)
 • WordPress Hosting
 • VPS Hosting
 • Dedikerade servrar

Till exempel erbjuds den enkla webbhotelltjänsten för så låga som $ 2,79 / månad. Men du bör vara uppmärksam på detta, för när förnyelsen sker höjer priset till $ 7,99 / månad. Denna regel gäller alla dessa planer.

Trots det får du ett ganska bra paket. Titta bara på ekonomiplanen. Den här kostar det lägsta beloppet: $ 2,79 / månad vid registreringen. De ger dig 100 GB lagring, obegränsad bandbredd, gratis professionell e-postadress för första året och 1 gratis domännamn med den årliga planen.

De andra planerna kommer naturligtvis att inkludera ännu fler funktioner och resurser. Den andra affärsplanen, Enhance, kostar till exempel $ 40,99 per månad när du sjunger upp. Det ger dig 90 GB SSD-lagring, 4 GB RAM, 2 CPU-kärnor, obegränsad trafik, stöd för obegränsade webbplatser och databaser och ett standard SSL-certifikat gratis.

Kundtjänst på GoDaddy är också värt att nämna. Det är en av de bästa bland tävlingen. Om något kommer upp kommer de att svara dig inom några minuter.

Kom igång med GoDaddy »

6. NameCheap

Namecheap-USA-värd

Namecheap

NameCheap är ett annat amerikanskt företag som huvudsakligen fokuserar på att sälja domännamn. Men även om det är deras huvudsakliga kompetensområde, är deras värdtjänst säkert värt att kolla in.

Precis som HostGator är NameCheap också bra på att skapa tvingande paket för låga priser. Till exempel kommer delad webbhotell för så låga som $ 2,88 / månad. Detta är naturligtvis den lägsta nivåplanen för delad värd. Trots detta kommer det med några användbara förmåner: 20 GB SSD-accelererat lagringsutrymme, stöd för 3 webbplatser på ett enda konto, gratis webbplatsbyggnadsverktyg, obegränsad bandbredd och möjligheten att välja mellan USA eller Storbritanniens datacentra.

Förutom alla vanliga webbhotelltjänster som du hittar på NameCheap, erbjuder de också privat e-posthotell. Du kanske frågar, vad det här är? Det är inte exakt den traditionella webbhotellplanen. Du kan inte vara värd för en webbplats med den här tjänsten.

Poängen med detta är att ge människor chansen att äga ett professionellt e-postkonto, precis som de som äger en webbplats. Detta uppnås utan att skapa en ny webbplats. Så, poängen är att du kan ha din egen professionella e-postadress utan att behöva skapa dig en webbplats också.

Det bästa värdet paketet kommer för $ 28,88 per år. För detta pris får du 10 GB e-postlagring och 10 GB fillagring, fullt mobilstöd och 10 alias för varje postlåda.

Kom igång med NameCheap »

7. iPage

IPage-USA-värd

iPage

IPage skiljer sig något från de andra artiklarna på vår lista. I vilken aspekt? Tja, de flesta andra företag som tillhandahåller webbhotell delar upp sina tjänster i 2 eller 3 (eller till och med mer) separata planer. IPage gör inte något liknande.

De erbjuder en enda hostingtjänst för att täcka alla de behov som en kund kan ha. Ok, men en sådan tjänst måste kosta mycket pengar, kanske du tror. Låt mig säga er att det verkligen inte är det.

