5 bästa billiga leverantörer av cPanel

01.06.2020
Bästa värd '5 bästa billiga leverantörer av cPanel
0 14 мин.

bäst cpanel-värd-2019


cPanel är den mest populära och kraftfulla administratörskontrollpanelen som finns på marknaden. Under åren har detta verktyg blivit en viktig del av varje webbplatsägare. De cPanel-programvara låter dig ställa in full automatisering av nästan alla aspekter på din webbplats. Detta kan uppnås på både klientsidan och serversidan på ett väldigt nybörjarvänligt och snabbt sätt.

Detta är vår topplista över de bästa budgetleverantörerna för cPanel-värd:

Företag
Pris från
Pengar tillbaka

1inmotion billig cpanel affärsvärd$ 3,49 / mo90-dagars
2bluehost billig cpanel hosting$ 3,95 / mo30-dagars
3hostgator professionell cpanel-värd$ 3,95 / mo45-dagars
41 och 1 min webbplats$ 4,95 / mo30-dagars
5justhost billig cPanel värd$ 3,95 / mo30-dagars

När vi pratar om cPanel-värd, Vi refererar faktiskt till tjänster som är relevanta för publiceringen som drivs med cPanel-kontrollpanelens programvara. Med värdlösningar som finns tillgängliga för cPanel-verktyget kan du ha full kontroll och övervakning av de flesta, om inte alla aspekter av att hantera din egen webbplats. CPanel-verktyget är särskilt användbart för att hjälpa dig att snabbt och enkelt ställa in databaser för att hantera filer, ställa in e-postkonton såväl som installation på serversidan av programvara.

Vad är cPanel? – Detaljerad översikt över cPanel-webbhotellens kontrollpanel

Du kommer absolut att älska hur komplicerade och avancerade uppgifter relaterade till webbplatshantering kan göras enkla, snabba och fullständiga automatiserade med hjälp av cPanel-värdlösningar för din webbplats. Alla komplicerade uppgifter görs mycket enkla på grund av den enorma kraften som cPanel-kontrollpanelen verktyget använder i ett mycket enkelt och nybörjarvänligt gränssnitt.

Hur man väljer det bästa cPanel-värdet?

Det finns massor av olika cPanel-värdleverantörer för närvarande tillgängliga på marknaden. De erbjuder alla olika olika paket med olika olika funktioner och alternativ till olika priser. Och även om några av paketen är mångsidiga, finns det många anpassade paket som är specifikt utformade för speciella webbplatsbehov. Detta kan göra processen att välja rätt cPanel-värdleverantör till en mycket svår och komplicerad uppgift.

Det är viktigt att du som ditt första steg identifierar de kort- och långsiktiga planerna för din webbplats för att korrekt bedöma och identifiera behoven på din webbplats som måste täckas av cPanel-webbhotell som du slutligen väljer. I den här artikeln antar vi att du först börjar på din nya resa mot en framgångsrik webbplats och därför har en liten budget för värd. Det är här de delade cPanel-värdplaner och paket kommer in.

Delade värdplaner är överlägset de billigaste och bästa budgetalternativen som finns på marknaden. Hosting-leverantörer lyckas erbjuda dessa låga priser genom att dela värdsservrar i många mindre delar som sedan används för att tillhandahålla delad hosting för många olika kunder. Dessa delade cPanel-värdplaner och paket är perfekta när du börjar på din resa mot en framgångsrik webbplats; Men om din webbplats blir tillräckligt stor i framtiden, måste du börja leta efter mer avancerade värdplaner.

Vissa viktiga aspekter som avgör om a cPanel-värdpaket är bra eller inte inkluderar förmågan att se och generera rapporter om flera olika webbplatsstatistik direkt genom webbplatsens front-end. Att ha möjligheten att aktivera och använda FrontPage och andra egendomstillägg och plug-ins automatiskt på en timer är en mycket användbar och viktig funktion som du vill att din cPanel-webbhotell ska ha.

En av de största styrkorna med cPanel adminverktyget är förmågan att helt automatisera nästan alla uppgifter som är anslutna till serveradministration. Du måste se till att din cPanel-webbhotell har alla nödvändiga funktioner och alternativ som gör att du enkelt och snabbt kan ställa in automatiska uppgraderingar. Det finns också mycket viktiga webbplatsuppgifter som MySQL-databassystem, själva webbservern och PHP-programmering. Detta är särskilt användbart för nybörjare som inte har mycket erfarenhet av kodningskunskap som behövs för dessa uppgifter.