Priset för denna webbhotell för tillfället är $ 1,99 / månad vid första registreringen. Priset är regelbundet $ 7,99 / månad, vilket fortfarande är ett bra fynd. Varför? Tja på grund av de många värdfunktioner och resurser som iPage ger dig:

 • 1 gratis domännamn för ett helt år
 • 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
 • Obegränsat antal professionella e-postadresser
 • Obegränsat SSD-lagringsutrymme
 • Skalbar bandbredd enligt din webbplats behov
 • Obegränsade webbplatser / domäner för värd
 • Obegränsade MySQL-databaser
 • Gratis SSL-certifikat
 • Gratis iPage-webbplatsbyggare med hundratals responsiva teman
 • 1-klicka på WordPress-installationen när som helst
 • Gratis PayPal-integration för webbplatser med e-handel
 • Besöksstatistik
 • Välj mellan två datacenter
 • Kundsupport dygnet runt via telefon eller livechatt
 • Steg-för-steg-tutorials för hur du kommer igång och märker online
 • Massor av andra alternativ …

Om du letar efter en USA-baserad webbhotell som inte buggar dig med många olika värdplaner och som också är enkel att använda, kan iPage vara ett bra val.

Kom igång med iPage »

8. FatCow

Fatcow-USA-värd

Fet ko

Har du tidigare hört talas om FatCow? Om inte kommer jag inte att döma dig. Vid första anblicken kanske du tror att det här är någon annan typ av företag, inte en webbhotellleverantör. Men sanningen är, FatCow är en bra värdtjänst som används av hundratusentals människor över hela världen.

Företaget har funnits sedan 1998, men det köptes av gruppen Endurance International. Trots det är det fortfarande en populär värdtjänst bland många människor.

Precis som de flesta andra erbjuder de också delad hosting, WordPress-värd, VPS-värd och dedikerade webbhotell. Du kan till och med av domännamn från dem utan att faktiskt köpa en värdplan. E-handelstjänster finns också tillsammans med marknadsföringstjänster.

Låt oss nu titta på den tillgängliga bashotellplanen: det här är den ursprungliga FatCow-planen. Det kostar $ 4,88 / månad ($ 49 / år). Du får alla dessa funktioner i paketet:

 • Inga uppsättningsavgifter
 • 1 gratis domän under ett helt år
 • 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
 • Gratis webbplats byggmästare plattform
 • Gratis verktyg för att se webbplatsanalys
 • FTP-åtkomst
 • Obegränsad SSD-lagring och bandbredd
 • Obegränsade domäner för värd med olmiterade e-postkonton också
 • 100 $ för Google AdWords och $ 100 för Bing-krediter
 • Obegränsad MySQL-databaser (+ stöd för PHP och Python)
 • Gratis säkerhetskopior
 • 24/7 support via chatt och telefon
 • Handledning för att få dig uppåt
 • Affiliate-program

De andra värdplanerna (VPS och dedikerade servrar) ger dig ännu fler resurser för ganska rimliga priser. Låt dig inte luras av dess namn, FatCow är lätt en bra webbhotellleverantör gillad av många användare (från och utanför USA).

Kom igång med FatCow »

9. HostMonster

Hostmonster-USA-hosting

Hostmonster

HostMonster är inte det mest kända företaget när det gäller webbhotell. Så är det värt att prata om? Ja, det är det definitivt. Du ser varför precis nedan:

Till att börja med, om du kolla in deras tjänster, ser du från en överblick att delad hosting är ganska billig jämfört med många andra företag. De har delat upp denna tjänst i tre separata planer (som de flesta):

 • Grundläggande – $ 4,95 per månad
 • Plus – $ 6,95 / månad
 • Choice Plus – $ 6,95 / månad

Som du kan se både den andra och den tredje planen kostar samma belopp. Det är ovanligt, ja. Men ändå är det värt att notera att det tredje paketet har några extra funktioner jämfört med det andra. Och det är för samma pris.

Till exempel innehåller den tredje planen följande funktioner:

 • Support för obegränsade värddomäner
 • Obegränsat lagringsutrymme
 • Ometerad bandbredd
 • Gratis SSL-certifikat av säkerhetsskäl
 • 1 gratis domännamn
 • Obegränsade parkerade domäner och underdomäner
 • Obegränsad e-postkonton och lagring
 • $ 200 värde för marknadsföringskrediter

Och du får också 1 Domain Privacy Protection och CodeGuard Basic för säkerhetskopiering. Dessa två bonusar visas bara i det tredje paketet. Mängden marknadsföringskrediter är också större, för med den tidigare planen får du bara $ 150.

Det är ingen överraskning att HostMonster rekommenderar den tredje delade planen. Det är verkligen det bästa värdet för dina pengar.

Kom igång med HostMonster »

10. WebHostingHub

webhostinghub-USA-värd

WebHostingHub

WebHostingHub är en annan värdleverantör i USA som levereras med många typer av tjänster till bra priser. Precis som de flesta andra kandidater på vår lista erbjuder de också populära värdtjänster.

Företaget är helt USA-baserat med 200+ teammedlemmar alla från USA. Flera tusen nöjda kunder använder redan WebHostingHub som sin primära värdleverantör (mer än 40 000). Låt oss se varför!

Till att börja med är de nästa nämnda förmånerna alla närvarande i sina hostingtjänster:

 • Gratis SSD-lagringsutrymme (upp till 20 gånger snabbare webbplatshastigheter)
 • Premium webbplats byggmästare verktyg
 • Obegränsat: diskutrymme, bandbredd och e-postadresser
 • 150 $ annonskrediter (Yahoo, Amazon och Bing)
 • Traditionell cPanel tillgänglig för alla kunder
 • 1-klick installationer med Softaculous (program med hundratals skript och programvara redo att installera)
 • Stöd för WordPress, Joomla och Drupal
 • Enkel inställning för e-handel
 • Gratis SSL-certifikat
 • Säkra IMAP / POP3 e-post och ett skräppostverktyg gratis
 • E-post fungerar också på alla enheter
 • Gratis webbplatsöverföring

Längst ner på den officiella webbplatsen kan du hitta regelbundet uppdaterade vittnesmål från många olika kunder som aktivt använder WebHostingHub-tjänster. Det är bra att veta att de alla är mycket nöjda med de mottagna tjänsterna.

Kom igång med WebHostingHub »

11. InterServer

interserver-USA-hosting

InterServer

Detta företag har funnits sedan 1999. Det säger tydligt mycket. I huvudsak har de mycket erfarenhet av att erbjuda kvalitetshotelltjänster. Låt oss lista några av de tillgängliga på InterServer:

 • Standard webbhotell
 • Pro Hosting (Reseller Hosting)
 • E-posthotell (som NameCheap)
 • Ideell värd
 • Student webbhotell
 • NET Hosting
 • Dedikerade servrar
 • VPS och Cloud Hosting
 • GPU-dedikerade servrar
 • Hosting specifikt utformad för: WordPress, Joomla, Magento och PrestaShop
 • Och andra…

Den mest populära tjänsten är dock fortfarande den första som nämns ovan: Standard webbhotell (delad). Den här kommer för en $ 5,00 per månad. Till skillnad från andra i den här artikeln erbjuder InterServer (precis som iPage) en enda plan för den här typen av värd.

Men du får många användbara bonusar: obegränsad SSD-lagring, gratis webbplatsbyggare med massor av gratis teman, 450+ molnappar gratis för installation, obegränsad e-postkonton, gratis migrering av webbplats, 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, billig domänregistrering ($ 1,99 $ ).

Denna leverantör skapade en specifik funktion endast tillgänglig här: Inter-Insurance. Den här funktionen innebär att när du migrerar en befintlig webbplats till InterServer, kommer de fritt att rensa upp den åt dig och återställa den till dess tidigare “härlighet” genom att förhindra (på ett säkert sätt) eventuella framtida problem. Om du planerar att använda din webbplats under många år framöver, är denna förmånen bra att ha.