En annan viktig aspekt av alla cPanel-värdleverantörer som du måste vara försiktig med är webbhotellhanteringsprogramvaran. Du måste se till att denna viktiga applikation är inbyggd i paketet, eftersom det gör att du kan ha full förmåga och kontroll över hanteringen och skapandet av webbhotellkonton på din webbserver. Detta gör att du också kan tilldela specifika funktioner till dina potentiella kunder.

Slutligen är det mycket viktigt att notera att fil cPanel-funktioner och alternativ som din webbhotell tillhandahåller dig är kraftfulla och omfattande, men du bör inte glömma vikten av användarvänlighet och enkel åtkomst som det här panelverktyget ger sina användare . Låt oss nu gå igenom några av de bästa delade cPanel-värdpaketen som finns tillgängliga för närvarande på marknaden.

InMotion Hosting

Kom igång med InMotion »

inmotion hosting bästa cpanel hosting

Nästa delade cPanel-värdleverantör som vi kommer att titta på kommer från InMotion. Med varje delat värdpaket ger de dig en utökad version av cPanel-kontrollpanelverktyget tillsammans med många andra användbara funktioner, verktyg och alternativ för din webbplats. De erbjuder också en gratis SSD-enhet samt en gratis domän som du kan använda för din webbplats.

De delade InMotion-värdpaketen kan erbjuda dig obegränsad bandbredd, ett obegränsat antal e-postkonton samt obegränsat och oreglerat skivutrymme, e-postlagring samt tilldelade överföringar varje månad. Detta gör just denna webbhotell till ett av de bästa alternativen på marknaden för nya webbplatsägare som behöver en webbhotell som kan passa alla deras behov.

Med den delade cPanel-värdmiljön som denna leverantör erbjuder kommer du att ha full förmåga att enkelt hantera och installera viktiga ramverk och programvara för dina webbplatser. Funktioner inkluderar innehållshanteringssystem, till exempel WordPress, Joomla, Drupal och många fler. Du har också möjlighet att snabbt och enkelt ställa in kundvagnar, din helt egen online-butik, hanteringssystem för ditt innehåll och mer.

Av alla de omfattande funktioner som cPanel-verktyget har att erbjuda dig, är vissa viktiga funktioner och alternativ relaterade till domänhantering, såsom parkerade domäner, underdomäner och hantering av domänomdirigering. Ytterligare cPanel-funktioner som ingår i det delade InMotion-cPanel-värdpaketet är e-postsändare, skräppostfiltrering, hantering och installation för filer och filöverföringsprotokoll, lösenordsskyddade kataloger och mer.

Om du behöver hjälp eller stöter på problem med InMotion-värdleverantören kan du kontakta kundsupportteamet när som helst antingen via onlinechatt eller telefon. Och utöver den omfattande onlinedokumentation och handledning som finns tillgängliga för alla kunder, finns det också mycket kraftfullt programvara för skydd mot skadlig programvara som används.

Bluehost

Kom igång med BlueHost »

bluehost bästa professionella cpanel-värd

Ingen artikel om de bästa och billigaste webbleverantörerna är någonsin färdig eller komplett utan att nämna BlueHost. BlueHost har under en mycket lång tid varit den största och mest pålitliga värdleverantören i hela världen. De erbjuder massor av olika paket för olika webbplatsbehov, men inom ramen för den här artikeln kommer vi att fokusera på de delade cPanel-värdpaketen som de har att erbjuda.

Trots att de erbjuder mycket billiga och prisvärda delade värdpaket kan BlueHost fortfarande tillhandahålla massor av olika användbara och kraftfulla funktioner, verktyg och alternativ som följer med värdtjänsten. Det fulla stödet och kompatibiliteten med tillägget av cPanel-verktyget möjliggör massor av flexibilitet och automatisering när det gäller uppgifter kopplade till e-posthantering och webbplatshantering.