Kom igång med InterServer »

12. JustHost

Justhost-USA-hosting

Justhost

Detta är en annan amerikansk värdleverantör som erbjuder VPS, dedikerade och delade värdtjänster. Några av funktionerna som ingår i de flesta av deras värdplaner är följande:

 • Webbplatsbyggare (dra-och-släpp-verktyg) med bokstavligen tusentals mallar att välja mellan. Lätt att använda även för icke-tekniker.
 • Verktyg skapade för bättre bloggfunktioner.
 • E-handel redo planer.
 • Gratis domänregistrering för ett helt år i förväg.
 • DNS-hantering.
 • 24 × 7-support via telefon, e-post och livechatt.
 • En mängd självstudier och ” Hur man ” -guider hjälper dig att komma igång och märka online.
 • SSD-lagring för snabba laddningshastigheter på platsen.
 • Moderna säkerhetsfunktioner.
 • 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.
 • Professionell e-postadress.
 • Traditionell cPanel för att enkelt hantera din webbplats.

De delade planerna som finns tillgängliga på JustHost är mycket lik de från Bluehost. Namnen och priserna är nästan desamma:

 1. Basic = $ 3,95 / månad
 2. Plus = $ 6,95 / månad
 3. Choice Plus = $ 6,95 / månad

Nu finns det ytterligare en plan, kallad Pro som kostar en månad $ 14,95. Detta har några bonusfunktioner, men om du letar efter en enkel men ändå kraftfull plan kan Choice Plus vara ett bra paket.

Kom igång med JustHost »

13. LunarPages

Lunarpages-USA-värd

Lunarpages

LunarPages är precis som de andra företagen på denna lista när det gäller värdplaner. Med det menar jag att det är överkomligt och effektivt att hålla nästan alla webbplatser du kanske besitter. Det erbjuder Cloud VPS Hosting, dedikerade servrar och standard Shared Hosting.

Kanske tänker du om de är lika bra som HostGator eller Bluehost när det gäller webbhotell? Låt mig säga att de är det! Till exempel delas värd upp i fyra olika avsnitt. Ja, fyra olika avsnitt.

Och det är av en god anledning: på detta sätt kan de erbjuda mycket mer personliga tjänster för sina användare. Men låt mig vara specifik. Den här tjänsten finns i följande fyra avsnitt:

 • Personlig delad hosting (för personligt bruk, naturligtvis)
 • Affärsdelad värd (uppenbarligen företag)
 • Windows delad värd (detta är något som webbutvecklare kan använda som arbetar med Windows-specifik teknik)
 • Developer Reseller delade hosting (för att starta ditt eget webbhotell / för utvecklare också)

Till exempel kommer den grundläggande Linux-baserade värdstjänsten för $ 4,95 per månad. Du får alla dessa funktioner i paketet:

 • Gratis domännamn.
 • Gratis webbplats byggmästare verktyg.
 • cPanel för webbplatshantering med Softaculous för 1-klickinstallationer.
 • Obegränsade e-postkonton och MySQL-databaser.
 • Lagring är också obegränsad tillsammans med bandbredden.
 • FTP-åtkomst.
 • 24 × 7 stöd.
 • WordPress, Magento, Drupal och Joomla stöder.
 • 25 $ av Facebook-annonskrediter.

Och detta är bara den mediumdelade värdplanen. Med premiumen kan du använda ännu fler resurser. Jag tror att det är säkert att säga att LunarPages är en trolig värdleverantör om du vill ha många funktioner till ett lågt pris.

Kom igång med LunarPages »

14. DreamHost

Dream-USA-värd

Dream

DreamHost är en värdleverantör från USA, som skiljer sig från mängden i antalet värdtjänster det erbjuder. För att bevisa detta för dig, titta bara på listan nedan. Dessa är alla tjänster du kan köpa från DreamHost:

 • Delad värd för WordPress
 • Hanterad WordPress-värd
 • WooCommerce-värd
 • All WordPress-värd (detta skiljer sig från det andra som anges)
 • VPS-värd
 • Dedikerad värd
 • Molnvärd
 • Enkel delad värd
 • Okej, det räcker …

Poängen är att oavsett vilken typ av värd du letar efter, erbjuder DreamHost det säkert i någon form eller på något sätt.

Något stort med detta företag är att närhelst det är möjligt ger det dig open source-lösningar för att lösa dina problem. Detta är utmärkt av många skäl, men det som verkligen sticker ut är detta: om du använder en öppen källkodsprogram kan du ändra källkoden men du finner det lämpligt. Naturligtvis, om du vet hur du gör detta utan att bryta programmet till hands.

Genom att göra detta vid behov kan du anpassa (eller betala någon för att göra det åt dig) all programvara för dina specifika behov och krav. Att vara mer produktiv är enkelt med att äga sådana funktioner.

Det finns ytterligare en bonus som måste påpekas: den förstklassiga kundsupporten. Detta är en av de bästa i alla de amerikanska värdleverantörerna. Det är naturligtvis 24 × 7, som blixtsnabbt och effektivt oavsett vad din fråga kan vara. De ger dig en smart upplösning på nolltid.

Kom igång med DreamHost »

15. KnownHost

knownhost-USA-värd

KnownHost

KnownHost är ett USA-baserat företag som skapades 2006. Så de har en ganska bra erfarenhet av att hantera alla typer av hostingtjänster. Liksom de flesta företag här erbjuder de också: delad hosting, hanterad VPS-värd, moln VPS-värd och dedikerad värd.

De sätter en stor accent på att alla sina planer hanteras effektivt av supportteamet. Egentligen är detta en viktig del för varje webbhotell. Och KnownHost att göra det till en prioritet är bra att veta. På det här sättet behöver du inte bry dig om det slutgiltiga arbetet för din webbplats. Allt kommer att hanteras av personerna bakom din valda webbhotell. För planer som VPS och dedikerad hosting är en välskött tjänst ännu viktigare.

För en startwebbplats är den första delade värdplanen en riktigt bra affär. Det kommer för $ 3,47 / månad och du får alla dessa funktioner:

 • 5 GB SSD-molnlagringsutrymme
 • 5 värddomäner i ett konto
 • Obegränsad bandbredd
 • Obegränsade e-postkonton
 • 99,99% drifttidsgaranti
 • Enkla automatiserade säkerhetskopior
 • 24 × 7 stöd
 • Gratis webbplatsmigrering
 • Full root-åtkomst
 • cPanel
 • LiteSpeed-prestanda: högpresterande processorer, DDR4 ECC-registrerat RAM, SSD-lagring och andra resurser också.

De ger dig också ett gratis SSL-certifikat för varje webbhotell som finns tillgänglig för dem. Det här är bra, särskilt om du anser att många andra företag tar ut separat för en SSL, och det kostar en hel del pengar.

Det är värt att nämna att Softaculous läggs till i alla paket också, vilket säkerställer enkla installationer för alla typer av webbappar och skript. Och för att toppa detta ännu längre fungerar GIT Version Control också, så att du enkelt kan skapa och hantera massor av Git-arkiv med bara några få klick.

Kom igång med KnownHost »

16. LiquidWeb

liquidweb-USA-hosting

LiquidWeb

LiquidWeb är känt för sitt brett utbud av tjänster som täcker alla typer av kundbaser. Till exempel har de tjänster som är specifikt byggda för att hjälpa frilansare, byråer, företagare och återförsäljare. Några av tjänsterna som arbetar med dessa grupper är: dedikerad hosting, VPS-värd, dedikerad moln, WordPress-värd, hanterad WooCommerce-värd och till och med e-posthotell som NameCheap erbjuder.

Eftersom de erbjuder Managed WooCommerce-värd, låt oss prata lite om det (tills nu har vi inte berört det här avsnittet). Precis som alla andra tjänster delas detta också upp i mer olika planer, i fyra mer exakt: Nybörjare, Basic, Dropshipping och Marketplace.