De andra stora aspekterna av de delade värdpaketen som BlueHost erbjuder är med obegränsad och obegränsad bandbredd samt möjligheten att skapa och hantera ett obegränsat antal e-postkonton. Ytterligare kraftfulla funktioner som de delade cPanel-värdpaketen från BlueHost har att erbjuda är fullständig kontroll över e-post vidarebefordran samt möjligheten att ställa in automatiska e-postsvarare.

I motsats till vissa andra värdleverantörer där ute kommer BlueHost inte att återlämna din bandbredd eller avsluta ditt konto om du använder bandbreddresurserna på servern som har tilldelats dig genom det delade värdpaketet. Istället, om överdriven bandbredd används, tilldelas den helt enkelt till en speciell isolerad server för att ge bästa möjliga prestanda för din webbplats.

CPanel-verktyget som BlueHost-delade värdpaketet ger förbättras med ännu fler funktioner, verktyg och alternativ som hjälper dig att konfigurera och hantera svåra webbplatshanteringsuppgifter, till exempel e-post, domäner och mer. Och om du upplever ett problem eller ett problem med något som rör din webbplats är det professionella kundtjänstteamet tillgängligt för dig att besvara alla dina frågor.

Hostgator

Kom igång med HostGator »

hostgator bästa cpanel webbhotell

HostGator är en av de mest pålitliga och prisvärda värdleverantörerna där ute. De kan tillhandahålla en mycket billig delad cPanel-värdstjänst, samtidigt som du ger dig massor av omfattande funktioner, kraftfulla verktyg och många modifieringsalternativ som du kan använda för att berika din webbplats. Det kostnadsfria tillägget av cPanel-verktyget är en av de många stora anledningarna till att du bör välja den här delade webbhotellleverantören.

De delade cPanel-värdstjänsterna är indelade i 3 olika och distinkta paket. De är alla ganska överkomliga och budgetvänliga samtidigt som de innehåller olika olika funktioner och verktyg för att göra din webbplats och e-posthantering mycket enklare. Det billigaste alternativet av de 3-tillgängliga delade cPanel-värdpaketen är Hatchling Plan som kan erbjuda dig en gratis domän för din webbplats, medan de andra två paketen erbjuder dig obegränsade domäner och e-postkonton.

Förutom den gratis domänen och cPanel-verktyget får du också obegränsad bandbredd för din webbplats samt obegränsat diskutrymme som är mycket viktiga. Ytterligare fantastiska funktioner som HostGator har att erbjuda i jämförelse med andra delade värdleverantörer på marknaden är den dedikerade IP-adressen som du kan använda såväl som den gratis privata SSL.

Det fulla stödet och kompatibiliteten med cPanel-verktyget gör det möjligt för HostGator-värdpaket att ge dig omfattande hjälp när det gäller att hantera och uppdatera dina MySQL-databaser samt hjälpa dig med att ställa in en WordPress-webbplats och e-posthotell. Det finns också avancerade funktioner tillgängliga som att ställa in och hantera automatisk vidarebefordran av e-post samt att ställa in och hantera e-postsvarare automatiskt. Slutligen är gratis automatiska och regelbundna säkerhetskopior av webbplatser som denna fantastiska värdleverantör erbjuder ett annat viktigt skäl till varför du bör ta hänsyn till dem för dina värdbehov.

Den garanterade drifttiden som den delade HostGator cPanel-värdleverantören erbjuder är ett av de viktigaste bevisen på deras tillförlitlighet och professionalism. Och om du har problem eller problem relaterade till dina webbhotell kommer kundtjänstteamet att kunna hjälpa till med alla problem eller frågor du kan ha. (Kolla in de senaste HostGator-kupongkoderna om du vill köpa hosting för billigare.)

Hostmonster

Kom igång med HostMonster »

hostmonster billig cpanel värdleverantör

HostMonster är den slutliga delade cPanel-värdleverantören som vi har valt ut för dig att överväga. De erbjuder inte bara fri åtkomst till hela kontrollpanelen för cPanel-kontot, de ger dig också obegränsad disklagring, obegränsad bandbredd samt obegränsad domänhosting till ett överkomligt pris. Tillägget till den kraftfulla och lättanvända drag-and-drop-webbplatsbyggaren är särskilt användbar för nya och oerfarna webbplatsskapare.