Den första planen som heter Nybörjare kommer för en månad på $ 39. Det låter dig använda följande alternativ och resurser:

 • Gratis SSL-certifikat
 • Gratis sida byggare verktyg ingår
 • Stöd för 150 transaktioner per månad
 • Obegränsade produkter eller obegränsade beställningar
 • Övergiven vagn (Jilt)
 • Tusentals mobiloptimerade teman för att skapa den perfekta webbutiken
 • Chansen att skapa specialanpassade fält för alla produkter + skapa produktkataloger
 • Alla WordPress-funktioner inkluderade eftersom WooCommerce bygger på WP

De andra tre paketen har ännu bättre paket. Men till att börja med kan denna första och billigaste plan vara allt du behöver. Om du vill skapa en onlinemarknad, naturligtvis. För andra mål har LiquidWeb alla vanliga tjänster redo att gå.

Kom igång med LiquidWeb »

17. JaguarPC

jaguarpc-USA-värd

JaguarPC

JaguarPC är en webbhotell som tillhandahåller många andra tjänster förutom de vanliga värdfunktionerna. Vi kommer att beröra detta lite senare. När det gäller hosting erbjuder de affärshosting, dedikerad hosting, hanterad WordPress-värd, molnvärd och till och med återförsäljarhosting.

Affärshosting är faktiskt deras delade webbhotell. Du kan få det så lågt som $ 3,96 / månad. Men låt mig berätta om den bästa planen i denna kategori. Det heter Business Pro och kostar $ 13,97 per månad.

För detta månatliga pris får du många användbara alternativ och funktioner: obegränsat SSD-diskutrymme, stöd för 500 000 månatliga besökare, 4x resurser jämfört med den första planen (4x RAM och CPU-kraft), obegränsade databaser, obegränsade e-postkonton och obegränsade domäner för värd, redo för e-handel, gratis domännamn ingår och gratis SSL-certifikat också.

Jag nämnde att JaguarPC också erbjuder andra typer av tjänster. En av de mest anmärkningsvärda tjänsterna är chansen att få din webbplats designad av teamet bakom detta företag. Ja, de erbjuder webbdesigntjänster. Om du letar efter något liknande så kan det vara en bra idé att använda JaguarPC eftersom de har mer än 20 års erfarenhet inom detta område med mer än 20 000 nöjda kunder som redan finns i sin portfölj.

Något bra med denna tjänst är det faktum att de tillhandahåller specifik WordPress webbutveckling också. Om du vill ha en professionellt utformad WP-webbplats kan JaguarPC enkelt få det att hända.

Kom igång med JaguarPC »

18. NetworkSolutions

Network-USA-värd

Network

Precis som namnet antyder är NetworkSolutions ett företag som erbjuder (precis som JaguarPC) fler typer av tjänster, inte bara webbhotell. Till exempel på den officiella webbplatsen kan du hitta alla följande tjänster som kan köpas:

 • Hemsidedesign
 • E-handel lösningar
 • E-mailar
 • Marknadsföring online
 • Domännamn
 • Säkerhetslösningar
 • Värd, naturligtvis

Inom webbhotell kommer de med stora planer. Alla är delade värdtjänster. Något intressant med detta är att oavsett vilken plan du väljer kommer du att få en personlig teknisk rådgivare som hjälper dig med hanteringen av din webbplats (FTP, säkerhet och filöverföring vid behov). Inte många andra företag har detta tillgängligt.

Delad hosting som erbjuds av NetworkSolutions är inte den billigaste på marknaden, men det är ändå värt att nämna. Till exempel med den andra planen som heter Professional Hosting får du dessa bonusar: obegränsat diskutrymme för lagring av alla dina data, obegränsad e-postkonton, automatisk borttagning av all skadlig programvara (bra tillägg), skydd mot vanliga hack som SQL-injektion och naturligtvis alla andra funktioner som behövs som en stor bandbredd och SSD för lagring.

Som ni ser ovanifrån bryr sig företaget verkligen om att ha en säker plattform (borttagning av skadlig programvara). Detta är bra för dig också eftersom du kan lita på att din webbplats är i goda händer.

Kom igång med NetworkSolutions »

19. Domain.com

domän-com-usa-hosting

Domain.com

Domain.com är en värdleverantör som kraftigt marknadsförs av många företag världen över, även om det är USA-baserat. Det främsta skälet till detta är det faktum att Domain.com erbjuder billiga / rimliga värdplaner med en mängd funktioner och resurser. För att vara mer exakt tittar vi på en av de värdplaner som de gör tillgängliga.

Den mest populära planen på Domain.com är den första de erbjuder på den officiella målsidan. Detta kallas Basic och det kostar en månadskostnad på $ 3,75. Som grundpaket kommer det inte med det största utbudet av funktioner, men att komma igång med en ny webbplats är mer än tillräckligt:

 • Du har stöd för en webbplats.
 • Obegränsat SSD-diskutrymme.
 • Bandbredd är skalbar efter din webbplats behov.
 • 10 MySQL-databaser tillgängliga med 5 FTP-klienter.
 • Du kan ha obegränsade underdomäner.
 • Du får också 1 GB gratis molnlagring.
 • Gratis SSL-certifikat ingår från Let’s Encrypt.

Oavsett vilken värdplan du väljer, vare sig det är VPS eller någon annan typ, kommer följande förmåner allt inklusive: gratis domännamn för ett helt år (det heter Domain.com, eller hur?), Marknadsföringsverktyg för att få din webbplats märkt snabbare, gratis webbplatsbyggnadsplattform, e-handelslösningar och förstklassig kundsupport.

Kom igång med Domain.com »

20. IXWebHosting

OBS: IXWebHosting förvärvades av BlueHost

Ixwebhosting-usa

IX webbhotell

Detta företag är ett av de äldsta i branschen med mer än en halv miljon webbplatser som finns hos dem. Idag hittar du IXWebHosting på webbplatsen Site5. De flyttade dit helt, så du borde inte bry dig om att leta efter en separat webbplats. Trots det, är den här tjänsten tillräckligt bra för att den måste nämnas? Låt oss se!

Till skillnad från de flesta andra webbhotellleverantörer i den här artikeln erbjuder detta företag endast standard webbhotell, VPS-värd och återförsäljarhotell. För de flesta är detta mer än tillräckligt. Men om du äger en webbplats som specifikt behöver en dedikerad webbhotell bör du leta efter en annan leverantör.

Även om de inte tillhandahåller dedikerad värd är det värt att nämna den enkla standard webbhotell som de erbjuder. Den billigaste planen kommer för en månad $ 6,95. Det är inte det billigaste bland andra konkurrenter, men du får tillräckligt med funktion för att vara värd för din webbplats effektivt:

 • Obegränsat diskutrymme
 • Obegränsad bandbredd
 • Stöder en webbplats
 • Gratis säkerhetskopior (stort plus)
 • Backstage (detta är ett enda gränssnitt som hjälper till att hantera allt relaterat till ditt värdkonto)
 • 99,9% drifttidsgaranti
 • 45-dagars pengarna tillbaka-garanti

Tyvärr kan du inte betala varje månad. Det pris som jag nämnde ovan är sant om du betalar för 2 år på förhand. För ett enda år går priset upp till $ 8,95 varje månad.

Funktionerna som tillhandahålls av detta företag är ganska bra, men om du vill ha en billigare tjänst har du många andra att välja mellan.

Kom igång med IX webbhotell »

Slutsats

Vi fick igenom 20 värdföretag alla från USA. Skulle du ens trodde att det finns så många? Och jag har inte ens listat alla dem.

Jag tror att du har en ganska bra chans att hitta den webbhotell som levererar dina behov och önskemål. Vi täckte många som sticker ut med ett brett utbud av tjänster, andra med den enorma mängden resurser i vissa planer, återigen andra med små priser.

Vissa har till och med låga priser, fantastiska funktioner och andra typer av tjänster som är redo att köpa.

För att göra det bra valet bör du tänka väl över vilken typ av webbplats du vill ha och hur mycket resurser / funktioner den behöver för att fungera ordentligt. På det här sättet kommer du säkert att fatta rätt beslut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map