CPanel-verktyget som finns tillgängligt med de delade värdpaketen för HostMonster ger dig några mycket viktiga funktioner, inklusive vidarebefordran av e-postkonto, POP3 och IMAPs säker e-postsupport, full åtkomst till filöverföringsprotokollet, domänhantering för domäner samt underdomäner, viktig webbfilhanterare och många fler.

Utöver alla dessa fantastiska funktioner erbjuder HostMonster-webbhotellleverantören massor av praktiska webbplatsskript gratis med ditt delade värdpaket. Dessa skript kan användas för att ställa in meddelanden och diskussionsforum, ställa e-postlistor och opinionsundersökningar samt installera viktig programvara och ramverk för dina webbplatser som WordPress, Joomla, Drupal och många fler.

Servrarna och den övergripande infrastrukturen som HostMonster-värdleverantören använder är baserade på de nyaste och bästa teknikerna i världsklass. Servrarna garanterar drifttid och optimal prestanda med användning av dubbla quad-processorservrar och den specialanpassade Apache-webbservern. Du kommer också att ha tillgång till nonstop nätverks- och statistikövervakning samt vanliga säkerhetskopior på webbplatsen.

eHost.com

eHost accepterar inte nya kunder längre och de avbryter sin tjänst, därför rekommenderar vi JustHost som ett bra alternativ för billig cPanel-värd.

ehost bästa billig cpanel värd

Med en prissättning på endast $ 2,75 per månad är eHost definitivt en av de billigaste och budgetvänliga delade cPanel-värdleverantörerna som finns på marknaden. Och även om de delade cPanel-paketen fokuserar på att vara ekonomiska och billiga, ger de fortfarande en mängd olika användbara och kraftfulla funktioner och alternativ för din webbplats. Och genom att ha full kompatibilitet och stöd för cPanel-verktyget är de definitivt ett av de bästa leverantörens val som du måste tänka på för din webbplats.

eHost ger dig en gratis domän för din webbplats som verkligen är viktig för webbplatsägare som har stora kontanter. Inte bara erbjuder denna fantastiska delade cPanel-värdleverantör många viktiga och kraftfulla funktioner relaterade till cPanel-verktyget, de erbjuder också många lösningar och verktyg som hjälper dig att enkelt och snabbt skapa din helt egen WordPress-webbplats. CPanel-verktyget, parat med drag-and-drop-webbplatsbyggaren såväl som guiden för blogginställning, gör uppgiften att ställa in din ideala webbplats och företag till en mycket enkel och enkel procedur.

Och om det inte var enkelt och enkelt att använda cPanel-verktyget tillsammans med webbplatsguiden för dig att skapa och starta din resa som webbplatsadministratör, ger eHost också massor av olika guider och online-dokumentation som kan hjälpa dig med alla problem som du kan stöta på. Dessutom har cPanel-verktyget förmågan att hjälpa dig att enkelt och snabbt ställa in dina egna onlinebutiker eller prenumerationspaket för din webbplats.

En mycket viktig aspekt av alla delade cPanel-värdleverantörer som måste hanteras noggrant är kundsupport. Med eHost har du hela dygnet runt, 7 dagar i veckan kontinuerlig tillgång till det professionella kundtjänstteamet som kan hjälpa dig med alla frågor du kan ha om alla problem du kan stöta på. Det finns också några mycket användbara tutorials tillgängliga för alla kunder som guider dig genom processen att använda cPanel-verktyget för att skapa och hantera din egen webbplats.

Slutsats

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att lära dig och bli informerad om vikten och användbarheten av det fantastiska cPanel-kontrollpanelverktyget. Vi vet att att välja rätt webbhotell för din specifika webbplatsbehov kan vara en mycket svår och tidskrävande uppgift, och vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att identifiera och välja en stor delad webbhotell som effektivt använder cPanel-verktyget.

De delade leverantörerna av cPanel-värd som vi handplockade för att granska för dig har valts specifikt utifrån många olika kriterier. Vi har inte bara beslutat att granska några av de billigaste och mest budgetvänliga delade värdpaketen som finns tillgängliga på marknaden, utan vi såg till att alla dessa paket innehöll de viktigaste och viktigaste funktionerna, alternativen och verktygen som hjälper dig lättare och snabbt ställa in och hantera din egen webbplats och ditt företag.

Oavsett vilken delad leverantör av cPanel-värd du slutligen väljer från vår lista kommer du inte att ångra ditt beslut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector